שאלון קצרצר,

spacecow

New member
כל שיר של הביטלס-

הוא שיר טוב.
כשזה נוגע לאהבת ה-Fab Four אין דבר כזה המוניות.
למרות שאני נורא אוהבת את הפחות מפורסמים...
שמעת במקרה את Maxwell's Silver Hammer?

המסע המופלא../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

[אני צריכה לראות שוב] אגב, אם את רואה את הטופ מודל, אני ממש ממליצה לך לעסיק את עצמך שעה ואז לראות פליסיטי, זה ממש טוב:]

הו, אוקיי ^^../images/Emo108.gif

המסע המופלא
זה כה נסגד אבל הנסיכה מונונוקי הרבה יותר טוב. ראית? [כי אם לא אז לכי לספריית הוידיאו הקרובה ותראי
זה טוב!]

עונה

בס"ד 1. שם:רחלי 2. גיל:24 3. מיקום בארץ:עפולה האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?המון 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד 7. אוכל מילקי?הפסקתי בגלל עצמות החיות שטחנו פנימה,ועכשיו שהפסיקו עם זה,אני מתכננתץ להתחיל מחדש... 8. יש לך אובססיה\\סטייה?לכסוס ציפורנים|איכס|,אז אני נורא משתדלת להפסיק... 9. אוהב חורף?כ-ן
10. מבריז הרבה מביצפר?מהאוניברסיטה-וכן. 11. מדבר הרבה בטלפון?המון 12. מקבל ציונים טובים?די טובים 13. כותב שירים\\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?תלוי מתי 16. חוסך כסף? משתדלת,לא כ"כ הולך... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן 18. ארטיקים או גלידות?ארטיק 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?ממוצע האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא חושבת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?כל הזמן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כנ"ל 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?ממזמן,ממזמן-כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?בתקופה שבה עוד אכלתי דגים,התבלבתי ואכלתי שניצל בשרי במקום שניצל דג.כהבנתי מה עשיתי-התחלתי לבכות,ומאז-אני גם לא אוכלת דגים. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?בערך-מישהו מכוכב נולד נחשב? 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כשהייתי בת 7 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?המון פעמים 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה?לא.סיגריות-זה מגעיל אותי!
מה הדבר האחרון 41. שאכלת?עגבניה 42. שקנית?צינור לשואב אבק 43. ספר אחרון שקראת?כל כתבי יהודה שטיינברג.זה הרבה יותר חמוד משזה נשמע. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?מדגסקר 45. הופעה אחרונה שהיית?ברי סחרוף
46. דיסק אחרון ששמעת?אהוד בנאי-ענה לי 47. שיר אחרון ששמעת?היברומן-אהוד בנאי.שיר ענק 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?אפרת גוש-מסיבת ריקודים.שיר אדיר. 49. שהדפסת?
50.{פורום אחרון} שביקרת בו(לפני זה)?כוכב נולד 51. אדם אחרון שראית?אחי הקטן 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?ילדון מתוק וקטן שעומד לצאת לאימוץ... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה טובה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי הקטנה. אהובים 56. צבע אהוב?כתום 57. סרט אהוב?שרק 58. ספר אהוב?מלכוד 22 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?אפרת גוש,סקורפיונס,ברי סחרוף,שלמה ארצי 60. דיסק אהוב?ענה לי-אהוד בנאי,עומד על ניר-אביתר בנאי,חצות-שלמה ארצי אפרת גוש 61. שיר אהוב?היברומן,מסיבת ריקודים ועוד1000 בערך 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים,סוף הדרך 63. מאכל אהוב?ספגטי
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ק-ש-ה 65. מקצוע אהוב?מתמטיקה 66. זמן ביום?לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב?שוקןלד לסוגיו,במבה מתוקה 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז,וואלה 69. ערוץ אהוב?2.
(אין לנו כבלים) 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו?אותו דבר 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלבי 77. שיער אסוף או פזור?תלוי במצברוח 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור-שולתתת111!!! 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?אפור ? 83. קרמבו או גלידה?קרמבו
84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?אין לנו כבלים. 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות,אבל רק אם ממש מלוכלך... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. הצגות או סרטים?סרטים 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?שהדפסת?שאלה 49,ואכילת מנה חמה בלי מים-שאלה 36 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?מנה חמה בלי מים. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא,דווקא בסדר. 99. האם נהנת לענות עליו?ככה 100. תן ציון לשאלון.8

merlin888

New member
את באמת

מאמינה שלמילקי דחפו עצמות ש חיות? רק בגלל זה הפסקתי לאכול את זה

*עונה חלקית* ../images/Emo3.gif

על עצמך 1. שם: גילי 2. גיל: 15 האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? המון
5. עובד?
6. אוהב את המשפחה שלך? קצת 7. אוכל מילקי?
8. יש לך אובססיה\\סטייה?
9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? רק משעות ראשונות
11. מדבר הרבה בטלפון?
12. מקבל ציונים טובים? כבר לא..
13. כותב שירים\\סיפורים?
14. משתדל לאכול בריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים?
16. חוסך כסף?
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
18. ארטיקים או גלידות? 19. קונה מתנות?
20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם 21. שיקרת?
בטח..מה זה פה? P: 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
ומתחרטת על זה עד בכי >< 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא זוכרת.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
בטח, למשפחה שלי. 25. ישנת עם רדיו דלוק?
26. עם טלוויזיה דלוקה?
27. לא ישנת יום שלם?
הרבה ימים שלמים
28. היית במחשב כל הלילה?
29. היית בחו"ל?
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? נראה לי שכן. לא זוכרת. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
למה שתופיע? 32. חיבקת מישהו מפורסם?
33. הופעת על במה?
34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
37. הלכת לאיבוד?
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
39. נשברה לך שן?
המון
40. עישנת סיגריה?
אהובים 61. שיר אהוב? בתי את בוכה או צוחקת 66. זמן ביום? לילה. כשכולם ישנים וסופסוף יש שקט>< העדפות 72. קפה או תה? שניהם רולז
73. כתום או צהוב? שניהם 74. טלפון או פלאפון? אף אחד. 77. שיער אסוף או פזור? 83. קרמבו או גלידה? שאלה טובה
נראה לי שקרמבו. 84. לילה או יום? הייתה כזו שאלה.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שומדבר 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או |סדגש|נוזלי? ולסיום... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. פשוט משעמם.. 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש.. אני עצבנית>< 100. תן ציון לשאלון. 100? 3? 40? לא ממש משנה לי...

N o A 1 1

New member
תשובות../images/Emo13.gif

כדי שנוכל להכיר אחד את השני טוב יותר. על עצמך 1. שם:נועה 2. גיל: 15 עוד חודש וחצי 3. מיקום בארץ:ת"א האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה?כן 9. אוהב חורף?מאוד! 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?כן 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\\סיפורים?לפעמים 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים אבל בג"כ לא 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18.לא ארטיקים או גלידות?גלידות 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?ממ..נראה לי שכן.. האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?כן,אבוקדו 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?לא שאני זוכרת.. 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן(חייבת להוסיף ברגעי שיעמום גדולים) 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?גלידה 42. שקנית?שטיח מושלמם לחדר
43. ספר אחרון שקראת?הארי פוטר6 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?מדגסקר 45. הופעה אחרונה שהיית?של מרון 5 46. דיסק אחרון ששמעת?של him נראה לי או של מרון5 47. שיר אחרון ששמעת?candy shop 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?שיר אחד שאני לא יודעת את שמו 49. שהדפסת?איזה דף של מ"ח 50. שביקרת בו(לפני זה)?מסנגר 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה שלי אן 53. אדם אחרון שחיבק אותך?ידיד שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מור חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אמא אהובים 56. צבע אהוב?תכלת 57. סרט אהוב?מממ..מדגסקר נראה לי.. 58. ספר אהוב?הארי פוטר 3 ו6 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?מרון 5 60. דיסק אהוב?מרון 5 61. שיר אהוב?since you been gone 62. תוכנית טלווזיה אהובה?מכושפות 63. מאכל אהוב?עוף באננס של אמא 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?קשה להליט...:-\ 65. מקצוע אהוב?פיסיקה(אני יודעת שאני מוזרה) 66. זמן ביום?אחר צוהרים 67. ממתק\\חטיף אהוב?פסק-זמן 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז 69. ערוץ אהוב?3 70. קליפ אהוב?מממ..לא זוכרת כרגע..
העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?קפה שונאת תה.. 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינצב עיניים מועדף??כחול בהיר 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. הצגות או סרטים?סרטים 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? 95נוזלי . ביצפר או צבא?בציפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לנקות או להשאיר מלוכלך? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?לראות אקזיט 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא 99. האם נהנת לענות עליו?כן
100. תן ציון לשאלון.99.99999999 התגובה שלך

your avi

New member
גם אני רוצה!!! :

על עצמך 1. שם: אביטל 2. גיל: כמעט 15. 3. מיקום בארץ: גרה בקליפורניה.
האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? כן... אפילו יותר מידי. 5. עובד? לא.
6. אוהב את המשפחה שלך? כשאני צריכה. 7. אוכל מילקי? עוד פעם? אם הייתי בארץ, הייתי אוכל. אני מתה על מילקי. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? חח... אני מתקנת אנשים עם העברית שלהם. (דברו עברית תיקנית!)
9. אוהב חורף? מאוד! (גשם גשם גשם!!) 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש. 12. מקבל ציונים טובים? לא...
13. כותב שירים\\סיפורים: סיפורים. 14. משתדל לאכול בריא? אפילו לא מנסה. אין מצב שאני מצליחה. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא. 16. חוסך כסף? אני בזבזנית כרונית. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הממ.. סיגריות בעיקר. 18. ארטיקים או גלידות? גם וגם. 19. קונה מתנות? יש לי ברירה? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בגדול כן... האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. 25. ישנת עם רדיו דלוק? אצל חברה. בגללה לא הצלחתי להרדם! 26. עם טלוויזיה דלוקה? כמעט כל יום. 27. לא ישנת יום שלם? ולא פעם אחת... 28. היית במחשב כל הלילה? בחופש הקודם. 29. היית בחו"ל? לאאאא...
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל (אם כן, פרט)? לא ממש. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן (בלט בגיל 5, וטקס בר מיצווה בכיתה ז'!!!) 34. גנבת משהו? *מכחישה* 35. תפסת טרמפ? *מכחישה* 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? *מכחישה* 37. הלכת לאיבוד? *מכחישה* 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן... 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? M$M 42. שקנית? תליון של דרכון. 43. ספר אחרון שקראת? נחשו. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הארי השלישי. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הולכת להופעות. 46. דיסק אחרון ששמעת? Smashing Pumpkins 47. שיר אחרון ששמעת? Aerosmith- Amazing 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? יש פה פרסומת לדיסנילנד... אז השיר משם. 49. שהדפסת? מפה, איך להגיע לקופת חולים. 50. שביקרת בו(לפני זה)? קופת חולים. 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי נכנסה כרגע לחדר. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי (כמה עלוב) 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי (זה נהיה יותר ויותר פתאטי) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? הו... לא אמא שלי- חברה שלי! 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי (נו, זה ברור) אהובים 56. צבע אהוב? כתום!!! 57. סרט אהוב? אפקט הפרפר 58. ספר אהוב? נחשו. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? להקות רוק למינהן. 60. דיסק אהוב? כנ"ל. 61. שיר אהוב? המפ... כרגע- Pure Morning של Placebo. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? באפי ואנג'ל. 63. מאכל אהוב? לימון. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב: חברות שלי מישראל. 65. מקצוע אהוב? פסיכולוגיה, קרימילונגיה, היסטוריה. 66. זמן ביום? לילה! 67. ממתק\\חטיף אהוב? המפ... כיפלי העגול עם החור באמצע מישראל. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז. 69. ערוץ אהוב? המפ... 36/6- זה באמריקה כזה ערוץ. 70. קליפ אהוב? Pure Morning של Placebo. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום (!!!) 74. טלפון או פלאפון? סלולרי. 75. סלקום או אורנג'? אורנג', אבל היה לי סלקום (כשעוד הייתי בישראל) 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? המפ... ירח כנראה. (לופין!) 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? תל אביב. 82. עיינצב עיניים מועדף??אה?!? 83. קרמבו או גלידה? גלידה. מה יש לכולם מקרמבו? 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? mp3 player 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? WTF?? כלום. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות... אבל זה לא אומר שאני אנקה. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? אייסיקיו. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי (אלרגיה לרגיל) 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?" השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? מאוד. 99. האם נהנת לענות עליו? יפ... 100. תן ציון לשאלון.Exceeds Expectations :)

your avi

New member
לא יודעת למה

אבל כתבתי שאני לא מבריזה. האמת שאני לא זכורת מתי פעם אחרונה הייתי באיזשהו שיעור. אז התשובה ל-10- כן. מבריזה. יותר מידי.

עונה... על השאלון ה"קצרצר"

על עצמך... 1. שם: שירן. 2. גיל: 13. 3. מיקום בארץ: במרכז. האם את... 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? לימודים נחשב? 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור. 7. אוכל מילקי? כן
8. יש לך אובססיה\\ סטייה? הסדרה "חברים"
9. אוהבת חורף? יס 10. מבריזה הרבה מביצפר? לא... 11. מדברת הרבה בטלפון? לא הרבה, אבל גם לא קצת... 12. מקבלת ציונים טובים? כן
13. כיתב שירים\\ סיפורים? כן, סיפורים... 14. משתדלת לאכול בריא? משתדלת כן, מצליחה לא... 15. חושבת על עצמך לפני אחרים? כן... 16. חוסכת כסף? כן. 17. מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? לא... 18. ארטיקים או גלידות? בדרך כלל גלידות, אבל שוקובו מנצח!
19. קונה מתנות? כם. 20. חושבת שאת בן אדם טוב? יס
האם אי פעם... 21. שיקרת? כן. 22. פגעת בשמיהו בכוונת תחילה? אממ... לא נראה לי. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן, ואני מודה זה היה כיף
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בצחוק זה נחשב? 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה, כן, אבל אל תספרו לאמא שלי.
29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת שלא תאכל (אם כן פרט)? לא... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. טפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? כמעט בפריז
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
לא
39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא+איכס! מה הדבר האחרון... 41. שאכלת?
42. שקנית? דגים לאקווריום. 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר וחדר הסודות באנגלית (זה היה קשה!) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? חיפושית בהילוך גבוה. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוככרת
46.דיסק אחרון ששמעת? של simple plan
47. שיר אחרון ששמעת? untitled של simple plan
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אממ... addicted (נחשו של מי?) 49. שהדפסת? עבודה באנגלית 50.שביקרת בו? אצל חברה שלי... 51. אדם האחרון שראית? את אחותי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה שלי. אהובים 56. צבע אהוב? סגול, בעצם כחול, לא סגול [אולי כחול?] 57. סרט אהוב? גריז1. 58. ספר אהוב? הארי פוטר (כולם!)
59. זמר\ת \להקה אהובה? simple plan. 60. דיסק אהוב? still not get any... של הלהקה בשאלה הקודמת. 61. שיר אהוב? כל מיני... 62. תוכנית טלויזיה אהובה? חברים!
63. מאכל אהוב?
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל המשפחה שלי. 65. מקצוע אהוב? ביולוגיה. 66. זמן ביום? כשיושנים. 67. ממתק\ חטיף אהוב? במבה! 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת
69. ערוץ אהוב? לא יודעת. 70. קליפ אהוב? של מה קשור? "תנו לו צ'אנס"
העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? שוקו!
73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון.
75. סלקום או אורנג'? פלאפון. 76. שוקולד מריר או חלב? למי אכפת? העיקר שוקולד
77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? אילת בקיץ, חרמון בחרוף. 82. עינצב עיניים מעודף? הכוונה צבע עיניים מעודף? כחול! 83. קרמבו או גלידה? גלידה!
84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? שאלה קשה (ויש לי הוט!) 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט- עם כובע או בלי? בלי 92. הצגות או סרטים? סרטים. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון נוזלי או רגיל? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא! (אבל כשאני אהיה בצבא, אני בטח אגיד אחרת) ולסיום... סוף סוף
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השאלה הזו! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה בשאלון הזה? השאלה הזו! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא! ככה צריך להיות שאלון
99. כן! 100. תן ציון לשאלון 99.9999999999999999

דנדושי1

New member
../images/Emo13.gifעונה!!

על עצמך 1. שם: דניאל 2. גיל: 15 [ב29.8] 3. מיקום בארץ: אשדוד האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא ממש 5. עובד? לאא אבל לא יזיק לי 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור 7. אוכל מילקי? ב-ר-ו-ר 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אמממ...לא שזכור לי 9. אוהב חורף? בקיץ כן בחורף לא! 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? טיפה כן 14. משתדל לאכול בריא? רוצה....אבל לא מצליחה 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? לאאא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. ארטיקים או גלידות? אממ ארטיקים? 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן למה לא? האם אי פעם 21. שיקרת? מי לא?! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אני וחברה שלי אוהבות לרדת אחת על השנייה...מסכנה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן מזמןןןןןן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יכול להיות לא זוכרת 25. ישנת עם רדיו דלוק? עם רדיו? לא נראה לי 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן בטוח 27. לא ישנת יום שלם? הרבה ימים 28. היית במחשב כל הלילה? כל הלילה לא 29. היית בחו"ל? לאא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? בטח היה משו (או משויים) כאלה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן! 32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ...כן 33. הופעת על במה? בבי"ס..סתם משו דפוק 34. גנבת משהו? לאא 35. תפסת טרמפ? לאאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אולי רק טעמתי...איכס
37. הלכת לאיבוד? כן..בכיתה ד' עברנו דירה וזו שהיתה איתנו בהסעה הורידה אותי באמצע שומקום! שונאת אותה!!!!
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לאאא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לאא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אבטיח
42. שקנית? חולצה נראה לי 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר5, עכשיו אני באמצע שמים וארץ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מרי פופינס עם אחותי ביום ראשון 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעה? אין לי שמץ 46. דיסק אחרון ששמעת? איזה אוסף שירים אחד באוטו 47. שיר אחרון ששמעת? incomplete 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? incomplete 49. שהדפסת? לא זוכרת 50. שביקרת בו(לפני זה)? מה? 51. אדם אחרון שראית? אחי הקטן..נכנס עכשיו לחדר 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי בטח 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אני חיבקתי את אחלי הקטן 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים 56. צבע אהוב? תכלת 57. סרט אהוב? לא יודעת יש הרבה 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? Backstreet boys בגלל incomplete ועוד 2 שחברה שלי השמיע לי שירים שלהם...לא זוכרת ממש שמות..
60. דיסק אהוב? לא יודעת 61. שיר אהוב? incomplete ?!... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לקחו לי את הרקיע השביעי אז כרגע זה בנות מקלאוד 63. מאכל אהוב? קוסקוס (של אמא) וצ'יפס [לא ביחד..] 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחי הקטן!! וההורים שלי 65. מקצוע אהוב? מקצוע אהוב?!? אין כזה אבל אם חייב אז מחשבים או בעצם תושבע--> גם בגלל המורה וגם בגלל שזה קל 66. זמן ביום? בוקר מוקדם מוקדם כשאינ מתעוררת ורואה שאני יכולה להמשיך לישון..! 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד
68. אתר אהוב באינטרנט? יש מלאאא 69. ערוץ אהוב? ערוץ הילדים בערב הולמרק בבנות מקלאוד 24 ועוד כמה 70. קליפ אהוב? לא זוכרת עכשיו העדפות 71. אביב או סתיו? אביו? 72. קפה או תה? שוקו!
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא' 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אמממ לא יודעת 78. ירח או שמש? ירחח 79. קולה או ספרייט? כרגע ספרייט 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אממ חרמון עוד לא הייתי שם ועל אילת אני לא מתה 82. עיינצב עיניים מועדף?? צבע עיניים? ירוקקקק 83. קרמבו או גלידה? גלידה
84. לילה או יום? לא יודעת 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אפח'ד 88. שחור או לבן? לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? נקי אבל לא לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? עדיף פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? אמממ לאט יודעת... 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים!! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? עוד לא הגעתי לצבא אבל ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?שביקרת בו(לפני זה)? מכ הכוונה?? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? היו כמה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא ממש 99. האם נהנת לענות עליו? כןן חמווד 100. תן ציון לשאלון. ....10. מישו קורא את כ-ל התשובות של כולם?!

P r o n G s

New member
ממש קצרצר...../images/Emo130.gif

על עצמך 1. שם: רות 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: צפון האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? נופ 5. עובד? הלוואי 6. אוהב את המשפחה שלך? בדרך כלל 7. אוכל מילקי? לא כל כך 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לויודעת 9. אוהב חורף? אהא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא.. אני באמת צריכה להשתדל יותר
11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? יאפ 14. משתדל לאכול בריא? מידי פעם 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כע 16. חוסך כסף? בערך 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. ארטיקים או גלידות? גלידות.. ארטיקים זה בעע 19. קונה מתנות? לימי הולדת- כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בכללי, נראה לי שכן.. האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? ממ.. כן... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אני לא חושבתש אי פעם אמרתי את זה למישהו כשבאמת התכוונתי לזה... 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כ-ל הלילה? לא.. 29. היית בחו"ל? לא
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? גבינה צהובה (ובכלל, כל הגבינות)
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? ממ לא 33. הופעת על במה? מופע סיום של כיתה ו' נחשב?
34. גנבת משהו? ממ לא חושבת 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בעע לא 37. הלכת לאיבוד? ממ אני חושבת 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן! *גאה בעצמי* 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? בערך.. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שניצל תירס 42. שקנית? הספר השישי של ה"פ 43. ספר אחרון שקראת? כנ"ל 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מגדסקר 45. הופעה אחרונה שהיית? ממ לוזוכרת
46. דיסק אחרון ששמעת? אין לי דיסקים... הוכל במחשב 47. שיר אחרון ששמעת? שחכתי את השם ואין לי כוח לבדוק.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר של הפיג'מות >< 49. שהדפסת? הא? 50. שביקרת בו(לפני זה)? שוב, הא? 51. אדם אחרון שראית? אחי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? בתדודה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לוזוכרת אהובים 56. צבע אהוב? גווני הכחול והטורקיז.. 57. סרט אהוב? אני והחבר'ה 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? לויודעת, יש הרבה.. 60. דיסק אהוב? אין 61. שיר אהוב? יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שוב, יש הרבה.. אבל בעיקרון רוב התוכניות בערוץ 3 (מכושפות, המרוץ לאתמול..) 63. מאכל אהוב? תפוחי אדמה וג'חנון
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לויודעת 65. מקצוע אהוב? שחקן\ית 66. זמן ביום? ממ שעות הערב 67. ממתק\\חטיף אהוב? צ'יפס 68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? הוט 3 70. קליפ אהוב?
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? בעע אף אחד 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? ממ קשה קשה.. אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? אני אקחא ת זה בתור צבע- ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שתיהן 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? ממ שמישהו אחר ינקה?
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? הצגות 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ממ לויודעת אף פעם לא הייתי בצבא
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אה...על הסבון- מה אכפת לכם איזה סבוןא ני מעדיפה בדיוק? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא.. משעמם לי.. זה ממלא את הזמן. 99. האם נהנת לענות עליו? אהא 100. תן ציון לשאלון. ממ.. לויודעת...

אלרוס

New member
תשובותי

למרות שאף אחד לא יקרא את זה... 1. שם: ליאור 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: זכרון יעקב האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא ממש, רק מדריך בתנועת נוער 6. אוהב את המשפחה שלך? בוודאי 7. אוכל מילקי? מילקי קפוצ'ינו
8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? חושב? אני מניח שכן... 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא על שטויות... טוב... בערך 18. ארטיקים או גלידות? גלידות, ללא ספק 19. קונה מתנות? לפעמים 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני חושב שכן... האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אני חושב שכן... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? אני לעולם לא נשבע שאני לא אוכל משהו, זה נוגד את האידיאולוגיה שלי... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בעיתון מקומי 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? לא שאני זוכר 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, אבל אני בד"כ גם לא אוכל מנה חמה באופן כללי 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא, ממש לא, לא ראיתי מעבר לזמן שלקח לי למצוא את השלט כדי להעביר 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סנדוויץ' גדול מאוד 42. שקנית? מכנסיים- כי צריכים... 43. ספר אחרון שקראת? אני חושב שה"פ השישי, למרות שאפשר להחשיב את סדרת "אנדר" בפעם השלישית 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? המדריך לטרמפיסט 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכר... אני חושב ששל דני רובס ("איך הוא שר") שהופיע במחנה שהייתי בו 46. דיסק אחרון ששמעת? אביי רואד של הביטלס 47. שיר אחרון ששמעת? HERE COMES THE SUN 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. שהדפסת? אני חושב שעבודת בי"ס די מזמן 50. שביקרת בו(לפני זה)? לא הבנתי את השאלה 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? משהי מהתנועה, לפני שנה בערך 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא יודע, היו די הרבה אנשים בפרידה מהילדים מהמחנה קיץ 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? משהו שאתם לא מכירים, ולכן זה לא ישנה לכם 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? "הסנדק" 58. ספר אהוב? שר הטבעות 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? הביטלס 60. דיסק אהוב? האלבום הלבן 61. שיר אהוב? יש יותר מדי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא יודע 63. מאכל אהוב? בשר 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודע... 65. מקצוע אהוב? הנדסה ביו רפואית 66. זמן ביום? זריחה 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד, בכל צורה שעולה על דמיוכם 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודע... 69. ערוץ אהוב? אין לי מושג 70. קליפ אהוב? ממש ממש אין לי מושג העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה, או קפה קר 73. כתום או צהוב? צהוב, לפחות עד ה15 לחודש 74. טלפון או פלאפון? טלפון- כי קרינה זה רע 75. סלקום או אורנג'? אורנג'- כי שטיפת מוח פוליטית בפרסומת והפלאפונים זה רעיון גאוני 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? כן 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? ?! 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? כן 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? כן 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא זה ולא זה 88. שחור או לבן? שחור- כי לבן הוא שורש כל הרשע 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אל תעשה היום את מה שאפשר לדחות למחר... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? כן 92. הצגות או סרטים? סרטים... 93. נעלי בית או יחפים? יחפים בארץ, נעלי בית בחו"ל (כי שם קר יותר) 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? מכיוון שעדיין לא הייתי בצבא אני לא יכול לענות ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? כל השאלות "או זה או זה" שעניתי עליהן "כן" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא יודע 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ללא ספק 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש 100. תן ציון לשאלון.17, אבל אני לא אציין מתוך כמה

poki6

New member
אני קראתי.

ו...אתה באמת מעדיף שוקולד מריר על שוקולד חלב?

למעלה