שאלון קצר.. יאללה תענו

12111 מיכל

New member
אניאניאניאני

עשית את שביל-ישראל?לא עשית חוף-לחוף?ל עשית באנג'י?לא עשית את האנקונדה?לא עשית חביתה?כן אתה לוקח רטלין?לא אתה מעתיק במבחנים?לא אתה אוהב את ההורים שלך?כן אתה רב עם ההורים שלך הרבה?לא באיזה גיל היית רוצה להיות?20 איך היית רוצה שיקראו לך?קלי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?לא רוצה ילדים כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?90 באיזה מקצוע הוא היה?סיפרות כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?אף פעם חשבת פעם להתאבד?לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?טיול שנתי שנה שעברה איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?פסח יותר חופש מה עשית למען מפוני גוש קטיף?כלום

Green Day O

New member
נו שיהיה

עשית את שביל-ישראל? מה? עשית חוף-לחוף? מההההההה? עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? לצערי אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? ברור אתה אוהב את ההורים שלך? לא אתה רב עם ההורים שלך הרבה? כן באיזה גיל היית רוצה להיות? 19 לנצח איך היית רוצה שיקראו לך? אושרית כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 2 מאומצים כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? לא זוכרת מה היה אחרון באיזה מקצוע הוא היה? לא זוכרת כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? אף פעם חשבת פעם להתאבד? כה אבל רק לרגע מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? כל מיני, ניצנים לפני 3 שנים אני בחיים לא אשכח. איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?
חלב פרה
איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פסח, הלחם טעים יותר. סתם, פשוט הרבה חופש. מה עשית למען מפוני גוש קטיף? צחקתי על הסתומים.. חח מה עשיתי?

מ ו ג ה

New member
עוווונה ../images/Emo9.gif

עשית את שביל-ישראל? לא...אבל אוליי אעשה יום אחד
עשית חוף-לחוף? לאא עשית באנג'י? לאא
עשית את האנקונדה? האמת שלאאאא...
עשית חביתה? חחח כןןן אתה לוקח רטלין? לאא אתה מעתיק במבחנים? לפעמים
אתה אוהב את ההורים שלך? מאוד אתה רב עם ההורים שלך הרבה? כן באיזה גיל היית רוצה להיות? 3-4 איך היית רוצה שיקראו לך? מרוצה מהשם שלי
כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? מה שיבוא יבוא בעזרת השם כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 71...
באיזה מקצוע הוא היה? תנ"ך כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? בערך 3 פעמים
חשבת פעם להתאבד? לאאא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? עזבו לא משנהה איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? אבי
איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? חנוכההה ופסחחח שניההםםם...בגלל האווירה והאוכל יאאאאאממ מה עשית למען מפוני גוש קטיף? לא נראלי שעשיתי משו למענם

coullette

New member
now i wanna sniff some glue

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף? לא עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? כן אתה אוהב את ההורים שלך? לא אתה רב עם ההורים שלך הרבה? כן באיזה גיל היית רוצה להיות? 15 איך היית רוצה שיקראו לך? הכל רק לא איך שקוראים לי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 2-3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? לא זוכרת באיזה מקצוע הוא היה? כנ"ל כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? פעם בשנה ביון כיפור חשבת פעם להתאבד? כן.ביום כיפור האחרון בבית הכנסת מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? מכולת יקי איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? חנוכה+פורים מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום

עונה

עשית את שביל-ישראל? מה עשית חוף-לחוף? מה עשית באנג'י?לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? כן.. אתה לוקח רטלין? לא.. אתה מעתיק במבחנים? לא אתה אוהב את ההורים שלך? כן אתה רב עם ההורים שלך הרבה? אממ אולי באיזה גיל היית רוצה להיות? 5 איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 101 באיזה מקצוע הוא היה? לשון כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? מה חשבת פעם להתאבד? לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? יש המון איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?מי אוהב חגים מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום..

essit

New member
הארלי דיווידסון

עשית את שביל-ישראל?לא עשית חוף-לחוף?לא עשית באנג'י?לא עשית את האנקונדה?כןןןןןןןןן עשית חביתה?כן אתה לוקח רטלין?לא אתה מעתיק במבחנים?לא אתה אוהב את ההורים שלך?כן אתה רב עם ההורים שלך הרבה?לא באיזה גיל היית רוצה להיות?כמה שפחות איך היית רוצה שיקראו לך?השם שלי בסדר גמור...שיר למי ששכח.. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?7 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?72 באיזה מקצוע הוא היה?תעבורה..... כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?לא יודעת...השנה הייתי פעמיים.. חשבת פעם להתאבד?לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?כל רגע.. איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?מי קונה כל בוקר חלב? איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?פסח בגלל החופשש מה עשית למען מפוני גוש קטיף?למה שאני אעשה למענם משהו??

-עונה-

עשית את שביל-ישראל? לא.. עשית חוף-לחוף? לא..אני לא בקטע של הליכות.. עשית באנג'י? רוצה מאוד
עשית את האנקונדה?אה הא! שווה ביותר!!
עשית חביתה? :-\ מי הנכה שלא יודע לעשות חביתה מעל גיל 12???? אתה לוקח רטלין? כן. בלילות כשאני לא יכולה להרדם... אבל לא רטלין אלא וליריאן. אתה מעתיק במבחנים? מידי פעם... אתה אוהב את ההורים שלך? כן
. חוץ מאבא שלי. אתה רב עם ההורים שלך הרבה? לא באיזה גיל היית רוצה להיות? כל הגילאים יגיעו מתישהו. צריך רק לדעת לנצל אותם לכן טוב לי להיות בת 14! איך היית רוצה שיקראו לך? שר. זה נשמע טוב באנגלית! כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?4! כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 88 באיזה מקצוע הוא היה? היסטוריה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? הממ.. 3 פעמים בערך.. חשבת פעם להתאבד? לא
מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? המחנה שהייתי בו בקיץ! איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב??! מגה... אם זה נחשב מכולת.. איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? לוידעת.. מה עשית למען מפוני גוש קטיף? המממ... שומדבר.. לצערי הרב
ד"א- אני חדשה! שירי, 14, קיסריה. סליחה אם אני נשמעת קצת סנובית.. אני עוקצנית היום ואין לי מצב רוח..

Brownie s

New member
עונה..

עשית את שביל-ישראל? רק חלקים ממנו עשית חוף-לחוף? לא עשית באנג'י? לא.. אבל רוצה עשית את האנקונדה? כן פעמיים עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? WTF? אתה מעתיק במבחנים? לא..? בד"כ לא. אתה אוהב את ההורים שלך? מאוד אתה רב עם ההורים שלך הרבה? דיי באיזה גיל היית רוצה להיות? 14 איך היית רוצה שיקראו לך? בשם שלי או בשם אחר.. לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 2 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? הממ.. הממ.. אה-89 באיזה מקצוע הוא היה? מתמטיקה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? לא הולכת חשבת פעם להתאבד? לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? אהה.. מסיבה של אסיה.. אהה איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? אני לא קונה כל יום חלב איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פורים כי אפשר להתחפש מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום.

Guitar Girl1

New member
לה לה..

עשית את שביל-ישראל? מה זה? עשית חוף-לחוף? .. עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא.. אבל אני רוצה! עשית חביתה? בטח אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? לאחורנה פחות אתה אוהב את ההורים שלך? אופקורס אתה רב עם ההורים שלך הרבה? המון! באיזה גיל היית רוצה להיות? בשום גיל.. סבבה לי בגיל שאני איך היית רוצה שיקראו לך? -- כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? מינימום 3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 65
באיזה מקצוע הוא היה? היסטוריה בעעע כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? אממ תלוי לפעמים יש אירועים כמו בר מצווה.. לא יודעת אבל לפחות פעם אחת חשבת פעם להתאבד? כן אבל לא רציני מידי מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? היו הרבה איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? לא קונים ממכולת ולא קונים כל בוקר חלב איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פסח כי הוא לקראת סוף השנה מה עשית למען מפוני גוש קטיף? שום דבר

Lorly

New member
ווגי ווגי P:

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף? לא, אבל רוצה עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? אומלט! אתה לוקח רטלין? אמ. לא. אתה מעתיק במבחנים? אמ. כן. אתה אוהב את ההורים שלך? אמ. כן. אתה רב עם ההורים שלך הרבה? לא ממש, הם מתייאשים דיי מהר :) באיזה גיל היית רוצה להיות? צוציקית. זאטוטה. איך היית רוצה שיקראו לך? צ'רלי
כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? לא רוצה, אבל אם יהיו אז בין 2-4. כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 95 באיזה מקצוע הוא היה? ביולוגיה [: כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? אולי פעם אחת כשהבית ספר מכריח. חשבת פעם להתאבד? לא בצורה רצינית או דרסטית. מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? dunno, צריכה לחשוב על זה. איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? גסטרונום XD נו, רוסים. איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פסח. חופש. ככה. מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום.

למעלה