שאלון קצר

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? אני לא אלך עם מטריה, אבל זה גם לא כיף להירטב... אני פשוט לא אוהבת מטריות, אנ'לא מסתדרת איתן האם בכית פעם מאושר/שמחה? ברור מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? תכונות שאנ'לא אוהבת עברת פעם דירה? לאן? למה? לא, לא יודעת למה... את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? אממ סיימתי ללמוד איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? ביישנות במה את/ה מוכשר/ת? שירה מה יכול לגרום לך להקיא? כמה דברים... אין לי כוח לפרט מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? מחשבות עצובים מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100 באנגלית באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? מתמטיקה את/ה שולל אנשים מסויימים למה? לפעמים, בגלל התנהגות שאנ'לא אוהבת מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אבא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? לא עולה לי משהו לראש כרגע... אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? כן

Lost Lullaby

New member
bmsm

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? עם מטריה, אבל להרטב זה כיף. האם בכית פעם מאושר/שמחה? כן. מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? אם יש לו אופי דפוק:O עברת פעם דירה? לאן? למה? המ מפ"ת לדירה אחרת בפ"ת, ואז לנתניה ואז לדירה אחרת בנתניה
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? מסכמת אם היא מכתיבה. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? את הכל מ. במה את/ה מוכשר/ת? ציור? Oo מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? הרבה דברים\: מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת? במה? בתעודה האחרונה, 98 באנגלית. באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? מתמטיקה את/ה שולל אנשים מסויימים למה? לא שוללת אף אחד לפני שאני מכירה אותו. מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אבא. מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? למה לא

למעלה