שאלון קצת אחר....

סינטטית

New member
אני חושבת

שאפשר להעלות דיונים על נושאים שלא קשורים, במיוחד אם זה משהו כלכך מרכזי שקורה במדינה שלנו..... אי אפשר להתעלם וכל עוד זה לא גורם לריבים אז זה אחלה
מחיה קצת את הפורום. (לא שהוא מת, אבל זה נחמד שיש עוד על מה לדבר.. )

אהה בכיף לא ידעתי כי...

בפורום ווסטלייף למשל כשגרמתי לוויכוח ודיון לא קשור לווסטלייף היתנפלו עליי שאני לא יעשה ככה יותר..כי גרמתי שם לוויכוח רציני...זה היה שרשור של עמוד שךם בפורום זה היה ארוךךךךךךךךךךךךךך..... אז אני לא רוצה לעשות זאת שוב גם כאן בסינרגיה..חחחח אבל אם את אומרת אז בכיף....

MORIYAE

New member
מה?...זה לא כאן?!:-O

... יאאא... ואני חשבת ש... אוףףף אז מה אני עושה כאן?!...|תוהה| חחחחח
סתאאאםםםם זה ברור!..

הדר35

New member
יופי. שישלוט בעצמו.

ולכן הוא צריך להיקבר בכלא ולא צריך לסרס אותו שאנשים ישלמו על טעויות בדרך הקשה, כי ככה לא פותרים בעיות חולניות של אנשים. זה בנאדם שהרס חיים של מליון ואחת נשים והוא צריך להיחנק בתליה תוך כדי שריפה!! ולא צריך להתחיל להפליץ דרכים שלא יקרו ולא יעזרו ורק עושים את העבודה הקלה. השוטרים פשוט צריכים להיות יותר עירניים!!!

האמת היא שהפסיכיאטר שלו אמר

שבמקרה והיו עושים לו סירוס כימי הוא היה עובר לרציחות כי הוא סאדיסט

כמה שאלונים יא אולוהים...

מה אתם חושבים על בני סלע?:
הלוואי יחיה עד 120 בעינויים קשים האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?:
לא אתם אוהבים את רותם אבוהב?:
לא אוהבת ולא שונאת איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?:
של מי השורה הזאת סדרה?:
בנות גילמור סרט?:
אישה יפה יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?:
יוצאת חורף או קיץ?:
קיייייייייייץ אתם מקובלים בחברה?:
מה זה? מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?:
בית מה? שפה אהובה?:
ספרדית שוקולד מריר או רגיל?:
שוקולד. לא משנה איזה איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?:
לא רואה חדשות חבל על הלחץ דם רפי גינת או אמנון לוי?:
לא אוהבת ת'דברים האלה טיול שנתי בצפון או בדרום?:
צפון
אין כמו הכינרת האם אתם הומופובים?:
לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?:
בכלל לא למכור קטנוע או אופנוע?:
4 גלגלים תודה ים או בריכה?:
בריכה סיגריה או נרגילה?:
אוויר צח מריבות עם האחים?:
אין אחים סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?:
קומדיה תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?:
תלוי מסעדה או אוכל של אמא?:
של אבא בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?:
זה כואב בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??:
שייגמר השבועע והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):...
נחמד

כיף לי :]

החיים טובים.במיוחד שלא יוצאים לטיול שנתי ויש חופש שבוע בגלל זה :] מה אתם חושבים על בני סלע?: מה אפשר לחשוב עליו? הוא אנס... אנס=בנאדם לא נחמד במיוחד. האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: לא. לפי התאוריה של אבא שלי הוא מסתתר באיזה ישיבה או משהו,שם בכלל לא אכפת להם מכלום אתם אוהבים את רותם אבוהב?: לא מפריעה לי איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: תוכנית טלוויזיה וסידרה זה לא אותו דבר? סדרה?: סאות פארק סרט?: אחי איפה אתה יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: יוצאים חורף או קיץ?: קיייייייץ!! אתם מקובלים בחברה?: שונאת את ההגדרה הזאת. וכן. מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: מתמטיקה שפה אהובה?: איטלקית שוקולד מריר או רגיל?: מריר איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: אנערף רפי גינת או אמנון לוי?: רפי גינת? טיול שנתי בצפון או בדרום?: צפון האם אתם הומופובים?: לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: מתחת קטנוע או אופנוע?: אופנוע ים או בריכה? בריכה סיגריה או נרגילה?: ממממ,נרגילה. מריבות עם האחים?:כבר לא סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: קומדיה תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: רוב הפעמים מורידה מסעדה או אוכל של אמא?: המ,מסעדה בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: מאז אתמול- אהבה זה הדבר הכי נפלא בעולם.הרגש הזה ממלא אותנו בכול כך הרבה אושר. אח. כיף לי:] בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: געגועים אליו. והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):... תפסיק לשאול את זה כול פעם.

אני :]../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

מה אתם חושבים על בני סלע?: שימות
האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?:נקווה שכן. אתם אוהבים את רותם אבוהב?:היא בסדר
איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?:אממממ... סדרה?:"מגרש ביתי"
סרט?:"הנסיך ואני" [משהו כזה] יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?:יוצאת חורף או קיץ?:חורףףףףףף
אתם מקובלים בחברה?:
מה השיעור הכי שנוא עליכם בבצפר?:כימיה
שפה אהובה?:אספניול
שוקולד מריר או רגיל?:מריר
איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?:10
רפי גינת או אמנון לוי?:
טיול שנתי בצפון או בדרום?:דרום האם אתם הומופובים?:לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?:אני אחת שנגד סיגריות,אז בכלל לא למכור. קטנוע או אופנוע?:אופנוע ים או בריכה?:בריכה סיגריה או נרגילה?:כלום. מריבות עם האחים?:לפעמים סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?:אימה או קומדיה רומנטית
תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?:תלוי מה הסרט מסעדה או אוכל של אמא?:אמא בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?:
בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??:אין לי כוח ללמוד למת'
והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב): נחמד ביותר

shusha05

New member
עונה...

וואי הרבה זמן לא נכנסתי לפורום..
מה אתם חושבים על בני סלע?: שיסתרס כבר!! האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: אני מנסה להיות אופטימית.. אתם אוהבים את רותם אבוהב?: חח.. אדירה!! איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: אממ.. סדרה?: מגרש ביתי!! האו סי!!
סרט?: אממ.. הרבה..
יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?:לפי המצב רוח...
חורף או קיץ?: חורףףףף!! אתם מקובלים בחברה?: אפשר לומר ש..... מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה-! (נסו אתם ללמוד עם המורה שלי!! ) שפה אהובה?:HEBREW שוקולד מריר או רגיל?: רגיל.. איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: 2 רפי גינת או אמנון לוי?: רפי גינת טיול שנתי בצפון או בדרום?: צפון האם אתם הומופובים?: לאאא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: אין דעה.. קטנוע או אופנוע?: אופנוע.. ים או בריכה?: יםם סיגריה או נרגילה?: כלום! מריבות עם האחים?: שלא תדעו.. סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: קומדיה!!D; תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע!! מסעדה או אוכל של אמא?: אמא בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?:.....................
.................... בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: בסדר גמור.. מה איתכם?!
והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב): חביב מאוד!!...

SyNeRgY2006

New member
עוננההה

בני סלע: עוד טעות מפגרת של מערכת האכיפה הכ"כ דפוקה שלנו.... לתפוס אותו: חחחחחח...ממש..ניראה לי הוא כבר יושב על החוף בהוואי עם מרגריטה משתזף...איזה יתפסו אותו... רותם אבוהב: אחת מהקומיקאיות הטובות!! תוכנית טלויזיה: של מי השורה הזאת?,ארץ נהדרת... סדרה: PRiSON BREAK \ הנמלטים ....!!!הסדרה הכי טובה שנוצרה אי פעם!!! סרט: ג'יימס בונד החדש\קזינו רויאל...הפתיע אותי לטובה אחלה סרטט =] סופ"ש: בדר"כ יוצא..אבל לפעמים גם בבית.. חורף או קיץ: חורףףףףףף מקובלים בחברה: זה טיפה מסובך כי אני כבר לא ממש בבצפר...אבל כשהייתי כן ניראה לי שכן... השיעור הכי שנוא: אנגלית.....פשוט משעמם...הוצאתי 90 סופי ב5 יחידות ולא למדתי בכלל...כל השיעורים השתעממתי רצחחחחח שפה אהובה: EnGLiSh מריר או רגיל : רגיל חדשות: תכל'ס...שלושתם...אחר הצהריים 10...בערב 2...ולפעמים גם 1 רפי גינת או אמנון לוי: רפי גינת... טיול שנתי: רק אילתתת!! הומופוב: ממש אבל ממש לאא.... מכירת סיגריות מתחת לגיל 18: אני חושב שצריך לאפשר את זה...כאילו גם ככה הם משיגים את זה מתחת לגיל 18 וגם דברים הרבה יותר גרועים מזה...אז לפחות שיהיה חוקי...שקטינים לא יסתבכו עם תיקים פליליים בגיל כ"כ צעיר...ושמוכרים יעשו עוד קצת כסף קטנוע או אופנוע: אופנוע מן הסתם.... ים או בריכה: שניהם סבבה סיגריה או נרגילה: לא נוגע בשתיהם ....!! מריבות אם האחים: כל שני וחמישי.....אבל זה כיף אחושרמוטה סוגי סרטים: הכל!! פעולה,דרמה,קומדיה,מתח...ועוד ועוד קולנוע או מחשב: מחשבבב אין ספקק!! מסעדה או של אימא: אימאא מה אני חושב על אהבה: אהבה היא כמו אוטובוס...פספסת אחת...תחכה בתחנה...האהבה הבאה תגיע עוד מעט =] מה אני מרגיש כרגע בכללי: מעעוללהה!! קצת קריר אבל הכל מעולהה איך השאלון: סבבה רצח...בזבז לי 20 דקות שלמות של שעמום..חחחח

למעלה