שאלון קצר

מסטולית

New member
שאלון קצר ../images/Emo13.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?
האם בכית פעם מאושר/שמחה?
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?
עברת פעם דירה? לאן? למה?
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?
במה את/ה מוכשר/ת?
מה יכול לגרום לך להקיא?
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?
את/ה שולל אנשים מסויימים למה?
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?
מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?

English Muffin

New member
גילל מחיה תפורום קצת חח ../images/Emo99.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?אם זה גשם חזק אז מיטריה למרות שיש מצב טוב שהיא תעוף לי כי זה תמיד קורה לי חח אם זה גם חלש כזה מעפן אז אני ילך בלי כי זה כיף חח
האם בכית פעם מאושר/שמחה?בטח
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?אם הוא ניטפל,מת כזה,אדיש מידי,שחצן,שקרן,חושב שהוא יודע משהוא והוא לא עברת פעם דירה? לאן? למה?כל כך הרבה מקומות חח בגיל חמש עברתי לטורקיה ל3 שנים ואז חזרתי לרמת ישי ואז נישארנו שם לשלוש שנים ואז טסנו לאנגליה ל4 שנים ועכשיו חזרתי שוב לרמת ישי
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?לומדת הכל לבד ליפני מבחן אם בכלל חח לדעתי לא צריך בכלל בצפר זה סתם ביזבוז זמן הייתי יכולה ללמוד את כל החומר הזה בבית
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?אני חושבת יותר מידי,ליפעמים חסרת ביטחון,רגישה,ליפעמים תמימה מידי וחולמת כל הזמן
במה את/ה מוכשר/ת?בכל דבר שכשור לאנשים
מה יכול לגרום לך להקיא?קיא של מישהוא אחר
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?אם מישהוא פוגע בי,מישהוא מת שקרוב אלי,משהוא לא הולך כמו שרציתי...
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?80 בפסיכולוגיה באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?כימעט כולם
את/ה שולל אנשים מסויימים למה?כן חח כי הם לא מענינים אותי מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?פעם אבא אבל עכשיו כבר לא איכפת לו ולאימא אף פעם לא היה איכפת חח
מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?יסאור ואימא שלי סיפרה לי שהיא מכירה איזה אחד שקוראים לו איש חחח
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?חחחח לא בשביל מה ?לעשות לו טיול ?

backstreet n1

New member
נהנהנהנה

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? מטריה האם בכית פעם מאושר/שמחה? אכן
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? צביעות עברת פעם דירה? לאן? למה? לא
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? לא מסכמת
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?שאני מתערבת יותר מדי
במה את/ה מוכשר/ת?משחק
מה יכול לגרום לך להקיא? שמגעילים אותי באמצע האוכל
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? שפוגעים בי או באנשים שאני אוהבת
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? תקשורת
95 באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? מ"מ
את/ה שולל אנשים מסויימים למה? אני לא שוללת אפאחד מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אבא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? הממ...לודעת
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? כןן!!

:>

כשיורד גשם סוער,האם את תלכ\י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?להירטב הכי כיף
האם בכית פעם מאושר\שמחה?כן,ברור..ביומולדת שלי לפני שנה נראה לי
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?נמנ,שקרים,אי כנות,מבחינה חיצונית-אין כלכך,לא יודעת כרגע.
עברת פעם דירה?לאן?למה?עברתי לרעננה מראשון לציון,פשוט כי לא אהבנו יותר את ראשון
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?נמנ,פגיעה מדי,לוקחת ללב
במה את/ה מוכשר/ת?כתיבת שירים,סיפורים
מה יכול לגרום לך להקיא?מישהו אחר מקיא
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?שאני רבה עם אנשים שממש חשובים לי,שאני מסתובבת עם אנשים,ומרגישה בחוץ
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?98,מדעים.אבל המורה מטומטמת,היא נתנה לכולם מאה
באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?מתמטיקה
את/ה שולל אנשים מסויימים למה?הא?
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?אבא
מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?אכזבה:S
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?לא

ady18

Well-known member
תשובות שלי

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?לרוב לא נמצאת בחוץ שיורד גשם האם בכית פעם מאושר/שמחה?אולי מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?שהוא שמן ומעשן עברת פעם דירה? לאן? למה?לא עברתי את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?חוסר סבלנות במה את/ה מוכשר/ת?בלהקשיב מה יכול לגרום לך להקיא?אין דבר קבוע פיצה זה מאכל אבל זה קורה שאני אוכלת הרבה בכמות די גדולה מאלכוהל לא יצא לי להקיא מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?אמממ כול מיני דברים בעיקר שלא מסתדר דברים שמאוכזבת מאנשים מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?גאוגרפיה באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?מתמטיקה את/ה שולל אנשים מסויימים למה?בגלל ההתנהגות מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?אמממ לא עולה לי כרגע אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא

flowers girl

New member
זה בא לי מזה טוב=C

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?
מטריה, דה
האם בכית פעם מאושר/שמחה?
ירדו לי דמעות.. לא בכיתי-בכיתי.
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?
מראה מרתיע- דה, וצביעות או דו פרצופיות גדולה.. אני פשוט לא סובלת את זה..
עברת פעם דירה? לאן? למה?
באופן זמני, לדירה למטה. שיפצנו. בכתה ד'-ה' (סוף ד', מה:<)
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?
אני גרועה בלסכם
אם יש מבחן שאומרים שהוא על "סיכומי השיעור" ולא עשיתי.. אני משלימה את הסיכומים מחברה שלי.
איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?
קריזיונרית רצח, תלותית מאוד
במה את/ה מוכשר/ת?
משחק במיוחד, שירה, קצת ריקוד
, אהמ.. זהו?
מה יכול לגרום לך להקיא?
אנשים אחרים מקיאים וכאלה
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?
ריב עם חברה, הרגשה כללית של לבד, שירים נורא עצובים ועצבנות שלאט-לאט עוברת
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?
91. ערבית.
אנחנו לא מקבלים ציונים בתעודה. אנחנו מקבלים הערכות. ה-91 של הערבית זה כי היה לנו מבחן ארצי ואז עשו את זה עם ציונים, אז כתבו לנו את זה בתעודה.
את/ה שולל אנשים מסויימים למה?
כן... כל אחד עם סיבה משלו
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?
אבא. הוא יותר מחמיר בכלליות.
מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?
"כינור"
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?
לא

tuty fruty

New member
תשובות

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?יותר כייף להירטב האם בכית פעם מאושר/שמחה?כן מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?שהוא מעשן עברת פעם דירה?כן לאן?לאיפה שאני גרה עכשיו למה?כי בנינו בית חדש את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?תלוי באיזה מקצוע איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?רגשנות יתר במה את/ה מוכשר/ת?אני רוקדת מה יכול לגרום לך להקיא?מסטיקים לעוסים מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?הרבה מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?90 ומשהו באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?אנגלית את/ה שולל אנשים מסויימים למה?אלה שמושפעים מהחברה מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?אמא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?אכזבה אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?לא למה?

NiKi†a

New member
Me.

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? יותר כייף להרטב. האם בכית פעם מאושר/שמחה? לא. מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? שהוא מסריח\דביל\רוצח [
]. עברת פעם דירה? לאן? למה? כן...לאיפה שאני גרה עכשיו, ככה. את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? לא מסכמת. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? ביישנית, מעצבנת לפעמים, כשאני חולה אנ'לא נחמדה לאנשים [בעצם לא רק שאני חולה], עצלנית. במה את/ה מוכשר/ת? ציור, לעצבן.. מה יכול לגרום לך להקיא? אתם לא רוצים לדעת. מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? לריב עם מישו שחשוב לי. מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100..מתמטיקה. באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? תנ"ך, היסטוריה, אנגלית... להמשיך? את/ה שולל אנשים מסויימים למה? כן, כי אני שונאת אותם?
מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? שניהם..אבל יותר אבא. מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? צונאמי. אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? מפתאום.

../images/Emo27.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? אם רק מטפטף אז מעיל וכובע צמר יכולים להספיק אבל אם ממש גשם0 אז מטריה האם בכית פעם מאושר/שמחה?ממ הזלתי דמעות חח מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?בוגדנות.. ממ אופי סוער מדי (במובן של להסתובב בהרבה מקומות עם המוון אנשים) עברת פעם דירה? לאן? למה? כה..למקום שאני גרה בו עכשיו כי ככה היה צריך חח
את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?מסכמת.. ואם לא באה אז מצלמת מחברים חח איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?ממ דאגת יתר ופחדנות.. זה משגע קצת לפעמים חח במה את/ה מוכשר/ת?כתיבה.. אולי קצת ציור וקצת שירה.. פסיכולוגיה קצת חח תקשורת עם ילדים? אולי? מה יכול לגרום לך להקיא?לכלוך סביב הפה בזמן האוכל? חח סתם זה לא אצל כל אחד ולא תמיד.. ממ חרקים מבושלים ו.. לא זוכרת חח מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?מה שגורם לי עכשיו למשל.. ועוד כמה דברים מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?ממ 98? במתמטיקה יכול להיות? באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?ממ חח פיסיקה או....... כלכלההההעעעע את/ה שולל אנשים מסויימים למה?ממ לא ידעת אם שוללת.. טוב אולי במובן מסויים.. כי אני לא מתחברת לאופי שלהם ולאיך שהם רואים אתהחיים מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?ממ אמא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?חח ממ ראמה אולי? יסעור גם שם מוזר אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?ממ לא נראה לי. זה די שימושי שיהיה מדי פעם

../images/Emo109.gif

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?[ אני ילך בלי מטריה ולא בגלל שכיף להירטב אלא בגלל שאני שונאת להיסחב עם מטריות האם בכית פעם מאושר/שמחה? כן מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? צביעות, שקרים, השפעה מהחברה עברת פעם דירה? לאן? למה? כן.. בפעם הראשונה כי בנינו בית חדש ובפעם השניה כי ההורים היתגרשו את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? המורה מסכמת לנו.. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? אני מפונקת יותר מידי במה את/ה מוכשר/ת? לא יודעת.. מה יכול לגרום לך להקיא? שפיך <המראה של זה מזעזע אותי..> מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? אסף, אמא שלי, פרידות, דברים רעים שקורים לאנשים שאני אוהבת.. מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?87 במתמ' באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? ביולוגיה את/ה שולל אנשים מסויימים למה? אני לא שוללת אף אחד אם אני עדיין לא מכירה אותו מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? אמא מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? ים..אבל זה היה מימזן אז היום הוא לא כזה מוזר אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא .. למה לי??

neTazAr

New member
...

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? בלי מטריה, כי אני צריכה להחזיק את המכנסיים שלא ירטבו לי יותר מדי מהלמטה האם בכית פעם מאושר/שמחה? כן, מהתרגשות מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? צביעות ותחרותיות עברת פעם דירה? כן לאן? לפה למה? ככה את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? משתדלת לסכם איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? רגישות יתר במה את/ה מוכשר/ת? כל מיני, למשל בלדחות דברים מה יכול לגרום לך להקיא? בננה מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? כלב שהולך לבד ברחוב מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? 100 במתמטיקה באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? ספרות את/ה שולל אנשים מסויימים למה? תחרותיות וצביעות, כמו קודם, ורוע מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? לא יודעת מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? לא זוכרת, אבל זה היה אתמוך אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? מה פתאום, קר בחוץ

תשובות....

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב? => תלוי.... להירטב יותר כייף... האם בכית פעם מאושר/שמחה? => כן ברור... מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים? => התנהגות, ריח, לבוש ודיבור. עברת פעם דירה? לאן? למה? => לא זוכרת ןפעם 1 .. את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן? => לומדים לבד... איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך? => טובה מדי, נפגעת מהר.. במה את/ה מוכשר/ת? => לסתלבט, לעשות הרבה דברים ביחד..ועוד.. מה יכול לגרום לך להקיא? => לא יודעת.. מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה? => הרבה דברים... מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה? => 90 בלשון באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה? => רוב המקצועות... את/ה שולל אנשים מסויימים למה? => כל מיני סיבות... מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא? => אבא..תמיד נכנס לסרטים.. מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם? => שירן/מורן לגבר, ליטף ועוד.. אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? => תלוי לאן....

A Lovato

New member
עונע נע נע

כשיורד גשם סוער בחוץ, האם תלכ/י עם מטריה או שיותר כיף להירטב?יותר כיף להירטב
האם בכית פעם מאושר/שמחה?לא...
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם מסויים?פאקצה/ערס/חננע עברת פעם דירה? לאן? למה?יאפ(פעמיים:1.מרוסיה לישראל..איכסע! 2.מבית הפרטי לשעבר שלי לדירה) את/ה מסכמ/ת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?לא.. איזו תכונה את/ה לא אוהב/ת בעצמך?קורה לי להיות מושפעת אחרי החברה הכי טופה שלי=/
במה את/ה מוכשר/ת?לאידעת... מה יכול לגרום לך להקיא?סופגניה על הבוקר
מה יכול לגרום לך להיות עצוב/ה?המחשבות שלי מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת במה?90-אומנות באיזה מקצוע אף פעם לא קיבלת מאה?ספורט את/ה שולל אנשים מסויימים למה?ערסים/חננים/פאקצות מי יותר מחמיר בתחום הלימודים אצלך, אמא או אבא?אבא...אויש כמה הוא מחמיר! מה השם הכי מוזר ששמעת איי פעם?הרבה...פפסי וקולע...מישו דוגרי קרא ככה לילדים שלו...
אם היית יכול/ה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה? לא!

SiM GirL

New member
../images/Emo38.gifתשובות../images/Emo70.gif

כשיורד גשם בחוץ, תלכי עם מטריה או שתעדיפי להירטב?
מטריה
האם בכית פעם מאושר/שמחה?
הרגשתי כאילו אני עומדת לבכות אבל לא באמת בכיתי...
מה יכול לגרום לך להרתע מבנאדם?
התקרצצות יתר ואכזבה
עברת פעם דירה? לאן?
המממ.. כן. אבל השאר חסוי...
את מסכמת בשיעורים את דברי המורה או שגם ככה אחרי זה לומדים הכל לבד בבית לקראת המבחן?
מסכמת בשיעור
איזו תכונה את לא אוהבת בעצמך?
קרצוץ וקצת עקשנות
במה את מוכשרת?
המממ... הינה אני אביא משהו 'לבטא' את זה בדרך יותר ברורה - יש לי חוג טניס, שירה, ריקוד ומשחק. נראה לי שמשחק בגלל שזה כמו תחום האם שלי...
מה יכול לגרום לך להקיא?
אוכל דוחה, קיא פשוטו כמשמעו... חרא מן הסתם
מה יכול לגרום לך להיות עצובה?
אכזבות של הבטחות שאני ממש ממש רוצה שיתממשו
מה הציון הכי גבוה בתעודה שקיבלת? במה?
מזתומרת? 100... בהרבה מקצועות... לפירוט - הממוצע שלי בתעודה הוא 95 בערך...אני מעגלת
בלי להשתחצן - אין מקצוע כזה עד עכשיו...
מי יותר אובססיבי בתחום הלימודים מההורים?
אימא אופקורס
מה השם הכי מוזר ששמעת אי-פעם?
המממ... יש הרבה... אינסה? חחח שם אתיופי... בלי להעליב וזה לא אישי.....!
אם היית יכולה להוציא את המחשב מהבית, היית עושה את זה?
בגיל שלי אין צורך, אבל אם אהיה אשת עסקים או משו אז כן...

למעלה