שאלון שאתם תואהבו

netapet2

New member
שאלון שאתם תואהבו

קצת קשור לקיץץץץ.... אתם רוכבים עם כפפות בקיץ או בלי?
קצת מצחיק.... מה אתם עושים כשהסוסים שלכם(לאו דווקא שלכם גם סוסי בית ספר...) מתגרדים מהזבובים ולא מתרכזים? |4u| אחרי השיעור או סתם כשבא מה הממתק שאתם הכי אוהבים לתת לסוסים?
אתם משתמשים לכפפות בשביל מה?
מה הדרך הכי כייפית להתרעננות בשיעור או אחרי השיעור?
האם הסוסים שלכם מפחדים ממכוניות ומגיבים לזה בפריצה?
איזה סוס אתם הכי אוהבים (מהחווה שלכם או שלכם..)?
איזה תרגיל ברכיבה, מקצב, או סוג של קפיצה אתם הכי אוהבים? זהו מקווה שאהבתם!

netapet2

New member
תשובות לעצמי ../images/Emo8.gif

אני רוכבת עם..............
טוב אני מעוצבנת אז לפעמים מדרבנת אותם ואז הם מרימים א הראש!
גזר או תפוח!
כל דבר אבל בקיץ ובחורף חשוב... כי בקיץ מחליק ובחורף קר... ולי קיץ אני צריכה לקפיצות כי מחליקות לי הידיים וקשה לקפוץ או לנחות עם מושכות ארוכות...
ספרייט לשתות... או כל משקה קר אחר... |מכונית| כן... למעשה יסעור הכי..... אבל אני שולטת בווו....
דוי.........(אידו...) (לא שלי אבל גם לא בית ספר חחחחחח המבין יבין!)
אני אוהבת קפיצות במיוחד אחד אחרי השני אם אני לא נופלת בסוף...(כאילו שיש כמה צעדי קאנטר בין לבין....)

../images/Emo12.gif

קצת קשור לקיץץץץ.... אתם רוכבים עם כפפות בקיץ או בלי? בעיקרון עם...אבל הן קטנות עליי אז פשוט יש לי המון פצעים בידיים כרגע עד שאני אקנה חדשות. קצת מצחיק.... מה אתם עושים כשהסוסים שלכם(לאו דווקא שלכם גם סוסי בית ספר...) מתגרדים מהזבובים ולא מתרכזים? שמים חומר נגד זבובים. אחרי השיעור או סתם כשבא מה הממתק שאתם הכי אוהבים לתת לסוסים? אפולו מעדיף גזר...אבל כל מה שאכיל גם טוב מבחינתו [גם אני
] אתם משתמשים לכפפות בשביל מה? כדי למנוע את הפצעים שיש לי כרגע בידיים כי אפולו סוס ממש חזק ולי יש עור עדין בידיים. מה הדרך הכי כייפית להתרעננות בשיעור או אחרי השיעור? בשיעור אי אפשר להתרענן, לשתות מים קרים עוזר אבל אח"כ הם מקפצים בבטן וזה לא נחמד. אחרי השיעור גם ככה שוטפים את הסוסים וקצת קשה לעשות את זה יסודי בלי להרטב לפחות קצת בעצמך. האם הסוסים שלכם מפחדים ממכוניות ומגיבים לזה בפריצה? לא, ממש לא. אבל מטרקטורים כן, גם כשהוא בתא הוא כולו נלחץ ורץ בתא. איזה סוס אתם הכי אוהבים (מהחווה שלכם או שלכם..)? אפולו
איזה תרגיל ברכיבה, מקצב, או סוג של קפיצה אתם הכי אוהבים? את האמת בקפיצות אני הכי אוהבת לעבוד על כמשול בודד, אבל גם ליינים שלא כוללים גרידים
זה נחמד

horse 1212

New member
עונה...../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

אמממ... תלוי על מי אני רוכבת אם זה על שלומצי אז כן...
מדרבנת אותם ואם זה לא עוזר אז שוט...
אמממ... נראה לי שגזר.. אבל גם סוכר...
כדי שלא יכאב לי בידיים כשהסוס מושך אותי וגם כדי שלא יהיהו פצעים
כמובן שהתרעננות קלה בשטיפה שלי והסוס.. חחחחחחח....
לפעמים עוברים בשדות כל מיני מכוני כן, לפעמים הם פורצי ולפעמים סתם נבהלים וקופצים....
האני... (כוסית שלי...)
אמממ... קאנטר ואפרייט... אני הכי אוהבת...
גלי

ReSeN

New member
עונה

1. אני בעקרון רוכב עם אבל נאבדה לי אחת. 2.מדרבן 3.גזר 4.אני משתמש בכפפות בגלל שזה עוזר שהמושכות לא יחליקו ונגד כאבים בידיים. 5.בשיעור: ממטרה אחרי השיעור: מזגן 6.סלייטר אני לא יודע, איתי לא. 7.סלייטר 8.תרגיל: מעגלים מקצב: קאנטר אני לא JUMPER

RtOoNmY

New member
אני עונה :)

אני רוכבת עם, מתוך הרגל... גם זה עשה לי פצעים בהתחלה.. עכשיו כבר לא פשוט יותר נוח לי עם.
אני מדרבנת חזק או נותנת שוט קטן אם הם לא מקשיבים לדרבון..
קליפת אבטיח או גזר :)
הידיים מחליקות בלי ובהתחלה בלי כפפות היו לי פצעים בידיים, עכשיו כבר לא אבל יותר נוח לי עם.
אחרי השיעור.. אני אוכלת חתיכת אבטיח שנשארה מהקייטנה ונותנת לסוס את הקליפה :)
הם לא מפחדים ממכוניות...
את הסוסה שלי מונקו! :)
אני הכי אוהבת לקפוץ, טריפל בארים כי אפשר לרוץ אליהם מהר! :)

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif איזה בית חתיכייי ../images/Emo9.gif

קצת קשור לקיץץץץ.... אתם רוכבים עם כפפות בקיץ או בלי?
עםם
קצת מצחיק.... מה אתם עושים כשהסוסים שלכם(לאו דווקא שלכם גם סוסי בית ספר...) מתגרדים מהזבובים ולא מתרכזים?
כלום.. ~ ספרי זבובים רולזז ~ |4u| אחרי השיעור או סתם כשבא מה הממתק שאתם הכי אוהבים לתת לסוסים?
הממתקים ששורוקי ושלקע הביאו לי מגרמניה! אתם משתמשים לכפפות בשביל מה?
כדי למנו יבלות\פצעים בידיים וגם כי לפעמיים הוא מושך אותי
מה הדרך הכי כייפית להתרעננות בשיעור או אחרי השיעור?
צינוררררררררררררר בדרך כלל אני שוטפת אותו ואז אני נשטפת איתו.. וכשם מאד הוא נשטף איתי
האם הסוסים שלכם מפחדים ממכוניות ומגיבים לזה בפריצה?
פעם.. עכשיו כבר לא
איזה סוס אתם הכי אוהבים (מהחווה שלכם או שלכם..)?
סטארקע
איזה תרגיל ברכיבה, מקצב, או סוג של קפיצה אתם הכי אוהבים?
תרגיל : החלפת רגל בקטנר מעל קורה מוגבהות..(כי הוא קופץ את זה ממש גבוה
וש עדים
מקצב : מממממ תלוי במצב רוח \ מזג אוויר..
קפיצה: מכשול מים
אין תמונה כי המחשב דפוקקק

תשובות....

בלי גם בחורף בלי אני שונאת כפפות זה לא קרה לי עוד... סוכר לא משתמשים אחרי השיעור אני שותה מים מהקולר מים קפואים!!! זה עוד לא קרה לי לייט אבל היא עזבה
אז כתם!! קאנטר

202ריני

New member
בטח....

אחרי שאת פורצת כמו משוגעת בהורס בול ואודי עוד שנ יה רוצה להוריד אותך מהסוס

חח..

כן מה לעשות בלי קאנטר השיעור סתם משעמם ולא רק עליי הוא מתעצבן גם על בורוש חחח.....

202ריני

New member
תשובות

1)כן אני רוכבת עם כפפות בקיץ 2) אם זה באמצע השיעור אני לא נותנת להם לגרד אבל אם זה בהליכת קירור אז אני נותנת להם לגרד 3) אני הכי אוהבת להביא לסוס שלי (שאני רוכבת עליו) סוכר ודשא. 4)בשביל כשאני עובדת על המתג שלא יהיו לי שלפוחיות בזמן שאני עובדת איתו ... 5)לשתות מים ואז קצת להשפריץ על הפרצוף עם מים 6)אה... לא כל הזמן ממזמן הוא לא פרץ לי... 7)הסוס שאני הכי אוהבת זה בז.. (זוקי קטן ושמן שלי... אפילו היום נתתי לו נשיקה ואמרתי לו לילה טוב
) 8)המקצב שאני הכי אוהבת זה קנטר.... (מי לא
)

Ontario R Z Y H

New member
עונה עונה עונהההה

-בליייי!! גם בחורף בלי.. (בדר"כ)... רק בתחרויות כי חייבים
-ארררר זה מעצבן.. אבל למזלי הסוסים שלי.. טינקר ואונטריו לא עושים את זה!! מושלמיםםם
-לטינקר|סגדש| הכל כי היא אוהבת כל מה שנותנים לה לאונטריו בעיקר גזר וסוכר.. אבל גם הוא די אוהב הכל! שמיין
-חחח אני לא משתמשת.. וכמו שאמרתי בתחרויות כי חייבים..
-בשיעור.. הממ בקיץ אני פשוט מתה מחום.. אחרי השיעור אני לאוקחת את הארטיק-קרח שמכינים לקייטנה... פשוט שולטטטט
-טינקר מפחדת ממשאיות אהם הגודל.. זה גדול לה מדי.. היא פשוט מתחילה קצת ללכת אחורה.. לא משו מיוחד... הבייבי שלי בגלל שהוא חדש.. הוא לא בורח, הוא פשוט מעדיף לא להסתכן ולא להתקרב.. חחח שומר על עצמו
-את אונטריו- איך לא.. מושלמי שלי..!! ואת
-בל הכוסית הזאת..! וגם את איירוולף הסוס שלמות של האפלקרים.. חחח מושלם וחתיך!
-פליין צ'אנג'... לא יודעת איך כותבים את זה באנגלית.. אה ואני אוהבת שטינקר עומדת על שתיים.. לא הרבה.. אבל זה כיף.. אהבתי מאודד!!! שאלון מרעננן!! מואההה אוחח איזה תמונה!!!!! שלמות של סוסה פשוט!!!

M a y t a V

New member
../images/Emo39.gif עונה..

בלי כפפות
מדרבנת
גזר! =]
לא משתמשת..
אממ.. להשפריץ על עצמי בעמדת שטיפה.. חח
לא
דוכס!!!
וריין!
אממ בדרסז' אני אוהבת קנטר וטרוט ישיבה ובקפיצות מכשול בודד.. אחלה שאלון!
אהבתי.. =]

Ride Or Die

New member
עונה

אני תמיד רוכב בלי
מדרבן
תפוח
בשביל להשים קטרן בעעע שונא את החומר הזה להחליף חולצה הוא לא מפחד מכלום הוא אדיש פצצות הענק שלי אדי וגוליבר
אוקסר כזה שאתה מת מפחד ממנו...

עונה..... :)

קודם כל, תמונה של בלק סטאר...
קצת קשור לקיץץץץ.... אתם רוכבים עם כפפות בקיץ או בלי? עם, כדי שלא יחליקו הידיים :) קצת מצחיק.... מה אתם עושים כשהסוסים שלכם(לאו דווקא שלכם גם סוסי בית ספר...) מתגרדים מהזבובים ולא מתרכזים? אני דואג לפני השיעור לפוצץ אותם ספריי נגד זבובים...!!!חח..... אחרי השיעור או סתם כשבא מה הממתק שאתם הכי אוהבים לתת לסוסים? סוכר יש לי בחווה בשפע, אבל מדי פעם גזר ותפוח... אתם משתמשים לכפפות בשביל מה? כדי שהידיים לא יחליקו כי שאני משחק יותר מדי עם המושכות אני ובלק סטאר יוצאים מריכוז......... מה הדרך הכי כייפית להתרעננות בשיעור או אחרי השיעור? אחרי השיעור עושה אמבטייה עם בלק סטאר...חח האם הסוסים שלכם מפחדים ממכוניות ומגיבים לזה בפריצה? ממש ממש לא... איזה סוס אתם הכי אוהבים (מהחווה שלכם או שלכם..)? בלק סטאר ופלקור... איזה תרגיל ברכיבה, מקצב, או סוג של קפיצה אתם הכי אוהבים? אני חולה על הקנטר של בלק סטאר... נוח כל כך, והוא עובד עם האחוריות ועם הגב... כל כך יפה....ואני אוהב לעשות החלפות רגליים בקנטר...לשחרר את הגב של הסוס.....

לודמיר

New member
עונה! =P

קצת קשור לקיץץץץ.... אתם רוכבים עם כפפות בקיץ או בלי? עם.. אחרת נעשות לי שלפוחיות...
קצת מצחיק.... מה אתם עושים כשהסוסים שלכם(לאו דווקא שלכם גם סוסי בית ספר...) מתגרדים מהזבובים ולא מתרכזים? שמים להם חומר נגד לפני השיעור....
|4u| אחרי השיעור או סתם כשבא מה הממתק שאתם הכי אוהבים לתת לסוסים? גזרררר, חיבוק, וצרפות... כן כן, אני מתצרפתת עם רולי! חח!
אתם משתמשים לכפפות בשביל מה? כדי שלא יקרעו לי הידיים... וסתם כי כבר התרגלתי...
מה הדרך הכי כייפית להתרעננות בשיעור או אחרי השיעור? להתקלח עם רולי!
האם הסוסים שלכם מפחדים ממכוניות ומגיבים לזה בפריצה? לא... הוא רגיל לשמוע את הטרקטור כל היום אז זה לא מרגש אותו..
איזה סוס אתם הכי אוהבים (מהחווה שלכם או שלכם..)? רולי!!! נו בארור...
איזה תרגיל ברכיבה, מקצב, או סוג של קפיצה אתם הכי אוהבים? אוקסרררר

../images/Emo27.gif עונה ../images/Emo37.gif

אני רוכבת בלי אני חושבת שזה ביגלל שכשהתחלתי לירכב רכבתי בלי ופשות היתרגלתי
אני מדרבנת או נותנת מכה קטנה בשות (תלוי בסוס)
אני נותנת בדרך כלל גזר ובקיץ גם קליפות של אבטיח
כמו שאמרתי אני לא משתמשת בכפפות ניסיתי פעם וזה פשוט לא היה לי נוח
בחווה שאני רוחבת בא אנחנו לוקחים בקבוק אם שתייה קרה בתוכו ושותים כמה פעמים בשיעור
תלוי בסוס יש סוסים שזה לא מזיז להם ביכלל ואפשר להמשיך לירכב אליהם כרגיל יוש סוסים שמיתפרעים קצת אבל לא רצני
אני הכי אוהבת סוס אחד הכי חמוד בעולם פשוט מלאך קוראים לו ג'וני (הוא חתיך)
קאנטר כמובן זה הכי כיף ובקשר לקפיצות אפריט זה גם ממש כיף אבל אין לי בעיה אם קפיצות אחרות (גם אותן אני אוהבת אבל אפריט יותר)

Skyline89

New member
תשובה!

1. אני רוכבת עם כפפות רק בתחרויות שלי! 2. אני פשוט קוראת לא בשם והוא זוקף את הראש, או שאני מלטפת אותו, ועםזה לא עוזר אני פשוט מדרבנת אותו! 3. תפוח וגזר!! 4. אני משתמשת בכפפות רק בתחרויות שלי! 5. לשטוף את הסוס ואחרי זה אני מחבקת אותו ואז אני מטרטבת. 6. לא... 7. בחווה שאני לומדת אני הכי אוהבת את שוקולד, ויש לי גם סוסות שאני חולה לעייהן יש לי 2 סוסות סוזן וווגה על שם הזמרת האהובה עליי! 8. אני הכי אוהבת קפיצות ראווה זה ממש כייף (אינגליש)!

../images/Emo135.gifעונה../images/Emo26.gif

בלי כפפות זה חם לי...
מבקשת שיעשו משהו....
תפוח גזר או חרוב אבל ברוב הפעמים רק תפוח אם כבר...
הממ...בחורף הכפפות באמת נוחות אבל אין לי קפפות..לפחות בקיץ
להשפריץ מים!!
ממכוניות לא הכי אבל מרכבים גדולים יותר כמו משאיות כן והם טיפה מתפרעים אבל מרגיעים אותם לאט לאט
כולם
לא יודעת

Vintage Queen

New member
עונהנהנהנהנה

קצת קשור לקיץץץץ.... אתם רוכבים עם כפפות בקיץ או בלי? המממ יש לי 2 זוגות כפפות ואני אפפעם לא רוכבת איתן.. לא מסתדרת עם כפפות חחח קצת מצחיק.... מה אתם עושים כשהסוסים שלכם(לאו דווקא שלכם גם סוסי בית ספר...) מתגרדים מהזבובים ולא מתרכזים? הממ האמת היא שאין אצלינו יותר מידי זבובים אבל אם זה כן קורה אז אני אתן לה שניה להעיף תזבובים ואז יחזיר אותה לעבודה |4u| אחרי השיעור או סתם כשבא מה הממתק שאתם הכי אוהבים לתת לסוסים? או לתת לה לאכול דשא, או תפוח/גזר אתם משתמשים לכפפות בשביל מה? הא?! מה הדרך הכי כייפית להתרעננות בשיעור או אחרי השיעור? בשיעור זה לשתות(אין עוד הרבה ברירות)ואחרי השיעור זה להישטף עם הסוסה חח האם הסוסים שלכם מפחדים ממכוניות ומגיבים לזה בפריצה? לא איזה סוס אתם הכי אוהבים (מהחווה שלכם או שלכם..)? מוסמוס 3> איזה תרגיל ברכיבה, מקצב, או סוג של קפיצה אתם הכי אוהבים? אוקסרר ^^

למעלה