שאלון קצרצר,

Shaby Sababy

New member
זה שאלון. זה בערך חברתי לא?

כאילו לדבר.. להגיד מה אתה אוהב וכאלה..

ToryMaster

New member
צודק

אנח עוד מתלבטת עם עצמי מה אני חושבת על שאלונים לא בחברתי, אבל תתעלמו ממני. סליחה לא שמתי לב לאן זה משורשר.

Shaby Sababy

New member
כן! היה ממש אחלה!

ממש אחלה זמרת, הכי יפה שהיא שרה עם יוני בלוך.. מגרד לי בגב

קצר כמו הגלות ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

על עצמך 1. שם: ג'וּן 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: דרום האם את/ה... 4. מאחר הרבה? כן
5. עובד? כן. 6. אוהב את המשפחה שלך? ככה-ככה. 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? חיות
9. אוהב חורף? כן ^-^ 10. מבריז הרבה מביצפר? לא :X 11. מדבר הרבה בטלפון? לא
12. מקבל ציונים טובים? יאפ. 13. כותב שירים\\סיפורים? סיפורים
14. משתדל לאכול בריא? בערך
15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? כן
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כשאני מבזבזת, אז כן. כמו ספרים חתומים של טרי פראצ'ט
18. ארטיקים או גלידות? ארטיק 19. קונה מתנות? תלוי למי
20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן ^-^ האם אי פעם 21. שיקרת? יאפ. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? סבר להניח. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן! זה היה מצחיק. הוא עצבן אותי, ואמרתי לו שאני אנתק, והוא לא האמין לי... אז ניתקתי
. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא בדיוק. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן
27. לא ישנת יום שלם? 24 שעות? לא. הכי הרבה שישנתי זה 16
. 28. היית במחשב כל הלילה? בטח
. כמעט תמיד. 29. היית בחו"ל? כע
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא חושבת. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס, לא
. 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא
39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לאאא.
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ארטיק
. 42. שקנית? קומיקס. 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר
. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מרגיש בבית. 45. הופעה אחרונה שהיית?
46. דיסק אחרון ששמעת? Counting Crows - Films About Ghosts 47. שיר אחרון ששמעת? Goo Goo Dolls - Name 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?
49. שהדפסת? הא?
50. שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? אח שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לוזוכרת
53. אדם אחרון שחיבק אותך? מישהי שאני בכלל לא מכירה. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי הקטנה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי הקטנה (לא במהלך שיחת הטלפון
) אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? פייט קלאב, מטריקס, שר"ה. 58. ספר אהוב? הארי פוטר/כל דבר מאת טרי פראצ'ט. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? Goo Goo Dolls, Counting Crows, Foo Fighters 60. דיסק אהוב? Damien Rice - O 61. שיר אהוב? כרגע - Counting Crows - Holiday in Spain 62. תוכנית טלווזיה אהובה? גילמור גירלז
63. מאכל אהוב? לוידעת. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
65. מקצוע אהוב?
66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? קיט קט צ'נקי ^-^ 68. אתר אהוב באינטרנט? DeviantART 69. ערוץ אהוב? קרטון נטוורק / ביפ 70. קליפ אהוב?
העדפות 71. אביב או סתיו? אביב
. 72. קפה או תה? תה
. 73. כתום או צהוב? ככה כתום, אבל בימינו כתום זה מסוכן X_x; 74. טלפון או פלאפון? פלאפון
75. סלקום או אורנג'?
76. שוקולד מריר או חלב? חלב ^-^ 77. שיער אסוף או פזור? אסוף, יותר נוח. 78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? קולה
80. קור או חום? חום!
81. אילת או חרמון? חרמון. שלגגג. 82. צבע עיניים מועדף?? ירוק/כחול 83. קרמבו או גלידה? קרמבו
84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?
88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? נאאא.
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם *^_^* 92. הצגות או סרטים? סרטים. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל. 95. ביצפר או צבא? ביצפר.

spacecow

New member
Foo Fighters! ../images/Emo99.gif

יש לך טעם טוב. ספרי לי קצת על טרי פראצ'ט? |בורה| אני תמיד מחפשת סופרים חדשים שניתן להתאהב בהם...

תודה ^^ ../images/Emo29.gif

טרי פראצ'ט כותב פנטזיה קומית. (כלומר, פנטזיה קלילה ומצחיקה, בניגוד לפנטזיה כבדה כמו טולקין ורומח הדרקון.) רוב הספרים שלו הם פארודיות על העולם האמיתי. יש לו סדרת ספרים שנקראת דיסקוורלד - עולם הדיסק (יש בה המוני ספרים, והוא ממשיך לכתוב.) הוא מאוד מצחיק, ויש לו פורום בתפוז - 509

spacecow

New member
הו, נחמד! ../images/Emo45.gif

תודה על האינפורמציה, פנטזיה קומית זה נחמד. אני אנסה את אחד הספרים שלו. סגנון הכתיבה (או סגנון הספרים) דומה איכשהוא ל"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"? (מדע בדיוני קומי, גם פארודיה על העולם האמיתי) זה אחד מהספרים האהובים עליי...

אפשר בהחלט ../images/Emo29.gif

לראות דמיון כלשהו, מבחינת הסגנון לפחות
המדריך ספר גדול
במיוחד הקטע שפורד מסביר לפרוססור למה הוא צריך לשכב בבוץ

spacecow

New member
../images/Emo99.gif

"אתה רוצה," אמר מר פרוסר, מאיית לעצמו את הרעיון בחדש הזה, "שאבוא וארבץ כאן..." "כן." "לפני הבולדוזר." "כן." "במקום מר דנט." "כן." "בתוך הבוץ." "בתוך הבוץ, כדבריך."
אני אוהבת את הספר הזה. קראתי אותו בפעם הראשונה כשהייתי באילת. ישבתי לי בסבבה ליד הבריכה, לובשת ביקיני ומשקפי שמש ומנסה להראות כמה שיותר מאגניבה, ואז התחלתי לקרוא. פלטתי נחירות צחוק כל שורה וחצי בערך.
לא נראיתי מאגניבה במיוחד.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לגמרי!../images/Emo60.gif

וגם הקטע, קצת לפני, שארתור מסביר לאיש שבא להרוס לו את הבית איפה הוא מצא את הצו הריסה
זהירות נמר

למעלה