שאלון קצר.

shaharrr53

New member
שאלון קצר.

תחנת רדיו אהובה: להקה ישראלית אהובה: להקה לועזית: השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? סדרת טי וי אהובה: דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: חג אהוב: יום אהוב: אירופה,אמריקה או אוסטרליה? ערוץ 2 או 10? ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... סרטי רומן או אקשן?

עונה../images/Emo9.gif

תחנת רדיו אהובה: 100FM להקה ישראלית אהובה: סינרגיה להקה לועזית: MCR, אוונסנס, ניקבלאק, גוד שארלוט, דה אול אמריקן רג'קטס השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ משתעממתXB חח סתם אממ .. שומעת שירים, כותבת בפורומים, מתכתבת עם אנשים, משחקת בוואלה, רואה טיוי, יושנת
מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? פשש קודם כל מחסה ת'מינוס בבנק של ההורים
אח"כ מוציאה את כל המשפחה לחופשה בחו"ל, אח"כ אמממ תורמת קצת .. אממ ואז הייתי קונה לעצמי כל מיני דברים .. הייתי קונה להורים אוטו שיהיה גם שלי בעתיד הקרוב
> , וילה .. אממ אין לי רעיונות חח קודם תביאו ת'כסף ואז נדבר
סדרת טי וי אהובה: אחד נגד 100, השאלות של תלמיד כיתה ו'
, כוכב נולד, חברים, סיינפלד, האלופה, הבורר, סקראבס, ועוד מלא תוכניות בעיקר באנגלית ושכחתי עכשיו ת'שמות שלהם דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: הוממממ מגיע לו דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: מסכנה
ו .. יש לנו משטרה דפוקה אם לוקח להם כל כך הרבה זמן לגלות מי הרוצח ..
.. אני מרחמת על המשפחה שלה .. נהרגה לחינם בגלל מטורף .. חג אהוב: פסח יום אהוב: שישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה? איפה נמצא ארה"ב?
XB נראה לי אירופה .. ערוץ 2 או 10? 2 <אין לי כבלים> ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: בחיים לא ראיתי הממלכה הקטנה אז ארץ נהדרת
דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: קיבלתי 100 במבחן בטימטומטיקה ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? דבר חזק שמחבר בין אנשים השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... ת'אמת שאין לי מושג סרטי רומן או אקשן? לע ולע .. אם כבר אימה

crazysapir

New member
עונה^^

תחנת רדיו אהובה: ממ לא כ"כ יוצא לי אבל 100FM להקה ישראלית אהובה:אני לא אוהבת מוזיקה ישראלית להקה לועזית:אני יכולה 4?הכי הכי זהבולט פור מי וולנטין,מיי קמיקל,לוסטפרופטס,ונ וו שחכתי מי עוד רציתי אוף אני כ"כ עייפה שאני לא זוכרת ואין לי כח להיזכר השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........משועממת:) סתם סתם ממ..שמשעמם לי אני גוזרת את השיער מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?הייתי עושה את זה השטרות ואז שמה הכל על המיטה ואז מתחיהל לשחות בתוך כלך זה חח זה שנמע כיף סתם סתם...ממ...מאיפהלי סדרת טי וי אהובה:"חברים" דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:נ-ג-ד הוא בנאדם אחרי הכל למרותש ..ממ.. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:אני רק חושבת מסכן הרוסי הזה שהפלילו אותו סתם... חג אהוב:כולם:))אבל הכי פורים יום אהוב:שלישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אירופה שיהיה,לא, אמריקה,לא אירופה לא רגע אני אל סגורה , הייתי רוצה להיות אירופאית במקום אמריקאית , כי אמריקאים לא כ"F קשורים לעולם הם חיים בבועה משלהם ערוץ 2 או 10?2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:אה...ממ נגיד ארץ נהדרת דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:הרבה ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?הרגש הכי טוב מכל הרגשותXD אני זכאת מעפנה אבל לפחות יצא לי ב5 מילים השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....שחקניתת קולנוע,אשת עסקים,דוגמנית על סתם סתם סתםצ סתםס .."בעתיד הייתי רוצה להיות אני אנוכי--> אין יל מושג מה לכתוב ואני לא כ"כ אוהבת לחשוב על העתיד סרטי רומן או אקשן?קומדיה

I R i T 94

New member
עונה../images/Emo217.gif

תחנת רדיו אהובה: גלגלצ. להקה ישראלית אהובה: שייגעצ והדג נחש^________^ להקה לועזית: אין אחת. השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ משתעממת
מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? קונים ניקון D40, עדשות, פילטרים, פלאש, כרטיסים להופעה של מכר, שידרוג פלאפון, מחשב לחדר שליD: סדרת טי וי אהובה: חברים
דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: מגיע לו.
דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: מסכנה. חג אהוב: חנוכה. יום אהוב: יום טוב. אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אמריקה. ערוץ 2 או 10? 2. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: מה?! O-O דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: זצק"פ. ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? כששני הצדדים עושים הכל לשני. השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... משהו נחמד. סרטי רומן או אקשן? אקשן~

אני..

מה עוד אפשר לעשות ב1 בלילה?XD תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ להקה ישראלית אהובה:סינרגיה ושייגעצ להקה לועזית:מיי כמיקל רומאנס, 30 סקונד טו מארס, פאלל אאוט בוי... השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........מסתובבת בתפוז מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?הייתי שומרת חלק כדי לא לבזבז את הכל במכה אחת, הייתי קונה למשפחה וילה עם בריכה וג'קוזי:p, מכונית טובה, אולי בכלל היינו עוברים למקום אחרXD.. איזה חופשה בחו"ל...כלב. ועוד הרבההההרבההה דברים סדרת טי וי אהובה:הX המיתולוגי..הכל דבש.מסכים!!!!
הנפילים!! דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:מגיע לו:p דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:מממ אני לא מעודכנת>.< חג אהוב:פורים,ל"ג בעומר יום אהוב:שבתו'ס אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אמריקה? ערוץ 2 או 10?2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:ארץ נהדרת כי לא ראיתי את השנייה דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:אמא הודיעה שרוב הסיכויים שנטוס לחו"ל!
ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?רגש שמחבר בין שני מינים השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....לא יודעת סרטי רומן או אקשן?רומן אוף למה זה כזה קצר?:<

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif You so squre, baby I don't care.

פאק מה אני שומעת שירים של אלביס פרסלי?
תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ. להקה ישראלית אהובה: ממ. מוניקה סקס. להקה לועזית: קווין. השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני עונה על שאלונים P: מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? אי אפשר לדבר על זה על רגל אחת ;] סדרת טי וי אהובה: מממ, סיינפלד וחברים. דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: מגיע לו. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: זה נוראי. מזעזע. חג אהוב: פורים. יום אהוב: כרגע זה לא כזה משנה, אני לא מבדילה בין הימים.. D: אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אמריקה. ערוץ 2 או 10? 2. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: אין לי מושג מה זה הממלכה הקטנה. דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: היום בכיכר. היה כיף. ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? דבר כיפי, תחושה נעימה מאוד XD השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות שחקנית מצליחה? P: סרטי רומן או אקשן? רומן.

מתאים לי קצר.X:

תחנת רדיו אהובה: גלגלצ, וקול המוסיקה XD להקה ישראלית אהובה: אהמ. ג'ירפות. להקה לועזית: ZERO 7 השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........משתעממת! או יוצאת לעיר, ומשתעממת עוד יותר [X_______X] מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? תרומה [*פלצנות*] כמובן, ודירת סטודיו
! וגם חתול X: או שלושה. סדרת טי וי אהובה: ניפ/טאק X: דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: זה מחורבן. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: אעע. מזה פה >< חוק וסדר? חוצמזה, זה לא הרוסי. הם כאלה חארות שהפלילו אותו |: חג אהוב: אהמץ.סוכות? |: יום אהוב: שני. אירופה,אמריקה או אוסטרליה? קשה.קשה. אמ. עכשיו אני בקטע של ניו יורק, אז אמריקה. ערוץ 2 או 10? נעארף. 2, כי יש שם ניפטאק. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: חחחחחחחח. אמ לא ראיתי הממלכה הקטנה Oo דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: איזבלי ^____~ כפרעלייך $#^&^#&%^$ ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? רגש שיכול להציל ולהחריב עולמות. [וואו! זה אפילו נכנס לי XD] השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... מפורסמת מאוד? [לא סלב חלילה ><] סרטי רומן או אקשן? מתח לילה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

תחנת רדיו אהובה: 99 אסקייפ להקה ישראלית אהובה:סינרגיה להקה לועזית:מקפליי
, באסטד, סימפל פלאן, ביטלס השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........:שומעת מוזיקה מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?טסה לניו יורק, משפצת ת'בית, טסה להופעה של מקפליי סדרת טי וי אהובה:חברים
, הפיג'מות, ארתור דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:מגיע לו. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:פשוט נורא. איןלי מילה אחרת לתאר חג אהוב:פסח וחנוכה יום אהוב:שישי וראשון אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אירופה ואמריקה 3> ערוץ 2 או 10?2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:ארץ נהדרת. לא מכירה הממלכה הקטנה דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:ממ לאיודעת ת'אמת ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?הרבה השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....:פסיכולוגית מצליחה D: סרטי רומן או אקשן?רומן

I L O V E MCR

New member
עונה לשחרוןD:../images/Emo129.gif

תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ להקה ישראלית אהובה:שייגעצ
להקה לועזית:מה נראה לכם? מייי כימיקל רומנססססססססס
השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........מכינה אוכל לאח שלי:} מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?קומה חגורת ניטים ואת התיק המיועד:] סדרת טי וי אהובה:פרוייקט מסלול דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:מה הבעיה? דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:נוראי חג אהוב:חנוכה ופורים יום אהוב:בטח שישי ושלישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אמריקה
ערוץ 2 או 10?2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:ארץ נהדרת דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:צחוקים בלתי פוסקים עם מאיוש ונויקה ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?עוד רגש בחיי האדם העצומים השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....-לעסוק במוזיקה סרטי רומן או אקשן?רומן יפהיפה:]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

תחנת רדיו אהובה: 103FM להקה ישראלית אהובה:סינרגיה,שייגעצ,היהודים להקה לועזית:גרין דיי השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני...מתמודדת מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?חצי לאמא,10 לאחים .5לתרומות ומה שנשאר אליי סדרת טי וי אהובה:חברים,סאות'פארק דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:לא התעללו בו מספיק דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:הדעה שלי יותר מדי ארוכה.. חג אהוב:פסח יום אהוב:רביעי אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אירופה ערוץ 2 או 10?2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:ארץ נהדרת! דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:חברה שלי עזרה לי בפתיחת במה
ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?רצון עז לחלוק במה שניתן השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..גדולה בתחום שבו אבחר סרטי רומן או אקשן?ואיי קשה להחליט,שניהם

spooky shadow

New member
בוקר טוב.

תחנת רדיו אהובה: גלגלצ להקה ישראלית אהובה: החברים של נטאשה. להקה לועזית: Epica השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........רוצה סמים. מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? לא יודעת. סדרת טי וי אהובה: האוס או המשרד. דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: לא אכפת לי בשיט. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: באסה, הייתה כוסית. חג אהוב: חג המולד. יום אהוב: ימי חמישי. אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אוסטרליה והולנד באותו מקום.
ערוץ 2 או 10? 2. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: אממ.. דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: לא היה לי כאב ראש כבר 3 ימים. ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? כאב ראש (6) השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... ביולוגית ימית. סרטי רומן או אקשן? אימה. מורגן.

sweet shir

New member
להלהלה$@#$

תחנת רדיו אהובה: איןO: להקה ישראלית אהובה: אהההה שייגעצX: להקה לועזית: פפפ יש מלאאאאא~ מקפליי, באסטד, בואולינג פור סופ, שוגרקולט, פוב, מכר, פאניק, הלוגודביי, גוד שרלוט, בלינק וכו' ^__^ השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ דופקת ת'ראש בקיר." חחחחחחח סתמוש.. לודעת, רואה טלויזיה/מחשב/מוזיקהP: מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? קונה הרבה דברים? XD סדרת טי וי אהובה: הכי גאים שיש!
דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: שלמרות שהוא בן אדם נוראי ודוחה ואכזר והכל... זה לא בסדר. זה לא כאילו אני מרחמת על בני סלע.. להפך.. אבל איך שהמשטרה שלנו התנהגה זה בושה וחרפה! דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: אה, לא יודעת, שזה לא בסדר? >< חג אהוב: פסח ופוריםD:: יום אהוב: איןO: אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אירופהP: ואמריקה
ערוץ 2 או 10? 22 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: ארץ נהדרת, כי אנלא רואה את המללכה הקטנה~ דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: אני יוצאת למשלחת לגרמניהD: ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? -- השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... מה שבאלי >< סרטי רומן או אקשן? רומן

LIly845

Well-known member
להלה

תחנת רדיו אהובה:radio1\גלגל"צ להקה ישראלית אהובה:אין להקה לועזית:אל תאלצו אותי לבחור השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........עונה על שאלונים חופרים מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?כשאני אזכה אני אגיד לכם
סדרת טי וי אהובה:אל תאלצו אותי לבחור דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:אין תגובה דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:מסכנה (למנה תאיר ראדה במרכאות?!
) חג אהוב:פסח יום אהוב:שישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אירופה ערוץ 2 או 10?10 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:הממלכה הקטנה דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:אממ ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?רגש,תשוקה,שמחה,עצב,שנאה השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....רופאה בבריטניה סרטי רומן או אקשן?רומן

mafakit

New member
עונה במהריות..כי אין לי סבלנות../images/Emo218.gif

תחנת רדיו אהובה: 100FM להקה ישראלית אהובה: אה.. אני לא שומעת מוזיקה ישראלית כל כך.. אבל.. היהודים ושייגעצ.. להקה לועזית:סימפל פלאן,גאנס אנד רוזס,רד הוט,מכ"'ר,גרין דיי,סאם41,אונסנס,30STM ועוד... השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........מחפשת משו מעניין במחשב..או מנגנת.. מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?מפקידה בבנק 45מליון שייצבור ריבית,עם מה שנשאר הייתי משפצת את הבית.. ז"א.. בונה בית חדש.. אבל חשוב שתהיה בו הרגשה של בית..ז"א משו קטן.. חמים.. ונוח.. אה.. לא יודעת.. כל מה שקשור בחשבונות וכאלה..המ..קונה אוטו חדש לאמא שלי..אוטו חדש לאבא שלי..אופנוע כמו שאחותי רוצה..וגם אחד לאח שלי..
אה.. וואי.. יש לי המון דברים.. אבל אני לא זוכרת הכל עכשיו.. אני יודעת שהייתי רוצה לקנות לעצמי גיבסון [גיטרה] שנת 50+.. סדרת טי וי אהובה:גיבורים והסדרות האלה ביס סטארס.. בובספוג באנגלית!!!!!לא המדובב המגעיל.. דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: אה..לא בסדר.. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: נורא ואיום.. חג אהוב:כל חג עם חופש שאורך יותר משבוע.. יום אהוב:חמשוש..האמת שעכשיו חופש אז כל יום..
אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אוסטרליה..האמת שלא הייתי מתנגדת לגור באף אחת מהיבשות האלו.. אבל אוסטרליה זה משו.. זה.. לא יודעת.. משו אחר.. האמת שגם אירופה זה טוב..וגם אמריקה..XD ערוץ 2 או 10?אפחד..אולי2 בגלל שהיה מועדון לילה ומצחיקים כאלה.. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:ליטל בריטיין!!!!!!
הרבה יותר שוווההה!!!!!! דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: הייתי אתמול בת"א וקניתי דברים.. ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?הרגשה של נתינה וקבלה ללא גבולות השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....האמת שאין לי מושג.. אני מאוד אוהבת אדריכלות.. אבל אני לא יודעת אם בזה אני יעסוק.. ובצבא אני רוצה ללכת לקורס טייס..
ואם אני אתקבל ואהיה טייסת זה דורש9 שנים קבע.. אז.. אין לי מושג. סרטי רומן או אקשן?אה..לא יודעת.. אני לא אוהבת את כל הג'יימס בונד האלה.. אבל כל עוד הרומן הוא לא קיטצ'י מדיי ולא דרמטי מדיי אז סבבה..

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifגוד מורנינג סטרשיין, ארת' סייז הלו

תחנת רדיו אהובה: נראה לי גלגלצ
להקה ישראלית אהובה: מוניקה סקס/שייגעצ
להקה לועזית:מיי כמיקל רומאנס ואחריה ברייקינג בנג'מין
השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ משתעממת XD
מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? הייתי עוברת לבית שווה ביותרD: ואז קונה דברים שאני אוהבת
סדרת טי וי אהובה: האוס/חברים
דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: צריך לכרות לו!
דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: שימות
חג אהוב: פסח נראה לי
יום אהוב: שישי?
אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אירופה
ערוץ 2 או 10? 2
ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: ארץ נהדרת נראה ליOO
דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: מממממממ לא יודעתXD
ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?
השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... וטרינרית מוסמכת?XDD
סרטי רומן או אקשן? אקשן, שונאת רומן יאי

../images/Emo203.gifעכשיו אני יודע.

תחנת רדיו אהובה: לא שומעת רדיו כמעט, אבל גלגל"צ או גלי צהל. להקה ישראלית אהובה: כנסיית השכל. להקה לועזית: לא שומעת לועזי. השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ קוראת, מנגנת, מחשב...". מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? חח מלא דברים. סדרת טי וי אהובה: האלופה. דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: וואי זה ישן חח, טוב אני מאמינה שזה לא נכון להתעלל באף אדם בצורה כזאת למרות כל הדברים הנוראיים שהוא עשה, כי זה כמו שלא פותרים אלימות בעזרת אלימות, זה שנתעלל בבן אדם שהתעלל באנשים אחרים זה לא מה שנכון לעשות דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: אני מאמינה שהמשטרה מצאו מישהו להטיל עליו את האשמה והאדם שנתפס ועודה (ככה כותבים?) פעם אחת (והמשטרה יודעת להוציא עדויות גם מאנשים שלא עשו באמת, בעזרת המון לחץ והתעללות...) הוא לא האדם שבאמת ביציע את הרצח. חג אהוב: פסח, חופש. יום אהוב: שני. אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אירופה. ערוץ 2 או 10? 22 כמובן. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: - דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: אני הולכת לכל ההופעות שרציתי. ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? יואו זה קשה, כל בן אדם זה אחרת... השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... במקום שאני שלמה בו. סרטי רומן או אקשן? רומן.

דנטל

New member
ישששששששששששששששששש קצר

תחנת רדיו אהובה: היפ הופ באינטרנט להקה ישראלית אהובה: לא זכור לי שיש כזו להקה לועזית: פנתרה השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ גולשת מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? מסיימת את המשכנתא סדרת טי וי אהובה: סאות'פארק דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: אסור שזה יקרה דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: אסור שזה יקרה חג אהוב: שיש בו הכי הרבה חופש יום אהוב: שני אירופה, אמריקה או אוסטרליה? אירופה ערוץ 2 או 10? 10 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: לא מכירה הממלכה דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: לא זוכרת ב- 5 מילים...מה היא "אהבה"? דרעק דרעק דרעק דרעק דרעק השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... אותו דבר סרטי רומן או אקשן? תלוי איזה רומן ואיזה אקשן

למעלה