שאלון שבועי!D:

../images/Emo4.gifבאסהה...

בגלל שאני חברה ביוטיוב זה לא נותן לי לראות את הסרטונים האלו... כי הם בקטגוריה של 18+...... איזה קקי..

ShiraBJ

New member
אז תורי...[?]

שיר השבוע: doors down 3- away from the sun סרט השבוע: הסמוראי האחרון קליפ/וידאו השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=csJMHEfTbfI&NR להקת השבוע: ביט69 התחדשות השבוע:...עדיין לא הבנתי מה אני אמורה לכתוב כאן -.- ציטוט השבוע: "בודושיטו"... מסתבר שזה אומר בולשיט ביפנית. משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם גיא משהו פחות טוב שקרה השבוע: אוי אני מגעילה... לא פגשתי את גיא כי...נרדמתי. O: כמה דוחה תמונת השבוע: כמה אירוני... תודה. גם לך. וגם לכם.

טוב יש לי זמן..:)

שיר השבוע: bicycle race - Queen סרט השבוע: להרוג את ביל קליפ\וידאו השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=HYUSnWtxRRI&mode=related&search= להקת השבוע: טוקיו הוטל התחדשות השבוע: התחלתי לראות סאות'פארק!! ציטוט השבוע: טוב..לוידעת אם יהיו לי שגיאות כתיב או משו.. "Eric, did you just say the "f" word?" "jew?" "no, he's talking about fuck. you can't say fuck in school, you fuckin' fatass!!" משהו טוב שקרה השבוע: השבוע רק התחיל..לוידעתת...והשבוע הזה דיי חרא.. יש לנו תעודות ביום שישי ופגישת הורים בתיכון.. שומדבר טוב לא יכול לצאת מזה.. משהו פחות טוב שקרה השבוע: אני כועסת על דני!! דני שכחה שאני קוראת בבלוג שלה!! והעיקר שאני מחכה עם מסנג'ר חצי מת כדי שהיא תתן לי את הכתובת של הבלוג שלה!! אבל סלחתי לה. תמונת השבוע:

scary miss Mary

New member
חוחוחוחחוחו מלא שגיאות כתיב!

הוו בייסיקל רייס.. חחחחחחחחחח.. מזכיר לי את הביץ' בויז ואת: roll roll roll a joint twist it at the end light it up and take a pupf and pass it to your friends אחחח שיעורי אנגלית... יאואוווו שכחת את בלינקי!

פאק!! איך יכולתי?!@$%#^??

איך יכולתי לשכוח את בלינקי?!?!?$$@%@ מסכן הוא בטח בוכה עכשיו... והכל בגלל שהזכרת לי מאוחר מדי!!! סתם חפיף נוסיף אותו מחר...XD ודרך אגב שגיאות כתיב....איך אמרנו שרושמים פף? אה? אהאה?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif פוף!

גם הביץ' בויז וגם קווין באותה הודעה? מה אני רואה נכון? שלום!!!!111111111
*סליחה, זה פשוט מהתלהבות*

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifהיה לי משעמם בשישי

אז עשיתי קוקיותDD:::
^^ שיר השבוע:
Karla DeVito - We Are Not Alone מתוך הסרט המדהים
The Breakfast Club
סרט השבוע:
שמש נצחית בראש צלול קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}:
אשם - סינרגיה להקת השבוע:
כשניקו תתחיל לדבר התחדשות השבוע:
הנזם חזר:) ציטוט השבוע: