שאלון קצר

אניי../images/Emo13.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? אחרי מה שקרה לי יום ראשון, בטח שעם מטריייהה
האם בכית פעם מאושר/שמחה? כה
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? התנהגות אולי.. לאדעת
עברת פעם דירה? לאן? למה? אממ.. גרתי פעם בחו"ל.. איזה שנתיים.. גרנו ברמת גן, ת"א, ואז חו"ל.. לא ידועה לי סיבה
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? לא אין לי כח.. המח שלי זוכר הכל לבד
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? אממ.. ביישנות, שאני לא יודעת להגיד "לא" לאנשיםם
במה את/ה מוכשר/ת? אין לי מושגג.. בכל מיני דברים, כל פעם יוצא לי משו טוב בדבר אחד ופחות בשני
מה יכול לגרום לך להקיא? דברים מגעילייםם שאחותי שמה בטלוויזיה בזמן שאני אוכלת
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? וואי המון דברייםם
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100.. בכמה מקצועות
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? שנה שעברה כל התעודה שלי היתה 100 אז אף אחד מהמקצועות
את/ה שולל אנשים מסויימים למה? לא בכלל לא
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אף אחד מהם.. זה מספיק להם הציונים שלי וגם אם הכל היה 0 אז זה היה בסדר
מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? לא זוכרת חחח אין שמות מוזרים, כל השמות יפים
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? ממש לאא
בקור הזהה

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? ברור שעם מטריה :| האם בכית פעם מאושר/שמחה? אממ בערך מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? צביעות, סנוביות, אנשים שאני לא אוהבת :\ עברת פעם דירה? לאן? למה? כן, כי רצינו :p את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? רק מה שהיא מכתיבה.. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? חוסר ביטחון עצמי במה את/ה מוכשר/ת? ממ אומנות נראה לי מה יכול לגרום לך להקיא? ממ כשאני חולה :) מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? אנשים חשובים לי שפוגעים בי מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? ממ אומנות :] 100 ובעיוני 90 באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? מממ בהרבה :\ במיוחד במתמטיקה את/ה שולל אנשים מסויימים למה? כי הם לא מוצאים חן בעיניי :> או שהם מעצבנים אותי :\ מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אמא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? גיתית אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא, בשביל מה

The Sims Girl

New member
אני../images/Emo186.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? כיף להירטב..אבל אם הגשם יותר מדי כבר וסוער, אז מטריה... האם בכית פעם מאושר/שמחה? בטח, הרבה פעמים... מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? אם הוא רק אלי, או שאני רואה איך הוא מתנהג וזה מעצן אותי.. עברת פעם דירה? לאן? למה? כן, לקצה השני של העיר, כי נולדה לי אחות ולא היה מקום בבית. את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? אם המורה כותבת על הלוח אז אני מעתיקה...=/ איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? לא יודעת...האמת שבזמן האחרון ממש השתנתי ודי שיפרתי את תכונותי הרעות...(בלי להישמע פרחה..) במה את/ה מוכשר/ת? ציור, ריקוד, פעילות (מועצת תלמידים, מועצת נוער, משצ"ים...וכאלה..) מה יכול לגרום לך להקיא? אני מקיאה רק שאני חולה ממש...|חולה| מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? אם אני רוצה לראות מישהו ואני לא מצליחה לראות אותו...או אם אני לא אבחר למועצת תלמידים... מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100 בהרבה..נראה לכם שאני זוכרת?! באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? לא נראה לי שיש כזה...=/ את/ה שולל אנשים מסויימים למה? לא..אני קודם מכירה אותם.. מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אף אחד..ניצלתי..! מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? עקמל..(מזה?!) והוא לא אתיופי, הוא ישראלי לגמרי! אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא..למה?

../images/Emo86.gifאני../images/Emo9.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?עם מטריה
האם בכית פעם מאושר/שמחה?לא
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?הרבה דברים, בנאדם שעושה מש'ו שלא נראלי ומפחיד
או אפילו לראות בנאדם מת- זה ברור
עברת פעם דירה? לאן? למה?לא עברתי את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?לא אני מסכמה, המורה מסכמת
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?אדישות יתר
במה את/ה מוכשר/ת?בריקוד
מה יכול לגרום לך להקיא?לא יודעת, אבל ביום שהייתה רעידת אדמה לפני שנה בפברואר בדיוק באותו יום כמה שעות אחרי הרעידה התחלתי לא להרגיש טוב ולהקיא
אז יכול להיות שרעידות אדמה מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?שלמישו שקרוב אליי רע
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?100 באזרחות,ספורט,בילוגיה,אנגלית,מתמטיקה,היסטוריה,תנ"ך,של"ח(זה בכללי)באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?אמממממ ספרות וללשון את/ה שולל אנשים מסויימים למה?אממ, לא שוללת מההתחלה קודם כל מכירה אח"כ נחליט..לא יודעת למה מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?שניהם קרציות
חח כפרה עלייהם מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?מתתיהו..כאילו בזמנים של היום אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?כן למה לא

victoria777

New member
חליחנימחשרקא6נרק'אמר'אמחר'אחמ6חאטוח

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?מטריה האם בכית פעם מאושר/שמחה?לא מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?יהירות או אם האדם מביע את עצמו בצורה בוטה וישירה מידי עברת פעם דירה? לאן? למה?מלא פעמים,לכל מיני דירות שכורות ובסוף לדירה שההורים שלי קנו את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?אני לא מסכמת תוך כדי הדיבור של המורה איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?ביישנות במה את/ה מוכשר/ת?ציור מה יכול לגרום לך להקיא?אוטובוס מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?מוות מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?100 השנה רק בתנ"ך באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?אמ..כימיה את/ה שולל אנשים מסויימים למה?כן,את אלה שנראים לי יהירים או מרושעים מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?אבא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?לא יודעת.. אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?לא,למה לי?

מסטולית

New member
../images/Emo11.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? מטריה זה מסורבל וחרא, גשם זה בסט =] האם בכית פעם מאושר/שמחה? לא בכיתי ממש... קצת דמעות כן מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? ריח מסריח חחחחחחחחחחחחחחחח עברת פעם דירה? לאן? למה? כה... מהקיבוץ לטבעון ומטבעון לרמת ישי כי הדירה שלנו הייתה מושכרת את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? אם המורה לא מכתיבה אני לא כותבת, ומקסימום מצלמת מאיזה חרשנית לפני המבחן איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? עצלנית במה את/ה מוכשר/ת? בכלום כמעט מה יכול לגרום לך להקיא? ריח ממש מגעיל... או לראות מישו אחר מקיא מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? כשפוגעים בי או במישהו שחשוב לי מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 95, בחיבור
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? חיבור... חחחחח את/ה שולל אנשים מסויימים למה? לא אני לא מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? פעם אבא, היום אמא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? נבות חחחחחחחח
וגם אוחזת ענף עץ השקד... או בקיצור אוחי אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא למה? יהיה לו קר...

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? מטריה, אבל יש לי כבוד להירטבות האם בכית פעם מאושר/שמחה? כן אבל זה היה אושר מזוייף אני חושבת
(שאלה טובה) מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? נמ.............. עברת פעם דירה? לאן? למה?
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? מסכמת. הרי מאיפה אני אמורה ללמוד, duh איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? לא מבינה סרטים/סדרות לעומק[?] במה את/ה מוכשר/ת? תמיד אמרתי שבכתיבה=\ מה יכול לגרום לך להקיא? שום דבר מיוחד מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? רק דברים שנוגעים אליי כמובן כאילו דברים עצובים ><><><><><><><><><><>< כשאתם אומרים "להיות עצובה", אני מניחה שאתם מתכוונים לבאסה שנמשכת מעבר לעצבות של הרגע. ווואל, דברים שיגרמו לי להרגיש ככה הם דברים שנוגעים לי, שבאמת עושים את החיים שלי קצת יותר שליליים=\ מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? ברור ש100, אנערף, בכל מיני באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? אנערף את/ה שולל אנשים מסויימים למה? המ אני שוללת ערבים/כושים, טיפשים, מכוערים, זקנים. מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אבא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא

רונקי

New member
../images/Emo41.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?בד"כ אין לי כוח להסחב עם מטריה\או שאני שוכחת.. האם בכית פעם מאושר/שמחה?כן,בעיקר מצחוק מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?שקרנות,צביעות,נסיון להרשים את הסביבה,אדם שלא מקשיב,נודניק עברת פעם דירה? לאן? למה?לא,מעולם. את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?לפעמים מסכמים כדי שיהיה משו במחברת. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?לא יודעת. מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?מחשבות רעות,פחדים מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?98,ציור באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?אזרחות [התחלתי השנה..] מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?אבא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? עטר, אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא.

../images/Emo106.gif *סתם, בשביל הקטע*

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכי עם מטריה או שיותר כיף להירטב? אם זה גשם סוער, אז אני אלך עם מטריה. או בעצם, אם אני הולכת הביתה אז אולי אני לא אלך עם מטריה. אבל אם יצאתי מהבית, אז כן. האם בכית פעם מאושר/שמחה? לא נראה לי... מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? אם הוא מעשן, אם הוא ינסה לחבק אותי בלי שאני ארצה. עברת פעם דירה? לאן? למה? לא. את מסכמת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? עכשיו אני כבר לא לומדת, אבל כשהיה צריך, הייתי מסכמת. אגב, עדיין צריך ללמוד הכל לבד בבית לקראת המבחן. השאלה היא מאיפה החומר ללמוד. איזו תכונה את לא אוהבת בעצמך? חוסר בטחון עצמי. חושבת יותר מדי. במה את מוכשרת? בלצבוע. בלרקוד...? מה יכול לגרום לך להקיא? אהה, להקיא ממש, לא משהו חיצוני (יענו, רק כשהבטן עושה בעיות). מה יכול לגרום לך להיות עצובה? כשאני לא מקבלת משהו שאני רוצה. כשכועסים עליי. מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100 במתמטיקה
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? ספרות... את שוללת אנשים מסויימים? למה? אני שוללת אנשים שמעשנים ולא מוכנים לכבות את הסיגריה לידי, למרות שביקשתי. סתם, עלה לי בראש כרגע. מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אימא או אבא? אף אחד מהם לא ממש החמיר. מה השם הכי מוזר ששמעת אי פעם? אכזבה. אם היית יכולה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? את המחשב כמו שהוא, לא. כי לא הייתה בו שום תועלת. אבל אם היה לי לאפטופ...

lollapalooza

New member
../images/Emo119.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב
אם הגשם נוראאא חזק- מטריה. אם לא נורא- בלי.
האם בכית פעם מאושר/שמחה
כן
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים
שחצנות
עברת פעם דירה
לאן
למה
הרבה פעמים, לבית אחר, כי אמא ואבא רצו.
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן
בתיכון לא, עכשיו כן.
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך
יש הרבה
במה את/ה מוכשר/ת
לא יודעת
מה יכול לגרום לך להקיא
לראות מישהו מקיא
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה
הרבה דברים
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת ובמה
100, תקשורת
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה
מתמטיקה, ומן הסתם לשון גם.
את/ה שולל אנשים מסויימים
למה
אממ, לפעמים. אם הם נראים לי מגעילים/ טיפשים/ שחצנים.
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא
אמא
מה השם הכי מוזר ששמעת אי פעם
לא יודעת
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה
כאילו, לזרוק
לא מסוגלת, מכורה.

Yali 17

New member
אני...

להירטב ? לא נראה לי ! כן בכיתי מאושר... נימוסים גרועים, היגיינה נמוכה ! כן, ההחלטה הייתה ביידי-הורי ! מסכמת אם יש כוח התנשאות במה אני מוכשרת?....בלעשות בלאגן ! הרבה דם ! כשאדם יקר אלי פוגע בי, או שאני מאכזבת את יקיריי. 100 -אנגלית, תנ"ך,תקשורת, ערבית, צרפתית... במתטמיקה לעולם לא קיבלתי 100 בתעודה! אני שוללת אנשים שמדברים שטויות ברצף ובמיוחד אנשים רעים וגסים. אבא ! שם מוזר אמממ...השם שלי yali לא !

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? להירטב
האם בכית פעם מאושר/שמחה? כן
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? צביעות
עברת פעם דירה? כן לאן? למושב
למה? עוד שאלות
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? חח מסכמת
..ממש לא
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? עצבנות במה את/ה מוכשר/ת? בריקוד, בשירה, בציור, בבישול (
), במשחק, באיפור...אני אוהבת להתעסק בידיים, אני גם טובה בזה...<מזל גדי
> בלי שחצנות
מה יכול לגרום לך להקיא? נאצים..
..חח זה מצחיק אבל זה ככה
והליכלוך בכיור וכאלה..בעע מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? הרבה דברים...
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 95 באנגלית ובפיזיקה...(שנה שעברה- השנה היה לי תעודה הכל נכשל
) באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? תנ"ך את/ה שולל אנשים מסויימים למה? כן
צבועים
אני לא סובלת צבועים
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? הם לא ממש מחמירים... מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? איה (פחחח) אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא

figure

New member
דם די דם

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?
יותר כיף להירטב. האם בכית פעם מאושר/שמחה?
כן ^^ מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?
אם הוא מראה לי שהוא לא סובל אותי? עברת פעם דירה? לאן? למה?
עברתי הרבה פעמים. כשהייתי קטנה גרתי בתל אביב... ואז בגיל 4 עברתי לאיפה שאני גרה עכשיו (מודיעין) ואז בגיל 8 עברתי לשנתיים לארה"ב בשליחות ואז חזרתי :) את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?
תלוי באיזה מקצוע. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?
שאני מקצינה את הכל. במה את/ה מוכשר/ת?
בדיבייט. יש לי כריזמה ^.~ מה יכול לגרום לך להקיא?
מה לא? מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?
הכל. מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?
96 בכימיה באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?
באיזה מקצוע כן? את/ה שולל אנשים מסויימים למה?
כי הם מעצבנים אותי, או כי הם מזכירים לי איך שאני הייתי פעם, או שהם לא חושבים מספיק לפני שהם עושים או אומרים משהו, או שהם מנסים יותר מידי לגרום לאנשים אחרים לחבב אותם. מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?
אבא. מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?
שמעתי הרבה שמות מוזרים :) אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?
כדי שיהיה לי מחשב גם כשאני לא בבית או כדי שלא יהיה לי מחשב בתוך הבית?

litalosh3

New member
עונהנה

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?מטריה האם בכית פעם מאושר/שמחה?כן מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?שהוא מגעיל אותי וגורם לבחילה עברת פעם דירה? לאן? למה?כן...ליד הים..כי אחי הקטן נולד ולא היה מקום. את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?לומדים אחר כך בבית ממילא איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?כלום במה את/ה מוכשר/ת?לעצבן חחח מה יכול לגרום לך להקיא?איכסס יש מלא דברים..אבל בעיקר כשאני רואה קיא של מישהו אחר...יאקקק מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?כשמעליבים אותי או ציון לא טוב כשציפיתי לטוב. מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?הכי גבוה 100...ובהרבה מקצועות... באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?מממ...ספורט את/ה שולל אנשים מסויימים למה?אנשים שקרנים,מגעילים,ועוד... מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?חח שניהם מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?סלעית אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?כןןן...בתנאי שהוא יעבוד

d a s t

New member
התשובות שלי!!

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? יותר כיף להירטב!!
האם בכית פעם מאושר/שמחה? לא ממש, אבל כשאני צוחקת מתכווצות לי העיניים, ואם אני צוחקת ממש חזק אז יורדות לי דמעות
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? אם מישהו נדבק אליי
עברת פעם דירה? לאן? למה? לא.
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? יש נואשים שאני מסכמת (וזה בדרך כלל מה שקורה, אבל יש מקצועות משעממים שלומדים רק לבד בבית
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? לפעמים אני קצת מרוכזת בעצמי...
במה את/ה מוכשר/ת? אמ... מתמטיקה. אבל זה לא נחשב...
מה יכול לגרום לך להקיא? ריח של קיא, והחומר ששמים הרופאי שיניים על השניים...
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? אם אני ממש משקיעה במשו, אבל לא הולך לי...
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100, בכל מיני, לא זוכרת...
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? אזרחות
את/ה שולל אנשים מסויימים למה? אמ.. אנשים שנדבקים. לא יודעת למה, זה יוצר אצלי אנטי..
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? לאף אחד מהם לא יותר מידי אכפת...
מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? השם היחיד שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו, זה קירה, אבל זה לא שם כזה מוזר...
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא. כשיוצאים מהבית עושים זאת בשביל קשר אנושי יותר מהמחשב.

למעלה