שאלון קצר ופשוט

פפוניטה

New member
שאלון קצר ופשוט

שם: משפחה: יש סוס/ה: אם כן, מה השם: אם כן, שימו תמונה: איפה רוכבים: איזה סיגנון: מי המאמן: מתחרים: במה: וזהו....בינתיים!

פפוניטה

New member
אני עונה

שם: עמית משפחה: טרופ יש סוס/ה: כרגע לא...אולי בקרוב! אם כן, מה השם: אין בינתיים אם כן, שימו תמונה: אין בינתיים איפה רוכבים: חוות אלונים איזה סיגנון: ווסטרן מי המאמן: יערה גרינבויים התותחית מתחרים: כן במה: סיימתי עונה של טרייל קלאס עד גיל 15 ירוקי!

עונהה

שם: שלקע משפחה: דגני יש סוס/ה: כן אם כן, מה השם: מקסימוס החתיךך אם כן, שימו תמונה: סבבה איפה רוכבים: אורוות הקיסר איזה סיגנון: אינגליש- קפיצות מי המאמן: רועיקי אייל מתחרים: 100 והעונה בעזרת השם 110 במה: קפיצות

DiMi DiMa

New member
../images/Emo174.gif|פטריות|עונהה|פטריות|../images/Emo174.gif

שם:ג'ס משפחה:מראד יש סוס/ה:בטחחח אם כן, מה השם:דימלייר\דימי\דמיטרי אני לא אמשיך יש הרבה אם כן, שימו תמונה:סבבה לפנים...חחח
איפה רוכבים:קיבוץ אושה...
איזה סיגנון:אינגליש-קפיצות..
מי המאמן:מור וולף...
מתחרים:בטח!!! במה:מטר-מטר עשרה

lereran

New member
עונהה

שם: מוריה משפחה: לרר יש סוס: בקרוב איפה רוכבים: חוות אמיר איזה סגנון: אינגליש מי המאמן: בינתים רוני מתחרים: עד עכשיו היה רק פנימי של החווה

עונה!!!../images/Emo8.gif

שם:הדרוש משפחה: זיגדון יש סוס/ה: כן אם כן, מה השם: פנחס(מי שקורא מתבקש לא לצחוק על השם הוא קיבוצניק...חחח..) אם כן, שימו תמונה:
איפה רוכבים:חוות הפארק איזה סיגנון: קפיצות מי המאמן: טלי ג'יברי מתחרים: קפיצות במה:אני יתחיל את העונה ב90-80 ואני רוצה לסיים ב100

snow snow

New member
קיבוצניק גאה..!!! חיחיחיחיחי

ג'ס זה בשבילך:חושה חושה חושה לרכיבה באושה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DiMi DiMa

New member
מאיה יש עוד אחד....קבלי

חיש חיש חש... לאושה ניגשששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי האוריקה הזה!!!

snow snow

New member
אהבתיי../images/Emo9.gif

שפ: מאיה משפחה:לביא יש סוס\ה:אפשר להגיד.. שם:רותי
רוכבת בקיבוץ אושה
אימפריה
אינגליש קפיצות מור וולף
אכן מתחרה מתחילה מטר עולה למטר עשרה

fliperit

New member
אני

שם: נגה לוין יש סוס..קוראים לו פליפ גוברין מישן.. תמונה
ספין בתחרות מספר 2....חמוווד רוכבת ריינינג ואולי קצת פלז'ר ברוכבים במושבה (לפני זה רכבתי בהרי יהודה 4 שנים..ובפעמון כמה חושים- עד שירון הפסיק לרכב) מאמנת: עדי אתרוג התותחיייית התחריתי בריינינג ירוקי 18..וסיימתי 5 בדירוג לאליפות...

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifנמנמנמ

שם:מור
משפחה:מרגלית
יש סוס/ה:נוטט
אם כן, מה השם:---
איפה רוכבים:דני היי
איזה סיגנון:קפיצות ודראסז'
מי המאמן:נועה ונועם
מתחרים:אמממ כרגע לא..
במה:---

עונה...

שם:אסף משפחה:עבודי יש סוס/ה:כן אם כן, מה השם:טפנה אם כן, שימו תמונה:-~ איפה רוכבים:חוות הפארק איזה סיגנון:קפיצות מי המאמן:טלי גיברי מתחרים:כן במה:לא יודע

Ride Or Die

New member
עונהה

שם:ערן משפחה:עוזרי יש סוס/ה:כן אם כן, מה השם:אדי
אם כן, שימו תמונה:
איפה רוכבים:חוות הפארק איזה סיגנון:אינגליש מי המאמן:לא ממש מוגדר כרגע מתחרים:כן במה:נתחיל בשמונים

למעלה