שאלון קצרצר

PUZMAK J

New member
שאלון קצרצר

ברכה(שלום,אהלן וכו'): מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? כמה אצבעות יש לך? כמה היית רוצה שיהיו לך? יש לך אח תאום? למה? כמה חורים יש לך בגוף? מה דעתך על אוטובוסים? כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? האם אתה מכור לפורומים? אילו? האם אתה משועמם? האם אתה מבלה שעות מול המחשב? מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? לאן הלכת? מי האדם האחרון שאמר לך שלום? מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? מי האדם האחרון שנישק אותך? מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? האם פגשת את שלמה ארצי? היית רוצה לפגוש? את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? האם אתה רוצה להיות? האם אתה משתתף בתנועת נוער? האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? האם אתה אוהב את החברים שלך? האם אתה יודע מי הם? האם אתה מכיר את עצמך? האם אתה יודע הכל? אתה חושב שאתה חכם? איפה אתה חי? מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? מי הbest friend שלך? האם הוא באמת מכיר אותך? הוא הוא יודע עליך הכל? מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? האם אתה שקרן? האם שיקרת לחבר טוב? אתה משוגע? האם חבריך חושבים שאתה משוגע? האם אתה מדמיין אנשים סגולים? האם יש להם קרניים? האם היית רוצה זנב? כנפיים? קרניים? צוואר ארוך? האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? האם אתה אדם של מגע? אתה אוהב לטייל ברגל? לה לה לה לה לה לה לה לה לה? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מה הפתגם האהוב עליך? האם אתה אוהב חריקות? האם כפות רגליים עושות לך את זה? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? האם אתה אוהב רופאים? האם אתה אוהב מחטים? האם אתה סטרילי? האם אתה אוהב ניקיון? מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? בזלזול? ביראת כבוד? בפחד? האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? אתה עייף? לך לישון!

PUZMAK J

New member
תשובות

ברכה(שלום,אהלן וכו'): שלום מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? ילך על הידיים כמה אצבעות יש לך? 20 כמה היית רוצה שיהיו לך? 35 יש לך אח תאום? לא למה? כי אני אוכל לבד כמה חורים יש לך בגוף? 11 מה דעתך על אוטובוסים? כשאין ברירה... כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חודשיים וחצי האם אתה מכור לפורומים? כן אילו? ג'אגלינג וחד אופן, מזג אוויר, הומור שחור, סקרים ושאלונים, פירומנים האם אתה משועמם? לא האם אתה מבלה שעות מול המחשב? לא מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום בצהריים לאן הלכת? לרכב על אופניים מי האדם האחרון שאמר לך שלום? מיה מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? מאיה מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? ננו מי האדם האחרון שנישק אותך? נטע
מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? מור מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? נטע
מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? נטע
האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? כן, הרבה האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? מאד את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) ריו יאבה איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? נטע
מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לפני שבוע ישנת על יד מישהו? שבוע שעבר נסעת על אופניים? היום בצהריים ראית מופע? שלשום ענית על שאלון? היום קראת ספר לימוד להנאתך? שבוע שעבר שמעת את ההצבעה באו"ם? שלשום התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ביולי, נגד ההתנתקות ניגנת בפסנתר? היום שברת כד? בחופש הגדול, כד של חבר שלי פיהקת? עכשיו נפל לך משהו על הראש? אתמול, התיקייה של נטע הלכת לבית הספר? לפני שבוע הכנסת את ראשך לאקווריום? גיל 11 רכבת על סוס? גיל 11 רכבת על בן-אדם? לפני ארבעה חודשים.. בסוף שנה שעברה ליטפת חתול? אתמול דיברת עם תוכי? היום, עם התוכי שלי נשכו אותך? שלשום הסתפרת? בסוף שנה שעברה.... הקוקו המסכן שלי.. כתבת מכתב? אתמול, במייל דיברת עם מישהו מחו"ל? אתמול, במייל ראית גמל? לפני שלושה ימים בטלוויזיה ראית פרת משה רבינו? בגן ראית צבי הנינג'ה? בכיתה ו' חבשת כובע? אתמול דרכת על נמלה? היום...
האם אתה חבר בחברה להגנת הטבע? חג"ס... האם אתה רוצה להיות? כן האם אתה משתתף בתנועת נוער? כן האם היא תנועה פוליטית? אחת תנועה מפלגתית ואחת לא ימין, שמאל או מרכז? ימין, בהחלט מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? הכל האם אתה אוהב את החברים שלך? מאד האם אתה יודע מי הם? כן האם אתה מכיר את עצמך? כן האם אתה יודע הכל? לא, אני גם לא מתיימר לדעת הכל אתה חושב שאתה חכם? כן איפה אתה חי? על הקרקע מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? הצעתי נישואים למקל מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? 55 ק"מ בטיול של חג"ס מי הbest friend שלך? מאיה האם הוא באמת מכיר אותך? כן הוא הוא יודע עליך הכל? כן מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? שום דבר האם אתה שקרן? לא האם שיקרת לחבר טוב? לא אתה משוגע? לא נראה לי... האם חבריך חושבים שאתה משוגע? אולי לפעמים... האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא האם יש להם קרניים? לא האם היית רוצה זנב? כןן!! כנפיים?כן!!!!!!! קרניים? לא צוואר ארוך? כן.. האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? לרוב מיותר... אבל לעיתים שימושי... האם אתה אדם של מגע? כן, בהחלט אתה אוהב לטייל ברגל? כן לה לה לה לה לה לה לה לה לה? להלה להלה להלה השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....משתיים בכלוב מה הפתגם האהוב עליך? סוף מעשה במחשבה תחילה האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? כן...
מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? כלום! האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? כן... האם אתה אוהב רופאים? לא מאד.. האם אתה אוהב מחטים? זה מעורר סלידה נעימה... האם אתה סטרילי? ממש לא האם אתה אוהב ניקיון? כן מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? גג של מתקן למחיזור בקבוקים מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? מתחת למיטה של אורי... לא יודע איך הגעתי לשם... מה אתה רואה כשאתה פותח את התריס? אור, ואת השכנים... האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא בזלזול? לא ביראת כבוד? ודאי בפחד? לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? כן אתה עייף? כן לך לישון! לילה טוב

חוג סיירות?

היי, גמני הייתי בחוג סיירות..נכון שזה אחד הדברים היותר כיפיים שעשית בחיים שלך?

נכון שאני ראשונה?!

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? לא יודעת, יפסיק ללכת?! כמה אצבעות יש לך? נראה לי ש.....20?! רגליים וידיים יחד כמה היית רוצה שיהיו לך? 20?! יש לך אח תאום? לא..וטוב שכך..למה שההורים יסבלו יותר.. למה?ככה..כי הזרע לא הפרה את הביצית לשתיים?! :) כמה חורים יש לך בגוף? שלא נדע.. את המינימום ועוד שלושה עגילים.. מה דעתך על אוטובוסים? איכסססססססססה..כבר דיברנו על זה שאחוקק חוק שיכחיד את המפלצת הזו מעל כדור הארץ! כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חצי שנה האם אתה מכור לפורומים? ממש לא.. אילו?אני לא.. האם אתה משועמם?לפעמים, בד"כ לא..עכשיו, כפי שאתם מבינים כן! האם אתה מבלה שעות מול המחשב?בעיקר, בכתיבת עבודות מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?לפני 3 שעות?! לאן הלכת?לפארק דרום לעשות סקי מים..עם חברים מי האדם האחרון שאמר לך שלום? ונילה.. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?ברק..הסתום הזה.. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?ערן?! מי האדם האחרון שנישק אותך?ונילוש.. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?לא זוכרת..זה היה מזמן מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?ונילה.. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?קרציצה האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? בערך..ובוא לא נדבר על זה.. האם פגשת את שלמה ארצי? כן, בהופעה בקסריה..שרתי איתו שתי מילים היית רוצה לפגוש?פגשתי..קרציות! את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם)פרדי מרקיורי?! איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?ונילה היפוף שלי.. מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לפני שבוע בקוסקוס של שישי ישנת על יד מישהו?כן, בתחילת שבוע.. נסעת על אופניים?מזמן לא..רולרבליידס נחשב?! ראית מופע?שנים.. ענית על שאלון?עכשיו?! קראת ספר לימוד להנאתך?לא, זה עדיין לא קרה לי. שמעת את ההצבעה באו"ם?לפני חצי שנה..נכנסתי לשיעור בפקולטה להיסטוריה..מעניין , לא רע בכלל התגייסת למלחמה בעד עיקרון? המון פעמים..אני עדיין פעילה באירגונים ועמותות ניגנת בפסנתר?כן, לפני שבועיים שברת כד?חחחח...בטעות...אווווווופס... פיהקת?מתי לא?! נפל לך משהו על הראש?כן, חרא של ציפור נחשב?! הלכת לבית הספר?אוניברסיטה?! הכנסת את ראשך לאקווריום?לא, למה לי?! יש שם דגים טורפים רכבת על סוס?לפני שנה..בחוות סוסים בר"ג רכבת על בן-אדם?חחחח...עדיין לא...בקרוב ליטפת חתול?איכסה! דיברת עם תוכי?כן. נשכו אותך?כלב..מאז, אני אוהבת אותם הסתפרת?לפני שנה וחצי עשיתי קצוץ מאז, ארך בטרוף כתבת מכתב?כן, לעמותה לחקר הסרטן דיברת עם מישהו מחו"ל?עם ידיד שלי שגר בניו יורק ראית גמל?באילת ראית פרת משה רבינו?הייתי מרימה אותן על הידיים בשיעורי חקלאות בביה"ס ראית צבי הנינג'ה?פעם..שנאתי את זה חבשת כובע?בחורף , לפעמים דרכת על נמלה?כנראה שאני עושה את זה כל הזמן, אבל אני לא מודעת האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?כן, אני מדריכה האם אתה רוצה להיות?אני כבר האם אתה משתתף בתנועת נוער?הייתי מדריכה בבני עקיבא וקצ"ב האם היא תנועה פוליטית?לא ממש.. ימין, שמאל או מרכז?נוטה שמאלה מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?יותר קל לשאול מה אני לא אעשה?! שלא נדע מה אעשה.. האם אתה אוהב את החברים שלך?מאוד האם אתה יודע מי הם?אכן, אין ספק האם אתה מכיר את עצמך?מאוד..אבל, תמיד מופתעת לגלות דברים חדשים האם אתה יודע הכל?לא.. אתה חושב שאתה חכם?אין הנחתום מעיד על עיסתו איפה אתה חי?בעולם לא מוגדר, ללא גבולות וחוקים, עולם ללא מעצורים, עולם שמפרים בו חוקים ומבינים שלשם כך הם נועדו,עולם בו אני היא מי שאני , בלי מסכות ושקרים, עולם שהוא אוטופיה אחת גדולה! מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?לא זוכרת.. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?יותר מ80 ק"מ אל תשאלו מי הbest friend שלך? כאילו אנגלית, להראות שאתם אינטילגנטים?! נחמד..ונילה האם הוא באמת מכיר אותך?הוא לומד להכיר..והוא מכיר המון במעט זמן הוא הוא יודע עליך הכל?כן מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?כלוום האם אתה שקרן?ממש לא, אני אלרגית לשקרים..אפ צי'''''''''' האם שיקרת לחבר טוב?לא אתה משוגע?שלא נדע האם חבריך חושבים שאתה משוגע?חחח..אין להם ספק האם אתה מדמיין אנשים סגולים?לא, למה?! האם יש להם קרניים?לא האם היית רוצה זנב?מה אני חמור? כנפיים?כן, לפעמים.. קרניים?לא צוואר ארוך?יש.. האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?טטרנים ..ענו על השאלה האם אתה אדם של מגע?גם..תלוי כלפי מי אתה אוהב לטייל ברגל?מאוד לה לה לה לה לה לה לה לה לה?לילילילילילי השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מכפכף ביד שעף לפרצוף?! :) מה הפתגם האהוב עליך? יש המון..כוסית זו לא מילה זו אימפריה האם אתה אוהב חריקות?לא..צמרמורת האם כפות רגליים עושות לך את זה?לא.. מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?עיניים לא מאמין לך...אל תאמין האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?כן האם אתה אוהב רופאים?אני חלק מהם..בעתיד הרחוק..בתכלס , לא מערכת מאוד משוחדת האם אתה אוהב מחטים?רק באומנות האם אתה סטרילי?כן האם אתה אוהב ניקיון?לא מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?שבט אפריקני מבית שעשוי חרא של בהמות מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?שם מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?את השכנים שלי ,עצים וגינה האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לא בזלזול?לא ביראת כבוד?לא בפחד?לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים?רק שאני מכירה אתה עייף?קצת לך לישון!ואם לא בא לי?! הא?!

CAM1LA

New member
עונה

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? יקנה חדשות כמה אצבעות יש לך? בוא נראה... 19. אה, לא 20. כמה היית רוצה שיהיו לך? 20 נראה לי יש לך אח תאום? בטח! אחות תאומה. ותמיד כשאני עושה משו לא בסדר, אז זו בעצם היא למה? ככה כמה חורים יש לך בגוף? 13. תחשבו לבד איך מה דעתך על אוטובוסים? החיים היו הרבה יותר קשים בלעדיהם כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? היא הייתה לפני 21 יום. אז זה אומר שטיפונת פחות משנה אם נהיה דייקנים האם אתה מכור לפורומים? רק לזה אילו? הרגע אמרתי האם אתה משועמם? אני מכורה לפורום של שאלונים. מזה אומר? האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כן מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? אתמול לאן הלכת? החוצה מי האדם האחרון שאמר לך שלום? חברה מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? חברה מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? גם חברה מי האדם האחרון שנישק אותך? בת דודה מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? מישו שנתקלתי בו בחנות מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חברה מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? דודה של חברה שלי שהיא במקרה יעל שרוני (מה, אסור להשוויץ?) האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) אמינם והאחים בולדווין איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? מוטי מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לפני מליון שנה ישנת על יד מישהו? חודשיים נסעת על אופניים? חודש חודשיים ראית מופע? הרבה זמן ענית על שאלון? לפני כמה שעות קראת ספר לימוד להנאתך? חחח... אף פעם שמעת את ההצבעה באו"ם? אף פעם! פויה פוליטיקה התגייסת למלחמה בעד עיקרון? אה? איזה מלחמה? ניגנת בפסנתר? שנה אולי. אבל לא ממש ניגנתי, סתם חירבשתי שברת כד? לפני כמה שנים פיהקת? עכשיו. זה פסיכולוגי. כשמדברים ליד מישהו על פיהוקים זה עושה לו חשק לפהק. נפל לך משהו על הראש? לפני שבוע בערך. עלה הלכת לבית הספר? לפני החופש הכנסת את ראשך לאקווריום? איכ.. אף פעם רכבת על סוס? לפני המון זמן רכבת על בן-אדם? חחח... שנה שנתיים ליטפת חתול? היום דיברת עם תוכי? ארבע חודשים נשכו אותך? היום. החתול המופרע שלי הסתפרת? חצי שנה כתבת מכתב? המון המון המון זמן דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני שש שנים בערך ראית גמל? לפני כמה ימים בטלוויזיה. במציאות לא זוכרת ראית פרת משה רבינו? שלוש ארבע חודשים ראית צבי הנינג'ה? מי זוכר כל כך הרבה דברים?! כמה חודשים חבשת כובע? ביום חמישי במפגש של פרויקט "המקלדת" דרכת על נמלה? איך לעזאזל אני אמורה לזכור את זה?! האם אתה חבר בחברה להגנת טבע? נראה לי שאמא שלי כן האם אתה רוצה להיות? למה לא? האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? הרבה האם אתה אוהב את החברים שלך? כן האם אתה יודע מי הם? אני מניחה שהם לא סוכנים סמויים אז כן האם אתה מכיר את עצמך? כן האם אתה יודע הכל? חחח... יודעת הכל? טוב שלא הגזמנו אתה חושב שאתה חכם? אני אחד מבני האדם הכי דפוקים שקיימים על כדור הארץ איפה אתה חי? ברמת גן מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? לא זוכרת מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? 5 קילומטר מי הbest friend שלך? אתם לא מכירים האם הוא באמת מכיר אותך? לא לגמרי הוא יודע עליך הכל? לא מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? חומר קטלני ביותר שישמיד את האנושות האם אתה שקרן? אממ... אני מודה שאני משקרת לפעמים, אבל רק לפעמים האם שיקרת לחבר טוב? כן אתה משוגע? מאוד האם חבריך חושבים שאתה משוגע? חלק האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא אבל הרגע דמיינתי האם יש להם קרניים? לא. יש להם שפתיים אדומות, אבל ממש האם היית רוצה זנב? לא כנפיים? מאוד קרניים? לא צוואר ארוך? לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי אבל לכלבים הרבה יותר האם אתה אדם של מגע? כן אתה אוהב לטייל ברגל? כן. במיוחד בלילה לה לה לה לה לה לה לה לה לה? ארצ'יבלד!!! השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... עדיף שלא. עולות לי הסיטואציות לא כל כך נעימות מה הפתגם האהוב עליך? לא עולה לי בראש כרגע... האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? ריבועים לא מאמין לך... בעיה שלך האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? ציפורה מ"טרה אספרנסה"?! האם אתה אוהב רופאים? מאוד תלוי האם אתה אוהב מחטים? כן האם אתה סטרילי? לפעמים האם אתה אוהב ניקיון? כן מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? שירותים מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? כנ''ל מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? בניין האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא בזלזול? לא ביראת כבוד? לא בפחד? לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? לא אבל אני מוציאה לאנשים לשון מהאוטו (כמה בוגר מצידי) אתה עייף? לא לך לישון! ננה בננה (מוציאה לשון)

עונה

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? ישים פרוטזות. כמה אצבעות יש לך? 10 +10 כמה היית רוצה שיהיו לך? לא מספיק? יש לך אח תאום? לא למה? כי אין. כמה חורים יש לך בגוף? 4 מוספים ועוד כמה טבעיים. מה דעתך על אוטובוסים? אחלה. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 7 חודשים. האם אתה מכור לפורומים? כן. אילו? האם אתה משועמם? מאוד. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כן. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? אתמול. לאן הלכת? לעבודה. מי האדם האחרון שאמר לך שלום? חבר שלי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? ???? מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? ???? מי האדם האחרון שנישק אותך? חבר שלי. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? חבר שלי. מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חבר שלי. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? חברה שלי. האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא. האם פגשת את שלמה ארצי? לא. היית רוצה לפגוש? לא. את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) אלביס. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? מעולם לא. ישנת על יד מישהו? אתמול. נסעת על אופניים? גיל 16. ראית מופע? גיל 16. ענית על שאלון? כרגע. קראת ספר לימוד להנאתך? לפני חודשיים. שמעת את ההצבעה באו"ם? מעולם לא. התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ??? ניגנת בפסנתר? לפני שלוש שנים. שברת כד? ??? פיהקת? היום. נפל לך משהו על הראש? לא זוכרת. הלכת לבית הספר? לפני חמישה חודשים. הכנסת את ראשך לאקווריום? נו, באמת. רכבת על סוס? גיל 8. רכבת על בן-אדם? חחח, אתמול רציתי, אבל לא יצא. ליטפת חתול? היום. דיברת עם תוכי? לפני שלושה שבועות. נשכו אותך? היום. הסתפרת? לפני כמה ימים. כתבת מכתב? לפני כמה חודשים. דיברת עם מישהו מחו"ל? אתמול. ראית גמל? חחחח, כל יום? ראית פרת משה רבינו? חומייני נחשב? ראית צבי הנינג'ה? לפני שבוע. חבשת כובע? חורף שעבר. דרכת על נמלה? האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא האם אתה רוצה להיות? לא האם אתה משתתף בתנועת נוער? השתתפתי האם היא תנועה פוליטית? כן ימין, שמאל או מרכז? שמאל. מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? הרבה האם אתה אוהב את החברים שלך? כן האם אתה יודע מי הם? כן האם אתה מכיר את עצמך? כן האם אתה יודע הכל? לא אתה חושב שאתה חכם? כן איפה אתה חי? מחוץ לעולם הזה מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? התנשקתי מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? מי הbest friend שלך? חבר שלי האם הוא באמת מכיר אותך? כן הוא הוא יודע עליך הכל? כן מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? משענת של כיסא. האם אתה שקרן? לא האם שיקרת לחבר טוב? כן אתה משוגע? לא האם חבריך חושבים שאתה משוגע? לא האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא האם יש להם קרניים? גם לא האם היית רוצה זנב? לא כנפיים? לפעמים. קרניים? לא צוואר ארוך? לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי האם אתה אדם של מגע? כן אתה אוהב לטייל ברגל? כן לה לה לה לה לה לה לה לה לה? ברור השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... משניים על העץ מה הפתגם האהוב עליך? האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? עיניים לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא האם אתה אוהב רופאים? לא האם אתה אוהב מחטים? מאוד. האם אתה סטרילי? חחח האם אתה אוהב ניקיון? כן מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? בית מלון מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? כביש האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא בזלזול? לא ביראת כבוד? לא בהכרח בפחד? לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? לא אתה עייף? לא לך לישון! לא רוצה

A Radcliffe

New member
ME?../images/Emo129.gif

ברכה(שלום,אהלן וכו'):היי...
מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?מה? כמה אצבעות יש לך?20......... כמה היית רוצה שיהיו לך?20.... יש לך אח תאום?לא למה?כי לאחים שלי יש... כמה חורים יש לך בגוף?טבעי או לא טבעי? מה דעתך על אוטובוסים?אחלה..... כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?המון.. האם אתה מכור לפורומים?כן...
אילו?או....המון! האם אתה משועמם?מאוד האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כן מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?היום לאן הלכת?לא יודעת איך קוראים לזה
מי האדם האחרון שאמר לך שלום?אה.. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?אה.. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?אה... מי האדם האחרון שנישק אותך?אה.. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?יואו!!!!!!!!!!!!! מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?לא זוכרת מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?סבא וסבתא שלי? האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?לא האם פגשת את שלמה ארצי?לא היית רוצה לפגוש?לא! הוא יצא לי מכל החורים\/ את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם)דניאל רדקליף! איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?לא אגלה ולא אגיד מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת?אה.. ישנת על יד מישהו?אה....במחנה קיץ?אה גם אז לא..... נסעת על אופניים?יום כיפור ראית מופע?מזמן...לפני שנתיים בערך+>המורדים *מתביישת בעצמי* ענית על שאלון?היום...הא..... קראת ספר לימוד להנאתך?מזמן...תחילת השנה שמעת את ההצבעה באו"ם?NEVER EVERֱ התגייסת למלחמה בעד עיקרון?... ניגנת בפסנתר?היום...לא שאני באמת יודעת לנגן... שברת כד?... פיהקת?... נפל לך משהו על הראש?... הלכת לבית הספר?מזמן..? הכנסת את ראשך לאקווריום?... רכבת על סוס?.. רכבת על בן-אדם?.. ליטפת חתול?היום! דיברת עם תוכי?... נשכו אותך?... הסתפרת?מזמן.. כתבת מכתב?.. דיברת עם מישהו מחו"ל?.. ראית גמל?.. ראית פרת משה רבינו?... ראית צבי הנינג'ה?פרקים שלמים?שהייתי קטנה יותר
חבשת כובע?היום דרכת על נמלה? אולי היום האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא האם אתה רוצה להיות?אולי האם אתה משתתף בתנועת נוער?כן האם היא תנועה פוליטית?אמורה לא להיות אבל במחנ"ק האחרון כל המחסן היה מלא בשלטים נגד ההתנתקות ימין, שמאל או מרכז?... מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?.. האם אתה אוהב את החברים שלך?אם לא הם לא היו החברים שלי, לא? האם אתה יודע מי הם?דא... האם אתה מכיר את עצמך?לא ממש האם אתה יודע הכל?לא אתה חושב שאתה חכם?לא איפה אתה חי?ומה שלום אחותך... מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?... מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?אה.... מי הbest friend שלך?נועה האם הוא באמת מכיר אותך?אני מקווה הוא הוא יודע עליך הכל?לא מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?כרית האם אתה שקרן?לפעמים
האם שיקרת לחבר טוב?אולי... אתה משוגע?לא האם חבריך חושבים שאתה משוגע?לא האם אתה מדמיין אנשים סגולים?לא האם יש להם קרניים?לג'יימס כן.. האם היית רוצה זנב?לא כנפיים?כן.. קרניים?לא.. צוואר ארוך?לא תודה... האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?שימושי... האם אתה אדם של מגע?אה... אתה אוהב לטייל ברגל?לא לה לה לה לה לה לה לה לה לה?לה לה...<+שכחת בשביל השיר של הדרדסים...
השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מאשר שתיים על הגריל...?
מה הפתגם האהוב עליך?אה.... האם אתה אוהב חריקות?אה.. האם כפות רגליים עושות לך את זה?מה? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?מה? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?לא האם אתה אוהב רופאים?לא... אבל הם די שימושיים האם אתה אוהב מחטים?לא
האם אתה סטרילי?אה.... האם אתה אוהב ניקיון?כן מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?מחנ"ק מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?מחנ"ק מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?בית כנסת מחורבן האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לא בחשדנות...יותר בגועל.... בזלזול?כן...אפשר להגדיר את זה ככה.. ביראת כבוד?לא בפחד?לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים?לא... אתה עייף?לא לך לישון!למה? וויזלי:)

MikeY fReAk

New member
Moooo.../images/Emo79.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? ? כמה אצבעות יש לך? 20 כמה היית רוצה שיהיו לך? לאדעת. יש לך אח תאום? לא למה? כי לא יצא. כמה חורים יש לך בגוף? ככה וככה. מה דעתך על אוטובוסים? מעצבן. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 3 חודשים בערך. האם אתה מכור לפורומים? כן. אילו? לא עניינך. האם אתה משועמם? בערך. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כן. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום בבוקר. לאן הלכת? ת"א. מי האדם האחרון שאמר לך שלום? אבא אולי? מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? לאדעת מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? לאדעת. מי האדם האחרון שנישק אותך? נשיקה נשיקה או על הלחי?:p נו אפעם לא התנשקתי! די תפסיקו לעשות לי רע על הלב.. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? דורונוש מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חברה שלי. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? " " . האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) אממממ ווע לודעת. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? דורונוש:\ מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לפני כמה ימים ישנת על יד מישהו? לפני כמה ימים נסעת על אופניים? וואו, שנים. אני לאדעת לרכב:p ראית מופע? 1.10 ענית על שאלון? לפני כמה דקות קראת ספר לימוד להנאתך? מזמן שמעת את ההצבעה באו"ם? מזמן התגייסת למלחמה בעד עיקרון? .. ניגנת בפסנתר? אפעם שברת כד? אפעם..? פיהקת? לא זוכרת נפל לך משהו על הראש? חחח לא בדיוק נפל, אבל צוואר של גיטרה:p הלכת לבית הספר? לא זוכרת הכנסת את ראשך לאקווריום? אפעם רכבת על סוס? כמעט 3 שנים רכבת על בן-אדם? לא זוכרת ליטפת חתול? אני כבר לא מסוגלת להיקשר לחתולים, אז אני נמנעת מללטף.. דיברת עם תוכי? NEVER.. נשכו אותך? לודעת הסתפרת? שנה וחודש כתבת מכתב? וואו. מזמן. דיברת עם מישהו מחו"ל? לא מזמן ראית גמל? שנה+... ראית פרת משה רבינו? לא זוכרת, מזמן ראית צבי הנינג'ה? לפני כמה חודשים-בחופש הגדול..חיחי היו משדרים את זה בבוקר וזה היה כה משעשע, זה היה בימים שלא הייתי חייבת לישון..ווע:] חבשת כובע? אתמול:] הקפוצ'ון נחשב, נכון?:p דרכת על נמלה? לאדעת האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא האם אתה רוצה להיות? לא האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית? .. ימין, שמאל או מרכז? כלום מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? כלום האם אתה אוהב את החברים שלך? כן האם אתה יודע מי הם? רובם, כך אני נוטה להאמין. האם אתה מכיר את עצמך? לאדעת האם אתה יודע הכל? לא אתה חושב שאתה חכם? לא איפה אתה חי? בירושלים מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? לא זוכרת, מזמן לא שיחקתי מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? מפה עד לכותל:X מי הbest friend שלך? דורונוש האם הוא באמת מכיר אותך? כן הוא הוא יודע עליך הכל? אפחד לא יודע עלי הכל מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כתר האם אתה שקרן? אוח כוסעמק. האם שיקרת לחבר טוב? לא אתה משוגע? לרוב האם חבריך חושבים שאתה משוגע? כן האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא האם יש להם קרניים? לא האם היית רוצה זנב? לא כנפיים? כן קרניים? לא צוואר ארוך? לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי האם אתה אדם של מגע? כן אתה אוהב לטייל ברגל? לפעמים לה לה לה לה לה לה לה לה לה? ברור שלא. השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....משתיים על העץ? מה הפתגם האהוב עליך? Live and let live האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? ידיים לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא האם אתה אוהב רופאים? תלוי איזה, יש כאלה ממש מותק האם אתה אוהב מחטים? לא האם אתה סטרילי? חח מזה השאלה הזאת, גאד
האם אתה אוהב ניקיון? לפעמים מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? 480.. מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? 480:X מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? מרפסת האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לפעמים בזלזול? לפעמים ביראת כבוד? לפעמים בפחד? לפעמים. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? כשאני לא מכירה אותם, ואני בעיר אחרת, ועם אנשים שאני אוהבת, ושלא אכפת לי מכלום. אתה עייף? כן לך לישון! אח"כ.

בואו נעשה את זה קצר..

HEY מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? יקבל מכה בביצים. כמה אצבעות יש לך? עשרים עד לשלב זה בחיי. כמה היית רוצה שיהיו לך? שלושים. יש לך אח תאום? כן. לצערי אי שם. למה? למה אתם שואלים אותי? כמה חורים יש לך בגוף? מספיק. מה דעתך על אוטובוסים? אוהב! כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חצי שנה. האם אתה מכור לפורומים? לא. אילו? לא. האם אתה משועמם? עכשיו כן. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? משתדל שלא. רק שאני עם החברה על המחשב או אצלה. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? לפני שלוש שעות. לאן הלכת? חזרתי מהעבודה. מי האדם האחרון שאמר לך שלום? גילה אזולוס. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? החברה כיפכפה אותי. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? החברה שלי.. זה לא היה נעים. מי האדם האחרון שנישק אותך? נו.. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? נו..?!? מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? כנ"ל. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? היא! האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? ברור.. האם פגשת את שלמה ארצי? כן! היית רוצה לפגוש? פגשתי! את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) יאסר עראפת איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? משה אופיר. מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לפני שבועיים. ישנת על יד מישהו? אתמול :) נסעת על אופניים? לפני ארבעה חודשים. ראית מופע? חודשיים וחצי. ענית על שאלון?שלוש דקות. קראת ספר לימוד להנאתך? שמונה חודשים. שמעת את ההצבעה באו"ם? 23 שנה. התגייסת למלחמה בעד עיקרון? שנה פלוס מינוס. ניגנת בפסנתר? שנה. שברת כד? שלושה שבועות. פיהקת? 14 שעות. נפל לך משהו על הראש? אני אפילו לא יענה על זה! הלכת לבית הספר? שבעה חודשים. הכנסת את ראשך לאקווריום? לא קרה. רכבת על סוס? שנתיים. רכבת על בן-אדם? ארבע וחצי שנים. ליטפת חתול? יאק.. שלוש שנים. דיברת עם תוכי? שבע שנים. נשכו אותך? אתמול. הסתפרת? לפני שלושה שבועות. כתבת מכתב? שלושה שבועות. דיברת עם מישהו מחו"ל? שלשום. ראית גמל? חצי שנה. ראית פרת משה רבינו? עשרה חודשים. ראית צבי הנינג'ה? כל יום! חבשת כובע? חודש. דרכת על נמלה? עשרה ימים. האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא. האם אתה רוצה להיות? כן. האם אתה משתתף בתנועת נוער? בצעירותי כן. האם היא תנועה פוליטית? כן. ימין, שמאל או מרכז? מרכז, נוטה לשמאל. מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? עצומות. האם אתה אוהב את החברים שלך? הם בסדר. האם אתה יודע מי הם? לא. האם אתה מכיר את עצמך? אני חידה. האם אתה יודע הכל? משתדל.. אתה חושב שאתה חכם? כן.. אבל אין לי אין להוכיח זאת. איפה אתה חי? אצל הוריי. מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? שיקה עם גבר, הליכה על נעלי עקב. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? 27 ק"מ. מי הbest friend שלך? עמית סער. האם הוא באמת מכיר אותך? כן. הוא הוא יודע עליך הכל? לא. מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? חשוש. האם אתה שקרן? לא! האם שיקרת לחבר טוב? שקר לבן. אתה משוגע? יסססס. האם חבריך חושבים שאתה משוגע? כן. האם אתה מדמיין אנשים סגולים? רק שאני סבב במסדרונות סלקום. האם יש להם קרניים? כבר לא. האם היית רוצה זנב? כן. כנפיים? מאוד. קרניים? לא צוואר ארוך? לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי. האם אתה אדם של מגע? אוהב לגעת, לא שנוגעים בי. אתה אוהב לטייל ברגל? מאוד. לה לה לה לה לה לה לה לה לה? פאם פאם..?!? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר שניים על האש. מה הפתגם האהוב עליך? חייה ותן לחיות. האם אתה אוהב חריקות? שיניים? האם כפות רגליים עושות לך את זה? כן. מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? השפתיים, העיניים והחזה שלה! לא מאמין לך... לא צריך :( האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? כמובן! האם אתה אוהב רופאים? מרחוק. האם אתה אוהב מחטים? כן.. מת על זה.. האם אתה סטרילי? מאוד. האם אתה אוהב ניקיון? כן. מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? ספסל בגן ציבורי. מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? גן ציבורי. מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? בית ערבי וכלבה מדהימה. האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? ברור. בזלזול? ברור. ביראת כבוד? הלוואי. בפחד? כן. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? כן. אתה עייף? כמעט תמיד.

יyלושקי

New member
'ני

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? מאיפה לי כמה אצבעות יש לך? 89.6 כמה היית רוצה שיהיו לך? 6.9 יש לך אח תאום? כן :p למה? כי ככה החלטתי :p כמה חורים יש לך בגוף? מבחינת עגילים 7 מבחינת פה ומה שלמטה XD כמו לכולם מה דעתך על אוטובוסים? איכ כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חודש וחצי האם אתה מכור לפורומים? כע אילו? מכפת לכם :p האם אתה משועמם? לא האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כע מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום לאן הלכת? לקניון מי האדם האחרון שאמר לך שלום? חברים P: מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? לא זוכרת מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? חחח ממש לא זוכרת XD מי האדם האחרון שנישק אותך? אמא מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? חברה מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חברים מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? חברה [אני לא אומרת שמות קפצו ליי] האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) אפחד איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? :p מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? מה?! ישנת על יד מישהו? מזמן נסעת על אופניים? בחופש הגדול ראית מופע? מזמן ענית על שאלון? |= קראת ספר לימוד להנאתך? לא טח שמעת את ההצבעה באו"ם? מה? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? מה? ניגנת בפסנתר? לא ניגנתי שברת כד? מזמן פיהקת? אתמול.. נפל לך משהו על הראש? -,- הלכת לבית הספר? לפני החופש?!" הכנסת את ראשך לאקווריום? |= רכבת על סוס? וואיי מזמן רכבת על בן-אדם? חחחח לא מזמן ליטפת חתול? היוםםם דיברת עם תוכי? |= נשכו אותך? אתמול הסתפרת? מזמןן כתבת מכתב? לא מזמן דיברת עם מישהו מחו"ל? היום ראית גמל? היום ראית פרת משה רבינו? היום ראית צבי הנינג'ה? בגלגול הקודם חבשת כובע? לא זוכרתת דרכת על נמלה? |= האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? האם אתה רוצה להיות? האם אתה משתתף בתנועת נוער? האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? האם אתה אוהב את החברים שלך? האם אתה יודע מי הם? האם אתה מכיר את עצמך? האם אתה יודע הכל? אתה חושב שאתה חכם? איפה אתה חי? מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? אתם לא רוצים לדעת חחחחחח מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? מי הbest friend שלך? האם הוא באמת מכיר אותך? הוא הוא יודע עליך הכל? מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? האם אתה שקרן? האם שיקרת לחבר טוב? אתה משוגע? האם חבריך חושבים שאתה משוגע? האם אתה מדמיין אנשים סגולים? האם יש להם קרניים? האם היית רוצה זנב? כנפיים? קרניים? צוואר ארוך? האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? האם אתה אדם של מגע? אתה אוהב לטייל ברגל? לה לה לה לה לה לה לה לה לה? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מה הפתגם האהוב עליך? האם אתה אוהב חריקות? האם כפות רגליים עושות לך את זה? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? האם אתה אוהב רופאים? האם אתה אוהב מחטים? האם אתה סטרילי? האם אתה אוהב ניקיון? מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? בזלזול? ביראת כבוד? בפחד? האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? אתה עייף? לך לישון! |=

leeseg

New member
עונה..

ברכה(שלום,אהלן וכו'): היי, מה המצב? ^_^ מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?מאיפה?! כמה אצבעות יש לך?10 בידיים עשר ברגליים, אבל רק לארבעה מהם קוראים אצבע רשמית חחח כמה היית רוצה שיהיו לך? מספיק לי יש לך אח תאום? אממ לא, אבל אני מאמינה שיש הרבה דברים שאני דומה בהם להרמיוני למה? כי אני אוהבת לקרוא, אני אוהבת ללמוד, אני מתקנת את כולם, אני אוהבת לריב כמה חורים יש לך בגוף? פופיק נחשב? מה דעתך על אוטובוסים? פחד אימים!! כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? עשרה חודשים האם אתה מכור לפורומים? לא, אני נכנסת רק כשמשעמם לי אילו? סקרים ושאלונים, מנגה ואנימה, רומנטיקה, בינו לבינה, בלוגים... האם אתה משועמם? לא, כי כרגע יש עם מי לדבר האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כן חח מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? אתמול לאן הלכת? חזרתי מבת דודה שלי מי האדם האחרון שאמר לך שלום? אבא שלי אמר לי לילה טוב לפני כמה דקות מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? לפי הבנתי... לא טופחים לבנות על השכם O_O מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? לא מחטיפים לי... אני נותנת סטירות חופשי חחח מי האדם האחרון שנישק אותך? אמא שלי.. לצערי עוד לא הייתה הנשיקה הרומנטית שאני מצפה לה מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? לא זוכרת... אולי ידיד שלי, יש לי פה גדול לפעמים מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? לא זוכרת... אני חושבת עם חברים מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? בת דודה שלי, סבתא וסבא שלי האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא האם פגשת את שלמה ארצי? לא, אבל למה שארצה? היית רוצה לפגוש? כנ"ל את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם): אמה ווטסון איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? הכלב שלי, אבל הוא כרגע בחוץ, עושה את צרכיו XD מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לא זוכרת... אני לא אוהבת במיוחד ישנת על יד מישהו? ליד מילקי, אני ישנה כל יום נסעת על אופניים? לא רוכבת על אופנים.. ראית מופע? שנה שעברה, פינת אור ענית על שאלון? עכשיו חח קראת ספר לימוד להנאתך? אתמול... סטיה שלי חח, חייבת להיות מעודכנת כל הזמן שמעת את ההצבעה באו"ם? וואט דה פאק? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? יש לי הרבה עקרונות, אבל לא נלמתי עליהם... ניגנת בפסנתר? לפני חודש, אבל הפיסיקו לי את שיעורי הנגינה כי לא התאמנתי מספיק שברת כד? שברתי כוס לפני שבוע, נחשב? פיהקת? עכשיו חחח נפל לך משהו על הראש? לא נפל לי על הראש שום דבר בזמן האחרון הלכת לבית הספר? לפני שבועיים... הכנסת את ראשך לאקווריום? בחיים לא, וגם לא אכניס רכבת על סוס? לפני כמה שבועות רכבת על בן-אדם? חחח לא... אבל נשמע סקסי ביותר ליטפת חתול? היום, אבל הוא הסתכל עלי במבט מאיים אז הפסקתי דיברת עם תוכי? לא דיברתי עם תוכי נשכו אותך? לפני כמה שנים, אבל לא רציני הסתפרת? לפני חודש... אני צריכה שוב כתבת מכתב? כלומר... לא באיי סי קיו? ממזמן, או שאני לא חושבת שכתבתי... דיברת עם מישהו מחו"ל? היום, עם ילדה חמודה מאוד מאנגליה על הארי פוטר ושטויות אחרות ראית גמל? לפני כמה שנים רכבתי על אלפקה, זה נחשב? הם מאותה משפחה.. ראית פרת משה רבינו? לא מזמן... בקיבוץ לפני חודש ראית צבי הנינג'ה?ממזמן לא, אבל מזכיר לי ילד חתיך מאוד שעשה על זה קטע מצחיק נקרא קוואבנגה... נמצא בבלוג שלי לכל המעוניין חבשת כובע? לפני חודשיים, בקיץ... דרכת על נמלה?לא שמתי לב אם דרכתי.. האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא.. האם אתה רוצה להיות? אולי, אם יהיה לי זמן האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית?- ימין, שמאל או מרכז?- מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? פורומים, בלוג, אולי אפרסם משהו בעיתון בית ספר האם אתה אוהב את החברים שלך? מאוד, ואני אעשה הכול למענם האם אתה יודע מי הם? בטח, אבל לא הבנתי אם לציין שמות או לא האם אתה מכיר את עצמך? עדיין לא האם אתה יודע הכל? משתדלת שלא.. אבל אני יודכת הרבה אתה חושב שאתה חכם? אולי קצת איפה אתה חי? בישראל... מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? נישקתי את הידיד הטו שלי מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? לא זוכרת מי הbest friend שלך? שכן שלי... אני צריכה לתת שמות? האם הוא באמת מכיר אותך? כן... הוא הוא יודע עליך הכל? כן... מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כלום... O_O האם אתה שקרן? לא האם שיקרת לחבר טוב? בחיים לא אתה משוגע? כן האם חבריך חושבים שאתה משוגע? לפעמים הזויה, לא יותר האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא O_O האם יש להם קרניים?- האם היית רוצה זנב?- כנפיים?- קרניים? צוואר ארוך?- האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי ביותר האם אתה אדם של מגע? לא יודעת אתה אוהב לטייל ברגל? תלוי לה לה לה לה לה לה לה לה לה? לה?! השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר אפס ציפורים ביד השניה מה הפתגם האהוב עליך? "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" האם אתה אוהב חריקות? כן האם כפות רגליים עושות לך את זה? NOOO מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? עיניים! לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא האם אתה אוהב רופאים? לא... מי המטורף שכן? האם אתה אוהב מחטים? כנ"ל האם אתה סטרילי? כן האם אתה אוהב ניקיון? לא כל כך... ממוצעת מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? אין מקומות מוזרים,... מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? בידיים של הידיד שלי... זה היה?.. קצת הזוי מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? את הבית השני חחח האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לצערי כן בזלזול? לא ביראת כבוד? לא בפחד? גם לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? רק אם אני מכירה אותם אתה עייף? קצת לך לישון!

אממממ

אין לי כוח לענות על הכל כי זה ארוך מאוד אז אני אענה רק על שאלה אחת :p האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? כן! אחד הג'אגלרים הטובים ביותר בעולם! הוא מגרמניה נדמה לי והוא מחזיק בשיא העולם ב 7 כדורים וגם ב 5 כדורים! ובטח גם בעוד כמה שיאים :p כן יירבו כמותו!

PUZMAK J

New member
מיד לפורום "ג'אגלינג וחד אופן"!!

והוא לא מחזיק בשיא העולם ב7 כדורים, אנתוני גאטו מחזיק בשיא הזה... הוא מחזיק בשיא של 5 כדורים ו5 קלאבס

אופס ../images/Emo3.gif

חח לא נורא עדיין הוא ממש טוב... ולא נראה לי שאני אכנס לפורום ג'אגלניג וחד אופן כי אני לא הכי בעולם מתענינת בזה...

עונהההה...

ברכה(שלום,אהלן וכו'): היי מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? כמה אצבעות יש לך? 20? כמה היית רוצה שיהיו לך? 20 יש לך אח תאום? לא למה? כי אין... כמה חורים יש לך בגוף? 0 מה דעתך על אוטובוסים? אוהבת כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?חודשיים בערך האם אתה מכור לפורומים? חלק אילו? מלאך שחור, אופנה (אבל אני רק מסתכלת), סקרים ושאלונים האם אתה משועמם? כן האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כשאחותי לא בבית (מחשב שלה) מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? ביום שישי (חזרתי ביום ראשון (אתמול) יצאתי לטיול) לאן הלכת? טיול מי האדם האחרון שאמר לך שלום? שרי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? אף אחד מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?אף אחד מי האדם האחרון שנישק אותך?אף אחד מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?אף אחד מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?סיוון ודניאל מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?סיוון האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?לא האם פגשת את שלמה ארצי?לא היית רוצה לפגוש?לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? שרי דנה סופה סיוון לא יודעת מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? אף פעם ישנת על יד מישהו? בין שבת-ראשון נסעת על אופניים?בגיל 7? ראית מופע?שהייתי במופע כאילו? אף פעם ענית על שאלון?עכשיו (ולפני שניה) קראת ספר לימוד להנאתך? חחח... אף פעם שמעת את ההצבעה באו"ם?יאככ... אף פעם התגייסת למלחמה בעד עיקרון?אף פעם ניגנת בפסנתר?ניגתי באורגן לא פסנתר.. שברת כד?לא זוכרת.. פיהקת? נשבעת-בדיוק הרגע נפל לך משהו על הראש? חחחחח....אממ... לא יודעת.. הלכת לבית הספר? לא יודעת לפני החופש הכנסת את ראשך לאקווריום?אף פעם רכבת על סוס?אף פעם רכבת על בן-אדם?חחחחחחח.... אף פעם ליטפת חתול? לא מזמן דיברת עם תוכי?אף פעם נשכו אותך?מזמן הסתפרת?בקיץ (סוף אוגוסט) כתבת מכתב?בגיל 7 או 8 גג 9 (אתם מתכוונים בדואר כן, לא אימל) דיברת עם מישהו מחו"ל? אף פעם ראית גמל?אף פעם( טלוויזיה לא נחשב נכון) ראית פרת משה רבינו? לא יודעת.. ראית צבי הנינג'ה?בגיל 5? חבשת כובע? ביום ראשון דרכת על נמלה? לא יודעת זה כל הזמן קורה (לא בכוונה) האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? אמ.. האם אתה רוצה להיות? אממ.. האם אתה משתתף בתנועת נוער? כן האם היא תנועה פוליטית? לא (חשובת) ימין, שמאל או מרכז? התנועה או אני? אני ימין מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? לא מפגינה! האם אתה אוהב את החברים שלך?כןן.. אחרת הם לא היו חברים שלי האם אתה יודע מי הם?החברים שלי? בטח!! האם אתה מכיר את עצמך?קצת האם אתה יודע הכל?לאא אתה חושב שאתה חכם?לא ממש איפה אתה חי?חח... מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?לא יודעת.. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?30 או 40 קמ מי הbest friend שלך? דנה, שרי, סיוון , סופה.. האם הוא באמת מכיר אותך? אני חושבת שסיוון ממש, וגם שרי ודנה כן.. הוא הוא יודע עליך הכל? לא מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? אה? האם אתה שקרן? קצת, לא ממש האם שיקרת לחבר טוב? כן אתה משוגע?לא האם חבריך חושבים שאתה משוגע?לא חושבת האם אתה מדמיין אנשים סגולים?לאא!! האם יש להם קרניים?לאא!! האם היית רוצה זנב?לאא!! כנפיים?כןןןןןן קרניים?לא! צוואר ארוך? עד כמה... לא אני מרוצה משלי האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?שימושי האם אתה אדם של מגע?כן אתה אוהב לטייל ברגל?כן לה לה לה לה לה לה לה לה לה? אההההה???? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... (???) מה הפתגם האהוב עליך? האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? לאא.. מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?אה?? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לאא האם אתה אוהב רופאים?לא אוהבת לא שונאת האם אתה אוהב מחטים?אימא!!! אני מתה מפחד, רק שמעתי על זה עכשיו בא לי להתעלף האם אתה סטרילי? פעם, עכשיו לא האם אתה אוהב ניקיון?כשאני לא עושה אותו, ממש אוהבת. מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?בהר תבור מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? בהר תבור גם? מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? רחוב? האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לאא בזלזול? כן ביראת כבוד?לא בפחד?לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? סתם אנשים זרים? לאא אתה עייף? לא לך לישון!לא

RoCiSTiT

New member
עונה../images/Emo122.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?יתחיל ללכת כמה אצבעות יש לך?אהע.לא יודעת. כמה היית רוצה שיהיו לך?82:} יש לך אח תאום?לא. למה?כי אמא שלי לא הולידה לי אח תאום למה? כמה חורים יש לך בגוף?אמממממממ.6 מה דעתך על אוטובוסים?המ.הם טובים.הם לוקחים את סבתא כשהתולעת רוצה לאכו אותה והיא רוצה לברוח. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?הרבהההההההההההההההה האם אתה מכור לפורומים?כע אילו?קומונותP: האם אתה משועמם?לא.וכן.וסביר. האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כע מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?אההההההה.אתמול. לאן הלכת?לחברים של הורים שלי. מי האדם האחרון שאמר לך שלום?אמא שלי לפני חצי שעה כשהיא הלכה לעבודה. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?לא יודעת
מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?אניP: מי האדם האחרון שנישק אותך?אמא כשהיא הלכה לעבודה. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?טלי. מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?לא זוכרת. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?חברים של הורים שלי. האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?כן. האם פגשת את שלמה ארצי?לא.מי זה? היית רוצה לפגוש?לא.מי זה?מישו שרץ עם מספריים ואחר כך נופלומת? את מי הכי היית רוצה לפגוש? אהע.מאיה בוסקילה.אני רוצה לראות עד כמה היא טיפשה. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?סבתות סבים דודע.וכל מי שנמצא באוקראינה שהוא המשפחה שלי;[ מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת?מזה בכלל? ישנת על יד מישהו?אממ.צעצועים נחשב? נסעת על אופניים?יומכיפור ראית מופע?טלויזיה. ענית על שאלון?היום.או שאתמול.או עכשיו.לא יודעת!מה אתה מעז לשאול!? חסוף. קראת ספר לימוד להנאתך?איכס. שמעת את ההצבעה באו"ם?שמעתי את ההצבעה באו"ם?
התגייסת למלחמה בעד עיקרון?אני..מלחמה?רק עם הכרית;[ ניגנת בפסנתר?אצל דודע שלי באוקראינה לפני שש שנים. שברת כד?לא שברתי.ואתה? פיהקת?עכשיו. נפל לך משהו על הראש?אוו.דובי צעצוע נחשב? הלכת לבית הספר?לפני החופשD: הכנסת את ראשך לאקווריום?אממממממממממממממממממ.שלשום. רכבת על סוס?לא רכבתי על סו"ס[פרסומת סמויה לקומונת סימס וסושי] רכבת על בן-אדם?אבא שלי
אתמול.היה כיף. ליטפת חתול?או.ממזמן דיברת עם תוכי?לפני כמה ימים.וזו היתה תוכונית.והיא לא ענתה לי הקקע הזו. נשכו אותך?זה שנשכחתי את עצמי משעמום נחשב? הסתפרת?שנה. כתבת מכתב?יום כיפורP: דיברת עם מישהו מחו"ל?אתמול.עם סבתא:} ראית גמל?הצעצוע שלי. ראית פרת משה רבינו?אוו.לפחות שנתיים לא ראיתי פרה. ואת משה רבנו אני לא יכולה לראות.הרי הוא מת ממזמן! ראית צבי הנינג'ה?אוהו.ראיתי איש ששר את השיר.זה היה סרטון קורע
חבשת כובע?נמ.כשהלכנו לאיקאה[פרסומת סמויה
] דרכת על נמלה?אני לא מודעת לזה שאני דורכת על נמלים. האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא.אני לא יכולה להגן על נטבעים.הם טבעו! האם אתה רוצה להיות?אבל איך!? האם אתה משתתף בתנועת נוער?לא. האם היא תנועה פוליטית?אבל אני לא. ימין, שמאל או מרכז?מרכז. מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?ארביץ לך. האם אתה אוהב את החברים שלך?כע. האם אתה יודע מי הם?לא. האם אתה מכיר את עצמך?אולי. האם אתה יודע הכל?בטח!עשית פיפי משש לפני שקראת את התשובות לשאלון שלי! אתה חושב שאתה חכם?לא.אבל אני יודעת הכל
איפה אתה חי?בבבית. מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?או.כמעט הורדתי את המכנסיים שלי.או שלא.בעצם,אני לא אוהבת את המשחק הזה. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?הרבה.הלכתי מסביב לשכונה שלי.שזה ממששששששש הרבה. מי הbest friend שלך?טלי. האם הוא באמת מכיר אותך?לא. הוא הוא יודע עליך הכל?אבל אמרתי שהיא לא מכירה אותי! מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?משענת של כיסא. האם אתה שקרן?כן. האם שיקרת לחבר טוב?כן. אתה משוגע?כן. האם חבריך חושבים שאתה משוגע?לא יודעת. האם אתה מדמיין אנשים סגולים?כעעעעעעעעעעע
האם יש להם קרניים?לא.זה מוסיף יותר מידי לאף הארוך שלהם. האם היית רוצה זנב?לא.צריך לצחצח אותו. כנפיים?לא.אבל אני רוצה לעוףP: קרניים?לא. צוואר ארוך?לא.כן.מוחע. האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?תחשוב לבד. האם אתה אדם של מגע?:S אתה אוהב לטייל ברגל?כע. לה לה לה לה לה לה לה לה לה?לאאאאאאאאאאאאאאאאא.מוחע מוחע מוחע מוחע מוחע מוחע מוחע:} השלם: עדיף ציפור אחת ביד מאשר אחת שתנשוך את הסבתא שהתולעת כמעט אכלה אותה אבל היא הספיקה לברוח. מה הפתגם האהוב עליך?כנ"ל האם אתה אוהב חריקות?חריק חריק האם כפות רגליים עושות לך את זה?לא:-ג.אני אוהבת קקי:} מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?קקי. לא מאמין לך-את תלך מפה. האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?כן. האם אתה אוהב רופאים?כע. האם אתה אוהב מחטים?כעעעעעעעעעעעע.זה נורא כיף לדקור את השמיכה\כרית איתם:} האם אתה סטרילי?מע? האם אתה אוהב ניקיון?נמ.כע? מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?אוהלS: מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?הבית של חברים של הורים שלי. מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?אחות של ילדה מטומטמת שהייתה פעם חברה שלי אבל בגלל שהיא רעה מידי לטעמי אני לא חברה שלה. שצועקת: "סיסי,סיסי,סיסי". האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לא.אני מבטיה בהם בחשדנות. בזלזול?אני:} ביראת כבוד?כע. בפחד?כע. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים?אממ.חשבתי על זה.נראלי אני אלך מחר לקניון וכל איש שאני אראה אני אעשה:אהלן!!יואו!כמה זמן לא ראיתי אותך!מה נשמע?אגב,מי אתה בכלל?! אתה עייף?לא. זהו;[;[. אוף.

דוד, לכאן../images/Emo70.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? - כמה אצבעות יש לך? זה לא מצחיק. מי המוגבל שכתב את השאלון? כמה היית רוצה שיהיו לך? מכות. יש לך אח תאום? לא. למה? כי הזרעים של אבא תומכים "בראשון בין שווים" כמה חורים יש לך בגוף? סטנדרטי וזוג חורים באוזניים. מה דעתך על אוטובוסים? אבי אבות הטומאה. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 21.5 תעשה את החישוב. האם אתה מכור לפורומים? כן, לא, אולי. אילו? אגדות רוק? אבל הפסקתי לקרוא אותו מזמן. אבל הוא עדיין בערך הדבר הראשון שאני נכנסת אליו במחשב (אחרי קריאה אובססיבית של הארץ). האם אתה משועמם? תמיד, חלק מההגדרה העצמית שלי. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? יותר מדי. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? לפני שעה וחצי? בטח יותר, חזרתי כשהתחברתי לאיציקיו. לאן הלכת? סופר, התחשק לי תה ירוק (ואני נקבה?). מי האדם האחרון שאמר לך שלום? אמא מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? ... מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? אני מתנגדת לאלימות. מי האדם האחרון שנישק אותך? חברה שלי? צרפתית או סתם? מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? דרכתי על אשה בסופר, אעפס. מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? מזמן, חברה שלי וידיד. לסין סיטי, ברחובות. כבוד!! מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? חברה שלי? אתמול? האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לחלוטין.. לא. האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? כנ"ל את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) - פרנק זאפה! איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? רומי מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? מעולם לא, כנראה. ישנת על יד מישהו? שבוע? ישנתי שלושה ימים אצל חברה. נסעת על אופניים? כיתה ט'? ראית מופע? הממפ, לפני כמה זמן בטח. ענית על שאלון? 20:38 קראת ספר לימוד להנאתך? אתמול שמעת את ההצבעה באו"ם? על הקמת מדינת ישראל? מה? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? אין לי עקרונות. ניגנת בפסנתר? חודש? שברת כד? שברתי הרבה צלחות, כוסות, בקבוקי שמפו, צלחות מפלסטיק, צעצועים וכהנה וכהנה. פיהקת? עכשיו, אבל זה היה סתם פיקטיבי. נפל לך משהו על הראש? טיח, באמצע זיון פרוע (סתם, לא). הלכת לבית הספר? אפילו במהלך ספטמבר, כנראה. הכנסת את ראשך לאקווריום? חחחחח רכבת על סוס? לפני שנה, הייתי אומרת. עצוב. רכבת על בן-אדם? סקס, פויה. ליטפת חתול? חודש? לחברה שלי יש חתולה שווה. דיברת עם תוכי? חודשיים? יש לי גם חברה אחרת עם תוכי. קוראים לו צ'ארלי והוא מכוער בנזונה ורשע מרושע. נשכו אותך? בטח אח שלי הסתפרת? עשיתי קצוות לפני חודש (אל תשאל למה הכל חודש. אמרתי חודש אז חודש, חטטן). כתבת מכתב? שנה? חברה שלי טסה לניו-יורק, אז כתבתי לה מכתב לטיסה. נקבה מפגרת. דיברת עם מישהו מחו"ל? SMS נחשב? אז הבוקר. ראית גמל? רכבתי על גמל בסיני בכיתה ה', היה נחמד. ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא האם אתה רוצה להיות? לא האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית? לא ימין, שמאל או מרכז? שמאל מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? אני לא תומכת בהפגנות. ובכלל, זה שאלה מפגרת, לא עושים דברים על מנת להפגין (אלא אם כן הכוונה היא לנסיעה באוטובוס לכיכר). האם אתה אוהב את החברים שלך? בהחלט, למרות שזה מוזר לאחרונה עם חלק מהחברים. עניין מורכב, מעצבן ומתסכל (הייתי אומרת גם מעציב, אבל זה נשמע רע). האם אתה יודע מי הם? מי החברים שלי? לא, יש לי חברים דמיונים, באמת. האם אתה מכיר את עצמך? כן. האם אתה יודע הכל? אני ידע אוניברסלי אתה חושב שאתה חכם? לא, בכלל לא. איפה אתה חי? על כוכב ארץ, ישראל, חיפה. מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? מאיפה לי מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? הרבה.. במחשבה שנייה, בטח לא כ"כ הרבה. אבל בוודאי שמעל שמונה ק"מ. מי הbest friend שלך? נטע האם הוא באמת מכיר אותך? לאחרונה אני באמת לא יודעת. ואולי האשמה היא בי, שאני פחות מתעניינת ולא ממש טורחת לחלוק דברים. הוא הוא יודע עליך הכל? ממש לא. מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? עיתון "את". האם אתה שקרן? לא, להפך. אני אדם כן באופן מטריד לעתים. האם שיקרת לחבר טוב? כן אתה משוגע? מי שלא משוגע לא נורמלי. האם חבריך חושבים שאתה משוגע? יש מצב. האם אתה מדמיין אנשים סגולים? אדיוט האם יש להם קרניים? כנ"ל. האם היית רוצה זנב? כנפיים? קרניים? צוואר ארוך? האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? לא אחרי שיעור ספורט של בנים.. האם אתה אדם של מגע? מאוד. אני אוהבת לגעת באנשים ואני ממש אוהבת כשנוגעים בי. אם לא הייתי בחורה, בטח כבר הרבה אנשים היו מאשימים אותי על הטרדה מינית. וברצינות, דוד, אני ממש אוהבת כשנוגעים בי. אתה אוהב לטייל ברגל? כן, מרגיע אותי ומסדר לי את המח. לה לה לה לה לה לה לה לה לה? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מה הפתגם האהוב עליך? רק דגים מתים שוחים עם הזרם. אבל הוא קונפורמיסטי, אז הססמה של התנועה הפמיניסטית "האישי הוא פוליטי". כן, ללא ספק זה. האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? ממש לא.. בעע. מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? אני אוהבת גב של בנים ואת פס השיער הזה שיש לבנים, שיורד מהפופיק.. אני מתה עליו! לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? האם אתה אוהב רופאים? מאוד, אתחתן עם רופא. האם אתה אוהב מחטים? לא מטרידים אותי האם אתה סטרילי? פחחחחחח האם אתה אוהב ניקיון? פחחחחחחחחחחח מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? ארון, אולי. מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? לא יודעת, נו. אני לא פרועה. מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? את הרחוב מתחתיי ואת הים. האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? אני לא נראית כמו מחבל ממוצע, אז הייתי אומרת שלא. בזלזול? לא מזלזלים בי. ביראת כבוד? אולי? סתם, לא. מה יש לכבד בי? בפחד? כן, הסנדק זה אני. נו, באמת. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? קרה לי מספר פעמים, אם יש לי ממש מצברוח מוצלח ומשובח. אתה עייף? תמיד. דוד, בחיי, שפעם הייתי צעירה אותי (סתם, מאוד נהנתי. באמת.
). לך לישון!

iknow

New member
תשובות

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? חייל מפלסטיק? כמה אצבעות יש לך? 21 כמה היית רוצה שיהיו לך? 21 יש לך אח תאום? לא למה? ה' לא רצה כמה חורים יש לך בגוף? 8 מה דעתך על אוטובוסים? נחמדים החברה האלה. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? 8 חודשים וחצי. האם אתה מכור לפורומים? כן. אילו? אקטואליה, פסיכומטרי. האם אתה משועמם? לפעמים. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? מן הסתם. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום. לאן הלכת? לקנות ספרים. מי האדם האחרון שאמר לך שלום? ילדה בשם אלינה. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? המורה למתימטיקה, לפני שנתיים. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? אני חננה, אין. מי האדם האחרון שנישק אותך? בחורה בשם אלינה. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? בחורה בשם אנה. מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? כמה בחורים בשמות עמרי, דימה, גיל וכד'. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? אין לי מושג. האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא. האם פגשת את שלמה ארצי? לא. היית רוצה לפגוש? לא יותר מידי. את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) את אנה. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? את אנה. מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לפני חודש לערך. ישנת על יד מישהו? לא זכור לי. נסעת על אופניים? לפני שבוע. ראית מופע? אין לי מושג. ענית על שאלון? שנה לערך. קראת ספר לימוד להנאתך? שנתיים לערך. שמעת את ההצבעה באו"ם? לא יודע. התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ב26.8. ניגנת בפסנתר? בגיל 6. שברת כד? בגיל 9, פעמיים. פיהקת? אין לי מושג. נפל לך משהו על הראש? במשחק הכדורסל ביום שישי. הלכת לבית הספר? לפני חודש להירשם לבגרויות. הכנסת את ראשך לאקווריום? מעולם לא ניסיתי. רכבת על סוס? מעולם לא ניסיתי. רכבת על בן-אדם? לפני כשנה. ליטפת חתול? לפני כחודש. דיברת עם תוכי? מעולם לא ניסיתי. נשכו אותך? לפני כשנה. הסתפרת? חודשיים. כתבת מכתב? לפני שלוש שנים. דיברת עם מישהו מחו"ל? כשהייתי בחו"ל, לפני שלוש שנים. ראית גמל? לפני שנתיים, במהלך טיול שנתי. ראית פרת משה רבינו? לפני כשנה. ראית צבי הנינג'ה? בגיל 12. חבשת כובע? בקיץ האחרון. דרכת על נמלה? אני משער שהיום. האם אתה חבר בחברה להגנת הטבע? לא האם אתה רוצה להיות? אם זה אומר גם לעשות משהו אז לא. האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא. האם היא תנועה פוליטית? לא. ימין, שמאל או מרכז? לא. מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? ארוץ עירום בחופי ישראל. האם אתה אוהב את החברים שלך? אכן אכן. האם אתה יודע מי הם? אכן אכן. האם אתה מכיר את עצמך? שמי דוד. האם אתה יודע הכל? יש לי חברים שזוכרים פרטים מסוימים בחיי טוב יותר ממני. אתה חושב שאתה חכם? אכן אכן. איפה אתה חי? ברחובות. מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? ריקוד סטריפטיז חושני (הבנים בחבורה (כתה ח'!!) הפסיקו אותי בדיוק בזמן). מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? 6 ק"מ בצבא. (כן כן, ג'ובניק) מי הbest friend שלך? אין כזה. האם הוא באמת מכיר אותך? הם יודעים ששמי דוד. הוא הוא יודע עליך הכל? כפי שציינתי חלקם מכירים אותי יותר מעצמי. מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כסא. האם אתה שקרן? לא. (מדובר בפרדוקס כמובן) האם שיקרת לחבר טוב? ברור. אתה משוגע? אני לא חושב כך. האם חבריך חושבים שאתה משוגע? כן. האם אתה מדמיין אנשים סגולים? בדיוק עכשיו דמיינתי אחד כזה. האם יש להם קרניים? לא. האם היית רוצה זנב? לא ממש. כנפיים? ברור. קרניים? אני מוכן לקרניים נשלפות. צוואר ארוך? גם פה, אם הוא נשלף. האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי. האם אתה אדם של מגע? ברור. אתה אוהב לטייל ברגל? לעיתים. לה לה לה לה לה לה לה לה לה? לא. השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר שתים על העץ. מה הפתגם האהוב עליך? בחתימה. האם אתה אוהב חריקות? לעיתים זה כיף. האם כפות רגליים עושות לך את זה? ממש לא. זה מעניין הקטע הזה. מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? חזה, אגן, רגליים, שפתיים. לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא. האם אתה אוהב רופאים? אינדיפירנטי. האם אתה אוהב מחטים? אינדיפירנטי. האם אתה סטרילי? לא ממש. האם אתה אוהב ניקיון? כן, בעיקרון. מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? באמצע הנגב. מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? באמצע הנגב. מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? עץ ובית. האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לעיתים. בזלזול? לעיתים. ביראת כבוד? לעיתים. בפחד? לעיתים. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? לא ממש.

למעלה