אוו מיי פאקינג גאד!!! אני עונה!!!!!
שעת ההתחלה:14:31 שם:שיר תאריך לידה: 6.2.93 מזל: דלי מין: נקבה גובה: 1.56 צבע עיניים: חום מידת נעליים:36\37 תלוי באיזו נעל מדובר
איפה נולדת: ראשון לציון נכשלת במקצוע: אממ..כן
ביצפר: מה איתו? מאוהב: יכול להיות
חבר/חברה: אין אם כן, שם: *** כמה זמן אתם ביחד:*** מה את לובשת עכשיו: חולצה גזורה
ומכנסיים, שזאת הפיג'מה שלי
תעשי סקס לפני החתונה:
התאהבת פעם במורה?: לא, כי תמיד היו לי רק מורות
נקבות
מעשנת?: לא
שותה?: קולה זה נחשב?
סמים: לעולם לא!!! מפלרטט: לאא!! צבע אהוב: סגול\תכלת חיות אהובות: כלבים
סימני לידה: יש לי כתם לידה על הגב.. מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: כן
פעם רבתי עם חברה והתחלנו ללכת מכות
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמ..אני לא מדברת בכלל הרבה בטלפון
מישהו נתן לך סטירה?: לא
באינטרנט הרבה?: לא...ה=מ=ו=ן!! ביישן?: עם מי שאני לא מכירה אז כן..אבל אז אני נפתחת
מתקלח?: לא אז לא! ברור שאני מתקלחת
שונא ביצפר?: כןן! יש לך חיים?: מסתבר שלא, כי אני עונה על השאלון הזה
עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני יכולה לבטוח מאוד, ואז הם ישקרו לי
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, אבל זה היה בשביל לעזור להם.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אמ..ניראלי
תעשה צניחה חופשית?: ניראלי שכן! אוהב לרקוד?: לא כל כך
היית בחו"ל?:פעמיים
סילקו אותך מביצפר?: לא
השעו אותך?: לא
היית רוצה לגור במקום אחר?: לא! טוב לי כאן
אתה מפונק?: כן..חח כלבה: לא אני לא! שתייה מועדפת?: קולה/מיץ מנגו
שותה מים?: רק בבצפר באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: יאפ! אתה מודל לחיקוי?: תלוי מאילו בחינות מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: רק באוזניים יש לי.. אוהב להצטלם?: כן. אוהב לקחת תמונות של אחרים?: מזתומרת?! את שזופה?: לא.. מתעצבן בקלות?: הייתי אומרת אפילו שיותר מדי בקלות.. התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: כן..יש לי 2 אחים שהם במקרה גם תאומים
תחתונים?: מה איתם? מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: עם אמא כן.. מסתדר עם האחים?: בכלל לא.. איך אתה מוציא כעס?: מרביצה לאחים שלי
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא קעקוע?:אין לי מה היית רוצה?:לא הייתי רוצה מה הפרחים המועדפים עליך?: כלניות.. איך נראית האקסית שלך?: מכוער כמו לוידעת מה אתה חצוף?:*אין תגובה*
קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא כל כך
איך הפופיק שלך?: נורמלי לחלוטין מה הממוצע שלך? לא זוכרת מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: הסתרקתי, אז הוא נורמלי, יותר מאיך שהוא נראה בלילה תוכל להיות צמחוני?: לא חושבת.. איך את נראית?: נורמלית
תצא עם מישהי צעירה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא יודעת היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני ישר עונה שחית פעם בעירום?: חחחחחחחחחחחחח לא
מתי?: אף פעם!! לא היה ולא יהיה!! למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא כל כך אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אממ..לא הייתי צריכה
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אוקיי" רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמןןן..שהייתי חולה במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא חשוב לי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: אני לא יודעת וזה גם לא מעניין אותי מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: לא יודעת לתאר אותו... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין לי כי אני לא ישנה עם תכשיטים
איך את מרגישה עכשיו? אני די מעוצבנת בגלל השאלון
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע עם מה את ישנה? חולצה גזורה ומכנסיים האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה את נוהגת? לא נוהגת את ילדה של אבא או אמא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? לא יודעת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? מה עשית היום?
ישנתי, ועניתי על השאלון במשך שלוש שנים
**אני מוכרחה לציין שאלו השאלות הכי הזויות שעניתי עליהן בחיים שלי
** אה, וגם שאין לי כוח לחלק השני
אה, והשעה עכשיו היא 14:55