שאלון-רק כי משעמם...

essit

New member
שאלון-רק כי משעמם...

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא: 2)בעתיד היית רוצה להיות...: 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: 10)איך השאלון????: ESSiT

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה ../images/Emo9.gif

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:מצחיקה 2)בעתיד היית רוצה להיות...:שחקנית כדורסל 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:זונה 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:שאתה אוהב בנאדם מאוד אבל לא בצורה מוגזמת.. וזה לא חייב להיות מישו מפורסם 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?בעעע 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לא.. פשוט לא הייתי מסכימה איתו 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:נגד ערבים.. כיי.. הם ערבים
8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:מאיפה לי
9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:ממש אבל ממש לא! שיירקב בכלא 10)איך השאלון????:סבבה.. אבל ק צ ר !

../images/Emo85.gif../images/Emo113.gif../images/Emo46.gifאווווף אני רציתי לה

להיות ראשונה אבל לקח לי יותר מדי מזמן לכתוב את התשובות

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif../images/Emo3.gif

מה לעשות שאני יותר מהירה.. ננה

../images/Emo85.gif../images/Emo113.gifראשונה../images/Emo35.gifיאייייייייייי

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:מוכשרת בכיתבת שירים וסיפרוים
2)בעתיד היית רוצה להיות...:שחקנית,סופרת ומשוררת 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:לא אעשן,לא ארצח,לא אתאבד,לא אגנוב וכל הדברים הרעים.......... 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:כבוד
5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?בסדר..
6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לא..כל אחד והדעה שלו.. 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:אנשים צבועים,זה מעצבן שיהיו עצמם וזהו 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:המוןןןןןןן 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:לא
זה לא קוש
מגיע לו מאסר עולםםםםםם
רק בגלל שהוא לא מסכים עם דברי יצחקן רבין זכרונו לברכה
זה לא אומר שממגיע לו להשתחרר
10)איך השאלון????:מקורי

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שאלון ולישון. 1)התכונה הכי בולטת אצלך היא: שמחה. 2)בעתיד היית רוצה להיות..: אומנית, מלכת סאדו, מפיקת הופעות, בעלת בית קפה וחנות גרביים. 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים..: אין דבר כזה. 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא..: אנושית. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? נהדר לרוב. 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: לא, אם כי זה מעצבן אותי מאד, אין לי מה לעשות נגד זה. 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: אין לי כח לחשוב על זה כרגע. 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: שעה מקסימום. במקרה הטוב שעה וחצי. 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: עזבו אותי, לילה.<: 10)איך השאלון????: המבמימ 5'3נ77/3ום5י ו5י7וי בסדר.

שלום. :)

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא: ציניות 2)בעתיד היית רוצה להיות...: או משהו עם ילדים, או לעבוד אצל יצפאן ;) 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: רופאה/וטרינרית 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: לא יודעת.. לא אוהבת את המילה הזאת.. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? ספציפית שלי? הכי מדהים בעולם. 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: לא. 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: נגד הרבה סוגים. ומה ז"א מה הסיבה? אם אני נגד שקרנים, אז זאת הסיבה שאני נגדם. כי הם שקרנים. 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: אולי שעה נטו.. 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: לא! אם לא הייתי חושבת שמוות הוא לא העונש הכי חמור שיש, הייתי רוצה שירצחו אותו. 10)איך השאלון????: חמוד. :)

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא: מגניבות 2)בעתיד היית רוצה להיות...: עשירה 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: אלמד משפטים
4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: תלוי. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? מעצבן אבל אין ברירה 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: לא? 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: אני נגד... אמ. נגד אנשים שלא קוראים תשובות של אחרים לשאלונים
8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: 0 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: לא יודעת 10)איך השאלון????: קצר להחריד

lighted

New member
עונהההה../images/Emo182.gif

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא: פינוק
2)בעתיד היית רוצה להיות...: פסיכולוגית קלינית 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: ספורט
4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: דבר טוב! במידה מסוימת ולתכונות ולא לאנשים.. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? סבבה.. 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: לא! לכל אחד יש זכות לדעה משלו! 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: לא 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: 4-5 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: ממש ממש לא!!! 10)איך השאלון????: 10

essit

New member
עונה לעצמי...

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:מופנמת,צינית. 2)בעתיד היית רוצה להיות...: 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:אנ יכבר לא יכולה להיוולד בצרפת... חחחחחח 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:סוג של אהבה 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?שלי סבבה.. 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לאאאאאאאא 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:נגד אנשים שמתביישים במה שהם עושים ובכל זאת לא מפסיקים לעשות את זה ויש עוד כל מיני סוגי אנשים... 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:הרבה... 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:ממש לא רוצח תמיד נשאר רוצח ולא משנה אם הוא לא יעשה עוד משהו הוא כבר רצח וזהו!... 10)איך השאלון????:בהתחשבבעובדה שאני עשיתי אותו..הוא בסדר...

אני

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:רגישות 2)בעתיד היית רוצה להיות...:עו'ד [על רופאה ויתרתי] 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: המון 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: תלוייה במי 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? נחמד ומעפן יחד 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: חלילה..מה אני יגאל עמיר:p 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: כן,עדיף שלא אומר 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: המון 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: המממ 10)איך השאלון????: ראיתי טובים יותר:p

אניי../images/Emo9.gif

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא: עקשנות.. 2)בעתיד היית רוצה להיות...: לא ינודעת 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: באיזה תחום?.. 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: דבר מטומטם לחלוטין. כולם בני אדם בסופו של דבר
5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? עכשיו אנחנ אומרים אוייייי נוו סעמק בצפרר אבל אחר כך נגיד מה היינו עושים בלי זה... 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: לא.. כל אחד והדעה שלו 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: לא יחודעת 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: 1?.. 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: ממש ממש לא 10)איך השאלון????: נחמד

עונ

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:אממ.. צניעות ? 2)בעתיד היית רוצה להיות...: לאדעת 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...: למלוך על יבשת אסיה..? 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...: מטומטמת 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר? קקי 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?: לא... מה אני היטלר ? 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?: לא ממש 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?: לאדעת 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?: לא 10)איך השאלון????: פסדר

עונה

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:שאני מצחיקה
2)בעתיד היית רוצה להיות...:בעתיד היית?אם כבר בעתיד אהיה
3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:לא יאכל חילזון?
4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:אהבה כלפי מישו?לאדעת.או מודל לחיקוי. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?שהוא חרא וכו'
6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לא
7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:אני נגד ערסים-אין סיבה פשוט הם הם..ערסים
8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:לאדעת 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:בחיים לא שירקב בכלא! 10)איך השאלון????:קצר

../images/Emo187.gifMEEE

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:שקטה.. 2)בעתיד היית רוצה להיות...:יש עוד זמן
3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:וטרינר 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:אע?! 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?נחמד כשהוא רוצה
6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לא
7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:לא ממש 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:כמה שצריך..חחחח 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:לא 10)איך השאלון????:נחמד..

coullette

New member
קולט קולט קולט

1)התכונה הכי בולטת אצלך היא:אני יפה 2)בעתיד היית רוצה להיות...:מנתחת מוח 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:מנתחת מוח 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:מטומטמת 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?העבר הרחוק 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:לא.אני לא אורי 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:כן אנשים מעצבנים 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:|הדגש 1 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:לא 10)איך השאלון????:מוזר

ME!!

)התכונה הכי בולטת אצלך היא:הקרנת האור שבי..ככה חברים וחברות טוענים 2)בעתיד היית רוצה להיות...:יושבת ראש של אגודה שתומכת בנזקקים החל בילדים ונשים מוכים וכלה באנשים חסרי בית ועניים! 3)משהו שכבר ברור לך שלא תעשי/תעשה בחיים...:אהיה לסבית?! 4)את/ה חושב/ת שהערצה היא...:צורה של עבדות! נקודה למחשבה.. 5)מה את/ה חושב/ת על הבית ספר?הייתי,עברתי וסיימתי איתו ברוך ה'! לדעתי, זה הממסד הכי לא תומך בתרבות, חינוך וכו'.. 6)האם היית "מעניש" את מי שלא תומך בדעות שלך?:ממש לא. אני מקבלת את דעותיהם של אחרים למרות, שהם לא מצודדים בדעות שלי. אנחנו מדינה דמוקרטית לכל אדם יש את הזכות להביע את דעתו ועמדתו בנוגע לדברים שנראים בעיניו מהותים! 7)האם את/ה נגד סוג מסויים של אנשים?,אם כן מה הסיבה?:כן, נרקומנים, אלכוהלייסטים , גברים מכים וכו'..לא נגדם אישית , נגד המעשים שלהם! 8)כמה שעות ביום את/ה מקדיש/ה למשפחה הקרובה שלך?:לאחרונה, לא הרבה..יש הרבה לחץ של לימודים.. 9)את/ה חושב/ת שליגאל אמיר מגיעה חנינה?:וואו, שאלה קשה..ולא רואה לנכון להביע את עמדתי בפורום הזה כיוון, שהתשובה הרבה יותר מורכבת מכן או לא.. 10)איך השאלון????:לא רע בכלל, מאיפה העתקת?! חחחח.. :)

למעלה