תקראו!! מה, אני לא קורא את שלכם??
על עצמך 1. שם: אבי גולרוכי! 2. גיל: 15! 3. מיקום בארץ: יהוד, ליד סביון... האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? משתדל שלא... 5. עובד? כן! 6. אוהב את המשפחה שלך? מת עלייה! 7. אוכל מילקי? לא הרבה! 8. יש לך אובססיה\סטייה? אפשר לקרוא לזה סטייה, כן.. 9. אוהב חורף? לא!!!!!! 10. מבריז הרבה מביצפר? בכלל לא! אני ילד למדן כזה, חנוני... 11. מדבר הרבה בטלפון? רק עם חבר מאוד קרוב!! 12. מקבל ציונים טובים? די טובים! 13. כותב שירים\סיפורים? שירים וסיפורים! 14. משתדל לאכול בריא? כן! 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא! "ואהבת לרעך כמוך..." 16. חוסך כסף? כן... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא! 18. ארטיקים או גלידות? גלידות! 19. קונה מתנות? לחבר קרוב, כן! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן, די טוב! האם אי פעם 21. שיקרת? כן! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? ברור, אני לא בנאדם שכולו תכלת... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן, אני אומר מה שאני רוצה, לא שומר בפנים. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן, הוא מתכבה לבד... 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא... 27. לא ישנת יום שלם? כן, בל"ג בעומר לא ישנתי 30 שעות רצוף! 28. היית במחשב כל הלילה? כל לילה! 29. היית בחו"ל? לא, בבקשה שמישהו יקח אותי... 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? כן, עדיף לא לפרט... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא, אבל של אחותי, כן!! 32. חיבקת מישהו מפורסם? את עצמי!! 33. הופעת על במה? כן! 34. גנבת משהו? כן, בבקשה לעבור נושא... 35. תפסת טרמפ? אפ'עם לא... לא יודע למה... 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס! אבל כן! 37. הלכת לאיבוד? ברור! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא!! איך הגעת לשאלה הזאת? 39. נשברה לך שן? לא... 40. עישנת סיגריה? בא לא נדבר על זה... רק במפגש... טוב? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אורז ואפונה! 42. שקנית? ג'ל לשיער! 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר ונסיך חצוי-הדם! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מר וגב' סמית'... 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי בשום הופעה של אפ'חד... 46. דיסק אחרון ששמעת? שירים בפרסית... עזבו... 47. שיר אחרון ששמעת? של מדונה! 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "תתנו לו צ'אנס! הוא שר מהלב..." 49. שהדפסת? "נפרדנו כך... היתה דממה..." (בשבילכן, אסתי ומוריה...) 50. שביקרת בו(לפני זה)? הבית של אודי חברים!! ממש יפה!! 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר מאוד מאוד קרוב! 53. אדם אחרון שחיבק אותך? כנ"ל... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? כנ"ל... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחות... אהובים 56. צבע אהוב? אדום! 57. סרט אהוב? פרל הארבור! 58. ספר אהוב? "לב חצות"!! ממש מאאאאאאאאאאאאגניב!! 59. זמר\ת \להקה אהובה? כתשובה שמתחתיי... 60. דיסק אהוב? שוב בפרסית... עזבו... 61. שיר אהוב? כנ"ל... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "היפים האמיצים"!! איך שרידג' פתח את הקבר!! 63. מאכל אהוב? צ'יפס! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חייב לכתוב?? טוב, נו... לא אגלה לכם! 65. מקצוע אהוב? מתמ'! סתם... אמממ... ל'יודע... 66. זמן ביום? שאני במחשב... 67. ממתק\\חטיף אהוב? במבה!! 68. אתר אהוב באינטרנט? פורום 160!! 69. ערוץ אהוב? ערוץ 10!! יש שם ת'סדרה 24!! 70. קליפ אהוב? של מואין! העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו... 72. קפה או תה? קפה... 73. כתום או צהוב? כתום! גוש קטיף! 74. טלפון או פלאפון? פלאפון! אין ציטוטים... 75. סלקום או אורנג'? סלקום! אורנג' יקר... 76. שוקולד מריר או חלב? מריר! 77. שיער אסוף או פזור? אין לי שיער ארוך, אבל אני מעדיף ארוך.. 78. ירח או שמש? ירח! 79. קולה או ספרייט? קולה!! ברור!! 80. קור או חום? חום!! 81. אילת או חרמון? חרמון!! אילת משעממת!! 82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול, כמו שיש ל**** שלי!! 83. קרמבו או גלידה? גלידה!! 84. לילה או יום? לילה!! כל האקשן קורה שם!! 85. דיסקמן או מערכת? מערכת!! 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? פרסית אפשר? 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא רואה אפ'חד מהם! 88. שחור או לבן? לבן! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים-מול-פנים!! ברור!! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם, זה הכי יפה!! 92. הצגות או סרטים? סרטים!! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים!! 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל!! 95. ביצפר או צבא? ביצפר!! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "האם גנבת...?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת... אבל מהנה... 99. האם נהנת לענות עליו? ראה תשובה לשאלה 98.. 100. תן ציון לשאלון. 95!! יפה, אור!!