שאלון שבועייי

שאלון שבועייי

זה הזמן להכיר א עצמכם טוב טוב טוב... אז יאללה תפתחו את הנפש ואת עצמכם ותענו על השאלון הזה =) מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? איזה עוגיות אתם אוהבים? עם חלב? משקה חם אהוב: עונה אהובה: תחום עניין(תחביבים): מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): מקום בילוי מועדף: שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? איך חברייך הטובים מכנים אותך? הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? האם יש אנשים שאתה מעריץ? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? האם יש לך חיים טובים? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? האם יש לך חדר משלך? האם אתה אוהב אותו? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? האם השאלות היו קשות? האם הקדשת להן מחשבה? האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? אני מקווה שנהנתםם ושבוע מצויין לכולכן (ולמי שיוצא להכנה לטיולי הגוצ.. אז תהנו חברההה)

....

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? שוקולד ובמבה מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? שניהם איזה עוגיות אתם אוהבים? אין מדהו ספציפי עם חלב?אה??? משקה חם אהוב: נס קפה עונה אהובה: חורף וקיץ תחום עניין(תחביבים):עזבו אותי מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): לא יודעת..נראלי עננים חח מקום בילוי מועדף: גלידה שם: חן האם השם זה חלק חשוב באדם? לא הבנתי משמעותי?די איך חברייך הטובים מכנים אותך? עזבו אותי משאלות כאלה הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: דייייייייייי גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אוף מהי תכלית חייך? אין תכלית,טוב? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שבן אדם תמיד נולד לבד ומת לבד ולכן גם הבן אדם מתמודד עם הדברים לבד איך נראית מברשת השיניים שלך?ורודה ושקופה האם אתה מרוצה ממנה?כן כמה משחה אתה שם עליה? כמה שיוצא לי בכמה שמפו אתה משתמש? אה..אהמ כל מיני חח אתה משתמש במרכך? לפעמים שבא לי האם אתה מאמין בהגיינה? חח כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? לא הבנתי האם אתה זקוק לחיבוק? וואו תזמון נכון...אני באמת זקוקה לחיבוק!!! האם אתה מאמין בסטייל? אהמממ שאלות קשות חח האם אתה מאמין בצדק? בטח האם אתה אומר "איכס" על אוכל? משתדלת שלא האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא שזכור לי
האם אתה מבין סרטים לעומק? נראלי שכן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא האם אתה סובלני לרוב האנשים?כן האם אתה סובלני לרוב החיות? אהמ..אם היתי צימחונית היתי יכולה לומר שכן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? כן...חחחח אני מודה באשמה האם אתה חושד שאתה טיפש? אהמ..וואו.את האמת?אני דיי מזלזלת בעצמי. האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא ממש מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם בקטע של פסיכולוגיים לאחרונה מה הכי מבייש אותך? זה אינטימי טחח ומה אתה הכי אוהב? לא יודת האם אתה אוהב אותם? אממ.כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? לא..אני גם לא מכירה חצי ממנה,ממש משפחה למופת..הא? אם לא, את מי אתה לא אוהב? את הדוד ההולך ובא שלי ...ואת הבן דוד הכפוי טובה שלי האם אתה יודע מה זו "אהבה"? שאלה טובה האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא..שהוא יחפש אותי חח האם יש לך כוחות-על? לצערי,לא האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? חחחחחח לא יודעת קריאה? לא כתיבה?כן מחשבה?כן האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? אני לא ממש אדם קנאי...אבל יוצא מידי פעם לחשוב קצת ככה האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? 1984,אומר את הכל האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא חחחח האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לפעמים האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? לא.ממש לא האם יש לך חיים טובים?באופן כלי הם סבה מה היא התקופה הכי גרועה שלך?עכשיו האם יש לך חדר משלך?כן האם אתה אוהב אותו?כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? חחחח מה? האם השאלות היו קשות?כן,כמו הקודמת האם הקדשת להן מחשבה? לא כל כך האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? חחחחחחחחח הצחקתם אותי

חן

שבן אדם תמיד נולד לבד ומת לבד ולכן גם הבן אדם מתמודד עם הדברים לבד זה הדבר הכי עצוב שמעתי בחיים.. זה רק מחזק את החברה המופרטת שלנו.. אל תחשבי ככה.. אדם מתחזק ועולה כשהו ביחד עם עוד אנשים.. חן חמודהה... משפחה מיידית זאת המשפיחה הקרובה שלך.. אמא אבא ואחים..

כמה דברים..

א.זו האמת. ב.משפחה-טוב את אחי הפיחו אני לא אוהבת כל כך..למרות שבזמן האחרון הוא בסדר איתי...:]

זאת לא האמת

זאת רק הה]רטה של החברה ומה שהיא רוצה שיהיה אבל זה לא נכון אנושית!

KobIPWA

New member
שבוע נהדר

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? אפרופו עם קוטג', גלידונית, גלידות בטרטופו. מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? ללכת לטרטופו! איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקולד-צ'יפס, וגם את הגליליות האלה עם קרם-שקדים. עם חלב? לא. משקה חם אהוב: מקופלת-על-חלב. עונה אהובה: הרביעית של "סיינפלד". תחום עניין(תחביבים): היאבקות, כדורסל, מוסיקה מכל סוגיה, קולנוע וטלוויזיה, סבתא. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אוויר נקי. מקום בילוי מועדף: הבארבי בת"א. שם: קובי. האם השם זה חלק חשוב באדם? ממש לא. משמעותי? יש אנשים שזה משנה להם... דברים בסגנון "בחיים לא הייתי יוצא עם מישהי בשם יהודית" (משפט ששמעתי ממישהו בעבר). איך חברייך הטובים מכנים אותך? "הקובון", "קובצקל'ה", "קובי גררו", "בטנונה". הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: אני אוהב את "הקובון". זה נשמע כמו סופרהירו כזה... גיל: 19 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? צנוע. מהי תכלית חייך? לעשות כמה שיותר כיף, ולא אכפת לי מה מצפים ממני. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לעולם לא לסגור אופציות. איך נראית מברשת השיניים שלך? כמו שומרית - כחול לבן. האם אתה מרוצה ממנה? כן. כמה משחה אתה שם עליה? מספיק. בכמה שמפו אתה משתמש? כרגע אני לא משתמש בשמפו, כי אני פחות או יותר קירח. אז רק בסבון. אתה משתמש במרכך? בשביל מה בדיוק?!? האם אתה מאמין בהגיינה? בהחלט. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אני אכריח את כולם להתקלח. האם אתה זקוק לחיבוק? לא זקוק, אבל לא מתנגד. האם אתה מאמין בסטייל? רק בפריסטייל. כל אחד והדרך שלו. האם אתה מאמין בצדק? לא, אבל אני רודף אותו. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כמעט אף פעם. האם אוכל אומר "איכס" עליך? רק פעם אחת... לא נורא, ממילא שנאתי את אחותי
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? בעבר הייתי מדמם הרבה מהאף, אבל זה הפסיק לפני כמה שנים. האם אתה מבין סרטים לעומק? משתדל, כשהסרט מעניין. אחרי הכל, עבדתי בספריית DVD
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? שום דבר הוא לא כמו שהוא בטלוויזיה. חוץ מבתוכנית Rescue Me. האם אתה סובלני לרוב האנשים? מנסה. האם אתה סובלני לרוב החיות? תמיד. חוץ מיתושים בלילה. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? למדתי עם הזמן להתעלם. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? טיפש אני לא... פשוט לפעמים קשה לי להוכיח את זה. האם יש אנשים שאתה מעריץ? כבר עברתי את שלב ההערצה, אני חושב. אבל יש המון אנשים שאני מאוד מעריך. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? האמונה של אמא שלי שהיא יכולה לשלוט לי בחיים (כמה נדיר, הא? זה לא קורה לאף אחד אחר...) מה הכי מבייש אותך? כשחברים מתנהגים בצורה מגעילה. ומה אתה הכי אוהב? שיר טוב, שגורם לך להתעלם מכל מה שקורה סביבך. האם אתה אוהב אותם? את מי? אה, כל זה היה על ההורים? אופס... האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? בהחלט. אם לא, את מי אתה לא אוהב? את דוד סדאם. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אי אפשר לדעת, לכל אחד יש את הדעה שלו. זה רגש, ולכן הוא סובייקטיבי. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא, ואף פעם לא הייתי. האם יש לך כוחות-על? בטח! "הקובון" יכול לצרוך מוקה בכמויות על-אנושיות. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא, אני מעדיף לדלג. קריאה? לא עכשיו, אני עסוק. כתיבה? אולי מחר. מחשבה? בכיף, למה לא. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא. יש אנשים שאני שמח בשבילם. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? לא זה ולא זה. ספר זה כיף. ספר טוב זה עוד יותר. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? כלומר, פיזי או נפשי? לא יודע, יש לי גם וגם. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? עמוק כן, מצליח לא ממש. כי החיים שלי הם לא קיטשיים כל כך. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? ודאי. ולראייה - "המציקומט". מכשיר המורכב מענפים וסלוטייפ, שמטרתו להציק לאנשים מרחוק. המצאתי אותו באיזה טיול בחטיבה, והוא הצליח מאוד. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לכולם זה קרה. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? בדרך כלל כן. יש לי הרבה טקט
האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? בהחלט. האם יש לך חיים טובים? לגמרי. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? כיתה י'. לגמרי. האם יש לך חדר משלך? אפילו שניים. האם אתה אוהב אותו? לגמרי. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? DUH! האם השאלות היו קשות? לא ממש. האם הקדשת להן מחשבה? לחלקן. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ממש. אני כבר מכיר את עצמי די טוב. אנחנו חברים ותיקים.

טוב...אני...

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? שניצל תירס וגלידההה 3> מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? לאכול גלידהה.. גלידההההההה!! גלידה זה שליטה!! (במיוחד של טורטופוו) איזה עוגיות אתם אוהבים? ערגליות שוקו שוקו עם חלב? לא ניסיתי משקה חם אהוב: שוקוו וקפוצינו עונה אהובה: סתיוו.. כל העלים החומים זה כלכך יפהה תחום עניין(תחביבים): יש לי הרהב... מוזיקה, קריאה, כתיבה, שחייה.. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): פרפריםםם ועצים ירוקים מקום בילוי מועדף: כל מקום שהוא לא הבית שם: רינה האם השם זה חלק חשוב באדם? לא באמת.. מה זה משנה אם יקראו לי רינה או מוניקה... אני עדיין אהייה אותו אדם.. זה הכל תלוי בחינוך ובגידול משמעותי? לא משמעותי.. זה שם... זה רק חלק מהזהות איך חברייך הטובים מכנים אותך? ריני, יפיופע, גורי, אב לרוב פשוט קוראים לי רינה הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: זה תלוי במי אומר מה.. אי אפשר להחלט.. לכל אחד יש משמעות גיל: 18 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת מהי תכלית חייך? דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא יודעת.. איך נראית מברשת השיניים שלך? לבנה וירוקה כזאצ\ת האם אתה מרוצה ממנה? כע.. היא בסדר כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך בכמה שמפו אתה משתמש? בהרבה אתה משתמש במרכך? כע (למורת שאני לא באמת צריכה.. אבל זה כייף) האם אתה מאמין בהגיינה? כע אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אגרום לכולם להתרחץ לפחות פעם ביומיים... כי לא הייתי סובלת את הריח וכל זה האם אתה זקוק לחיבוק? כן.. דווקא כן האם אתה מאמין בסטייל? מה זה סטיל כבר? האם אתה מאמין בצדק? צדק הוא רק כוכב?.. אבל באמת.. לא מאמינה בו כי אני רואה מה קורה סביבי אבל מנסה להלחם בשבילו האם אתה אומר "איכס" על אוכל? תלוי על מה האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא יודעת.. תשאלו אותו האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כע.. כשהייתי קטנה ירד לי הרבה פעמים.. האם אתה מבין סרטים לעומק? מנסה שכן.. זה מעניין ממש להבין אותם האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? ממש לא! האם אתה סובלני לרוב האנשים? כע האם אתה סובלני לרוב החיות? אם לא נתחשב בחיות שאני אוכלת אז כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? פעם ממש ממש.. עכשיו זה תלוי בהרגשה שלי באותו רגע האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אהממ.. לא... האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא מעריצה.. מעריכה ואוהבת מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שלפעמים הם פשוט לא עוזבים אותי במנוחה מה הכי מבייש אותך? שום דבר ומה אתה הכי אוהב? שהם נותנים לי את החופש שלי האם אתה אוהב אותם? כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? יש לי בעיות עם אח שלי... אבל את השאר אני אוהבת אם לא, את מי אתה לא אוהב? אח שלי... במקום מסויים אני כן אוהבת.. בכל זאת אחי.. אבל לא מכבדת.. לא סובלת.. ועוד הרבה כאלה האם אתה יודע מה זו "אהבה"? רגש, פרפרים בבטן, חוץ מזה זה תלוי בכל בבן אדם.. כל אחד יגדיר אהבה בדרך אחרת.. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? אני לא חמפשת כלום האם יש לך כוחות-על? כן =)... אני גורמת לאנשים לחייך ולשמוח וגם יש לי מקל קסמים חחח האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לפעמים קריאה? לא כתיבה? לפעמים מחשבה? לפעמים האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? קראית ספר זה כייף האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? זה הכל תלוי.. לרוב רק פנימי.. כמעט אפעם לא יודעים כשלא טוב לי.. אני מסתירה טוב.... האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? נראה לי שכן האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כן האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כמו כולנו האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? דרכ כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? תלוי איך מסתכלים על זה.. בעיקרון כן האם יש לך חיים טובים? איך מגדירים חיים טובים.. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? אהממ.. זה הכל תלוי במלא דברים... אבל מהקיץ של ח' עד סוף ט' הייתה באמת תקופה גרועה.. גם י' הייתה לא משהו.. האם יש לך חדר משלך? כע האם אתה אוהב אותו? כן.. אבל כשאני בו יותר מידי אני משתגעת ומתחילה לשנוא אותו האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? הכל בכנות האם השאלות היו קשות? לא ממש האם הקדשת להן מחשבה? לחלקן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא.. אני מכירה את עצמי טוב גם ככה..

me.

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? כ...כלום?
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? לשבת בקיץ עם מזגן זה מגניב. איזה עוגיות אתם אוהבים? אוראו
עם חלב? לא משקה חם אהוב: קפה
עונה אהובה: סתיו. תחום עניין(תחביבים): אני אוהבת לשחק [משחק תיאטרלי], לרקוד, לשיר, לצייר, לבלות עם חברים, אני אוהבת מלא דברים
מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אני מניחה שפרחים. מקום בילוי מועדף: כל מקום שיש בו אנשים שאני אוהבת. שם: נירית? האם השם זה חלק חשוב באדם? לא, לפחות לא לדעתי. משמעותי? לאדעת נו. איך חברייך הטובים מכנים אותך? ניריתי, ניתי, פיצ. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: פיצ, כי ערבה התחילה איתו. גיל: 15 [פחות חודשיים
] מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מה שיצא. מהי תכלית חייך? חברים שלי. אנשים שעוזרים לשמור אותי שפויה. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא לצפות מאף אחד לשום דבר. איך נראית מברשת השיניים שלך? סגולה ולבנה, מגניבה כזאת. האם אתה מרוצה ממנה? אהא. כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך?
בכמה שמפו אתה משתמש? לאדעת. כמה שיוצא. אתה משתמש במרכך? יאפ. אני אוהבת מרככים. האם אתה מאמין בהגיינה? אהא אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? המ. אפסיק להיות מניאקית? האם אתה זקוק לחיבוק? אני...מניחה שכן. האם אתה מאמין בסטייל? לא. האם אתה מאמין בצדק? אהא. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לרוב לא. אם אני לא אוהבת אני לא אוכלת וזהו. האם אוכל אומר "איכס" עליך? ברור. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא נראה לי, לא זוכרת. האם אתה מבין סרטים לעומק? אהא. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא, בכלל לא. האם אתה סובלני לרוב האנשים? יאפ. ז"א, כשאני בתקופה נורמאלית. האם אתה סובלני לרוב החיות? יחסית? כן. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא, כולם יכולים למצוץ לי. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא יודעת, ולא כזה איכפת לי. אם כן, באסה. האם יש אנשים שאתה מעריץ? מעריכה. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם מוציאים עלי עצבים. מה הכי מבייש אותך? שהם מדברים עם חברים שלי?
ומה אתה הכי אוהב? לאדעת. האם אתה אוהב אותם? בסופו של דבר כן, אבל הם מציקים. האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? מיידית? הכוונה לסבים ודודים וכאלה? הם בסדר, כשהם רוצים. אם לא, את מי אתה לא אוהב? סבתא גם מציקה לפעמים, אבלנו, כפרעלייה. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? לא בטוחה. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא. האם יש לך כוחות-על? ברור, יש לי עייני ליזר וכאלה. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? כשאני עצבנית או מתוסכלת. קריאה? לא. כתיבה? לא. מחשבה? כשאני לבד ועצבנית ומתוסכלת. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? לאדעת
תלוי בספר. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי לרוב. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא, סתם סרט מעפן. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? ;[ האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? אהא. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? יאפ. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? נה, לא משהו. האם יש לך חיים טובים? בתכלס? כן. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? זאת שעברתי עכשיו. האם יש לך חדר משלך? אהא. האם אתה אוהב אותו? יאפ. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?
האם השאלות היו קשות? לא משהו. האם הקדשת להן מחשבה? אהא. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לאדעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MANEL1991

New member
שבוע טוב:]

מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? אייס קפה! מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? לשבת בבית בחורף... איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקולד צ'יפס עם חלב? לא. משקה חם אהוב: תה של אמא. עונה אהובה:סתיו. תחום עניין(תחביבים): לשמוע מוזיקה ולנצל כל רגע בחיים. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): השמיים והעצים...נוף זה לא נוף בלעדיהם... מקום בילוי מועדף: השקם:] שם:מנאל. האם השם זה חלק חשוב באדם? זה לא אומר כלום על הבנאדם(למרות שיבואו אנשים ויגידו שזה כן אומר משהו, אבל אני לא חושבת ככה.) משמעותי?אע? איך חברייך הטובים מכנים אותך?מנאלי או מנאלין. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:מנאלי:] גיל: 15 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת. מהי תכלית חייך?אע? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? חייך לחיים, הם יחייכו אלייך בחזרה. איך נראית מברשת השיניים שלך? כחולה. האם אתה מרוצה ממנה? אל תשאלו עד כמה... כמה משחה אתה שם עליה? לא מדדתי... בכמה שמפו אתה משתמש? שמפו אחד... אנ יודעת...? אתה משתמש במרכך? בטח! האם אתה מאמין בהגיינה? אהא אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? שלום עולמי. האם אתה זקוק לחיבוק? אם אתם מתעקשים... האם אתה מאמין בסטייל? כל אחד ואיך שבראש שלו...פריסטייל זה אחלה דבר. האם אתה מאמין בצדק? אני מאמינה שצדק חייב להיעשות. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? מנסה שלא. האם אוכל אומר "איכס" עליך? תמיד כשהוא מדבר אליי אני סותמת אזניים. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן...לפני כמה שנים...זה היה יום שרבי, אמא אמרה שזה בגלל החום. האם אתה מבין סרטים לעומק? כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? ממש לא. האם אתה סובלני לרוב האנשים? אהא האם אתה סובלני לרוב החיות?גם. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? פוחדת לא... האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני לא חושבת שאני טיפשה, תמיד יכול להיות שמישו יחשוב עליי דבר כזה...אז שיהנה:] האם יש אנשים שאתה מעריץ? מעריצה לא... מעריכה ואוהבת כן. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? קצת מיושנים הייתי אומרת... מה הכי מבייש אותך? הם לא מביישים אותי:] ומה אתה הכי אוהב? אותם..? האם אתה אוהב אותם? הכי=] האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? את כוווולם אם לא, את מי אתה לא אוהב?- האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? שיגיע הזמן, הוא יבוא. לא ממהרת לשומקום. האם יש לך כוחות-על?חחחחחחחחח כשאני מסתכלת על הפלאפון אחרי 20 שניות הוא מצלצל או ששולחים לי הודעה..זה נחשב..? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא... קריאה? גם לא. כתיבה? ישמצב... מחשבה?לא. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? קנאה טובה זה תמיד טוב. אבל אני שמחה בחלקי:] האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? קריאת ספר זה עולם חדש. זה כיף. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? אהה אני מניחה שגם וגם... האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?עמוק כן...מצליח לא חושבת... האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? חח כן. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? אני מניחה שקרה לי בעבר. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? אני מניחה. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? בתקופה מעולה. האם יש לך חיים טובים? חיים נפלאים. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? אמצע סוף כיתה ח'. האם יש לך חדר משלך? אחותי עברה חדר:] האם אתה אוהב אותו?מאוד... האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?כל השאלות בכנות. האם השאלות היו קשות? לא חושבת... האם הקדשת להן מחשבה? אכן. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא... אני מכירה את עצמי טוב מדיי מכדיי ששאלון ילמד אותי על עצמי...

shlv480

New member
גם אני רוצה!

היי לכולם אני די חדש פה, אז נעים להכיר!
שלו מקיבוץ שניר ומקן עינות ירדן! מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? גלידת שוקולד!!! מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? הזה עם הקיץ. אבל רק בגלל
איזה עוגיות אתם אוהבים? שלי שלך...חחחח עם חלב? ברור משקה חם אהוב: קפה עונה אהובה: חורף!!! תחום עניין(תחביבים): טיולים, מחשב, מוזיקה, חברים, ספרים וכל השאר מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): עצים שליטה. ואי אפשר כמובן בלי עננים בצורות שונות. מקום בילוי מועדף: מועדונים (כאילו שבאמת יש משהו באזור...) שם: שלו האם השם זה חלק חשוב באדם? ברור... משמעותי? אחד הדברים הכי משמעותיים, לדעתי. איך חברייך הטובים מכנים אותך? שלו (גם במלרע וגם במלעל), שלווה, ג'ינג'י, סוש.... הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: שלווה- הכי פשוט גיל: 18 תכף מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אנתרופולוג. נשמע הכי מגניב
מהי תכלית חייך? כשאני אמצא אותה אודיע לכם בשמחה מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? אפשר לאכו לכמעט כל דבר... איך נראית מברשת השיניים שלך? בלונדינית, רזה, עיניים כחולות, 1.75
האם אתה מרוצה ממנה? אפשר שלא
כמה משחה אתה שם עליה? די הרבה נראה לי בכמה שמפו אתה משתמש? גם הרבה... אתה משתמש במרכך? אם יש זמן- מה שלא קורה כל כך האם אתה מאמין בהגיינה? לא ממש אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? world peace! (אקבע חוק גילוח בתי שחי לנשים- חובה!) האם אתה זקוק לחיבוק? כן האם אתה מאמין בסטייל? חחח...כן האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן האם אוכל אומר "איכס" עליך? כןן האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? תאמת, לא. האם אתה מבין סרטים לעומק? אם מתחשק לי האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? תודה לאל שלא! האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות? תמיד האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? ממש לא האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא ולא. האם יש אנשים שאתה מעריץ? אחת המורות שלי לשעבר, מדריך וחבר אחד. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? אוהבים יותר את אח שלי!!! מה הכי מבייש אותך? בהורים? סיפורי ילדות מביכים... ומה אתה הכי אוהב? לא שמים על כלום האם אתה אוהב אותם? אכן כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? לא עד הסוף... האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? משהו כזה האם יש לך כוחות-על? כן...קריאת מחשבות של אחרים וראיית העתיד האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? כן קריאה? לא כתיבה? כן מחשבה? כן האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן
האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? אפשרות ב'. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? כן בטח האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? מתיימר לחשוב שכן
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? אמממ...לפעמים האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? תקופת מעבר- לפחות מקווה כך. האם יש לך חיים טובים? כן. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? - האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן, אבל הוא לא מחזיר לי אהבה... האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? גם וגם.. האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? נראה לי שכן... האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ממש...

shlv480

New member
אז ככה...

אני שלו משכבת הפועל מקן עינות ירדן... ואנ יגם כנראה אדריך באחת הקייצות אבל זה לא סופי עדיין

עוד דבר לי אלייך

איך מצד אחד אתה אוצר שאתה לא ממש מאמין בהגיינה אבל מצד שני אתה אומרת שכל הבנות הצרפתיות יגלחו את השיער שלהם? זה לא הגיינה במקרה?

היי שלו.. נעים להכיר!!

אני רינה מקן שיכון המזרח... ושנה הבאה אני קומונרית... P=

יאללה אני אענה!

זה הזמן להכיר א עצמכם טוב טוב טוב... אז יאללה תפתחו את הנפש ואת עצמכם ותענו על השאלון הזה =) סבבה רינוש מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?אמממ כלום האמת... כי אני בדיאטות כל החיים... מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית ברור שלשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית איזה עוגיות אתם אוהבים של סבתא! עם חלב?כן! משקה חם אהוב:שוקו ונס עונה אהובה: חורף תחום עניין(תחביבים): וואיי אממ לדבר בטלפון! זה בעיקר להיות בקן עם לבלות ולהנות מכל החיים כמה שיותר.... מה אתם הכי אוהבים בחוץ? אממ את השמש באמת שמים פרחים עצים האוויר הטוב שיש(בכל מיני מקומות מסויימים) אוויר צח כזה על מה אתם לא מוכנים לוותר?על שי מה עושה לכם את היום?):להיות בקן ובסוף היום להירדם על שי מקום בילוי מועדף:אין אחד כזה לא משנה איפה שם: שני אבל איך זה מתקשר השאלה הזאת? האם השם זה חלק חשוב באדם? בטח אלה דברים שהם בלתי ניפרדים... משמעותי? אכן כן! איך חברייך הטובים מכנים אותך? ואיי יש הרבה שנושית שן שן שניני שנינוש שן שניקי שנוקי כמו שאמרתי הרבה.... הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:שנוקי גיל: 17.6 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? כשהיה גדולה אני אדע :) מהי תכלית חייך?שאלה מוזרה... צריך לחשוב על זה.... מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?אני חושבת שכל שנייה אני לומדת לקחים איך נראית מברשת השיניים שלך? כחולה כזאת חמודה האם אתה מרוצה ממנה? לא הקודמת הייתה יותר מותק כמה משחה אתה שם עליה?הרבה בכמה שמפו אתה משתמש? אמממ באמצע כי אני לא יכולה לשים הרבה כי אז יהיה לי נשירה :( אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה?ברור זה הדבר הכי חשוב שיש.... אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? וואי מה אני לא אעשה! האם אתה זקוק לחיבוק?כן כן איפה שי :( האם אתה מאמין בסטייל?כן האם אתה מאמין בצדק?זה הכי אני מאמינה האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לא אני אומרת לא משהו האם אוכל אומר "איכס" עליך? תשאלו אותו האם אי פעם ירד לך דם מהאף?כן למה?כי פוצצתי נים האם אתה מבין סרטים לעומק?כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?לאאאאאאאאאאא האם אתה סובלני לרוב האנשים?כן האם אתה סובלני לרוב החיות?כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?לא שימותו האם אתה חושד שאתה טיפש?לא אם כן, האם אתה מתבייש בזה?אני לא האם יש אנשים שאתה מעריץ?כן את ההורים שלי ואת המדריכה הקודמת שלי מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? הרבה דברים מה הכי מבייש אותך?כלום לא מאמינה בזה ומה אתה הכי אוהב?הרבה! האם אתה אוהב אותם?כן! האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?כן!! אם לא, את מי אתה לא אוהב?שקט האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אהבה זה הרגש שלי אל שי האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?לא מצאתי האם יש לך כוחות-על? בטח אתם לא יודעים שכאן פייפר? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?כן קריאה?כן כתיבה?כן מחשבה?כן האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?עניין של מה בכך האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? גם וגם האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?אין לכם מושג עד כמה כן! האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אמממ ברור! האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?כן האם יש לך חיים טובים?כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך?אממ של כיתה ח וט האם יש לך חדר משלך?כן האם אתה אוהב אותו?מאוד האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?עניתי בכנות הפעם האם השאלות היו קשות?לא האם הקדשת להן מחשבה?לא הרבה זמן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא אני מקווה שנהנתםם ושבוע מצויין לכולכן (ולמי שיוצא להכנה לטיולי הגוצ.. אז תהנו חברההה)

למעלה