שאלון קצרצר

SuperShiro

New member
שאלון קצרצר

כי יש פה די הרבה חדשים והוא כללי ביותר, שתפו פעולה
שם - תאריך לידה - מקום מגורים - פורומים אחרים - כמה זמן אתם בפורום - תמונה -

Britney Style

New member
../images/Emo3.gif

שם - רון תאריך לידה - 3.5.90 (עוד מעט יומולדת
) מקום מגורים - חולון פורומים אחרים - "מצעדים וביקורות במוסיקה" כמה זמן אתם בפורום - קצת יותר מחצי שנה תמונה - אין לי

xtina 4 ever

New member
לכל העולם יש בתאריך הזה. XD ../images/Emo210.gif

חבר שלי, בן דוד של חברה שלי, ומישהי מפורום כריסטינה...

elena20

New member
יאללה ראשונה../images/Emo3.gif

שם :ילנה תאריך לידה: 22.04 מקום מגורים :צפון פורומים אחרים :אוו יש מלא, אהבה ורומנטיקה, אבודים, בקסטריט בויז, אמריקן איידול, בנות גילמור. כמה זמן אתם בפורום : שנה וחצי בערך

shir spears

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם -שיר תאריך לידה -19.8.93 מקום מגורים -ראשון פורומים אחרים -שומרת אמונים לפורום בריטני
כמה זמן אתם בפורום -שנה- + תמונה -לא

little girl3

New member
שלוםםםםםםםםם !

שם - עינב תאריך לידה - 5/11/89 מקום מגורים - אור יהודדה פורומים אחרים - כריסטינה אגילרה כמה זמן אתם בפורום - אממ חודש בערך תמונה - ===>

tali44

New member
טוב...

שם - טלי. תאריך לידה - 23.8.91 מקום מגורים - חולון. פורומים אחרים - ג'וני דפ
כמה זמן אתם בפורום - אממ, נראה לי מספטמבר, ככה שזה יוצא 8 חודשים! =] תמונה - אין

s H e L i 1 6

New member
עונה

שם -שלי תאריך לידה -30.7.91 מקום מגורים -חולון פורומים אחרים -רק בריטני כמה זמן אתם בפורום -משו כמו חודשיים תמונה -

tali44

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מהההההההההההההה???

זאת אני, טלי.................!!@#$%@^&)(((_ רצינית.............. את בפורום הזה?????????? אני בהלם, איזה עולם קטן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, זו טלי שלומיוב, מחולון, מה שזה לא יהיה. ואווווווווו אני ממש בהלם! אני מדברת אתך פה בפורום ואין לי מושג שאנחנו מכירות ממש טוב (יחסית לפעם
דברים ממש השתנו
) טוב סליחה על החפירה ועל ההפרזה בסימני פיסוק...

s H e L i 1 6

New member
חחחחח יאוו

תשבעי מה כל הזמן הזה לא ידעתי זאת את . מה לא ידעתי שאת מעריצה של בריטניי אז מה איתך באמתת ? אצלי אכן המון דברים השתנו מה אצלך?

tali44

New member
טוב, נעבור להתכתב במסרים....

כדי לחסוך זיבול שכל לכמה חפים מפשע

עונה [=

שם - נתנאל תאריך לידה - 16.5 מקום מגורים - ירושלים פורומים אחרים - גאווה צעירה כמה זמן אתם בפורום - 3 וחצי שנים בערך תמונה - לא מצליח לעלות לפורום.../=

Shiri from the block

Active member
אני שם - שירן תאריך לידה - 21.7.87 מקום מגורים - מעלה אדומים פורומים אחרים - בקסטריט בויז, זינה, היפים והאמיצים, MTV, ג'סטין, מארון 5 כמה זמן אתם בפורום - וואי אין לי שמץ../images/Emo2.gif 4 שנים בערך../images/Emo12.gif

britmel

New member
עונה:)

שם -רעות תאריך לידה - 13.7.1986 מקום מגורים -נהריה פורומים אחרים - מלאני סי,ג'סטין,אבריל כמה זמן אתם בפורום - 3 וחצי שנים תמונה ------>

מריה111

New member
אניייייי

שם - מריה תאריך לידה -22-3-93 מקום מגורים -באר שבע פורומים אחרים -לאא כמה זמן אתם בפורום -מה אני סופרת אמ... כמה חודשים?? תמונה - אני לא ממש פוטוגנית אז נוותר

lidor love lee

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: לידור תאריך לידה: 28/07/1988 מקום מגורים: לוד פורומים אחרים: להקת בלו בקסטריט בוייז ורבלדה כמה זמן אתם בפורום: משו כמו חודשיים תמונה
היא מושלמתת הדולסה הזאת

למעלה