שאלון שבועי!D:

../images/Emo6.gif!../images/Emo184.gif

המורה של הכיתה שלנו זאת המנהלת.! דניז/דניס..עוד לא החלטתי איך כותבים את השם שלה..
והיא חופרת!!!1111111111111

עכשיו אני מבינה למה..../images/Emo184.gif

בראיון לשוקס רענן וברי אמרו שאתה חרשןD:!
קיבלתי 90:$.

../images/Emo220.gifאני מתחילה ללמוד תנ"ך רק יום

רביעיP: לא למדתי מסוף שנה שעברה[= חעחעחע ואין יותר ספרות והיסטוריה!!!! ישששששששששששש לא לא יש.. יש את חרא אוחיון.../= שונאת אותה!!!!! היה לי שיעור איתה היום!! היה סיוט!! אבל אני מחכה לתנ"ך. הציונים שלי היו בין 80-100 [= אעע היה לי היום בוחן במתמטיקה.. והנה הולך לבוא לו ה80-100 הראשון השנה במתמטיקה!! המורה אמרה שהכל טוב[= אבל תרגיל אחד היא סירבה לבדוק!!!@#$% כי ניגמר הזמן=/ אז היא לא הסכימה=[ לא נורא[= גם 85 זה טוב!!(כל התרגיל נכון רק התשובה אני לא סגורה עליה=/) חפירות[=

NA BoldAs Love

New member
אמאמגמאניאמאמ

שיר השבוע:Okgo - Do What You Want סרט השבוע:הכי דומה לאהבה. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :נה...... להקת השבוע:הדבר הזה של שחר חסוןןן יא זה בחרישות בבית הזה.. התחדשות השבוע:תינוק נולד!!!! ציטוט השבוע:"Oh, I love seeing teachers outside of school. It's like seeing a dog walk on its hind legs. " משהו טוב שקרה השבוע:הרבה. אני אופטימית. משהו פחות טוב שקרה השבוע:הרבה. אני שונאת את רינת כהן בדם. תמונת השבוע->

Frankielover7

New member
וואי.. חפרתי XD

שיר השבוע: once again-the hanks וכל שירי אמסיארוש למיניהם
סרט השבוע:שוב הדיוידי של מיי כמיקל D:
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :החדש של סמושששששששייייי D: אני לא אצרף לינק כי גם ככה לא תטרחו לראות אותו XDלמרות שהוא מצחיקקק ומדהים כמו כל אחד שלהם D:
להקת השבוע:אמסיארושXD דירטי סוויט דה הנקס hawtohrne heights וCIWWAF
התחדשות השבוע:דיסק,מדבקה סיכה ומקלות תופיםD:
ציטוט השבוע:דאמ יש כמה^^ 1.*שיחה מאוד מעניינת על הקעקוע של אבא* אני"נו אבא, למה לא עשית קעקוע יותר מאגניב? למה פרפר? זה כזה מעפן.__. " אבא עונה בשיא הרצינות"מה את רצית שאני אעשה? דולפין!? גמל!?" 2.*אני אוסטין ליבון ואקטה מדברים על החיים S: * אוסטין מתחיל לדבר "החיים הם כמו..." ליבון:" תפוח" wtf 3.*אני ליבון ודריה אחרי ההופעה* אני:" יאו יאו באלי לצרוח*)&^%^ לא באלכן לצרוח?" דריה"AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" פדחנית שכמותה<: לול.
משהו טוב שקרה השבוע:החדשות הנפלאות של נופריייייייייייי)&*^%^$%^&* אני אוהבת אותך!33>
הההופעה של dirty sweet&the hanks אעעאאע זה היה שווה ()&*^%&^$%^ והם הביאו לי את המקלות תופים שלהם P: נו וגם היצירת האומנות הנפלאה שהכנתי.. זה כלכך מדהים. אולי אני אצלם ואעלה ואז לא תוכלו לנשום מהיופי
משהו פחות טוב שקרה השבוע:פאקינג פיינלס OI&^%^$%^%^*&)*( |: ארר. תאחלו לי בהצלחה חמודים, אני אצטרך המוןהמון>: לא דיברתי עם נופרי >: אני מתגעגעת אליה וגם אל המלפפון חמוץ והקולה שלה >: @#$% בווהו.
תמונת השבוע->like o m g!!1 i have a sexy person in my fucking picture.$%^&^%$^&
isnt he just.. PERFECT?! :O וואי כמה חפרתי.XD |שורקת| D:

Frankielover7

New member
אני יודעת ../images/Emo99.gif

קוראים לו sep!אעעאעעא נו הקול שלו כזה מדהים *__* והוא כזה חמוד ועאאע. קיי. מפסיקה לדבר עליו!@#$%

אני לא!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo184.gif

שביתה
!!! פעם ראשונה בחיי! אפילו בימים שכל הארץ הייתה מתחילה ב-10 אני התחלתי ב-7 וחצי כרגיל
! ~
~

ShiraBJ

New member
גמני לא הייתי בשביתה

אבל לא למדתי לקחו אותנו לשחק במכון ויצמן ולשמוע קללות ביפנית |אה, וגם לזכור לבדוק מה שמים לי בשוקו- כי המרצה דיי חשב שאני משוגעת. לא משהו חדש...|

scary miss Mary

New member
קנפי!

אסרתי עלייך לקרוא לאנשים ג'וני! תפסיקי.. זה לא נחמד! ומאיפה הוא יודע מי אני לעזאזל..!? הוו זה היה קצת מוזר.. והוא לא יודע מי זה ג'וני דפ!

scary miss Mary

New member
יש לי וידאו!!!! אחלה וידאו!!!1

http://www.youtube.com/watch?v=lWtTqK9mINc אני צוחקת כל פעם שאני רואה את זב.. למרות שראיתי את זה כבר 7389758934 פעמים

למעלה