שאלון קצרצר,

אני גם מעוניינת לדעת ../images/Emo99.gif

חזיות זה מעניין X:

jack potter

New member
למה הפכת אותי?? סוטה-מין??

סה"כ שאלתי מה היא גנבה ולמי שיקרה...? לא ביקשתי מספר טלפון (למרות שיש לי!!) ולא ביקשתי לדעת על התנשפויות בטלפון... זה היה מתוך סקרנות, לא מתוך סטיית-מין... מה עשיתם אותי??

Shaby Sababy

New member
תירגע...

כולה אמרה את זה, כי זה קצת מוזר שאתה בא ושואל אותו. מה גנבת? איך? נו!!! קדימה!! מה גנבת? איך אתה מרגיש? מה יצא לך מזה?! וגם לא הבנתי, יש פה עוד חצי פורום שענו את אותה תשובה.. הגעתי למסקנה. אתה חנפן

או פשוט נמשך לכחולות ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

"לולו המשוגע" זאת ליאת. והיא בת, בפעם האחרונה שבדקתי כל הכחולות הן בנות.

jack potter

New member
אוקיי, כמה דברים: ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"כי זה קצת מוזר שאתה בא ושואל אותו..." 1. זה היא ולא הוא... 2. לא, מה מוזר בזה? אני רוצה לדעת מה היא גנבה ולמי היא שיקרה! מי ששואל, יוצא מפגר רק לכמה דק'... מי שלא שואל, יוצא מפגר לכל החיים! "מה גנבת? איך? נו!!! קדימה!! מה גנבת? איך אתה מרגיש? מה יצא לך מזה?!" 1. לא רוצה לספר לך מה גנבתי! 2. טוב, נו, אני אספר
3. טרופית! ועוד כמה.. לא חשוב... 4. נא לא להטיף לי על זה ("אתה דתי...") בלה בלה בלה כי באותו הזמן לא שמתי לב עם מי אני מסתובב... (ררררררררררררררררררררררררררררר
אני לא סובל אותך, יאיר!!!) "וגם לא הבנתי, יש פה עוד חצי פורום שענו את אותה תשובה.. הגעתי למסקנה: אתה חנפן..." 1. אני לא חנפן! 2. אני לא חנפן! 3. לא נראה לי שאני חנפן! 4. אני חנפן? 5. לא יודע, לא בטוח בעצמי... 6. אני חנפן או לא? 7. נראה לי שאני חנפן... 8. אוף, אני חנפן! 9. ררר, אני חנפן! 10. טוב, לפחות אני חנפן רק לכחולות ולא לכל הפורום!! (
אור, חחח...)

Aragollum

New member
איך הצלחת לראות את כל אקזיט../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

הכי הרבה ששרדתי זה 3 דקות
אישה מוכשרת

salexa92

New member
אני עונה...

על עצמך 1. שם:
אלכסנדרה 2. גיל:
13 3. מיקום בארץ:
באר שבע האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?
תלוי לאיפה 5. עובד?
כן 6. אוהב את המשפחה שלך?
כן ברור 7. אוכל מילקי?
לפעמים 8. יש לך אובססיה\\סטייה?
אני לא יכולה להיות הרבה זמן בלי להתאהב במישו 9. אוהב חורף?
לא ממש 10. מבריז הרבה מביצפר?
לא ממש פעם פעמיים בשבועיים ..פעם אחת לא הברזתי חודש שלם! 11. מדבר הרבה בטלפון?
הרבה מאוד..בגלל זה סוגרים שיחות..
12. מקבל ציונים טובים?
תעודה השנייה הכי טובה בכיתה..
->בשבילי הכוכב זה אני
13. כותב שירים\\סיפורים?
אם יש מצברוח... 14. משתדל לאכול בריא?
לפעמים לא יכולה להתאפק...אבל מנסה
15. חושב על עצמך לפני אחרים?
תלוי באיזה מצב... 16. חוסך כסף?
מנסה אבל אני בזבזנית מידי 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
כן
18. ארטיקים או גלידות?
ארטיקים 19. קונה מתנות?
תמיד
20. חושב שאתה בנאדם טוב?
למה לא
האם אי פעם 21. שיקרת?
ברור ... כל אחד משקר... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
לא
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
כן למישו ממש מעצבן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?
לא.. מי יושן עם רדיו דלוק
26. עם טלוויזיה דלוקה?
פעם אחת שכחתי לכבות...
27. לא ישנת יום שלם?
לא אימא שלי אומרת " לכי לישון כבר מאוחר..!" 28. היית במחשב כל הלילה?"לב" עד 3 לפנות בוקר נחשב
29. היית בחו"ל?
לא לצערי... 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?
לא בנתיים 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
לצערי...
32. חיבקת מישהו מפורסם?
כן את חבר שלי...הוא לא סלב אבל הוא הופיע בטיוי... 33. הופעת על במה?
כן קטע קריאה... 34. גנבת משהו?
לא
35. תפסת טרמפ?
לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
לא זה מגעיל
37. הלכת לאיבוד?
כשהייתי בת 5 בחנות.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
כן...פעם אחת בלבד.. 39. נשברה לך שן?
כן..מתפוח... 40. עישנת סיגריה?
לא רוצה אפילו לנסות! מה הדבר האחרון 41. שאכלת?
ארטיק 42. שקנית?
ארטיק , וגם חולצה מגניבה כזו... 43. ספר אחרון שקראת?
הארי פוטר 5 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?
מלחמת הכוכבים נקמת הסית' 45. הופעה אחרונה שהיית?
לא ראיתי בחיים שלי הופעה...רק בטיוי.. של היהודים 46. דיסק אחרון ששמעת?
אוונסנס - FOLLEN 47. שיר אחרון ששמעת?
WE ARE מפסקול הסרט ספידרמן 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?
WE ARE 49. שהדפסת?
מילים לשיר מיסינג של אוונסנס 50. שביקרת בו(לפני זה)?
במכולת... חחח..
51. אדם אחרון שראית?
אימא שלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?
אימא שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?
חבר שלי.. איגור...
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?
איגור
55. אדם אחרון שצעקת עליו?
בת דודה שלי... אהובים 56. צבע אהוב?
שחור , חאקי , אדום וסגול... 57. סרט אהוב?
טיטניק 58. ספר אהוב?
הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?
אוונסנס , אבריל לאבין , כל מיני.. 60. דיסק אהוב?
אוונסנס FOLLEN 61. שיר אהוב?
MISSING של אוונסנס 62. תוכנית טלווזיה אהובה?
אחוזת הטירוף 63. מאכל אהוב?
64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
עצמי , אני ואנוכי...
וגם איגור והמשפחה שלי וחברות שלי... 65. מקצוע אהוב?
מתמטיקה 66. זמן ביום?
אחר הצהרים וערב וגם לילה קצת... 67. ממתק\\חטיף אהוב?
שוקולד... 68. אתר אהוב באינטרנט?
פורום הארי פוטר הספר... 69. ערוץ אהוב?
MTV 70. קליפ אהוב?
אס לייק זאת של אמינם... העדפות 71. אביב או סתיו?
סתיו 72. קפה או תה?
שוקו
סתם, קפה.. 73. כתום או צהוב?
כתום 74. טלפון או פלאפון?
פלאפון 75. סלקום או אורנג'?
אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?
חלב 77. שיער אסוף או פזור?
פזור 78. ירח או שמש?
שמש 79. קולה או ספרייט?
ספרייט 80. קור או חום?
חום 81. אילת או חרמון?
אילת 82. צבע עיניים מועדף??
ירוק דבש (כמו שלי...
...) 83. קרמבו או גלידה?
גלידה 84. לילה או יום?
לילה ...וווו...אני ערפד... 85. דיסקמן או מערכת?
מערכת

salexa92

New member
המשך....

86. מוזיקה ישראלית או לועזית?
לועזית , ברור!!! 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?
השיר שלנו ! הם השולטים!! 88. שחור או לבן?
שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?
לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?
טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?
עם כובע 92. הצגות או סרטים?
סרטים 93. נעלי בית או יחפים?
יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?
נוזלי 95. ביצפר או צבא?
בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?
שאלה 36
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?
שאלה 36 חח...
98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
ארוך אבל אני אוהבת ארוך... 99. האם נהנת לענות עליו?
כן 100. תן ציון לשאלון.
100 מתוך מאה.. 10 מתוך 10...

אני באמת יכולה לענות על מאה שאלות?

על עצמך 1. שם: דן 2. גיל: 1989-1991 3. מיקום בארץ: מרכז האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? מדי פעם.. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד.. 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא..לא נראה לי..XD 9. אוהב חורף? לאאא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא... 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא?אפשר להגיד...אבל אני לא מוותרת על מקדונלדס כ"כ מהר.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא..תמיד יותר חשוב המשפחה.. 16. חוסך כסף? כן..בערך..:p 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. ארטיקים או גלידות? גלידות
19. קונה מתנות? ביום הולדת..כן.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן..זתומרת..בלי להיות שוויצי ויצי או משהו.. האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? הממ....כן..בעיקר לאלה שמבקשים שאני אענה להם על סקרים ב12 בלילה... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא..איך אפשר לישון ככה? אבל פעם כמעט נרדמתי עם דיסקמן.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן... 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא...אם אני אמרתי שאני לא אוכל משהו אני לא אוכל אותו.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בעיתון בצפר...וזה בושה..מי רוצה להופיע בעיתון בצפר?!? 32. חיבקת מישהו מפורסם? כשהייתי בת 6 בערך...ונחשו את מי? מיכל ינאי ...עד היום אני מצטערת על זה.. 33. הופעת על במה? יאפ... 34. גנבת משהו? לאאאא 35. תפסת טרמפ? לאאאאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? מי אוכל מנחמה?!? 37. הלכת לאיבוד? כן...הלכתי לאיבוד..ובסוף הסתבר לאמא שלי שהייתי בסופר,אוכלת שוקולד 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא.. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? ממש ממש ממש לאאאאאאאא!!! רק לשמוע את המילה הזאת עושה לי חלחלה.. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? צ'יריוס 42. שקנית? חמוצי.. 43. ספר אחרון שקראת? עדיין לא סיימתי את ה"פ 6..ולפניו קראתי "אנגוס,חוטיני ונשיקות חזיתיות"...מומלץ! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? פייי....נראלי רישיון לגנוב...אני רואה רק בDVD.. 45. הופעה אחרונה שהיית? שלי.. 46. דיסק אחרון ששמעת? I dunno 47. שיר אחרון ששמעת? Somebody Told Me של The Killers...שיר מדהים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Since U Been Gone..קלי קלארקסון רולז 49. שהדפסת? ברכה ליומולדת בגן של אחותי.. 50. שביקרת בו(לפני זה)? כלום 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים 56. צבע אהוב? תכלת 57. סרט אהוב? ה"פ,מלחמת העולמות,ילדות רעות...יש יותר מדי..באמת.. 58. ספר אהוב? ה"פ 5 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? זמר=לא יודעת זמרת= לא יודעת להקה=גרין דיי,קילרז,פיקסיס... 60. דיסק אהוב?American Idiot ה-מ-ע-ו-ל-ה 61. שיר אהוב? Call Me,American Idiot,Played Alive יש עוד מלא.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים,אהבה או כסף,שנות ה-70
63. מאכל אהוב? צ'יפס,סלט ופסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל המשפחה שלי 65. מקצוע אהוב?מתמטיקה
...ואנגלית..וצרפתית..אבל הכי הכי הכי--מתמטיקה 66. זמן ביום? לילה...אני שונאת את הבוקר כי אני מאוד מאוד מאוד עצבנית בבוקר.. 67. ממתק\\חטיף אהוב? תפוצ'יפס,קליק 68. אתר אהוב באינטרנט? זה,www.danradcliffe.com, גיימר...נו,יש מלא.. 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? Holiday ו Since U Been Gone העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום..צהוב עושה לי פריחה 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? כלום (אני נאמנה לפלאפון!!!) 76. שוקולד מריר או חלב? חלב..ועדיף לבן 77. שיער אסוף או פזור? אסוף!! 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול או ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה רולז 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? iPod 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, מה אני? יפתח המלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי באיזה סיטואציה 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. הצגות או סרטים? סרטיםםםםם!! מי הולך להצגות לא מהבצפר??! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? מה זה השאלה הזאת!? נו,נוזלי שיהיה 95. ביצפר או צבא? צבא...כל עוד לא רואים את כל המורות האלה,לא עושים ש"ב...זה מה שתמיד חלמתי עליו (לא על הצבא, על מה שאמרתי עכשיו) ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? עם הסבון...WTF?! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? יותר מדי.. 99. האם נהנת לענות עליו? יאפ..אפשר להגיד 100. תן ציון לשאלון. מתוך כמה?

leeseg

New member
התשובות שלי

על עצמך 1. שם: לי 2. גיל: עוד עשרה ימים בת 15 3. מיקום בארץ: איזור עפולה האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? בטח 7. אוכל מילקי? את החדש.. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? יש לי תופעה לדבר שטויות בלילה 9. אוהב חורף? כן! 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא על שטויות, אבל מבזבזת 18. ארטיקים או גלידות? ארטיקים ביום חם, וגלידה ביום פחות חם, לא קר 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?אממ אני לא יכולה להגיד את זה על עצמי, כי אני לא יודעת.. אבל כן, הרבה אומרים לי את זה האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן, נולדתי בחו"ל 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?כן, קישואים 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן, עודד מנשה 33. הופעת על במה? כן, הופעתי בקווטש! 34. גנבת משהו?לא שזכור לי 35. תפסת טרמפ? כן, אבל רק לשכונה אחרת 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, אייחס! 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אוו שאלה קשה, אבל כן, בעונות שהיו, את העונה החדשה אני לא סובלת 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא, שונאת את הריח מה הדבר האחרון 41. שאכלת? לא כלתי עוד.. רק שתיתי מיץ תפוזים 42. שקנית? שוקו אתמול 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר האחרון, ואני עכשיו באמצע "הסיפור שלא נגמר" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מלחמת העולמות 45. הופעה אחרונה שהיית? לפני שנה, הופעת "פינת אור" 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק שצרבתי לעצמי, עם השירים שאני אוהבת... בעיקר ספרדית 47. שיר אחרון ששמעת? no me ames של ג'ניפר לופז 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? no me ames של ג'ניפר לופז, והשיר המעצבן של שלישיית מה קשור 49. שהדפסת? עבודה, לפני חודשיים{אני לא מדפיסה הרבה, הרוב על דיסקים ודיסקטים}P 50. שביקרת בו(לפני זה)? לא יודעת.. 51. אדם אחרון שראית? המשפחה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברים שלי {אני לא זוכרת באיזו סיטואציה} 53. אדם אחרון שחיבק אותך?החברים שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב? כחול, סגול, אדום 57. סרט אהוב? הארי פוטר, קטנטנות, מעודדות צמודות, ילדות רעות 58. ספר אהוב? הארי פוטר {כל השישה} 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? green day 60. דיסק אהוב? הדיסק שצרבתי לי לאחרונה 61. שיר אהוב? no me ames 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מיס מאץ' 63. מאכל אהוב? שניצל תירס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? הכלב שלי, והחברים שלי 65. מקצוע אהוב? מחשבים 66. זמן ביום?בוקר 67. ממתק\\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז! 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3 וערוץ HOT XTRA 70. קליפ אהוב?לא אוהבת קליפים... העדפות 71. אביב או סתיו? לא משנה... 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי במצב הרוח 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול וירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה בקיץ, יום בחורף 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן ונגן MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, למרות שאני ישראלית, מוזיקה לועזית שולטת יותר 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ... השיר שלנו נגמר 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות אם לא עצלנים מדי 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים, או באיי סי קיו 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? תלוי במצב הרוח 92. הצגות או סרטים? הצגות 93. נעלי בית או יחפים? תלוי במצב הרוח, ובמזג האויר 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שביקרת?... והיה מוזר שלא היה כלום על הארי פוטר בשאלון, הרי אנחנו בפורום הארי פוטר 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? די 100. תן ציון לשאלון. מ1-10... 8.5

Xmilor

New member
תורי...

1. שם: אופיר 2. גיל: 14 3. מיקום: חסוי... 4.מאחר הרבה: כן 5. עובד: לא... 6. אוהב את המשפחה שלך: כן 7. אני מת על מילקי 8. לא 9. כן מאד 10. לא כל כך 11. לא בקושי 12. כן 13. כן... (סיפור ששמו "הירושה") 14. כן 15. לא (תלוי...) 16. כן 17. לא 18. גלידות (טעם האהבה 2) 19. יום הולדת וחגים 20. בערך 21. לפעמים 22. בחיים לא!! 23. כן 24. לא 25. פעם אחת בלבד... 26. לא 27. פעם אחת 28. שוב... פעם אחת 29. הרבה פעמים (לא צריך פרוט נכון?) 30. כבד וחלקים פנימיים של כל בע"ח 31. לא 32. לא 33. לא (אבל אני יודע לנגן על חלילית...) 34. לא 35. לא 36. וכמו תמיד לא... 37. פעם אחת בלבד (לא משנה איפה..) 38. לא 39. לא 40. לא ואני גם לא רוצה 41. פיצה 42. מעיל מגרמניה 43. הארי פוטר 6 44. היצ' (אני יודע מזמן לא ראיתי סרט) 45. משחק כדורגל נקרא? 46. דיסק של בריטני ספירס 47. crazy של בריטני ספירס 48. נר לי 49. השיר של מימון 50. אהה? 51. את הכלב שלי 52. אף אחד 53. אחותי 54. סבתא שלי 55. לא זוכר 56. ירוק 57. הארי פוטר 58. אנימורפס (אתם בטוח לא מכירים) 59. לינקין פארק (אתם שוב בטוח לא מכירים) 60. אין... אני הרבה דיסקים 61. in the end של לינקין פארק 62. the most extrem באנימל פלאנט 63. שניצלים 64. אפשר כמה? (המשפחה שלי) 65. מתמטיקה 66. יום 67. מקופלת 68. האתר הזה 69. יס 1 70. אני בכלל לא אוהב קליפים אני רק אוהב את השיר עצמו 71. אביב 72. תה 73. צהוב 74. פלאפון 75. סלקום 76. חלב 77. קצר (תחשבו למה) 78. שמש 79. קולה 80. קור 81. אילת 82. ירוק 83. גלידה 84. יום 85. מערכת 86. לועזית 87. השיר שלנו 88. לבן 89. לנקות 90. פנים מול פנים 91. בלי 92. סרטים 93. יחפים 94. נוזלי 95. ביצפר 96. שאלה 49. שהדפסת? 97. לנקות או להשאיר מלוכלך 98. לא (אבל הוא לא קצרצר) 99. כן 100. מ-1 עד 10- 8

nofar 17

New member
אני!!

על עצמך 1. שם: נופר 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: חולון האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? ממש לא 5. עובד? כן- במקדונלדס 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור.. 7. אוכל מילקי? כשיוצא.. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא משהו מיוחד.. 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא יותר מדי 11. מדבר הרבה בטלפון? מלא! 12. מקבל ציונים טובים? בד"כ כן 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? חח.. כבר אמרתי שאני עובדת במקדונלדס, ולעובדים מגיע ארוחות חינם- תעשו את החשבון.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? משתדלת שלא 16. חוסך כסף? יאפ! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אם זה כסף של ההורים אז כן, למרות שזה לא בכוונה 18. ארטיקים או גלידות? גלידות 19. קונה מתנות? תלוי למי 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בכללי כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן.. לא חושבת שיש מישהו שלא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן..חח 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא שזכור לי 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? לא כל הלילה.. 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? כן.. פטריות!! 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא, אבל השם שלי כן..חח 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא! 37. הלכת לאיבוד? כן..חח 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא.. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פופקורן 42. שקנית? גופיה 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר השישי באנגלית! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מלחמת העולמות.. לא אהבתי! 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת.. 46. דיסק אחרון ששמעת? לא יודעת.. הכל בmp3 47. שיר אחרון ששמעת? עברי לידר- ניסים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ניסים.. 49. שהדפסת? וואי.. זה היה מזמן.. אמ.. לא זוכרת? חח 50. שביקרת בו(לפני זה)? לא הבנתי את השאלה..חחחח 51. אדם אחרון שראית? חברה.. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא ואבא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סבא.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברות.. אבל זה היה מזמן אהובים 56. צבע אהוב? ורוד 57. סרט אהוב? אושן 11 58. ספר אהוב? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם! 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אין מישהו ספציפי 60. דיסק אהוב? אין ממש.. 61. שיר אהוב? מכה אפורה.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? באפי.. 63. מאכל אהוב? שניצל וצ'יפס..חח 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחותי הקטנה 65. מקצוע אהוב? לא נראה לי יש משהו 66. זמן ביום? בוקר 67. ממתק\\חטיף אהוב? דוריטוס 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3 70. קליפ אהוב? אין ממש העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? יעני צבע? ירוק.. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפה 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? ראית את אקזיט מההתחלה ועד הסוף.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? השאלה הקודמת..חחח 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? טיפה.. 99. האם נהנת לענות עליו? היה נחמד 100. תן ציון לשאלון. 10! חחח

למעלה