שאלון קצרצר

MaaYaNiT 15

New member
../images/Emo9.gif

שם: מעיין.
גיל: 15. שיר אהוב של סינרגיה: לחבק אותך, עד שהכל ייגמר, תראי זה אני.. איך הכרתם את סינרגיה: שאלה טובה.

EliranMaor

New member
ואני חשבתי שיהיו יותר שאלות../images/Emo6.gif

שם: אלירן גיל:17 וטיפה
שיר אהוב של סינרגיה: אלפי זוגות עיניים
איך הכרתם את סינרגיה: אממ שמעתי כמה שירים אצל ידידה שלי, הורדתי את האלבום [ואח"כ גם קניתי אותו
] והתמכרתי מאזP:

הנה :]

שלי.. 16 וחצי.. שיר אהוב? שאלה קשה!, אני חושבת ש"יחד נתגבר". הכרתי את סינרגיה מיימי "צועקים על אהבה" שאף אחד לא העריץ אותם אז אני עוד חושבת..(חח). שירים טובים עם משמעות =]. להת'.ש'לוש.

וויפייייי

שם: רון גיל: 16 עוד כמה ימים שיר אהוב של סינרגיה: הכל איך הכרתם את סינרגיה: וואי. ממ שמעתי איפהשהוא את צועקים. ואז אור שלחה לי כמה שירים ורצתי לקנות תדיסק :)

NaaMuna

New member
../images/Emo9.gif

שם:נעמה גיל:17, עודמעט 18:X מייגאד:O שיר אהוב של סינרגיה: אני לא יכולה לבחור אחד..:'( איך הכרתם את סינרגיה:חברה..:) אני מודה לה יוםיום על שהכירה לי אותם
..חיחיחי שבת שאלום

הדר35

New member
אני!!!

שם: הדר גיל: 14 וחצי שיר אהוב של סינרגיה: כולם. אני אבל מאד אוהבת את אשם ויום יפה איך הכרתם את סינרגיה: איך שיצא הדיסק "צועקים על אהבה" קניתי אותו, ממש בפוקס כי לא היה לי מה לקנות, והתאהבתי

אני../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

שם:יוליה גיל:15 שיר אהוב של סינרגיה:"זה לא ביחד"
איך הכרתם את סינרגיה: שמעתי לפני שנתיים את השיר "צועקים על אהבה"

נטעלה3

New member
מיאו =]

שם: נטע גיל: 15.5 שיר אהוב של סינרגיה: לחבק אותך.. איך הכרתם את סינרגיה: לא זוכרת.. אני מכירה אותם כבר ים זמן..

../images/Emo9.gif

שם:עמית גיל:13 (הגיל לא חשוב) שיר אהוב של סינרגיה:מרגיש אחר איך הכרתם את סינרגיה:אחותי חרשה על השירים שלהם

עונה

שם:לילך גיל:15 וחצי שיר אהוב של סינרגיה: מממ כולם, אבל אם צריך לבחור... תראי זה אני איך הכרתם את סינרגיה:בפעם הראשונה ששמעתי את צועקים על אהבה, מזמן

greengirl4ever

New member
[=

ריקל בת 22 מטבריה "לחבק אותך" השיר הכי יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שכל השירים מהממים!!!

Yaarit4

New member
../images/Emo9.gif

שם:יערה גיל:18 שיר אהוב של סינרגיה:זה לא ביחד איך הכרתם את סינרגיה:מהשיר צועקים על אהבה:]

SyNeRgY2006

New member
עונהההה

שם: יניב גיל: עוד 3 חודשים 19 שיר אהוב של סינרגיה: יש הרבה...אבל הכי הכי "לחבק אותך" איך הכרתי את סינרגיה: חבר השמיע לי את צועקים על אהבה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif עכשיו אני, גם לי מגיע.

שם:
כוכב גיל:
21 שיר אהוב של סינרגיה:
לחבק אותך איך הכרתם את סינרגיה:
דרך אהובי זכרונו לברכה.

taltolaa

New member
שאלון...

שם:טל גיל:15 שיר אהוב: לחבק אותך. הכרתי את סינרגיה דרך חבר שלי... הוא שלח לי 2 שירים שלהם ומאז התאהבתי בהם חח וזהו...

טוב שניזכרתי..

שם: יעל גיל: 19 שיר אהוב של סינרגיה: אשם אלפי זוגות עיניים את לא כאן צועקים איך הכרתם את סינרגיה: ראיתי אתהקליפ של צועקים נראה לי זה היה באיזור אוקטובר נובמבר 03 משו כזה.. ומאז נדלקתי ..

n e g l e c t

New member
מממ

שם: נועה גיל: עוד חודש 17 :) שיר אהוב של סינרגיה: ממ, שאלה טובה. איך הכרתם את סינרגיה:לפני שנתיים ומשהו, מישהו השמיע לי את "צועקים על אהבה". הא, אבל חברה קנתה לי ת'דיסק שלהם ליום הולדת שנה שעברה, כי הראתי התעניינות בהם. וזהו, מכורה בכיף.

למעלה