שאלון קצת אחר....

שאלון קצת אחר....

אני יודע אומנם שזה פורום סינרגיה והכל אבל בשאלון הזה לא יהיה אפילו שאלה אחת על מוזיקה..אבל...בגלל שאני מדבר איתכם כאן כל יום סתם הייתי רוצה דעתכם האישית על כל מיני דברים מהעולם ואשמח אם תשתפו פעולה ותענו.....תודה... אגב השאלון כתוב בלשון זכר אך הוא לשני המינים....תודה... מה אתם חושבים על בני סלע?: האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: אתם אוהבים את רותם אבוהב?: איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: סדרה?: סרט?: יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: חורף או קיץ?: אתם מקובלים בחברה?: מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: שפה אהובה?: שוקולד מריר או רגיל?: איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: רפי גינת או אמנון לוי?: טיול שנתי בצפון או בדרום?: האם אתם הומופובים?: מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: קטנוע או אופנוע?: ים או בריכה?: סיגריה או נרגילה?: מריבות עם האחים?: סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: מסעדה או אוכל של אמא?: בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):...

תשובותיי....

מה אתם חושבים על בני סלע?: שהוא מניאק של בנאדם...שצריך למות...כמו שהוא הרג נפשית עשרות בנות... האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו? וואלה לא יודע... אתם אוהבים את רותם אבוהב?: מאודדדדדדדדדדדדדדד איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: כרגע.."החיים זה לא הכל" סדרה?: csi גם מיאמי גם ניו יורק וגם לאס וגאס...בקיצור כל סדרות csi סרט?: "לכודים" של סילבסטר סטאלון... יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: לפעמים כן לפעמים לא...תלוי במצב רוח... חורף או קיץ?: חורף.. אתם מקובלים בחברה?: יחסית כן..(בלי להישתחצן) מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: הכללללללללללללל שפה אהובה?: עברית.. שוקולד מריר או רגיל?: שניהם... איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: 2 רפי גינת או אמנון לוי?: רפי גינת... טיול שנתי בצפון או בדרום?: דרום... האם אתם הומופובים?: ממש לא...יש לי חברים הומואים.... מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: כן..צריך מתחת ל 18... קטנוע או אופנוע?: קטנוע... ים או בריכה?: לא זה ולא זה.... סיגריה או נרגילה?: סיגריה.... מריבות עם האחים?: הרבה.... סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: פעולה... תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע...כי זה חוייה שונה... מסעדה או אוכל של אמא?: רק אוכל של אמא.... בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: היא יודעת להכאיב כשהיא רוצה... בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: אני כרגע גם עצוב וגם שמח..גם עצבני וגם רגוע בקיצור אני מישתגע...

driffted girl

New member
עוד יומיים לגיוס גאד דאמט ../images/Emo7.gif

מה אתם חושבים על בני סלע?: חלאת אדם. היו צריכים להוציא אותו להורג. האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: צריך להיות אופטימים. למרות שלא צריך לדאוג שהוא ינסה לעשות משהו. הוא ירצה לשמור על פרופיל נמוך. אתם אוהבים את רותם אבוהב?:
איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: אמנון לוי- שומר מסך, רפי גינת- כלבוטק. סדרה?: סקס והעיר הגדולה
סרט?: הבועה
, אקספרס של חצות. יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: עובדים
. אבל מהשבת הקרובה יוצאיםםםם. חורף או קיץ?: חורף
אתם מקובלים בחברה?: אני אוהבת את חברים שלי והם אותי. לא צריכה יותר מזה
מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: מתמטיקה
שפה אהובה?:אינגליש. שוקולד מריר או רגיל?:רגיל
איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?:
2
רפי גינת או אמנון לוי?:
נו ב'מת, אחרי שעניתי שאני אוהבת את שניהם בתוכניות
מממממ, רפי גינת...לא לא, אמנון
טיול שנתי בצפון או בדרום?: סווו פאקינג צפון
האם אתם הומופובים?: ממש לא. מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: לא זה ולא זה. ואם כבר- רק לאנשים בכלא. קטנוע או אופנוע?: אופנוע!!! ים או בריכה?:בריכה- בגלל השחייה, ים- בשביל השיזוף. סיגריה או נרגילה?: נרגילה
סיגריה
מריבות עם האחים?: אני מתגעגעת לזה
סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: כל-כך אימה!! וקומדיה
תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: לרוב להוריד. אבל עבדתי בקולנוע
עד אתמול בלילה, אז סרטים חינם
מסעדה או אוכל של אמא?:גם וגם. לרוב אוכל של אמא
בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: כאב מיותר.
בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??:חצויה, רגשות מעורבים כאלה. והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):... יש מצב שחפירה...אבל שווה רצח!! הודגש באמצעותי
-בבקשה שיעבוד-

המממפ:]

מה אתם חושבים על בני סלע?: אני אהנה מאוד להכות אותו עם מטריה ולעוור לו את הצורה עם דיאודורנט ספריי, נראה לי שמיציתי את התשובה
האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: אם הוא ברח להם ככה בין הרגליים בכזאת קלות, אני בספק.. אולי עם עזרה ממש גדולה של אזרחים. אתם אוהבים את רותם אבוהב?: ממ היא הרגה אותי בטלנובלה בע"מ
איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: פוו
עדי אשכנזי, כוכב נולד, נולד לרקוד, רוקדים עם כוכבים כשהיה.. ממ אורי גלר רק כדי להתלהב מהיכולות על שלי
סדרה?: חברים, אבודים, הישרדות, בוסטון ליגל,,פלקון ביץ', אז איף, סאמרלנד, ממ לא עולים לי עוד עכשיו סרט?: שודדי הקאריביים 2
, |המומיה 2
-כי יש לי דחף רציני לראות את זה כבר שבוע בערך
, ממ יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: אין לי זמן לצאת
אבל אם יש הופעה או משהו ואני יכולה אז אני הולכת.. חורף או קיץ?: אביב:D אתם מקובלים בחברה?: אם אתה מחשיב מקובל כפקאצה/ערס/מעשנת ומקעקעת לעצמי איברים (או שזה רק בבית ספר שלי ככה?
) אז לא
מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: מתמטיקה:| שפה אהובה?: אנגלית נראה לי, אבל גם עברית שוקולד מריר או רגיל?: רגילל, בלע מריר. איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: בהנחה שאני רואה חדשות?
אם כבר אז ערוץ 2 רפי גינת או אמנון לוי?: אני בלבט עז. לא משנה לי..שיהיה רפי טיול שנתי בצפון או בדרום?: אילת שליטע
האם אתם הומופובים?: לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: מבחינתי בכלל לא.. קטנוע או אופנוע?: אופנוע ים או בריכה?: ים מוצף מדוזות ובריכה מוצפת פקאצות, הלבט
סיגריה או נרגילה?: הממ?!
מריבות עם האחים?: יו כמה זמן לא רבתי עם אח שלי
משהו לא בסדר.. זה יותר אני יורדת עליו, הוא צוחק ומיצינו
סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: עזבו אותי מאימה:| אחרי יעד סופי 3 אני לא מעיזה ללכת לסרטי אימה. קומדיה או סרט פעולה ממש טוב תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע מסעדה או אוכל של אמא?: מקדונלד'ס
סתם, תלוי איזה אוכל
בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: עד שחשבתי על מילה אחת טובה
. יאללה, מיוחדת. בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??:ממ אחלה והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):...נחמד, כמה שאלות מיותרות אבל סבבה:D

קרקלית1

New member
אני

מה אתם חושבים על בני סלע?: חולה נפש....זוועת האנושות..מחדל של המשטרה... האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: הלוואי
אתם אוהבים את רותם אבוהב?: לא ממש איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: החיים זה לא הכל---> אבי קושניר ענק! סדרה?:אי אר וחוק וסדר סרט?: קומדיות רומנטיות--> אני לא החלטית על סרט מסוים אז רשמתי את הז'אנר יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: תלוי במצב רוח חורף או קיץ?: חורף
אתם מקובלים בחברה?: חח עדיין יש אנשים ששמים על זה...זה חארטא...ומי ששם על זה הוא באמת דביל מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: מתמטיקה ..יאקקק שפה אהובה?: ספרדית שוקולד מריר או רגיל?: רגיל
איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?:
2 רפי גינת או אמנון לוי?: רפי גינת טיול שנתי בצפון או בדרום?: דרום!..אילת...י' יא' יב'..... 3 שנים ברציפות...זה היה כיף!! האם אתם הומופובים?: לא...הומואים וסביות הם אנשים מקסימים... מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: איכסססס...צריך לשרוף בגיהנום את מי שהמציא את הרעל הזה...להפוך את זה למחוץ לחוק!!!1... קטנוע או אופנוע?: אופנוע... ים או בריכה?: ים... סיגריה או נרגילה?: נרגילה...איכס סיגריות!!! מריבות עם האחים?: כבר אין ...אני ואחי חברים טובים סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: קומדיה!!!! תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע! מסעדה או אוכל של אמא?: תלוי איזה מסעדה..כי יש דברים שאמא לא יודעת לבשל... בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: עוד לא חוויתי בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: חולה!..יאק והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):... שאלון נחמד...

סינטטית

New member
אני

מה אתם חושבים על בני סלע?: לא חושבת עליו האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: מקווה שכן אתם אוהבים את רותם אבוהב?: היא חמודה איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: החיים זה לא הכל, הפיג'מות, השמיניה, אורי גלר סדרה?: השמיניה סרט?: המסור יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: תלוי במצב רוח חורף או קיץ?: חורף אתם מקובלים בחברה?: שאלה שמתאימה לכיתה ד' מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: אומרים שנוא, ומתמטיקה שפה אהובה?: עברית שוקולד מריר או רגיל?: רגיל איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: 2 רפי גינת או אמנון לוי?: הממ טיול שנתי בצפון או בדרום?: צפון האם אתם הומופובים?: לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: בכלל לא! קטנוע או אופנוע?: אופנוע ים או בריכה?: ים סיגריה או נרגילה?: לא ולא מריבות עם האחים?: לפעמים סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: קומדיה תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: דיוידי מסעדה או אוכל של אמא?:אמא בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: לא יודעת בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: עייפה והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):...נחמד+

הדר35

New member
הי!

מה אתם חושבים על בני סלע?: אמאלה האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: מקווה שכן אתם אוהבים את רותם אבוהב?: נראה לי שאני מסמפטת אותה איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: פרויקט מסלול (זו התכנית היחידה שאני רואה - אני לא בקטע של טלויזיה אני פשוט חולה על עיצוב אופנה) סדרה?: אין סרט?: שודדי הקאריבים, השתולים והמגן יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: בדר"כ יוצאים, למה לא? חורף או קיץ?: חורף.. אני בייתית, מזל סרטן, אתם יודעים... אתם מקובלים בחברה?: תשאלו את החברים שלי מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: *שנוא* אני שונאת מדעים למרות שזו שעת השינה שלי..אחחח... שפה אהובה?: עברית ואנגלית שוקולד מריר או רגיל?: רגיל!! אבל אי בגמילה... איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: מי רואה חדשות??? רפי גינת או אמנון לוי?: נראה לי שרפי גינת.. טיול שנתי בצפון או בדרום?: תלוי במצברוח האם אתם הומופובים?: ממש ממש ממש ממש ממש לא! מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: אך ורק מעל! קטנוע או אופנוע?: קטנוע ים או בריכה?: ים סיגריה או נרגילה?: לא זה ולא זה מריבות עם האחים?: רק עם הקטנה סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: אימה ופעולה תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע מסעדה או אוכל של אמא?: אמא בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: *שתי* משהו מאוד יפה.. בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: אוףף אבדה לי המסרגה!! למה אני מפוזרת? והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):... חלק מהשאלות, סבבה... הפי דיי!!!

אני

מה אתם חושבים על בני סלע?: שימות האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: מקווה אתם אוהבים את רותם אבוהב?: כן! איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: מחשבות פליליות ופשע מן העבר סדרה?: סרט?: פול מטאל ג'קט יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: מה שבא חורף או קיץ?: חורף אתם מקובלים בחברה?: לא! :) מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: שנוא? תנך.. שפה אהובה?: אנגלית שוקולד מריר או רגיל?: מריר!! איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: 10 רפי גינת או אמנון לוי?: רפי טיול שנתי בצפון או בדרום?: צפון האם אתם הומופובים?: חלילה מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: אני נגד סיגריות בכללי :) קטנוע או אופנוע?: אופנוע כי זה פשוט נשמע יותר טוב! אבל ככה סתם..אין לי שמץ ים או בריכה?: ים סיגריה או נרגילה?: נרגילה מריבות עם האחים?: אין סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: דרמה תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע.. ולפעמים מורידים מסעדה או אוכל של אמא?: אוכל של אימוש! למרות שסושי היא לא יודעת להכין ]: בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: היא זונה. בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: ככה :) והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):... נחמד מאד

vered151

New member
עונה...../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על בני סלע?: פסיכופט האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: מקוווה..ממש אתם אוהבים את רותם אבוהב?: כןןן היא תותחיתת
איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: ארץ נהדרת אמממ...כל מיני סדרה?: השמיניה.. סרט?: אפקט הפרפר!!! יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: יוצאת =] חורף או קיץ?: קיץץץץ
אתם מקובלים בחברה?: מה אני בכיתה ג'?!
מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: ספרותת איכככ
שפה אהובה?: ספרדית..יפה כזאת שוקולד מריר או רגיל?: רגיל.. איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: לא רואה חדשות רפי גינת או אמנון לוי?: לא אכפת לי כלכך בדוגרי... טיול שנתי בצפון או בדרום?: צפון האם אתם הומופובים?: ממש לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: למי שרוצה קטנוע או אופנוע?: אם כבר אז כבר..אופנוע ים או בריכה?: בריכה סיגריה או נרגילה?: נרגילה מריבות עם האחים?: קורה לפעמים.. סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: אימה דרמה קומדיה ופעולה..ואם אפשר הכל בסרט אחד תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: קולנוע! מסעדה או אוכל של אמא?: אני מאמינה שכשאני אהיה יותר גדולה אני אעריך יותר את האוכל של אמא...או שאני סתם אצא מהבית... בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: רגש מוביל בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: געגוע...להמוןןןןן אנשים והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):.. סבבה לגמרי

שלומיתת

New member
עכשיו אני.:)

מה אתם חושבים על בני סלע?:בנזונה. האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?:יצליחו השאלה מתי זה יקרה אתם אוהבים את רותם אבוהב?:היא פסדר.. איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?:נולד לרקוד.. סדרה?:חברים סרט?:מממ..לא עולה לי כרגע יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?:יוצאת אבל אני דתיה אז זה טיפה שונה:p חורף או קיץ?:חורף אתם מקובלים בחברה?:אני פסדר מה השיעור הכי שנוא עליכם בבצפר?:ממממ..ביולוגיהoOמורה חפרנית שפה אהובה?:הממ.עברית *פטריוטית* שוקולד מריר או רגיל?:רגיל ברור.. איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?:2 הכי נורמלי רפי גינת או אמנון לוי?:eek:O טיול שנתי בצפון או בדרום?:מממ..בצפון יש מזג אויר יותר נורמלי נראלי האם אתם הומופובים?:לא מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?:מעל..דפק ת'חיים למפגרים שמתחילים לעשן מתחת לגיל 18 קטנוע או אופנוע?:אופנוע ים או בריכה?:תלוי סיגריה או נרגילה?:לא זה ולא זה מריבות עם האחים?:מן הסתם סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?:סרטי אימה נכנסים לי יותר מדי לראש.XDמעדיפה קומדיות תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?:קולנוע הכי כיף:D מסעדה או אוכל של אמא?:תלוי מה בא לי:p בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?:ממ מוזרXD בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??:לא רע הספקתי ללמוד סופסוף:D והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):...נחמד:)

סינטטית

New member
כי ההוא הלך.. ../images/Emo3.gif

עכשיו אני...להלהלהלהלהלה... פאק אזרחות דפק לי ת'מוח!

o r t a l i t

New member
:]

מה אתם חושבים על בני סלע?: פשוט גועל נפש של.. חלאה. לא בנאדם. האם ניראה לכם שיצליחו לתפוס אותו?: מקווה שכן :\ אתם אוהבים את רותם אבוהב?: חחח כן. איזה תוכנית טלוויזיה אתם אוהבים?: "גומרות הולכות". סדרה?: "מכושפות" :]]] אבל מכיוון שנגמרה אני אתפשר על "ורוניקה מארס" ו"האוס". סרט?: "10 דברים שאני שונאת אצלך" נראלי. יוצאים בסופי שבוע? או נישארים בבבית?: בדכ יוצאת :] חורף או קיץ?: חורף. אתם מקובלים בחברה?: חחחח מאז כיתה ב' לאP: [הכוונה שבסוף היסודי הייתי מנודה ואחכ כבר אין מקובלים או לא :S] אבל נו - נניח שכן, ישלי חברים D: מה השיעור הכי שנוי עליכם בבצפר?: נראלי שהממ.. כימיה - ר-ק בגלל המורה המטומטמת. שפה אהובה?: אנגלית :] שוקולד מריר או רגיל?: נממ לבן ! P: איזה חדשות אתם אוהבים לראות? 1 2 10?: לא אוהבת. רפי גינת או אמנון לוי?: אפעם מהם :\ טיול שנתי בצפון או בדרום?: תלוי באנשים. האם אתם הומופובים?: ממש לא ! מכירת סיגריות מעל או מתחת לגיל 18?: לא משנה, מילא עוקפים את זה. אני בעד להפסיק לייצר. קטנוע או אופנוע?: חח אופנוע. ים או בריכה?: ים. סיגריה או נרגילה?: אף לא אחד. מריבות עם האחים?: אין אחים. סרטי אימה או דרמה או קומדיה או פעולה?: קומדיה.. דרמה ופעולה גם בסדר.. רק ל-א אימה. תלכו לקולנוע או תורידו במחשב?: אם סרט שנראה מ-מ-ש טוב רק קולנוע. השאר מחשב :] מסעדה או אוכל של אמא?: נראלי אמא. בשני מילים מה אתם חושבים על אהבה?: בול-שיט ? חה D: בכמה מילים מה אתם מרגישים כרגע בכללית??: היה שבוע כזה נחמד זה שעבר, למה חייב איזון כזה ? ^_~ והשאלה הכי חשובה....שאלון יפה או סתם חפירה..(לענות בכינות אני לא אעלב):... חהחהח חלקחלק ;]

GR££N woMAN©

New member
בקשר לבני סלע.

אני לא מצדיקה את מה שהוא עשה, אבל רק שתדעו שהוא ביקש בעצמו שיסרסו אותו כי הוא לא שולט בזה, ואף אחד לא שם עליו. הוא אמר שבבית סוהר שהוא היה השוטרים היו נוראיים, שלא התייחסו בכלל לעצירים שם. הוא בן אדם חולה, הוא לא שולט במה שהוא עושה. ושוב! אני לא מצדיקה את מה שהוא עשה, ממש לא.

MORIYAE

New member
היו צריכים לעשות...

ועדיין צריכים... לדעתי העונש המתאים זה הוצאה להורג,ואני רצינית
הבנאדם הרס חיים של אנשים.. אז מגיע לו.. שבעז"ה יתפסו אותו,יסרסו אותו..ואח"כ סתם יתעללו בו..<בשביל הכיף
>

חחחח אבל...

כולה שאלתי שאלה עליו לא דיון....שסינטטית לא תגיד לי שבסוף בגללי פתחו כאן פורום "בני סלע"....חחחח...עזבו אל תדברו עליו הוא לא שווה בכלל שהאצבעות שלנו יקלידו דברים עליו...בעעעעע...ימח שמו המניאק...בן זונה הזה..

חח נכון אבל את..

מנהלת הפורום אז את יכולה להגיד לי למה אני גורם לאנשים לכתוב דברים לא קשורים כמו שעשו לי בווסטלייף... חחחחח לא משנה עזבי לא אמרתי כלום...את חמודה את....

למעלה