שאלון קצרצר.......

essit

New member
שאלון קצרצר.......

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? מיטה או שמיכה? תיק או ארנק? ספר או סרט? ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? צום או אוכל? בבית או עם חברים? עיתון או ספר? וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? בלוג או צ'אט? מחשב או טלוויזיה? אייסיקיו או מסנג'ר? נגןאם-פי 3 או דיסקמן? פלאפון או אורנג'? סלקום או פלאפון? ערבית או ספרדית? יופ שישי או יום ראשון? עוגה או גלידה?

מיקמיק 1

New member
עונהה..שאלון נחמד..../images/Emo70.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל?יש לי כבר מחשב רגיל..אז הייתי רוצה מחשב נייד מיטה או שמיכה?יש לי את שניהם..חח..אבל בכל אופן הייתי לוקחת שמיכה כי המיטה שלי חדשה.. תיק או ארנק?ארנק ספר או סרט?שניהם ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום?צום צום או אוכל?צום..כי הצום זה זמן טוב לחשוב על כל מה שעשינו השנה ולבקש סליחה ממי שפגענו בו. בבית או עם חברים?עם חברים..ככה הזמן עובר יותר מהר. עיתון או ספר?ספר. וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה?אין משהו יותר טוב..אבל אני מעדיפה פורום. בלוג או צ'אט?אפ'חד.. מחשב או טלוויזיה?שניהם.. אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו נגןאם-פי 3 או דיסקמן? שניהם פלאפון או אורנג'?פלפון סלקום או פלאפון?סלקום ערבית או ספרדית?ספרדית. יופ שישי או יום ראשון?יום שישי עוגה או גלידה?עוגה..

אנייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? מחשב רגיל מיטה או שמיכה? מיטה תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? סרט ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופניים צום או אוכל? אוכל בבית או עם חברים? חברים עיתון או ספר? עיתון רכילות וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום בלוג או צ'אט? צ'אט מחשב או טלוויזיה? מחשב אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי נגןאם-פי 3 או דיסקמן? אם-פי3 פלאפון או אורנג'? פלאפון סלקום או פלאפון? פלאפון ערבית או ספרדית? ספרדית יום שישי או יום ראשון? שישייי עוגה או גלידה? גלידה

MRSHIVER

New member
:| :| :|

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..)
--------------------
מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד, כי יש לי כבר רגיל.
מיטה או שמיכה? שמיכה, כי יש לי כבר מיטה.
תיק או ארנק? תיק [אזמה אם ישלי, אפשר הרבה]
ספר או סרט? ספר [תצחקו, תצחקו. אבל עדיף ספר טוב]
ביום כיפור עדיףףף.....
--------------------
אופניים או צום? זה נוגד אחד ת'שני?.. פכלמקרה, Neither.
צום או אוכל? אוכל!! [למה מה עשיתי?]
בבית או עם חברים? עם חברים, שיהיה.
עיתון או ספר? ספר, מי רוצה להשתעמם מהעיתונים :\
וסתם בכללי..מה יותר טוב???...
--------------------------
פורום או קומונה? כעקרון קומונה, אבל פורום זה יותר פעיל.
בלוג או צ'אט? מה הקשר בכלל?
מחשב או טלוויזיה? מחשב..
אייסיקיו או מסנג'ר? מסי
נגןאם-פי 3 או דיסקמן? אמפי [בלי חלקים קופצים, יותר קטן, יותר קל להחליף מידע..]
פלאפון או אורנג'? לודע, מאיזו בחינה? קשה להחליט.
סלקום או פלאפון? פלאפון.
ערבית או ספרדית? יידיש.
יופ שישי או יום ראשון? שישי.
עוגה או גלידה? עוגלידה =]

עונהנהנה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..)לטוס או לקבל גור כלבים במתנה
-------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד מיטה או שמיכה?שניהם
תיק או ארנק?תיק ספר או סרט?סרט ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום?אופניים צום או אוכל?אוכל
בבית או עם חברים?חברים עיתון או ספר?ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה?שניהם בלוג או צ'אט?צ'אט tv מחשב או טלוויזיה?מחשב אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר נגןאם-פי 3 או דיסקמן? פלאפון או אורנג'?אורנג' סלקום או פלאפון?פלאפון ערבית או ספרדית?ספרדית יום שישי או יום ראשון?יום שישי! עוגה או גלידה?גלידה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד. מיטה או שמיכה? מיטה. תיק או ארנק? תיק. ספר או סרט? ספר. ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? לא זה ולא זה, עדיף להתנחל אצל מישהו. צום או אוכל? אוכל. בבית או עם חברים? עם חברים. עיתון או ספר? ספר. וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורומ. בלוג או צ'אט? בלוג. מחשב או טלוויזיה? מחשב. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ. נגןאם-פי 3 או דיסקמן? דיסקמן. פלאפון או אורנג'? כרגע יש לי פלאפון. סלקום או פלאפון? כנ"ל. ערבית או ספרדית? ספרדית. יופ שישי או יום ראשון? שישי. עוגה או גלידה? גלידה.

אני../images/Emo187.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? מיטה או שמיכה? תיק או ארנק?תיק ספר או סרט?ספר ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום?צום צום או אוכל?צום בבית או עם חברים?חברים ובבית
עיתון או ספר?ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה?נראה לי פורום כי יש יותר אנשים אבל גם קומונה זה פסדר.. בלוג או צ'אט?בלוג מחשב או טלוויזיה?מחשב+טלוויזיה אייסיקיו או מסנג'ר?גם וגם נגןאם-פי 3 או דיסקמן?דיסקמן פלאפון או אורנג'?אורנג' סלקום או פלאפון?-- ערבית או ספרדית?גם וגם יופ שישי או יום ראשון?יופ?
ויום שישי עוגה או גלידה?יש עוגות גלידה שזה גם טעים

D o o S h a

New member
עונהה

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..)- אוהוווו המון!
-------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל מיטה או שמיכה? *לא השוואה* תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? תלוי ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופנייםם! צום או אוכל? אוכלל בבית או עם חברים? חברים עיתון או ספר? ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? קומונה בלוג או צ'אט? צ'אט מחשב או טלוויזיה? מחשב אייסיקיו או מסנג'ר? מסן! נגןאם-פי 3 או דיסקמן? מפ3 פלאפון או אורנג'? אורנג'! סלקום או פלאפון? סלקום ערבית או ספרדית? ספרדייתתת@ יופ שישי או יום ראשון? שישי! עוגה או גלידה? עוגה

עונה

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד מיטה תיק ספר ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- צום צום עם חברים? עיתון וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום בלוג מחשב מסנג'ר נגןאם-פי 3 פלאפון סלקום ספרדית יופ שישי עוגה חמה

UGenius

New member
תשובות

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד זה מגניב
מיטה או שמיכה? שמיכה (מיטה כבר יש) תיק או ארנק? ארנק (נקרע לי) ספר או סרט? ספר ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופניים (למרות שגם זו לא אטרקציה) צום או אוכל? אוכל! בבית או עם חברים? עם חברים עיתון או ספר? ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום בלוג או צ'אט? בלוג מחשב או טלוויזיה? מחשב אייסיקיו או מסנג'ר? איי סי קיו נגןאם-פי 3 או דיסקמן? אמפי3 פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? פלאפון ערבית או ספרדית? ספרדית יופ שישי או יום ראשון? שישי עוגה או גלידה? גלידה

../images/Emo41.gif~עונה~../images/Emo41.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד מיטה או שמיכה? שמיכה תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? סרט ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופניים צום או אוכל? אוכל בבית או עם חברים? חברים עיתון או ספר? ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום בלוג או צ'אט? בלוג מחשב או טלוויזיה? מחשב אייסיקיו או מסנג'ר? מסן נגןאם-פי 3 או דיסקמן? דיסקמן פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? סלקום ערבית או ספרדית? ספרדית יום שישי או יום ראשון? ראשון עוגה או גלידה? גלידה

ט ל ו ש1

New member
עונהה../images/Emo9.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיללללל! מיטה או שמיכה?שמיכה תיק או ארנק?תיק ספר או סרט?סרט ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום?אנא עארף צום או אוכל?אוכל..נו ברור
מי לא רוצה לאכול בבית או עם חברים?חברים עיתון או ספר?עיתון וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה?פורום בלוג או צ'אט?צאט מחשב או טלוויזיה?אממ נראלי מחשב אייסיקיו או מסנג'ר?מסן נגןאם-פי 3 או דיסקמן?אמ פי 3 פלאפון או אורנג'?אור סלקום או פלאפון?פלא ערבית או ספרדית?אממ שניהם נחמדים
יום שישי או יום ראשון?שישי עוגה או גלידה?תלוי איזה עוגה וגלידה..בד"כ עוגה

Press Here

New member
אני חדשה:)

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) כסף
, או כל דבר...אני אוהבת הפתעות חיוביות -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד... מיטה או שמיכה? שמיכונת:) תיק או ארנק? ארנק, יותר חמוד, יותר קטן ויותר קומפקטי ספר או סרט? סרטט
ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופניים...צום מבאס צום או אוכל? אוכל|המבורגר| בבית או עם חברים? לודעת עיתון או ספר? מגזינים
וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? אני אישית גולשת הרבה בפורומים...קומונות לא ממש כי זה יותר חובבני...אבל גם קומונות
בלוג או צ'אט? לודעת מחשב או טלוויזיה? שניהם אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם נגןאם-פי 3 או דיסקמן? אמפי:) פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? סלקום ערבית או ספרדית? אני לומדת את שניהם:) יופ שישי או יום ראשון? שישי
עוגה או גלידה? גלידה

../images/Emo187.gif עונה

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד אבל יש חלק שיש בהם במקום עכבר דבר כזה שמגלגלים באמצע
מיטה או שמיכה? גם וגם תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? גם וגם ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופניים צום או אוכל? אוכל
בבית או עם חברים? עם חברים עיתון או ספר? ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום בלוג או צ'אט? בלוג מחשב או טלוויזיה? אממ שניהם.. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר נגןאם-פי 3 או דיסקמן? דיסקמן פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? סלקום ערבית או ספרדית? ספרדית יופ שישי או יום ראשון? שישי עוגה או גלידה? גם וגם

הזמן עובר מהר ככה בעבודה ../images/Emo13.gif

מה היית רוצה ליומולדת? חצי מיליון דולר -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? אין העדפה מיטה או שמיכה? מיטה תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? סרט ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? שינה לא זה ולא זה. צום או אוכל? אוכל, אזור לי לצום לצערי בבית או עם חברים? בבית עיתון או ספר? עיתון וספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום בלוג או צ'אט? צ'אט מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה אייסיקיו או מסנג'ר? אין העדפה נגןאם-פי 3 או דיסקמן? לא זה ולא זה. פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? פלאפון. ערבית או ספרדית? ספרדית יופ שישי או יום ראשון? יום שישי עוגה או גלידה? גלידה

H a d a r 15

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאניייייייייייי

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) 1.כרטיס לארה''ב 2.כרטיס לצרפת
חחח מישהו רוצה להיות נחמד?
-------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל מיטה או שמיכה?מיטה תיק או ארנק?תיק ספר או סרט?סרט ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום?צום צום או אוכל?אוכל חחחח אבל אני צמה ברור בבית או עם חברים?חבריםםם עיתון או ספר?עיתון וגם ספרררר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה?פורום בלוג או צ'אט?בלוג מחשב או טלוויזיה?|מחשב| אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי נגןאם-פי 3 או דיסקמן?MP3 פלאפון או אורנג'?פלאפון סלקום או פלאפון?סלקום ערבית או ספרדית?ס=פ=ר=ד=י=ת
יופ שישי או יום ראשון?ראשוןןןןן עוגה או גלידה?גלידה יאמאאאאאי

עונה.

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד. מיטה או שמיכה? שמיכה. תיק או ארנק? תיק. ספר או סרט? ספר. ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופניים. צום או אוכל? אוכל. בבית או עם חברים? בבית עם חברים. עיתון או ספר? ספר. וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום. בלוג או צ'אט? בלוג. מחשב או טלוויזיה? מחשב. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. נגןאם-פי 3 או דיסקמן? MP3. פלאפון או אורנג'? אורנג'. סלקום או פלאפון? סלקום. ערבית או ספרדית? ספרדית. יופ שישי או יום ראשון? שישי. עוגה או גלידה? עוגה.

../images/Emo118.gif

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) משו אישי -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד מיטה או שמיכה? שמיכה תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? גם וגם ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? צום (ולכל מי שרוכב באופניים או על משו וצם אז הוא שבר את הצום...) צום או אוכל? אוכל.. הכי כיף לא לצום בבית או עם חברים? חברים עיתון או ספר? ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? פורום בלוג או צ'אט? צ'אט מחשב או טלוויזיה? מחשב אייסיקיו או מסנג'ר? מסן נגןאם-פי 3 או דיסקמן? אם פי 3 פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? כנ"ל ערבית או ספרדית? צרפתית יופ שישי או יום ראשון? שישי (לא לומדים!!) עוגה או גלידה? גלידה

shemesh16

New member
שאלון חמוד :]

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? מחשב נייד מיטה או שמיכה? מיטה תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? סרט:) ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? צום צום או אוכל? צום! =] בבית או עם חברים? עם חברים.. עיתון או ספר? עיתון.. וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? לאדעת מזה קומונה.. בלוג או צ'אט? לאדעת.. מחשב או טלוויזיה? מחשבב אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו נגןאם-פי 3 או דיסקמן? אמ פי 3 :) פלאפון או אורנג'? אורנג' סלקום או פלאפון? אורנג' חחח ערבית או ספרדית? ספרדית ברוררר יום שישי או יום ראשון? שישי :) עוגה או גלידה? גלידה

למעלה