שאלון קצר:)

Ambra

New member
שאלון קצר:)

איזה שיר גורם לך להיות שמח- להיות עצוב- לחשוב- לרקוד- לצרוח- לצחוק- :)

Ambra

New member
אני

להיות שמח-אממ.. Natasha Bedingfield - These Words להיות עצוב- Seether ft. Amy Lee - Broken לחשוב- black eyed peas-where is the love לרקוד-black eyed peas-let's get retaded/started לצרוח-דוד דאור - להאמין לצחוק-Fountains Of Wayne - Stacys Mom

backstreet girl

New member
שלי

להיות שמח- HEY YA של אאוטקסט! להיות עצוב-show me the meaning of being lonyly של בקסטריט בויז! לחשוב- slipped away-של אבריל לאבין לרקוד-everybody של בקסטריט בויז! לצרוח-somwhere i belong-של לינקין פארק! לצחוק-they'r red hot של רד הוט צ'ילי פפרז!

Xtina2

New member
עונה:(הרוב זה שירים של כריסטינה

חחחחחח אני יודעת שזה לא מקורי ושיש עוד שירים בעולם,אבל מה לעשות הכי מדברים אליי) איזה שיר הכי גורם לך להרגיש שמחה" Dirrty",ואבל יש עוד המון גם לא של כריס. להיות עצובה,:"I´m OK ",כי היא בוכה שם וזה סיפור ממש עצוב, לחשוב:"Soar",גורם לך לחשוב,ומאוד מה את רוצה מעצמך ממליצה לשמוע, לרקוד:וואי זה יש מלא,גםלא של כריסטינה קשה סורי, לצרוח:חחחח אין לי שמץ, לצחוק:"Fighter",לצחוק כל כל מי שפגע בי,ולגרום לו להבין שהוא רק עזר לי! אהה ובשמחה "Beautiful "לסיכום.אני ממליצה לשמוע את הדיסק החדש של כריסטינה!זה דיסק שמשנה לך את כל צורת המחשבה וכל כל אמיתי,אז שיש לפחות שיר אחד בדיסק שמדבר אלייך!

DAN1EL

New member
כן,

אבל זה לא אלבום חדש. הוא יצא ב-2002... והוא באמת מעולה.

Xtina2

New member
אוקייי,אבל הוא האלבון החדש של כריסט

ינה,מה אני ירשום האלבום הישן השני של כריסטינה עדיף לרשום חדש

Toxic Girl

New member
אני לא ממש מקורית הרוב של בריטני..

להיות שמחה- רוב השירים של בירטני (אתם באמת רוצים שאני אפרט?) להיות עצובה- אמממ...Everytime של בריטני לחשוב-where is the love? -BEP לרקוד- כל השירים של בריטני (חוץ מהשקטים) ודירטי של כריסטינה לצרוח- Let's get it started- BEP לצחוק- אני אמורה לצחוק משירים?

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

*מקווה שיגיבו* איזה שיר גורם לי... להיות שמחה- ממ.. With You, Heaven להיות עצובה- Heaven 911 Sad Remix Walk Away What Your'e Made Of לחשוב- לחשוב על מה
בכלל
כל בלדה אפשרית.. לרקוד- Slave4U When You Look At Me לצרוח- ממ.. לאדעת.. אף שיר
לצחוק- גם אף שיר..

hadasrulez

New member
אני אנסה לענות..

שמח- Backstreet Boys - What Makes You Different (Makes You Beautiful) להיות עצוב- Lillix-tomorrow, avril lavigne- nobody's home לחשוב- Gavin DeGraw -I Don't Wanna Be, Roxette - Listen To Your Heart לרקוד- Usher-yeah לצרוח- KoRn- Ya'll want a single לצחוק- Ramstein - Barbie Girl

TheRasmus

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo135.gif

שמח-In The Shadows עצוב-Careless Whisper לחשוב-Led Zeppelin-Stairway to Heaven לרקוד-Marky Mark With Prince Ital Joe-United לצרוח-Smells Like Teen Spirit של נירוונה לצחוק-Dragostea Din Tei

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

להיות שמח-work it-MISSY ELLIOT
להיות עצוב-Im ok-של כרסטינה
לחשוב- soar-של כרסטינה לאדעת למה
לרקוד- pop-n'sync ולא כדאי לכם לראות אותי רוקדת
לצרוח-שירים של אבנסנס כנ"ל , לא כדאי לכם לשמוע אותי צורחת,זה יותר כמו צווחות
לצחוק-אבי ביטר-מכור לסוכר אסור חחח OMG

dor307

New member
../images/Emo177.gif

להיות שמח-אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל הולך משהו כמו זה: TRT AND TRY TO FORGHT YOU GILR BUT IS THTE TO HARD TO DO EVREY TIME YOU DO THTE THIN YOU DO. להיות עצוב-הקיץ האחרון-שפיות זמנית לחשוב- לדפוק על דלתות גן עדן-בוב דילן (אני לא בטוח אם זה טוק טוק על דלות גן עדן או כמו שכתבתי) לרקוד-סוד-רוני לצרוח-LUKY STAR-MADONNA לצחוק-DO IT WHIT MADONNA

למעלה