שאלון קצר קצר

וונקי

New member
שאלון קצר קצר

בשביל מהשהו שאני צריכה אתם בעד מפגשים? איפה הכי נוח להפגש? באיזה יום הכי נוח לכם להפגש? את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע? אם מי אתם הכי אוהבים לדבר? אם אתם הכי צרכים לדבר כרגע?

As היחידה

New member
../images/Emo13.gif עונה

אתם בעד מפגשים? כן איפה הכי נוח להפגש? אבל אין סיכוי שאני באה באיזה יום הכי נוח לכם להפגש? כמו שאמרתי ^ את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע? עם הפורום
חחח אבל פדיחות... אם מי אתם הכי אוהבים לדבר? נועם וגיא.. אם אתם הכי צרכים לדבר כרגע? אמ.. אני לא בדיכי אז עם אף אחד מסויים..

gloom

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אתם בעד מפגשים?:'סדר איפה הכי נוח להפגש?:ירושלים באיזה יום הכי נוח לכם להפגש?:שלישי את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע?:איילת שני או נועה אם מי אתם הכי אוהבים לדבר?:עם אבא שלי ועם חבר שלי ממכבים אם מי אתם הכי צרכים לדבר כרגע?:איילת שני או חבר שלי ממכבים ד"א הפועל ירושלים הכי טובה ועובדה: הבסנו את מכבי

נינושש

New member
עונההה~!

אתם בעד מפגשים? תלוי איזה! איפה הכי נוח להפגש? במקום ציבורי! באיזה יום הכי נוח לכם להפגש? שלישי-יום קצר! את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע? עם חבר שלי לשעבר..מזמן לא ראיתי אותו-חודשים! אם מי אתם הכי אוהבים לדבר? תומר שהוא שיכור-:) ורעות! אם אתם הכי צרכים לדבר כרגע? לא יודעת.! בה ביי

וונקי

New member
עונה כי זה חושב

אתם בעד מפגשים?כן
איפה הכי נוח להפגש?באזראלי אני חושבת באיזה יום הכי נוח לכם להפגש? שלישי את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע?עם הדר אם מי אתם הכי אוהבים לדבר?עם הדר ועם חבר שלי אם אתם הכי צרכים לדבר כרגע או עם הדר או עם חבר שלי אני חייבת לדבר איתם

non sence

New member
אוקיי

אתם בעד מפגשים?כן איפה הכי נוח להפגש? עזריאלי או דיזינגוף באיזה יום הכי נוח לכם להפגש? שלישי שלישי! אני מסיימת מוקדם לימודים את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע? אתכם! את הפורום (ואת החבר כמובן) עם מי אתם הכי אוהבים לדבר? אממ.. אחותי~הבינונית! ועם אנשים שאני (כרגע) עדיין לא מכירה כל כך אבל אתם מבינים מי ..עם מי אתם הכי צרכים לדבר כרגע? אממ אני לא בבעסה כרגע או בבעיה אז אני בסיידר

BaHuR ToV

New member
אני עונה:)

אתם בעד מפגשים?בטח איפה הכי נוח להפגש?בעזריאלי באיזה יום הכי נוח לכם להפגש?רביעי את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע?את שירן אם מי אתם הכי אוהבים לדבר?כולם אם אתם הכי צרכים לדבר כרגע? אפ-אחד

H i L o N e T

New member
.... ../images/Emo54.gif

אתם בעד מפגשים? ממ כן. איפה הכי נוח להפגש? טבריה[?]. באיזה יום הכי נוח לכם להפגש? כל יום שיש בו חופש. את מי אתם הכי רוצים להיפגש השבוע?
. אם מי אתם הכי אוהבים לדבר?
. אם אתם הכי צרכים לדבר כרגע?
!!!.

אם בא לי לענות מה תעשו לי?? אה?אה?

חחחחח...עונה בכייף... אתם בעד מפגשים? למה לא? בכייף. איפה הכי נוח לכם להיפגש? לודעת..באל לכם בסנטר? כייף שם. באיזה יום הכי נוח לכם להיפגש? כל הימים חוץ מימי שני וחמישי. את מי אתם הכי רוצים לפגוש השבוע? אין לי שמץ...אבל בכייף. אם מי אתם הכי אוהבים לדבר? עם עצמי..חחחח...סתם! אני אוהבת לדבר עם כולם..כולם כייפים. אם מי אתם הכי צריכים לדבר כרגע? צריכה? למה אני חייבת משהו למישהו? סתם...אין לי מושג...אולי אני אדבר באייסי נראה כבר עם מי...אבל בכייף. חחחחחחחחח....אני במצברוח כייפי היום...סחתיש עלייך הדס כפרה,את עושה שאלונים כמו שצריך..

למעלה