שאלון קצר.

אוו פנטרה ../images/Emo45.gif

היתה לי תקופה שהייתי חורשת על השיר - This love עשית לי חשק. זה מתנגן עכשיו

MushrooMush

New member
קולללללללל ^__^

תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ להקה ישראלית אהובה:משינההההה גם הגירפות..>< ויש עוד מלא לא נפרט להקה לועזית:קולדפליי השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ לוקחת מצלמה ומחילה לעשות איתה דברים?! מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?... אמ... קודם כל להשקיע למשהו בעתיד שיהיה לי תמיד אני ילמד משההו טוב... יפתח איזה עסק.. ואז יעבור ללונדוןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ממש סדרת טי וי אהובה:my sweet 16 אני קמנא בהם =/ דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:רעות... דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:מוזר... אבל מעניין מי רצח אותה חג אהוב:פסח יום אהוב:שבת אירופה,אמריקה או אוסטרליה?אירופה ערוץ 2 או 10?2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:ארץ נהדרת דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:לא יודעת ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?כיף לאהוב את כריס מרטין ^^ השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות.....סלב
אממ אממ... תאמת הייתי רוצה ליהות ציירת אבל אני יודעת שירוויח מיזה אני לא... אז לא יודעת משהו כיף כזה הייתי רוצה הליות בגלגל"צ משהו שקשור למוזיקה סרטי רומן או אקשן?רומן

נושבו

New member
עונה!

תחנת רדיו אהובה: גלגלצ להקה ישראלית אהובה: אין להקה לועזית: אוונסנס השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ משתעממת? חחח מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים
וואווווווווו!!!!! קודם כל שאני אזכה... סדרת טי וי אהובה: האלופה דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: מגיע לו! דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: מזעזע!!!!! חג אהוב: חנוכה יום אהוב: שישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה
אירופה ערוץ 2 או 10
22 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: אפעם לא ראיתי הממלכה הקטנה וארץ נהדרת לא כזה מצחיק דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: אמממ התחיל החופש חח ב 5 מילים...מה היא "אהבה"
כל הדברים הטובים שיש בעולם! השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... אינלי מושג סרטי רומן או אקשן
אימה מואהאהאה

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif עונה :]

תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ נראלי להקה ישראלית אהובה: שייגעצ להקה לועזית: בלינק, מכ"ר השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ על המחשב מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? לא דעת סדרת טי וי אהובה: אין דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: הטיפשות, אנשים. הטיפשות. דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: רוע. חג אהוב: שבועות יום אהוב: עד כה, חמישי. מעכשיו, אין לי מושג. אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אמריקה ערוץ 2 או 10? 2, כמובן. ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: אין לי מושג מזה הממלכה הקטנה, אז אשאר עם ארץ נהדרת. דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: המממ... חופש
ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... :/ אין לי מושג. משו שקשור בעיצובים. (אולי אדריכלית ? ) סרטי רומן או אקשן? נראלי רומן :S לא סובלת אקשן.

../images/Emo39.gif

תחנת רדיו אהובה:
ממ גלגל"צ. 99 FM ו 100 FM וגם 102 FM בבוקר התוכנית של אביעד קיסוס והשני להקה ישראלית אהובה:
המכשפות, להקה לועזית:
אוונסנס. סטיינד השלימו את המשפט...|פרח "כשמשעמם לי אני........עונה על שאלונים חה! מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים?
עוברת דירה. קונה מלא דברים שאני רוצה וצריכה. ואממ הכל בבנק סדרת טי וי אהובה:
סאות'פארק. סיינפלד. חברים. שי ודרור.הבורר דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו:
יפה מאוד. סאמא שלו דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין:
מזעזע חג אהוב:
חנוכה
יום אהוב:
חמישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה?
אוסטרליה. רק בגלל המבטא
ערוץ 2 או 10?
22 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....:
הממלכה הקטנה זה בריטניה הקטנה? כי אם כן. אז אממ שניהם דבר טוב שקרה לכם לאחרונה:
לא יודעת.לא קורה לי שום דבר טוב לאחרונה
ב 5 מילים...מה היא "אהבה"?
Love hurts But sometimes it's a good hurt And it feels like I'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me cause without love I won't survive' לא הצלחתי לחשוב על 5 מילים \: השלימו בעוד שתי מילים את המשפט:
"בעתיד אני רוצה להיות..... מאושרת ומעושרת נו ומצליחה! סרטי רומן או אקשן?
תלוי

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה לאבא שלי

תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ, אני מניחה. להקה ישראלית אהובה: מוניקה סקס
להקה לועזית: לא יודעת השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........במחשב!". עושה ועידה XD מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? תורמת חלק.. סדרת טי וי אהובה: אחד נגד מאה, האם אתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו'... דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: לא צריך לקרות דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: לא צריך לקרות חג אהוב: סוכות, יומולדת ^^ יום אהוב: שישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אוסטרליה :) ערוץ 2 או 10? 2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: ארץ נהדרת דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: החג קן :) ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... לא יודעת סרטי רומן או אקשן? רומן

../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

תחנת רדיו אהובה: גלגלצ להקה ישראלית אהובה: היהודים ואולי... איפה הילד? מוניקה סקס? קצת ככה להקה לועזית: לינקין פארק, אוואנסנס השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ מתיישבת מול המחשב \ קוראת מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? מוציאה ספר, קונה משהו להורים, נוסעת לחו"ל סדרת טי וי אהובה: האוס, סקראבס, הירוס, חברים, אבודים דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: התמונות המתלהבות של השוטרים היו קצת יותר מדי דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: נושא קשה... לא יודעת מה הדעה שלי. ברור שזה איום ונורא. חג אהוב: חנוכה או פסח יום אהוב: אין חד משמעית אירופה,אמריקה או אוסטרליה? בינתיים אירופה ערוץ 2 או 10? ממ שניהם ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: לא מכירה את השני דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: אין משהו מיוחד ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? כנות, נאמנות, הקשבה, גמישות[רגשית], קבלה-הדדית השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... משוררת? פזמונאית? אולי שילוב סרטי רומן או אקשן? גם וגם

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

תחנת רדיו אהובה: גלגל"צ להקה ישראלית אהובה: מוניקה סקס!!! להקה לועזית: The Verve והקילרז השלימו את המשפט..."כשמשעמם לי אני........ שומעת מוזיקה מה הייתם עושים לו הייתם זוכים ב 50 מיליון שקלים? לא מאמינה סדרת טי וי אהובה: איך פגשתי את אמא דעתכם על ההתעללות בבני סלע בזמן תפיסתו: לא אכפת לי דעתכם (בקצרה) על הרצח של הילדה "תאיר ראדה" בקצרין: נו הדברים האלה קרו מזמן ואין לי כח לחשוב על זה חג אהוב: כולם יום אהוב: חמישי אירופה,אמריקה או אוסטרליה? אירופה ערוץ 2 או 10? 2 ארץ נהדרת או הממלכה הקטנה...(א"נ הבריטית)....: לא יודעת דבר טוב שקרה לכם לאחרונה: הופעה של מוניקה סקס ב 5 מילים...מה היא "אהבה"? אהבה היא דבר טוב ונפלא השלימו בעוד שתי מילים את המשפט: "בעתיד אני רוצה להיות..... אני. סרטי רומן או אקשן? קומדיה

למעלה