שאלון קצר.. יאללה תענו

שאלון קצר.. יאללה תענו

עשית את שביל-ישראל? עשית חוף-לחוף? עשית באנג'י? עשית את האנקונדה? עשית חביתה? אתה לוקח רטלין? אתה מעתיק במבחנים? אתה אוהב את ההורים שלך? אתה רב עם ההורים שלך הרבה? באיזה גיל היית רוצה להיות? איך היית רוצה שיקראו לך? כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? באיזה מקצוע הוא היה? כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? חשבת פעם להתאבד? מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? מה עשית למען מפוני גוש קטיף? ערב טוב..

ואני עונה ראשון..

עשית את שביל-ישראל? לא, אבל אני בשאיפה לעשות יום אחד. עשית חוף-לחוף? כן! עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? כן עשית חביתה? כן
ולקח לי הרבה זמן להצליח להפוך אותה ולהשאיר שלמה. אתה לוקח רטלין? לא קבוע..
אתה מעתיק במבחנים? לא! אתה אוהב את ההורים שלך? בד"כ כן.. אתה רב עם ההורים שלך הרבה? לא ממש הרבה.. באיזה גיל היית רוצה להיות? 17 זה אחלה.. איך היית רוצה שיקראו לך? מה רע ביובל?.. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? בערך 6-7 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 37
באיזה מקצוע הוא היה? מתמטיקה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? משתדל כל יום- 3 פעמים.. חשבת פעם להתאבד? כן אבל לא ממש ברצינות... מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? הפינוי מגוש קטיף.. איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? לא יודע, פשוט "איציק".. איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? סוכות- כי זה כזה כיף לישון בסוכה... מה עשית למען מפוני גוש קטיף? 3 ימים פירוק חממות בבדולח יומיים התנדבות בבית אריזה של מפונה מנצר חזני, והתנדבות במטה "למען אחינו"

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

עשית את שביל-ישראל? אני אעשה לפני הצבא מתישהו. עשית חוף-לחוף? מה זה? עשית באנג'י? נראהלי. עשית את האנקונדה? בטח. עשית חביתה? בטח. אבל החביתות שלי כלכך טובות שהן כבר אומלטים. אתה לוקח רטלין? לקחתי, עשה לי חרדות. עכשיו אני לוקחת משהו עם שם של תזמורת. אתה מעתיק במבחנים? כן. משתפים תשובות וזה. אתה אוהב את ההורים שלך? כן. אתה רב עם ההורים שלך הרבה? כן. באיזה גיל היית רוצה להיות? כל גיל מתאים לי בדיוק. איך היית רוצה שיקראו לך? מאיה זה שם טוב, לא צריך להחליף. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? שניים. כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? ממ, לאזוכרת. באיזה מקצוע הוא היה? כנ"ל. כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? אףפעם. חשבת פעם להתאבד? לא. מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? הוי, יש מלא. אני לא אשכח לעולם את היום בפארק, וגם לא את ה-9.7. איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? אני לא קונה כל בוקר חלב, אבל את החלב שלי אני קונה מהסניף הקטן של קואופ שיש כאן. עכשיו כבר הפכו את זה לשם אחר, נדמהלי. איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פורימ ופסח. פורימ כי זה שמח ואני אוהבת חגים שמחים, שכולם מתפרעים על הבגדים ולא רק אני, ופסח כי יש חופש ארוך. מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום.

אניי

עשית את שביל-ישראל? מה זה? עשית חוף-לחוף? אה? עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? כהה זה הדבר היחיד שאני ידועת להכין חח אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? בדרך כלל לא אתה אוהב את ההורים שלך? אממ כה אתה רב עם ההורים שלך הרבה? אהא באיזה גיל היית רוצה להיות? 16-17 איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי עם השם שלי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 2 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 90
כולי אושררר באיזה מקצוע הוא היה? אלגברה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? 1 ביום כיפור 2 בראש השנה ו1 בפורים חשבת פעם להתאבד? כה..הזוי:S מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? אממ לאדעת איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? סופר התמרים איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פסח בגלל החופש הארוטך חנוכה בגלל הדמי חנוכה ל"ג בעומר ויום העצמאות כי זה פשוט כיףףף מה עשית למען מפוני גוש קטיף? תליתי סרט כתום

כאן!

עשית את שביל-ישראל? ברור..יש מישהו שלא?! עשית חוף-לחוף? מהזאת אומרת?! אם זו הליכה מחוף לחוף,אז כן! עשית באנג'י? 8 פעמים..כייף בטירוף.. עשית את האנקונדה? כן..מזמן ... עשית חביתה?אכן..אבל הן תמיד מתפרקות לי ואיכשהו זה בסוף יוצא ביצה מקושקשת אתה לוקח רטלין?לא, למה לי?! אתה מעתיק במבחנים? לא..מעתיקים ממני :) אתה אוהב את ההורים שלך?כן,למרות שלפעמים הם יכולים להיות הכי מעצבנים בעולם אתה רב עם ההורים שלך הרבה?עם אמא כן..אבל עובר לנו אחרי שנייה באיזה גיל היית רוצה להיות?25 איך היית רוצה שיקראו לך?לא מצאתי אלטרנטיבה שונה..אז כנראה שאשאר עם חנית כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?אחד לכל היותר שניים ילד וילדה כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?98 באיזה מקצוע הוא היה?דיני חוזים(אוניברסיטה) כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?לפעמים בשישי שבת חשבת פעם להתאבד?לא.. מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?היום..בבוקר עם ונילה איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? סופר אחים איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?חנוכה אוהבת-בגלל הסופגניות ,חנוכה שונאת-בגלל הקלוריות מה עשית למען מפוני גוש קטיף? אני בעד הפינוי כך שלא עשיתי למענם כלום..וזה לא הוגן לשאול ת'שאלה הזו כך כיוון שיש אנשים שלא מסכימים עם זה!

אוף

באמת חבל ששאלתי את השאלה הזאת (האחרונה), כי אנלא רוצה להכנס לפוליטיקות- אבל- במאמר מוסגר- לדעתי לא ממש משנה אם את מסכימה או לא עם זה שהיה צריך לפנות אותם, בכל מקרה הם עדיין אנשים שעברו טראומה קשה ועכשיו תכלס נשארו בלי בית ובלי כלום והממשלה דפקה אותם ממש (רק שאף אחד לא יודע- כולם שמעו את הפרסומות של "יש פתרון לכל מתיישב"- אבל אף אחד לא טרח לבדוק אם באמת יש פתרון לכל מתיישב) אז לדעתי בתור סתם בנאדם בלי קשר לדעות פוליטיות- הם עדיין אחים שלך ומותר בכל זאת לעזור להם בשעה כזאת קשה, אפילו אם הם מתנחלים מפחידים ומגעילים.
למשל כשהייתי בגוש לפני וגם אחרי הפינוי (שבאתי לעזור לארוז) היו שם די הרבה קיבוצניקים חילונים שמאלנים שבאו עם חולצות שמודפס עליהם "איתכם" ועזרו למפונים לארוז וכו' וזה היה ממש יפה... העיקר שלא יהיה שנאת חינם ופילוג בעם.. לילה טוב!

../images/Emo111.gif

עשית את שביל-ישראל?
עשית חוף-לחוף?
עשית באנג'י?
עשית את האנקונדה?
עשית חביתה?
אתה לוקח רטלין?
אתה מעתיק במבחנים?
אתה אוהב את ההורים שלך?
אתה רב עם ההורים שלך הרבה?
באיזה גיל היית רוצה להיות? 16 איך היית רוצה שיקראו לך? שחר או בר כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 5 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? לא זוכרת באיזה מקצוע הוא היה? לא זוכרת כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? לא הולכת חשבת פעם להתאבד?
מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? לא יודעת איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? אלון מרקט איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פסח בגלל האביב והחופש מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום

../images/Emo80.gif

עשית את שביל-ישראל?מזה?
עשית חוף-לחוף?מה עשית מחוף לחוף?:| עשית באנג'י?יאפ
עשית את האנקונדה?לא עשית חביתה?כן
אתה לוקח רטלין?לא..מזה? אתה מעתיק במבחנים?לא אתה אוהב את ההורים שלך?כן אתה רב עם ההורים שלך הרבה?לא באיזה גיל היית רוצה להיות?הייתי רוצה להיות מה? איך היית רוצה שיקראו לך?רוני,כמו שהיו אמורים לקרוא לי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?2-3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?83 באיזה מקצוע הוא היה?מתמתיקה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?מזה ביכנ"ס? חשבת פעם להתאבד?לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?הרבה
איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?אני לא קונה כל בוקר ואם כן,אז קוראים לה מיכאל
איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?פורים-כי מתחפשים וזה כיף
מה עשית למען מפוני גוש קטיף?כלוםXD הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo187.gif

עשית את שביל-ישראל?לא
עשית חוף-לחוף?אע?! עשית באנג'י?--- עשית את האנקונדה?עדיין לא.. עשית חביתה?כן.. אתה לוקח רטלין?אעעעעע? אתה מעתיק במבחנים?מנסה ללמוד לבד
אתה אוהב את ההורים שלך?יאפ!
אתה רב עם ההורים שלך הרבה?לא.. באיזה גיל היית רוצה להיות?ל'דעת
איך היית רוצה שיקראו לך?טוב לי ככה כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?ל'דעת..גררר כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?98 באיזה מקצוע הוא היה?היסטוריה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?לאןןן?! חשבת פעם להתאבד?לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?אין לי כוח לפרט איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?סופר?! איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?חנוכה..למה לא?! מה עשית למען מפוני גוש קטיף?ל'דעת..

adi121

New member
../images/Emo60.gifהנהנהנה

עשית את שביל-ישראל?מה?! עשית חוף-לחוף?... עשית באנג'י?לא עשית את האנקונדה?לא! אני מפחדת.. אבל רכבות יותר מפחידות בחו"ל עשיתי :\ עשית חביתה?לא שזכור לי אתה לוקח רטלין?לא אתה מעתיק במבחנים?כן אתה אוהב את ההורים שלך?לא בדיוק.. אבל הם הכי חשובים לי בעולם אתה רב עם ההורים שלך הרבה?כן באיזה גיל היית רוצה להיות?17 איך היית רוצה שיקראו לך?ענבר, נופר, ספיר כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?2-3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?88!!!! מתמטיקה 007 באיזה מקצוע הוא היה?מתמטיקה השאלון הכי קשה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? פעם בשנה, ביום כיפור חשבת פעם להתאבד?כן יותר מדי פעמים :\ מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?משהו שקרה לא לפני הרבה זמן איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?לא קונים כל בוקר חלב.. איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?החופש הגדול
מה עשית למען מפוני גוש קטיף?הלכתי עם סרט כתום, הייתי בחסימות כבישים.. הבעתי את המחאה שלי בשקט ובגלוי.. לא כי כואב לי הלב על המפונים (כואב לי כמו כולם) אבל הסיבה שאני נגד היא הביטחון שלי שאני חושבת שנפגע מזה

PUZMAK J

New member
אני

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף? מתוכנן חוף-לחוף בחד-אופן בעוד כמה חודשים... עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא הייתי בלונה פארק מאז 1998. עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? לא אתה אוהב את ההורים שלך? כן אתה רב עם ההורים שלך הרבה? אבא- כן, אמא- לא באיזה גיל היית רוצה להיות? 26 איך היית רוצה שיקראו לך? רוני, אייל כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 4 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 85 באיזה מקצוע הוא היה? ניתוח מחזות (מגמת תיאטרון) כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? ביומולדת, בראש השנה ובתשעה באב. חשבת פעם להתאבד? כן מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? הנשיקה הראשונה עם נטע. איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?סופר "המזלג" איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פסח, גם חופש ארוך, גם כל המשפחה ביחד, וגם יש טיול של הצופים, כנס הג'אגלינג השנתי, ובומבמלה. מה עשית למען מפוני גוש קטיף? הפגנתי, הלכתי עם סרט כתום, ושכנעתי אנשים להתנגד להתנתקות.

עונהה

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף? כן עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? לפעמים אתה אוהב את ההורים שלך? לפעמים, בערך אתה רב עם ההורים שלך הרבה? עם אמא שלי באיזה גיל היית רוצה להיות? 17, 18 איך היית רוצה שיקראו לך? כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 65 באיזה מקצוע הוא היה? אלגברה כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? 0 חשבת פעם להתאבד? כן מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? לא קונים איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום ערב טוב..

ChOcOlAtE gIrL2

New member
../images/Emo139.gifאנייי

עשית את שביל-ישראל? נה? עשית חוף-לחוף? מה זה? עשית באנג'י? כן עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא.. תזכירו לי מה זה? אתה מעתיק במבחנים? לא אתה אוהב את ההורים שלך? מאוד
אתה רב עם ההורים שלך הרבה? אממ לא באיזה גיל היית רוצה להיות? אממ.. הגיל שלי מתאים לי.. איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת.. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 2 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 77
באיזה מקצוע הוא היה? חשבון.. תשמעו.. אין מה לעשות גאון בחשבון אני אף פעם לא אהיה.. לפחות זה הציון הכי טוב שהיה לי בחשבון השנה
כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? אממ כמעט ולא הולכת>< חשבת פעם להתאבד? לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? היו הרבה..
איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? אממ אנחנו לא קונים כל בוקר אבל אטי כל מרקט..>< איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? חנוכה-כי ככה
וחג מולד כי זה חג כלכך יפהההה ואני רוצה לחגוג אבל לאזעזל!!!! הוא נוצרי!! למה;[[[[[ מה עשית למען מפוני גוש קטיף?

MK respect

New member
=]

עשית את שביל-ישראל?לצערי לא אבל זה בתכנון שלי.. עשית חוף-לחוף?לא עשית באנג'י?עוד לא.. עשית את האנקונדה?כעע..פוולל!! עשית חביתה?כע.. אתה לוקח רטלין?לא אבל המורה אמרה לי שאני צכה לקחת..חעחעחעחע.. אתה מעתיק במבחנים?לפעמיים..אבל אני משתדלת שלא.. אתה אוהב את ההורים שלך?כעע!! אתה רב עם ההורים שלך הרבה?לא כ"כ..כאילו אני רבה אבל לא פווול באיזה גיל היית רוצה להיות?טוב לי בגיל שלי.. איך היית רוצה שיקראו לך?טל נראלי.. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?4/5 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?93 באיזה מקצוע הוא היה?במתמטיקההה...אני פשוט גאוןןן!!!! כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?אני משתדלת כמה שיותר ז'תומרת כמעט כל יום אני נמצאת בביכ"נ.. חשבת פעם להתאבד?כע מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?אממ..כל מיני..הרבהה..!! איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?אנלא קונה כל בוקר..ואני בכלל לא קונה, זה אבא שקונה.. איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?פורים וחנוכה כי אנלא חייבת לשבת בסוכה או לאכול רק מצות אלא להיפך-אוכלים פוווול ממתקים וסופגניות...!! מה עשית למען מפוני גוש קטיף?כל מיני דברים..!!הרבה..

uberBitca

New member
גכעחל.

עשית את שביל-ישראל? חלקים ממנו בכל פעם עשית חוף-לחוף? כן. עתלית-קיסריה עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? כן עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? לפעמים אתה אוהב את ההורים שלך? בערך אתה רב עם ההורים שלך הרבה? לא באיזה גיל היית רוצה להיות? נוח לי ככה איך היית רוצה שיקראו לך? לא חשבתי על זה, אבל אני לא אוהבת את השם שלי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 5 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 95:] באיזה מקצוע הוא היה? אזרחות כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? חגים בדר"כ חשבת פעם להתאבד? לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? לאיודעת איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? צרכנייה (
) איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? ראש השנה. כי פשוט ככה מה עשית למען מפוני גוש קטיף? השתתפתי בנקיון קראווילות בניצן לפני ההתנתקות..שיהיה להם קצת יותר נחמד המעבר

מואה

עשית את שביל-ישראל? עשיתי את רובו, אבל אעשה לפני הצבא כנראה, מסע של שבוע ככה. עשית חוף-לחוף? כמובן, בכתה ח'... טיול של 4 ימים מהצופים, מהנה בהחלט. עשית באנג'י? לא. עשית את האנקונדה? כמובן. עשית חביתה? בטח אתה לוקח רטלין? בחיים לא לקחתי אף כדור לשינוי האופי או לשינוי ההתנהגות או משהו בסנגון, רק כדור נגד כאב ראש או בטן. אתה מעתיק במבחנים? כמובן. אתה אוהב את ההורים שלך? ברור אתה רב עם ההורים שלך הרבה? חח כבר לא ממש. באיזה גיל היית רוצה להיות? 20+ איך היית רוצה שיקראו לך? לא חשבתי על זה. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 3 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 90 באיזה מקצוע הוא היה? לשון כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? בכל חג. חשבת פעם להתאבד? סתם כזה בקטנה, לא באמת מימשתיP: מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? לאדעת איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? מכולת אין מכולת איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? חנוכה^^ ככה! מה עשית למען מפוני גוש קטיף? אממ שמתי סרט כתומ על התיק.

מ א מ י2

New member
עוננהנהנהנהנהנהההה

עשית את שביל-ישראל?לא..אבל תמיד רציתי עשית חוף-לחוף?לא עשית באנג'י?כןןן!! עשית את האנקונדה?ברור שכן!!! עשית חביתה?כן.. אתה לוקח רטלין?לא אתה מעתיק במבחנים?כשקשה
אתה אוהב את ההורים שלך?מאוד! אתה רב עם ההורים שלך הרבה?מדי פעם.. באיזה גיל היית רוצה להיות?17 וחצי איך היית רוצה שיקראו לך?מאיה או משו כזה.. כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?2 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?100 באיזה מקצוע הוא היה?אנגלית (מהיום שהתחלנו ללמוד אנגלית אני לא עברתי את ה-90
) כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס?התכוונת לבית כנסת? אם כן..הלכתי רק פעמיים בחיים שלי
פעם אחת לחזרה על הדבר הזה שאח שלי היה אמור להגיד ופעם אחת בבר מצווה שלו (כשהוא היה בן 13 כמובן,עכשיו הוא בן 16
) חשבת פעם להתאבד?כשההורים שלי ממש ממש ממש אבל..ממש! עצבנו אותי מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך?הממ..יש כמה רגעים שבחיים אני לא אשכח:כשנתקע לאמא שלי האוטו בבוקר בדרך לגן (לא יודעת למה
..יש דברים שלא נמחקים לי מהראש),המלחמת מים של אחי והיום הראשון שנכנסתי לגן והיו לי מלא חברות איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב?המכולת של איציק..יש עוד מכולת-המכולת של מיקי איזה חג אתה הכי אוהב ולמה?חנוכה&פסח-חנוכה:חג כיף ונעים כזה...! ופסח-נולדתי בזמן שהיה פסח ופסח זה חג כיפי
מה עשית למען מפוני גוש קטיף?כלום

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף? לא עשית באנג'י? לא, אבל זה בתיכנון עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? לא, אני לא נוגעת בביצים אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? לא אתה אוהב את ההורים שלך? כן אתה רב עם ההורים שלך הרבה? לא באיזה גיל היית רוצה להיות? 22 איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי עם השם שלי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 3-4 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? אתם חושבים שאני זוכרת? זה היה לפני שנתיים באיזה מקצוע הוא היה? אזרחות כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? 1, רק לאזכרה של סבא שלי חשבת פעם להתאבד? לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? את הצבא איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? אין לי מושג... אני יודעת רק שקוראים למוכר אלי איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? אממ... ראש השנה, כי זה חג היחיד שכל המשפחה שלי ביחד, בכל שאר החגים כל אחד במשפחה של החבר/ה שלו/ה מה עשית למען מפוני גוש קטיף? כלום

swirrrly

New member
חחחח ../images/Emo118.gif

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף? לא עשית באנג'י? לא עשית את האנקונדה? לא עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים? לא אתה אוהב את ההורים שלך? לא אתה רב עם ההורים שלך הרבה? ריבים קטנים באיזה גיל היית רוצה להיות? 501 איך היית רוצה שיקראו לך? בשמי הפרטי כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך? 2 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 90 באיזה מקצוע הוא היה? כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? 0 חשבת פעם להתאבד? חס וחלילה מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? לא מצליחה לחשוב על אחד כזה איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? פורים תחפושות רולז :\ מה עשית למען מפוני גוש קטיף? לא עשיתי כלום בשביל מדינה

BeeBop

New member
עכשיו אני!

עשית את שביל-ישראל? לא עשית חוף-לחוף?לא עשית באנג'י?לא עשית את האנקונדה? כן עשית חביתה? כן אתה לוקח רטלין? לא אתה מעתיק במבחנים?כן אתה אוהב את ההורים שלך? ברור=) אתה רב עם ההורים שלך הרבה?לא באיזה גיל היית רוצה להיות?בגיל שאני עכשיו איך היית רוצה שיקראו לך? כמו שקוראים לי עכשיו כמה ילדים אתה רוצה שיהיו לך?3-4 כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?71 באיזה מקצוע הוא היה? מחשבים כמה פעמים בשנה אתה הולך לביכנ"ס? פעמיים חשבת פעם להתאבד?לא מה היה הרגע שלא תשכח בכל החיים שלך? סיום קורס מדצי"ם איך קוראים למכולת שממנה אתם קונים כל בוקר חלב? איזה חג אתה הכי אוהב ולמה? חנוכה ופורים כי יש הרבה אוכל... מה עשית למען מפוני גוש קטיף? צמיד סגול

למעלה