וואי.. חפרתי XD
שיר השבוע: once again-the hanks וכל שירי אמסיארוש למיניהם
סרט השבוע:שוב הדיוידי של מיי כמיקל D:
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :החדש של סמושששששששייייי D: אני לא אצרף לינק כי גם ככה לא תטרחו לראות אותו XDלמרות שהוא מצחיקקק ומדהים כמו כל אחד שלהם D:
להקת השבוע:אמסיארושXD דירטי סוויט דה הנקס hawtohrne heights וCIWWAF
התחדשות השבוע:דיסק,מדבקה סיכה ומקלות תופיםD:
ציטוט השבוע:דאמ יש כמה^^ 1.*שיחה מאוד מעניינת על הקעקוע של אבא* אני"נו אבא, למה לא עשית קעקוע יותר מאגניב? למה פרפר? זה כזה מעפן.__. " אבא עונה בשיא הרצינות"מה את רצית שאני אעשה? דולפין!? גמל!?" 2.*אני אוסטין ליבון ואקטה מדברים על החיים S: * אוסטין מתחיל לדבר "החיים הם כמו..." ליבון:" תפוח" wtf 3.*אני ליבון ודריה אחרי ההופעה* אני:" יאו יאו באלי לצרוח*)&^%^ לא באלכן לצרוח?" דריה"AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" פדחנית שכמותה<: לול.
משהו טוב שקרה השבוע:החדשות הנפלאות של נופריייייייייייי)&*^%^$%^&* אני אוהבת אותך!33>
הההופעה של dirty sweet&the hanks אעעאאע זה היה שווה ()&*^%&^$%^ והם הביאו לי את המקלות תופים שלהם P: נו וגם היצירת האומנות הנפלאה שהכנתי.. זה כלכך מדהים. אולי אני אצלם ואעלה ואז לא תוכלו לנשום מהיופי
משהו פחות טוב שקרה השבוע:פאקינג פיינלס OI&^%^$%^%^*&)*( |: ארר. תאחלו לי בהצלחה חמודים, אני אצטרך המוןהמון>: לא דיברתי עם נופרי >: אני מתגעגעת אליה וגם אל המלפפון חמוץ והקולה שלה >: @#$% בווהו.
תמונת השבוע->like o m g!!1 i have a sexy person in my fucking picture.$%^&^%$^&
isnt he just.. PERFECT?! :O וואי כמה חפרתי.XD |שורקת| D: