../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif
מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? רובוט? כמה אצבעות יש לך? עשרים. כמה היית רוצה שיהיו לך? זה מספיק לי בנתיים. יש לך אח תאום? לא. למה? כי הגנים לא התאימו, אני מנחשת. כמה חורים יש לך בגוף? טבעיים? עשרה לא כולל נקבוביות, אם ספרתי נכון. מה דעתך על אוטובוסים? זה אחלה כשלא חם מדי ויש לך משהו מעניין לעשות. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? יומיים. האם אתה מכור לפורומים? לא. אילו? - האם אתה משועמם? לא. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? לא. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום. לאן הלכת? לא זוכרת. מי האדם האחרון שאמר לך שלום? החבר. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? אחותי. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? לאזוכרת. מי האדם האחרון שנישק אותך? החבר. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? אחותי. מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? החבר. לא יצאתי, דיוידי זה שימושי. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? החבר. האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא. האם פגשת את שלמה ארצי? לא. היית רוצה לפגוש? לא. את מי הכי היית רוצה לפגוש? כמה אנשים מרתקים. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? החבר, דניאלתה, רוני, טישה, ימית ושיווה. הרבה. מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? ממף, הרבה זמן. במרק כתומ מתישהו. ישנת על יד מישהו? אתמול. נסעת על אופניים? כמה שבועות. ראית מופע? ביום שני. ענית על שאלון? עכשיו. קראת ספר לימוד להנאתך? כמה שבועות. תולדות. שמעת את ההצבעה באו"ם? יום השואה אולי. התגייסת למלחמה בעד עיקרון? בתחילת השנה, על הקטע של הצבעים בשיער. זה היה בעקרון מאבק לטובתי. ניגנת בפסנתר? המון המון זמן. שברת כד? אולי כשהייתי קטנה. פיהקת? אתמול. נפל לך משהו על הראש? בימים האחרונים. הלכת לבית הספר? לפני חופש סוכות. הכנסת את ראשך לאקווריום? לא שזכור לי. רכבת על סוס? כמה שנים. רכבת על בן-אדם? ממ כמה ימים
ליטפת חתול? היום. דיברת עם תוכי? כמה חודשים. נשכו אותך? אתמול. הסתפרת? כמה ימים, בעצמי. לא רציני. כתבת מכתב? ממף. דיברת עם מישהו מחו"ל? אמא בהודו לחודש, אז לפני איזה שבוע. ראית גמל? שנים. ראית פרת משה רבינו? חודשים אולי. ראית צבי הנינג'ה? חודשים. חבשת כובע? כמה ימים. דרכת על נמלה? אולי בלי ששמתי לב. האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא. האם אתה רוצה להיות? לא. האם אתה משתתף בתנועת נוער? כבר לא. האם היא תנועה פוליטית? לא הייתה. ימין, שמאל או מרכז? - מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? פוליטיות אין לי. באופן כללי, לדבר. האם אתה אוהב את החברים שלך? כן. האם אתה יודע מי הם? כן. לרוב. האם אתה מכיר את עצמך? לא. האם אתה יודע הכל? כן. אתה חושב שאתה חכם? אינטיליגנטית, כן. איפה אתה חי? כאן. מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? שומדבר לא הזוי בשבילי. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? יותר מארבעה קילומטרים. מי הbest friend שלך? שניים. האם הוא באמת מכיר אותך? כן. הוא הוא יודע עליך הכל? כן. מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כסא. האם אתה שקרן? לא לרוב. האם שיקרת לחבר טוב? לא שזוכרת. אתה משוגע? עזבו אותי:x האם חבריך חושבים שאתה משוגע? כן אוך:x האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא. האם יש להם קרניים? לא. האם היית רוצה זנב? לא הייתי מתנגדת. כנפיים? בהחלט. של פיה, וורודות עם נצנצים ירוקים. קרניים? לא. צוואר ארוך? צוואר דק וענוג וזה. האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי. האם אתה אדם של מגע? בהחלט. אתה אוהב לטייל ברגל? לעתים. לה לה לה לה לה לה לה לה לה? נו ו. השלם: עדיף ציפור אחת ביד.. משתיים על הרגל. מה הפתגם האהוב עליך? When in doubt, SMILE! האם אתה אוהב חריקות? לא. האם כפות רגליים עושות לך את זה? לעתים. מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? חזה, כתפיים. לא מאמין לך... הלו, כאן זה לא צ'אט. זה לא מעניין אותי. האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא. האם אתה אוהב רופאים? הם בסדר הם. האם אתה אוהב מחטים? לא. האם אתה סטרילי? לא. האם אתה אוהב ניקיון? לעתים יש לי התקפים. מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? במסדרון של חדר אחראית בריכה. מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? אוטובוס ליפו, בלי מושג איך הגעתי לשם. מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? חושך. האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? כן. בזלזול? למה נראהלכם. ביראת כבוד? לעתים. בפחד? לעתים רחוקות. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? כן. אתה עייף? לא. לך לישון! אוך שקט.
מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? רובוט? כמה אצבעות יש לך? עשרים. כמה היית רוצה שיהיו לך? זה מספיק לי בנתיים. יש לך אח תאום? לא. למה? כי הגנים לא התאימו, אני מנחשת. כמה חורים יש לך בגוף? טבעיים? עשרה לא כולל נקבוביות, אם ספרתי נכון. מה דעתך על אוטובוסים? זה אחלה כשלא חם מדי ויש לך משהו מעניין לעשות. כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? יומיים. האם אתה מכור לפורומים? לא. אילו? - האם אתה משועמם? לא. האם אתה מבלה שעות מול המחשב? לא. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום. לאן הלכת? לא זוכרת. מי האדם האחרון שאמר לך שלום? החבר. מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? אחותי. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? לאזוכרת. מי האדם האחרון שנישק אותך? החבר. מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? אחותי. מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? החבר. לא יצאתי, דיוידי זה שימושי. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? החבר. האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא. האם פגשת את שלמה ארצי? לא. היית רוצה לפגוש? לא. את מי הכי היית רוצה לפגוש? כמה אנשים מרתקים. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? החבר, דניאלתה, רוני, טישה, ימית ושיווה. הרבה. מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? ממף, הרבה זמן. במרק כתומ מתישהו. ישנת על יד מישהו? אתמול. נסעת על אופניים? כמה שבועות. ראית מופע? ביום שני. ענית על שאלון? עכשיו. קראת ספר לימוד להנאתך? כמה שבועות. תולדות. שמעת את ההצבעה באו"ם? יום השואה אולי. התגייסת למלחמה בעד עיקרון? בתחילת השנה, על הקטע של הצבעים בשיער. זה היה בעקרון מאבק לטובתי. ניגנת בפסנתר? המון המון זמן. שברת כד? אולי כשהייתי קטנה. פיהקת? אתמול. נפל לך משהו על הראש? בימים האחרונים. הלכת לבית הספר? לפני חופש סוכות. הכנסת את ראשך לאקווריום? לא שזכור לי. רכבת על סוס? כמה שנים. רכבת על בן-אדם? ממ כמה ימים