שאלון קצרצר

O n M y O w n1

New member
שאלון קצרצר

משום ש..הצטרפו רבים : ] חובה לענות :] שם: גיל: שיר אהוב של סינרגיה: איך הכרתם את סינרגיה:

vered151

New member
../images/Emo9.gif

שם: ורד גיל: 16 וחצי שיר אהוב של סינרגיה: ממ..כרגע זה עוזב איך הכרתם את סינרגיה: שמעתי את צועקים על אהבה אבל לא זוכרת איפה...

סינטטית

New member
אני

שם: אור גיל: 17 שיר אהוב של סינרגיה: קשה לבחור איך הכרתם את סינרגיה: לפני 3 שנים וקצת שיצא הקליפ של צועקים על אהבה..

../images/Emo205.gif אני...

שם: בן גיל: 15 (עוד חודש..) שיר אהוב של סינרגיה: אני מדלג על השאלה הזאת...(זה קשה, מה לעשות?! ) איך הכרתם את סינרגיה: לפני 3 שנים וחצי, שמעתי את "צועקים על אהבה" ברדיו....(אפילו לפני שיצא הקליפ.!!
אמרו שאלה סינרגיה ואז מצאתי מידע עליהם (ובגלל שזה היה תחילת דרכם אז לא היה הרבה...) אחר כך קניתי את הדיסק שלהם, שהוא יצא ומשמה הדרך ארוכה.... בלי סינרגיה אין לי אנרגיה..........

Niran2

New member
הדיסק לא יצא ב2005?

למה עד עכשיו הייתי בטוח שצועקים על אהבה יצא בינואר 2005?

סינטטית

New member
הדיסק אכן יצא בינואר 2005 ../images/Emo13.gif

אני דיברתי על הקליפ, שיצא הרבהההה לפני שהדיסק יצא...

O n M y O w n1

New member
:]

שם:טל גיל:18 שיר אהוב של סינרגיה: צועקים על אהבה איך הכרתם את סינרגיה: דרך חברה

שלומיתת

New member
עונה.

שם:שלומית גיל:16 עוד חודש ו.. שיר אהוב של סינרגיה:אין..אוהבת את כולם.. איך הכרתם את סינרגיה:ממ חברה שלי שמה בטעות את צועקים על אהבה בדיסק שהיא עשתה לי..(מזמןןןן)ומאז הכל היסטוריהD:

עונה .

שם: רותם . גיל: עוד חודשיים + , 15 . שיר אהוב של סינרגיה: את כל השירים אני אוהבת :][: איך הכרתם את סינרגיה: מחברה שלי .

מכושפת15

New member
../images/Emo15.gif

שם: מילנה גיל: 15 שיר אהוב של סינרגיה: יחד נתגבר איך הכרתם את סינרגיה: ראיתי באיזה בלוג את שם הלהקה, שמעתי כמה שירים והתאהבתי.

אני ישן כבר אבל יאללה נענה.....

שם: יוני גיל: 18 שיר אהוב של סינרגיה: כולם כולם....ממש ככה איך הכרתם את סינרגיה: חבר שלי השמיע לי את "מה עשיתי" והיתאהבתי... מכאן הכל כבר סיפור אגדה....אני מכור לסינרגיה כמו לא יודע מה...חחחחחח זהו.

Mazi Love Brian

New member
^________^

שם:מזי 8-] . גיל: 16 + שיר אהוב של סינרגיה:כ ו ל ם
איך הכרתם את סינרגיה:אני חושבת שהתחלתי לשמוע אותם ברדיו

oshritsa17

New member
הכרתי אותם במסיבת סיום.....

שם:אושרית גיל:17 וחודשיים שיר אהוב:במיוחד דדיסק השני איך הכרתם את סינרגיה:חחחחחחחחחח במסיבת סיום של כיתות יב' להקה של בנים שרו תשיר "לחבק אותך" ומאז התאהבתי בהם

GR££N woMAN©

New member
פףף

שם: ענבר גיל: 16 וחצי שיר אהוב של סינרגיה: תראי זה אני
איך הכרתם את סינרגיה: המממ לפני המווון זמן, דרך צועקים על אהבה, אבל אין לי מושג איך

NiKi†a

New member
../images/Emo13.gif

שם: שירן גיל: 18 שיר אהוב של סינרגיה: את לא כאן, עוזב, עד שהכל יגמר, תראי זה אני...אוף הכל
איך הכרתם את סינרגיה: חח לא ממש זוכרת האמת, סתם ניסיתי [=

KNS

New member
ממ די נטשתי ..

אבל עכשיו חזרתי P: שם: קרן שושן גיל: 15 וחצי שיר אהוב של סינרגיה: מה עשיתי, עוזב...פשוט מעולים! איך הכרתם את סינרגיה:הכרתי אותם עוד לפני (בערך כשיצא להם חום יולי אוגוסט וצועקים על אהבה ) אבל לא ממש שמעתי אותם...לא מזמן ידיד שלי שלח לי כמה שירים שלהם...עכשיו יש לי את 2 הדיסקים ואני מכורה רשמית חח

אנייי

שם: מירב גיל: 14 שיר אהוב: אממ.. הרבה אבל בעיקר אשם וספרי איך הכרתי את סינרגיה: דרך השיר תראי זה אני

mayam15

New member
חדשה פה ^^ אז עניתי :]

שם: מאיה :] גיל: 15 שיר אהוב של סינרגיה: לחבק אותך 33> איך הכרתם את סינרגיה: כשהם הוציאו את "צועקים על אהבה" .. התאהבתי בהם D:

driffted girl

New member
תכריח אותי ../images/Emo46.gif

או שלא
שם: אורפ(ע)ז גיל: 18 ו4 חודש שיר אהוב של סינרגיה: לחבק אותך
איך הכרתם את סינרגיה: סבתא של דודה, של אחות של אמא קנתה ת'דיסק
, לבת של אחותה של הבעל של אישתו
.... או שסתם התחלתי לשמוע אותם מ"צועקים על אהבה" שהיינו חורשים על השיר ועושים לופים כשהיינו בחזרות להצגת ילדים....אחחחח נוסטלגיה

Hen Ohana

New member
אני

שם: חן גיל: 16 וחצי שיר אהוב של סינרגיה: אשם איך הכרתם את סינרגיה: לפניי שלוש שנים בערך חברה שלי המליצה לי ושלחה לי את לחבק אותך והתאהבתי

למעלה