שאלון קצר:)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

איזה שיר גורם לך להיות שמח-Hanson - Mmmbop,אל תשאלו
להיות עצוב-Emotion{רגשות},של דסטניז צ'יילד לחשוב-Too Lost In You,שורגבייבס לרקוד-DANZEL-pump it up,שיר מדהים! לצרוח-כל מה שקשור לבלינק 182
לצחוק-השיר החדש של נלי פורטדו
..

m L m

New member
ת'אמת, אחלה שאלון! ../images/Emo45.gif

איזה שיר גורם לך להיות שמח- כמעט כל השירים של שאניה. להיות עצוב- the corrs - angel ... מזכיר לי מלאך
לחשוב- Shania Twain - Is There Life after love לרקוד- shania twain - come on over - אח..הקצב.. לצרוח- לצרוח את השיר או לצרוח מעצבים?- אם את השיר אז shania twain - up לצחוק- ואללה, לא זוכרת כרגע. נכון שיש לי גיוון?

elina002

New member
אני

שמח: george michael - freedom עצוב: george michael - fast love, careless whisper, last chrismas שני השירים האחרונים של אווריל לחשוב: יש שיר אחד שאני לא זוכרת את שמו... לרקוד: שירים של ביונסה לצרוח: לינקן פארק לצחוק: groove is in the hart

KerenWelling

New member
ביבי לשלטון../images/Emo3.gif

חחחח בכל מקרה!... להיות שמחה - Maroon5\This Love להיות עצובה- Elton Jhon\Daniel לחשוב- Maroon5\Secret לרקוד- Maroon5\Sunday Morning לצרוח- Maroon5 \ She Will Be Loved לצחוק- השיר האוסטרי הזה עם החיות שהיה שנה שעברה בארוויזיון..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ode 2 Summer

New member
...../images/Emo9.gif

איזה שיר גורם לך: להיות שמח- Lostprophets - Last Summer להיות עצוב- Snow Patrol - Run לחשוב- Hoobastank - To Be With You לרקוד- Nina Sky - Move Ya Body לצרוח- Story Of The Year - Until The Day I Die לצחוק- D12 - My Band

Art Freak

New member
Mine

איזה שיר גורם לך להיות שמח-Flying without wings-Westlife להיות עצוב-slipped away + nobody's home -Avril Lavigne לחשוב- crying girl-Westlife לרקוד-pop-nsync לצרוח-the man who sold the world-nirvana לצחוק-ironic-אלאניס מוריסט

אני../images/Emo26.gif

איזה שיר גורם לך להיות שמח-לטס גט איט סטרטד של הבלאק אייד פיז להיות עצוב-גילטי של הראסמוס אבל זה שיר מהמם
לחשוב-שי וויל בי לובד של מארון5 לרקוד-אופס איי דיד איט אגיין של בריטני לצרוח-כל השירים של כריסטינה
והשיר של ג'ג'ו ליב לצחוק-השיר הרומני

CiNdErElLa3887

New member
אני ../images/Emo9.gif

שמח-אמממ Maroon 5-This Love עצוב- Three Dorrs Down-Here Without You לחשוב- אמממ.. Good Charlotte-Hold On לרקוד- Nina Sky-Move Your Body לצרוח- אממ אין לי לצחוק-D12-My Band

למעלה