עונה:
1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:אני אתן כמה:יושר,דיכאוניות,חלמנות,אובססיביות(לדברים מסויימים בלבד),חרדתיות,רגשנות/פגיעות,ויש עוד הרבה... 2)בעתיד היית רוצה להיות...:מאושר!!!!!!!!!! 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:יש 999999999999999 דברים כאלה. 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:אני אגדיר לך הערצה בשני אספקטים: -הערצה באה מתוך דימוי עצמי נמוך של הבן אדם,כשהוא רואה בגיבור/ים שאותו/ם הוא מעריץ,מקור לגאווה שלו.אותו אדם שמעריץ אין לו טיפה גאווה בעצמו,ועל כן הוא מחפש את הכבוד והגאווה האבודים שלו בכל מיני מודלים אחרים.המעריץ פשוט מחפש לו כל מיני אידיאלים שהוא היה רוצה להיות כמותם. -הערצה היא כבוד מיוחד שאנו רוכשים למודל מסויים שאנו מזדהים איתו ועם פעולותיו. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?חרא של מקום!!גם מבחינה לימודית וגם מבחינה חברתית.לפחות כך זה היה בשבילי. 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לא רוצה להיות צבוע,באמת שאלה קשה.כי מצד אחד,אני נורא שונא אנשים שאינם תומכים בדיעות שלי ושחושבים הפוך ממני.אין דבר כמעט שעושה לי רע יותר מאשר לראות אנשים שהתפיסות שלהם כ"כ הפוכות משלי.אבל מצד שני,להעניש זה קיצוני מידי ואין לאף אחד זכות לעשות זאת.אבל בואי נגיד שאם היתה לי אפשרות,אז הייתי משנה את אותם אנשים.זה גם תלוי באילו דיעות מדובר. בקיצור,לא רוצה להצתבע,כי בלב שלי אני ממש שונא אנשים שהם הפוכים ממני בגישות שלהם לדברים,ובתוך תוכי אני כן מאחל להם כל מיני אסונות.אין מה לעשות,אני פשוט שונא אותם.אבל לא נראה לי שאני אישית הייתי מעניש. 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:השאלה הקודמת היא כמעט תשובה לשאלה הזו.אני נגד אנשים שהם הפוכים ממני באופיים,בדיעותיהם ובהשקפותיהם.משתדל כמה שיותר להתרחק מאנשים כאלה.הם מגעילים אותי.אבל זה בגדול.באופן יותר מפורט,אני נגד:ערסים,עבריינים,פוליטיקאים,קבצנים,צ'חצ'וחים,סנובים,ביקורתיים,צינים,קומבינטורים,רמאים,מחזירים בתשובה,מתנשאים,חומרניים,בעליי חשיבה עקומה,ועוד רבים.בקיצור,אני נגד רוב האנשים! 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:אולי בין שעה וחצי לשעתיים... 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:מגיע לו את אותו עונש כמו ליתר הרוצחים.לא יותר מכך! 10)איך השאלון????:בהחלט מהמקוריים והמעניינים ביותר שעניתי עליהם.