שאלון שבועייי

jast

New member
יששששש!! התגעגעתי:)

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? שוקולד! שוקולד! שוקולד!!!! מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? קיץ. איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקולד ציפס עם חלב? טוב. משקה חם אהוב: שוקו, או תה עם חלב, גם צ'אי.. עונה אהובה: קיץ. תחום עניין(תחביבים): לא משהו מוגדר. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): הכל.. דשא, עצים, פרחים, אוויר, מיים, יםםם מקום בילוי מועדף: תלוי עם מי ומתי. שם: חן האם השם זה חלק חשוב באדם? כן.. כל החיים שלי אני משתנה, אבל השם שלי נשאר איתי תמיד. משמעותי? בטח. איך חברייך הטובים מכנים אותך? פחחחח שמאלנית יפת נפש(תמותי!) הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: מה?! אנ'לא יודעת... אנשים פשוט קוראים לי- חן. קטע מצחיק. גיל: עודמעט 16(אבל ממש עודמעט) מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? פפפפפפפפ.... פעם איזה ילדה באה לנוע ואמרה לה "כשאני אהיה גדולה אני אהיה פריקית" אז היא צחקה לרגע, ואז הבינה שהיא באמת הייתה רצינית או משו. מהי תכלית חייך? ממממ... יש לי כל מיני מטרות שלעולם לא יתממשו, כי אם זה יקרה.. אני כ"כ יתבאס, כי לא יהיה לי יותר מטרות. ואז אני אתאבד או משו. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא ללבוש גרביים עם חור בטיול. עכשיו אני משלמת על זה. כי כואב. איך נראית מברשת השיניים שלך? ירוקה. האם אתה מרוצה ממנה? לא. כמה משחה אתה שם עליה? כמה שיוצא. אני לא משקיעה. בכמה שמפו אתה משתמש? המוןןן אתה משתמש במרכך? בטח! האם אתה מאמין בהגיינה? לא. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? מהפכה, דה. האם אתה זקוק לחיבוק? כרגע אני מסריחה. אני צריכה להתקלח!!! האם אתה מאמין בסטייל? אמממ. אולי... האם אתה מאמין בצדק? כן. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? אני פשוט לא אומרת "אוכל" על איכס. ככה שזה יוצא יחסי.... למה אתם קוראים אוכל?! האם אוכל אומר "איכס" עליך? כולם אומרים איכס עלי. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן. היה לי חם. וירד לי דם מן הסתם. גם הייתי בכיתה ו', ואז כמה ילדים צחקו עלי, אז צחקתי עלייהם בחזרה, ואז הלכנו מכות, וירד לי דם גם בפה...(הם גרמו לשן שלי ליפול פשוט) האם אתה מבין סרטים לעומק? משתדלת. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? כמובן שלא. האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא. ממש לא. אבל מנסה. האם אתה סובלני לרוב החיות? כן. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לפעמים. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? יכול להיות. היום אמרו לי שאני טיפשה, כי היה איזה חרק שלא ידעתי איך קוראים לו. האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא מעריצה, אולי מעריכה. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? הכל!!!!!! הקיום שלהם. מה הכי מבייש אותך? הממ. ומה אתה הכי אוהב? להיות עם אנשים:) האם אתה אוהב אותם? את מי?:/ האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? לא. אם לא, את מי אתה לא אוהב? את כולם. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אולי.. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? בערך שלא. האם יש לך כוחות-על? כמובן. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? אולי יוצא לי לשיר. קריאה? כן. כתיבה? כן. מחשבה? כן. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? הו. כן.. אבל לא הרבה. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? לרוב זה מעניין. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? מה?! בקריאת ספר?? אני לא סובלת! האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? אולי. תלוי במה מתמקדים. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אממ.. כשהייתי קטנה הייתי ממציאה דברים. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן, וזה אפילו דיי הגיוני. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לא. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? סוג של.. האם יש לך חיים טובים? סוג של.. טוב, לא. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? בצפר יסודי. כיתה ב-ד. האם יש לך חדר משלך? כן. האם אתה אוהב אותו? כמובן. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? עניתי מה שישר חשבתי כרגע אני רעבה מידי כדי לחשוב. האם השאלות היו קשות? לא. האם הקדשת להן מחשבה? לא ממש. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא. אבל אני רעבה טילים.

TziMHoNoa

New member
גם אני-

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? כלום, מהכל תהיה לי בחילה בשלב מסוים.. מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? להיות בבית לזלול גלידה או לשתות שוקו קר! איזה עוגיות אתם אוהבים? של אמא! עם חלב? אפשר.. משקה חם אהוב: תה עונה אהובה: קיץ תחום עניין(תחביבים): לקרוא, לא יודעת... מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אויר טוב מקום בילוי מועדף: שם: נועה האם השם זה חלק חשוב באדם? יש כאלה שכן.. משמעותי? לא יודעת איך חברייך הטובים מכנים אותך? נועה הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: גיל: 15 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא צריך לישון כדי להיות ערני... איך נראית מברשת השיניים שלך? בעיקר קטנה, ככה הרופא אמר.. והיא כחולבן עם כמה שערות כתומות... האם אתה מרוצה ממנה? כן כמה משחה אתה שם עליה? לא הרבה בכמה שמפו אתה משתמש? קצת אתה משתמש במרכך? לפעמים האם אתה מאמין בהגיינה? לא צריך להיות מטורף בקשר לזה, אבל כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? מהפכה! האם אתה זקוק לחיבוק? לא האם אתה מאמין בסטייל? מה זה אומר? האם אתה מאמין בצדק? משתדלת האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לא האם אוכל אומר "איכס" עליך? נראה לי שכן האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא זוכרת.. האם אתה מבין סרטים לעומק? אם יש להם עומק, אני משתדלת שכן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? בטח! לא. האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? קצת האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? האם יש אנשים שאתה מעריץ? יש אנשים שאני מכירה ומעריצה אותם על מה שהם עושים, אבל לא הערצה במובן של לתלות להם שלטים ליד הבית וכאלה, זו יותר הערכה.. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אני יותר ויותר מבינה את המושג הזה לעומק, אבל זה לא משהו פשוט כל כך... האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא ממש.. האם יש לך כוחות-על? לא האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לפעמים קריאה? כן כתיבה? לפעמים... מחשבה? כן האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? אולי קצת, אבל זה עובר מהר.. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? פשוט לא נראה לי הגיוני שאין לי ספר עליי.. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא תמיד, לפעמים.. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לא בדר"כ, לפעמים... האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? לא האם יש לך חיים טובים? לא יודעת מה היא התקופה הכי גרועה שלך? כל השנה האחרונה האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? בכנות האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לא ממש האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא...

למעלה