שאלון קצר..

מלמל12

New member
שאלון קצר..

בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): בנים או בנות? קוקוס או אננס? מולי או נועם? גיא או דן? נעמה או ורה? הישרדות או ארץ נהדרת? (חעחעח)

עונה

בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): כרגע סבאנה... לא יודעת למה אבל שם היו פחות צבועים בעיני... אבל רק בגלל זה בנים או בנות? בנום קוקוס או אננס? קוקוס ואננס מולי או נועם? נועעעם גיא או דן? גיא לייק דע נעמה או ורה? ורררה למרות שהרגיזה אותי עם "לשמנים אין מקום פה".. אהיה חצופה ואומר- לעובדים זרים אין מקום פה
הישרדות או ארץ נהדרת? (חעחעח) בהישרדות יש יותר מדי שקרים.. אז ארץ נהדרת

עונה קוק

בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): ג'יבארו בנים או בנות? מה בנים בנות? קוקוס או אננס? אננס מולי או נועם? נועעעעעעעם גיא או דן? גיא נעמה או ורה? נעממה
הישרדות או ארץ נהדרת? (חעחעח) ח1 עלק.. ברור הישרדות. ארץ נהדרת תוכנית טיפשית ולא מצחיקה.

נו טוב

בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): ג'יבארו. הרבה, אבל הרבה יותר מעניינים. בנים או בנות? בנים. קוקוס או אננס? אננס. יאם. מולי או נועם? נועם. גיא או דן? דן. כן דן. מאותה סיבה שאני מעדיפה את ג'יבארו. דן מעניין, גיא נטול אישיות. זה משחק, ממש מצחיק אותי באיזה אנטי אנשים נמצאים לדן. הוא הדמות הכי מעניינת שם. הלוואי שיישאר וימשיך לעניין עד הגמר (בו מן הסתם הוא לא יזכה). נעמה או ורה? ורה. אבל שתיהן מעצבנות. הישרדות או ארץ נהדרת? הישרדות.

עונה

בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): ג'יבארו לשעבר בנים או בנות? בנים קוקוס או אננס? קוקוס
מולי או נועם? נעם
גיא או דן? לא סגורה על זה. נעמה או ורה? המממ לא סגורה גם על זה. הישרדות או ארץ נהדרת? (חעחעח) הישרדות, לצערי ארץ נהדרת לא כמו שהייתה פעם :(

1Shir

New member
לא ראיתי ארץ נהדרת בחיים, ואני לא אשנה את זה.

בעד מי? סבאנה בנים או בנות? בנים קוקוס או אננס? אננס מולי או נועם? נועם גיא או דן? דן נעמה או ורה? נעמה

AshkenaziAmiti

New member
חבל - היו עונות ממש טובות

זאתי כבר פחות טובה בהרבה,הגעתי למצב שאני לא זוכר מתי הפרקים ומפספס אותם כל הזמן. והאמת,אין גם רצון להשלים - פשוט לא מצחיק

1Shir

New member
גם אני שמתי לב לזה כשעניתי...

מי אם לא אח של מאיר יסב את תשומת הלב לעניין
אז אני אסביר... קודם כל, מושיק מסבאנה הוא בשבילי עשרות דרגות מעל כל אחד שם. דבר שני, נגד סבאנה אין לי כלום, בעוד שלגבי ג'יבארו יש לי אמנם רגשות חיוביים, אבל באותה מידה גם רגשות שליליים. בשקלול הכולל, אפילו אם יש לי יותר פלוסים על ג'יבארו מאשר על סבאנה, יש לי עליהם הרבה יותר מינוסים מאשר על סבאנה. מקווה שהכל מובן...

בטח מובן ../images/Emo3.gif

לא נורא, במילא השבטים התאחדו, את יכולה לנוח מההסברים
בונה יפה שאת זוכרת אותי... מה עם הפורום שלכם? יש שם עוד מישהו או שדעך?

Black Balloon

New member
:)

בעד מי? (סבאנה ג'יבארו): לא ממש גיבשתי דעה :$ בנים או בנות? בנים קוקוס או אננס? אננס מולי או נועם? נעם גיא או דן? גיא נעמה או ורה? ורה הישרדות או ארץ נהדרת? הישרדות. ארץ נהדרת כבר לא כ"כ מצחיקה :(

למעלה