שאלון קצרצר

Invisible Boy

New member
עונה

שם - עידן תאריך לידה - 11/10/91 מקום מגורים - בית שאן פורומים אחרים - ג'סטין, MTV, כריסטינה. כמה זמן אתם בפורום - אממ מאוגוסט 2005. שנה וחצי

0rin

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo13.gif

שם: אiרִין תאריך לידה: 29.2.92 מקום מגורים: קרוב לחיפה
פורומים אחרים: התאומות אולסן, אבריל לאבין, נינט טייב, אנג'לינה ג'ולי, אגם רודברג (וכמובן שגם פה
) כמה זמן אני בפורום: האמת? אין לי מושג, אמ.. נכנסתי לפורום כמה זמן לפניי שבריטני ניכנסה למכון גמילה אז אני חושבת שאני פה בערך חודשיים. תמונה: אין \=

xtina 4 ever

New member
עונה.../images/Emo210.gif

שם - ויקי. תאריך לידה - 2.6.92 מקום מגורים- אריאל.. פורומים אחרים - כריסטינה אגילרה וMTV כמה זמן אתם בפורום - לפחות שנתיים-שלוש. תמונה - תמונה מעודכנת פחות אות יותר, מתחילת פסח. אני עם הורוד.=P

SuperShiro

New member
אני../images/Emo3.gif

שם - שיר תאריך לידה - 5.12.1991 מקום מגורים - חיפה
פורומים אחרים - מצעדים וביקורת מוזיקה
כמה זמן אתם בפורום - שנה וחצי, משהו כזה
תמונה - אני שונאת להצטלם, ואני עוד יותר שונאת שמצלמים אותי. הבטחתי למישהי תמונה אז הייתי חייבת לצלם את עצמי
כן היא די גרועה, זה מה יש
http://img216.imageshack.us/my.php?image=5525pg2.jpg

Kryptonite

New member
ואני

שם: צחי תאריך לידה: 23.2.89 מקום מגורים: ראשל"ץ פורומים אחרים: אין משהו קבוע מידי חוץ מבריט כמה זמן אתם בפורום: משהו כמו שנתיים וחצי

candyheart

New member
אני

שם -טל תאריך לידה -6.7.88 מקום מגורים -קיבוץ פורומים אחרים -MTV כמה זמן אתם בפורום -טיפה יותר משנה

רחלי פ

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: רחלי. תאריך לידה: 24.9.1989. מקום מגורים: חולון. פורומים אחרים: רק בריטני. כמה זמן אתם בפורום: נכנסתי לפה אחרי שבריטני גילחה את הראש שלה (בערך חודשיים וחצי). תמונה: אין אבל הנה חתימה של בריטני (לא אני עשיתי)

תשובה לשאלתך

אני בת 39 מאיזור הקריות מעריצה את בריטני 1999 לפני כן את מדונה אבל בריטני די מהר הפכה ליהות אייקון כמוהה אני בפורום משוטתת כבר למעלה מחודשיים אחלה פורום

בריט23

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם - שקד תאריך לידה - 19.8.1983 מקום מגורים - בית שמש פורומים אחרים - ממ... כמה זמן אתם בפורום - לא יודעת... תמונה -

הילולו

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם - הילה תאריך לידה - 16.5.91 מקום מגורים - חולון =] פורומים אחרים - אומנם מזמן לא הגבתי שם אבל פורום אנג'לינה ג'ולי . כמה זמן אתם בפורום - מאפריל 2005 פששש כבר שנתיים הזמן טס

למעלה