שאלון "קצרצר"..

אוו מיי פאקינג גאד!!! אני עונה!!!!!

שעת ההתחלה:14:31 שם:שיר תאריך לידה: 6.2.93 מזל: דלי מין: נקבה גובה: 1.56 צבע עיניים: חום מידת נעליים:36\37 תלוי באיזו נעל מדובר
איפה נולדת: ראשון לציון נכשלת במקצוע: אממ..כן
ביצפר: מה איתו? מאוהב: יכול להיות
חבר/חברה: אין אם כן, שם: *** כמה זמן אתם ביחד:*** מה את לובשת עכשיו: חולצה גזורה
ומכנסיים, שזאת הפיג'מה שלי
תעשי סקס לפני החתונה:
התאהבת פעם במורה?: לא, כי תמיד היו לי רק מורות
נקבות
מעשנת?: לא
שותה?: קולה זה נחשב?
סמים: לעולם לא!!! מפלרטט: לאא!! צבע אהוב: סגול\תכלת חיות אהובות: כלבים
סימני לידה: יש לי כתם לידה על הגב.. מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: כן
פעם רבתי עם חברה והתחלנו ללכת מכות
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמ..אני לא מדברת בכלל הרבה בטלפון
מישהו נתן לך סטירה?: לא
באינטרנט הרבה?: לא...ה=מ=ו=ן!! ביישן?: עם מי שאני לא מכירה אז כן..אבל אז אני נפתחת
מתקלח?: לא אז לא! ברור שאני מתקלחת
שונא ביצפר?: כןן! יש לך חיים?: מסתבר שלא, כי אני עונה על השאלון הזה
עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני יכולה לבטוח מאוד, ואז הם ישקרו לי
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, אבל זה היה בשביל לעזור להם.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אמ..ניראלי
תעשה צניחה חופשית?: ניראלי שכן! אוהב לרקוד?: לא כל כך
היית בחו"ל?:פעמיים
סילקו אותך מביצפר?: לא
השעו אותך?: לא
היית רוצה לגור במקום אחר?: לא! טוב לי כאן
אתה מפונק?: כן..חח כלבה: לא אני לא! שתייה מועדפת?: קולה/מיץ מנגו
שותה מים?: רק בבצפר באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: יאפ! אתה מודל לחיקוי?: תלוי מאילו בחינות מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: רק באוזניים יש לי.. אוהב להצטלם?: כן. אוהב לקחת תמונות של אחרים?: מזתומרת?! את שזופה?: לא.. מתעצבן בקלות?: הייתי אומרת אפילו שיותר מדי בקלות.. התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: כן..יש לי 2 אחים שהם במקרה גם תאומים
תחתונים?: מה איתם? מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: עם אמא כן.. מסתדר עם האחים?: בכלל לא.. איך אתה מוציא כעס?: מרביצה לאחים שלי
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא קעקוע?:אין לי מה היית רוצה?:לא הייתי רוצה מה הפרחים המועדפים עליך?: כלניות.. איך נראית האקסית שלך?: מכוער כמו לוידעת מה אתה חצוף?:*אין תגובה*
קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא כל כך
איך הפופיק שלך?: נורמלי לחלוטין מה הממוצע שלך? לא זוכרת מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: הסתרקתי, אז הוא נורמלי, יותר מאיך שהוא נראה בלילה תוכל להיות צמחוני?: לא חושבת.. איך את נראית?: נורמלית
תצא עם מישהי צעירה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא יודעת היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני ישר עונה שחית פעם בעירום?: חחחחחחחחחחחחח לא
מתי?: אף פעם!! לא היה ולא יהיה!! למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא כל כך אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אממ..לא הייתי צריכה
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אוקיי" רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמןןן..שהייתי חולה במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא חשוב לי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: אני לא יודעת וזה גם לא מעניין אותי מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: לא יודעת לתאר אותו... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין לי כי אני לא ישנה עם תכשיטים
איך את מרגישה עכשיו? אני די מעוצבנת בגלל השאלון
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע עם מה את ישנה? חולצה גזורה ומכנסיים האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה את נוהגת? לא נוהגת את ילדה של אבא או אמא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? לא יודעת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? מה עשית היום?
ישנתי, ועניתי על השאלון במשך שלוש שנים
**אני מוכרחה לציין שאלו השאלות הכי הזויות שעניתי עליהן בחיים שלי
** אה, וגם שאין לי כוח לחלק השני
אה, והשעה עכשיו היא 14:55

עונה- חלק 1 ../images/Emo39.gif

שעת ההתחלה: 15:58 שם: מורן תאריך לידה: 1.12.87 מזל: קשת מין: נקבה גובה: 1.62 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 מיקום: מרכז איפה נולדת: בבית חולים נכשלת במקצוע: כן ביצפר: רמלה לוד מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: לא יודעת התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא סמים: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: אין סימני לידה: אין מי החברים הכי טובים שלך?: לולי ואנה הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החברה הכי טובה שלי לולי(כינוי) מישהו נתן לך סטירה?: לא זוכרת באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: ברור שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא כל כך שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא כלבה: לא שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים.. פירסינגים?: אין אוהב להצטלם?: לא אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: מה? ברור שיש מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: בערך מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: בצעקות ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן קעקוע?: אין אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לא מה הממוצע שלך? 70 בערך איך השיער שלך נראה עכשיו?: מקורזל ומכוער תוכל להיות צמחוני?: לא יודעת תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא יודעת היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3 שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את כולי רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין השני, בלונדינית או ברונטית?: בלונדיני אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא כל כך החבר הכי טוב שלך בתול?: לא יודעת, נדמה לי שכן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין עלי תכשיטים עם מה את ישנה? עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה? לא את ילדה של אבא או אמא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? לא בוכה בבצפר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא מה עשית היום? כלום

עונה- חלק 2 ../images/Emo39.gif

עוד קצת עלי: תכונה טובה: אין תכונה רעה: יש הרבה את מאמינה בגורל? לא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? נמתחת ומנסה לישון עוד קצת מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? מוצאת לי צד נוח לישון בו את מי היית לוקחת לאי בודד? אותי איזה שפות את מדברת? עברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגישה לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? אין הרבה ולא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון? על היום שעבר ממה את הכי פוחדת? ממוות המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? שוקולד פיצפוצים ממתק אהוב? שוקולד מכונית? שיעור אהוב? אין חג? פסח :) שם לבן? הראל
שם לבת? יש הרבה תוכנית אהובה בטלויזיה? "ילדות רעות" מילה אהובה? דיסק אהוב? בע"ה הדיסק של הראל סקעת ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא בכית? לא צחקת? לא גרמת למישהו לצחוק? לא קנית משהו? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהבת? כן ראית את מגדל אייפל? לא שתית אלכוהול? לא עשנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהו? לא עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נשארת ער כל הלילה? לא פחדת מהחושך? לא זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק ונתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 16:11

d miss d

New member
שלי.

שעת ההתחלה: 16:35 שם: דור (בת) תאריך לידה: 19.8 מזל: אריה מין: נקבה גובה: 1.66 צבע עיניים: שחור מידת נעליים: 39 מיקום: מרכז איפה נולדת: בת ים נכשלת במקצוע: בהרבה ביצפר: בעע מאוהב: כן
חבר/חברה: בנתיים לא :) אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: גופיה וגי'נס תעשי סקס לפני החתונה: תלוי התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לפעמים שותה?: כן סמים: לא מפלרטט: כן צבע אהוב: לבן חיות אהובות: כלב באזיי היפיוף סימני לידה: לא מי החברים הכי טובים שלך?: אין לי כוח לרשום הכית מישהו?: עזבו אותי באמא'שלכם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם שירן מישהו נתן לך סטירה?: לא , לא כדי להתעסק איתי
באינטרנט הרבה?: ממ כן(?) חחח ביישן?: בקטנה מתקלח?: לא תמיד,אבל בדר"כ חחחחחחחחחחחחח כן שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: שמאוהבים אז כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מ1-10 900 חלללחחחיחחחח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אממ כן אבל אולי במקרה חריג יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: בכיף אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: אני חושבת שבכל אדם יש טיפת פינוק שתייה מועדפת?: פטל,קולה,וודקה רדבול שותה מים?: אה הא באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט מקס פראש יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: מממ לאחותי הקטנה (?) מה אתה לובש הכי הרבה?: מה שבאופנה פירסינגים?: היה בטבור אוהב להצטלם: לא התחביב שלי אבל כן אוהב לקחת תמונות של אחרים?: של אנשים חשובים :) אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: אוי כמה שכן התחלת שמועה על מישהו?: לא מה אני זבל יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: ממ מי יקנה לי? אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: חוטיני מישהי שיחקה בך?: כן הכלב שלי מסתדר עם אמאבא?: כן אבל יש תריבים מסתדר עם האחים?: עם הקטנה לא איך אתה מוציא כעס?: קללות ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: לא קעקוע?: בקרןב מה היית רוצה?: כרגע אוכל מה הפרחים המועדפים עליך?: ורד, שושנה איך נראית האקסית שלך?: חמוד חמוד אתה חצוף?: כשצריך קיץ או חורף?: קיץ "אני ילדה של קיץ" אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: אוי שאלה כזאת מטומטמת מה הממוצע שלך? 80 מה מספר המזל שלך?: 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מתולתל תוכל להיות צמחוני?: אממ אני חושבת שאני אסתדר תצא עם מישהי צעירה יותר?: תלוי כמה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: עד גבול מסוים היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מזהה השאלה הזאתת שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: אממ לא כל כך אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את היד של מי שעשה תשאלון
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מאמי,"קחי בגד ים שחי לי בווריד רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שהייתי חולה במין השני, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ממ לפעמים מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: לא יודעת מישהוא רוצה לבחון? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים באוזניים איך את מרגישה עכשיו? מאוהבת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? יום שישי עם מה את ישנה? פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה את נוהגת? עוד לא את ילדה של אבא או אמא? גם וגם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? לא זכור לי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? ממש לא מה עשית היום? דיברתי עם פיטר פן אחח תכונה טובה: תכונה רעה: את מאמינה בגורל? קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? את מי היית לוקחת לאי בודד? אם היית חיה איזה חייה היית? איזה שפות את מדברת? בן-אדם של לילה או יום? רגישה לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון? ממה את הכי פוחדת? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? חג? שם לבן? שם לבת? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאת אוהבת? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? לא מישהו בגד בך? לט נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהבת? כן ראית את מגדל אייפל? כן שתית אלכוהול? כן עשנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נשארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ממממ שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי?כן הרבה עברת על החוק ונתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן הרבה מה השעה: 16:54

d miss d

New member
אוי שחכתי לענות על כמה

תכונה טובה: מצחיקה תכונה רעה: פתיל קצר את מאמינה בגורל? כן קור או חום? גם וגם לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? ^^ את מי היית לוקחת לאי בודד? את פיטר ואוכל אם היית חיה איזה חייה היית? פרפר איזה שפות את מדברת? אנגלית,עבריץ בן-אדם של לילה או יום? גם וגם רגישה לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? עדיף שאני לא אדבר מה היום הכי טוב בחיים שלך? אתמול והיום מה הדבר הכי חשוב לך? כל האנשים שאני אוהבת על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון? ממממ ממה את הכי פוחדת? שכולם יעלמו המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? ממ כל מיני מכונית? האמר שיעור אהוב? קרימנולוגיה חג? חנוכה שם לבן? רוי שם לבת? אריאל,ים תוכנית אהובה בטלויזיה? עקרות בית ,מכושפות,ילדות רעות מילה אהובה? אני אוהב אותך דיסק אהוב? של הבנות ושל שירי ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? אה הא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כןןןןןןןןןןןןןןן התגעגעת למישהו? מאוודד

1אורטלוש

New member
פיטר פן תעשה לי טינקרבל חחח

ואיי עלק "חבר:ביינתים לא" חחח אלללללה בקרוב אצלנוו חחחחח

../images/Emo23.gif עונה -> חלק 1

שעת ההתחלה: 23:56 שם: שיר:) תאריך לידה: 2.10.1993 מזל: מאזניים => שליטעע מין: נקבה
גובה: 1.60 צבע עיניים: חום
מידת נעליים: 38 מיקום: ראשון לציון איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: הממ נכשלתי הרבה פעמים אבל עכשיו שיפרתי
ביצפר: מקיף ח'
מאוהב: נוופ.. חבר/חברה: אין...:) אם כן, שם: חעחע אין לי..אני בדד..יש הצעות?
כמה זמן אתם ביחד: אין לי חברר חחח מה את לובשת עכשיו: פיג'מה .. חח תעשי סקס לפני החתונה: כעע התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת?: חח ברור נרגילה מריחואנה חשיש אל סי די מה שבא לכם חופשי:) חחחחחח סתםםם לא מעשנתת ולאא אעשןן שותה?: רק קולה
חחחחח סמים: גמםלאאאא מפלרטט: חחחחחחח צבע אהוב: ורוד
חיות אהובות: כלבים..דולפינים..דגים בכלל..חחח סימני לידה: איןלי.. מי החברים הכי טובים שלך?: מאיוש
הכית מישהו?: חחחחחחחחחח כעעע...
יאללה מכותת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מאיושש
מישהו נתן לך סטירה?: כע..אבל בצחוק חחח באינטרנט הרבה?: כעע ביישן?: לפעמיםם מתקלח?: חחחחח אז לא שונא ביצפר?: בדם
יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לאא
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: חחח האמת כע
תעשה צניחה חופשית?: חחח אולי
אוהב לרקוד?: מאוד
היית בחו"ל?: כעע סילקו אותך מביצפר?: חחח לא אני ילדה טובהה
...עללקק
השעו אותך?: לאא.. היית רוצה לגור במקום אחר?: נוופ אתה מפונק?: לאא
כלבה: חופשי שתייה מועדפת?: קולה
שותה מים?: חחח אז לא באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט.. חחחחחח יש לך פלאפון?: כן ואני מאוהבת בו קשות
אתה מודל לחיקוי?: אולי..:) מה אתה לובש הכי הרבה?: טרנינג..ג'ינס..צבע ורוד..הממ פירסינגים?: באוזניים.. 3 חורים אוהב להצטלם?: מאודדדדדד
מצלמה
איפה
אליי
ד-ח-ו-ף
אוהב לקחת תמונות של אחרים?: חח אממ גם אתה שזופה?: אתה שזופה
חחחחחחח את, וכן מתעצבן בקלות?: חחחחחחחח אכן התחלת שמועה על מישהו?: נופפ...אולי בקטנה
יש לך קו טלפון משלך?: בפלאפון כע בבית לאא יש לך בריכה פרטית?: חחחחח לאא מה אני טחונה אחים ואחיות?: כעע תחתונים?: לא אני הולכת בלי..
מישהי שיחקה בך?: לצערי
מסתדר עם אמאבא?: אי אפשר להגיד שאין ריבים איתםם..
מסתדר עם האחים?: כע איך אתה מוציא כעס?:שרה, רוקדת. מנסה להוציא את זה כמה שיותר יפה ולא על אנשים.. ברחת פעם מהבית? לאא.. חולמ בהקיץ?: חחחחחח ברור קעקוע?: איןליי מה היית רוצה?: הממממ תנו לי לחשוב על זה ואני אחזור אליכםם מה הפרחים המועדפים עליך?: חבצלות איך נראית האקסית שלך?: אקס..כוסון
אתה חצוף?: לפעממיםם.. קיץ או חורף?: לפעמים ככה..לפעמים ככה.. אתה נהנה להתלכך?: חחחחחח כעעע איך הפופיק שלך?: כוסון בעליל מה הממוצע שלך? 86..חרישה..חחחח סתם מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בקוקו..חחח תוכל להיות צמחוני?: לא נראה ליי... איך את נראית?: כוסית..חחחחח מה זה השאלות האלה תצא עם מישהי צעירה יותר?: כע תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כע היו לך הפרעות אכילה?: לאא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה..שאני שומעת אני עונה חחחח שחית פעם בעירום?: חחחחחחח כשהייתי קטנהה מתי?: ^ ^ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שתיהםםם בוכה הרבה?: כשעצוב
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את האף
שונאת אותוו אצליי באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו
" רומנטי? כעע
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: חחחחחח אמממ... במין השני, בלונדינית או ברונטית?: בלונדיני אבל גם ברוננטי זה סבבה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: כע מחשוף?: אוהבתתתת החבר הכי טוב שלך בתול?: חחחח כעע מה הצבע תחתונים שלך?: דקה אני בודקתת.. ורוד
כמה צפוי
איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן..
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום..אממ..שעון נחשב
איך את מרגישה עכשיו? נייסס מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני יומיים עם מה את ישנה? כרית ושמיכה..
האם הפיצו עלייך שמועה? חח כע זונות במה את נוהגת? אופניים
את ילדה של אבא או אמא? של שתיהם
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? אממממממ בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? אולי מה עשית היום? סתםם הלכתי לחברה שלי הלכנו לקניון באנו אליי..

למעלה