בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): כרגע סבאנה... לא יודעת למה אבל שם היו פחות צבועים בעיני... אבל רק בגלל זה בנים או בנות? בנום קוקוס או אננס? קוקוס ואננס מולי או נועם? נועעעם גיא או דן? גיא לייק דע נעמה או ורה? ורררה למרות שהרגיזה אותי עם "לשמנים אין מקום פה".. אהיה חצופה ואומר- לעובדים זרים אין מקום פה
הישרדות או ארץ נהדרת? (חעחעח) בהישרדות יש יותר מדי שקרים.. אז ארץ נהדרת
בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): ג'יבארו. הרבה, אבל הרבה יותר מעניינים. בנים או בנות? בנים. קוקוס או אננס? אננס. יאם. מולי או נועם? נועם. גיא או דן? דן. כן דן. מאותה סיבה שאני מעדיפה את ג'יבארו. דן מעניין, גיא נטול אישיות. זה משחק, ממש מצחיק אותי באיזה אנטי אנשים נמצאים לדן. הוא הדמות הכי מעניינת שם. הלוואי שיישאר וימשיך לעניין עד הגמר (בו מן הסתם הוא לא יזכה). נעמה או ורה? ורה. אבל שתיהן מעצבנות. הישרדות או ארץ נהדרת? הישרדות.
אז אני אסביר... קודם כל, מושיק מסבאנה הוא בשבילי עשרות דרגות מעל כל אחד שם. דבר שני, נגד סבאנה אין לי כלום, בעוד שלגבי ג'יבארו יש לי אמנם רגשות חיוביים, אבל באותה מידה גם רגשות שליליים. בשקלול הכולל, אפילו אם יש לי יותר פלוסים על ג'יבארו מאשר על סבאנה, יש לי עליהם הרבה יותר מינוסים מאשר על סבאנה. מקווה שהכל מובן...
בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): לא ממש גיבשתי דעה :$ בנים או בנות? בנים קוקוס או אננס? אננס מולי או נועם? נעם גיא או דן? גיא נעמה או ורה? ורה הישרדות או ארץ נהדרת? הישרדות. ארץ נהדרת כבר לא כ"כ מצחיקה