שאלון קצרצר,

זה לא כזה כיף ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

לאנשים יש ציפיות

הו דאמיאן רייס!../images/Emo60.gif

נזכרתי בלוסט, נו:p אני צריכה להתחיל לשמוע אותו! אני ממש אוהבת שני שירים שלו שאני מכירה סתם ככה, והשירים שלו ששמים בלוסט ממש טובים! אז אני אתחיל בהחלט לשמוע!

M r s Black

New member
זו להקה, אני די בטוחה.

ויש לי דיסק שלהם, אני יכולה להלוות לך אם את רוצה :]

M r s Black

New member
האא,

נכון שבגירסה החיה של "Delicate" מבטאו האירי כה בולט ו... גרר? ^^;

spacecow

New member
../images/Emo123.gif תשובות לשאלות הקצרצר.

על עצמך 1. שם: חן. 2. גיל: 17 עוד פחות מחודש.
3. מיקום בארץ: **חסוי** נו, זו חרא עיר- אז זה לא בדיוק משנה. האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? ה-מ-ו-ן! 5. עובד? לא, אני העצלנית האולטימטיבית. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן, מאוד אפילו. עזבו שהרגע ניהלתי קרב צרחות עם אמא שלי במשך שעה... זה קטנות.
7. אוכל מילקי? יאפ, אבל תמיד מערבבת. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? המממ... חוץ מהארי פוטר? 9. אוהב חורף? הו, כן!
10. מבריז הרבה מביצפר? כן.
יותר מדי. הברזתי מכל שיעורי ספורט השנה, וקיבלתי נכשל בתעודה... 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. טלפון הוא הרשע בהתגלמותו. 12. מקבל ציונים טובים? כן, טובים מאוד אפילו. חוץ מספורט.
13. כותב שירים\\סיפורים? סיפורים בבמה.
14. משתדל לאכול בריא? *לועסת פיצה* המממ... מה? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים. 16. חוסך כסף? לא. שרפתי את כל הכסף שלי החופש על הופעות, בגדים, ספרים, סרטים, קניונים ועוד ועוד. אסור לאשר לי אי-פעם כרטיס אשראי... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הופעות, בגדים, ספרים, סרטים, קניונים ועוד ועוד זה לא שטויות.
18. ארטיקים או גלידות? גלידות. 19. קונה מתנות? תמיד, אבל באיחור. כמו שאני עושה את כל שאר הדברים בחיים שלי.
20. חושב שאתה בנאדם טוב? פחות או יותר. האם אי פעם 21. שיקרת? יאפ. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? ממש לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן.
פעם או פעמיים. או שלוש... או... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא בפניו.
25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? אתמול. 27. לא ישנת יום שלם? כן, יותר מדי פעמים. 28. היית במחשב כל הלילה? כ-ל הלילה? לא, לא ממש. 29. היית בחו"ל? אה-הא. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? אני אוהבת אוכל, אני בחיים לא אשבע לא לאכול משהו. אוכל=טוב.
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן, פעם או פעמיים. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן! מאור כהן.
לפני שבועיים בערך, אחרי שראיתי הופעה שלו. והצטלמתי עם ג'ורג' בוש בתמונה קבוצתית, אבל לא נגעתי בו. 33. הופעת על במה? בתור קריינית בכמה טקסים. 34. גנבת משהו? לא, אני מוסרית מדי. 35. תפסת טרמפ? לא, אני פחדנית מדי. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, אני... שפויה מדי? 37. הלכת לאיבוד? כן. המון פעמים. אין לי שום חוש כיוון.
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא, אני לא בבוּן. 39. נשברה לך שן? נופ. 40. עישנת סיגריה? יאפ. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פיצה, כנזכר לעיל.
42. שקנית? נעליים, לפני כמה ימים. כפכפים כאלה עם עקב דק: זוג אחד ורוד (כן, אני יודעת- אבל הן ממש יפות!
) וזוג אחד שחור. 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר 6. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "לדפוק חתונה" עם אוון וילסון
ו-ווינס ווהן. חמוד ביותר. 45. הופעה אחרונה שהיית? יום שישי הזה: יוני בלוך עם הופעת אורח של אפרת גוש ב"ברבי" בכפר סבא. היה שווה.
46. דיסק אחרון ששמעת? שייגעצ, "ניו יורק - רפיח". 47. שיר אחרון ששמעת? Hysteria של Muse. להקה ענקית. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Scotty Doesn't Know מהסרט "יורוטריפ". 49. שהדפסת? תרגום של הפרק הראשון של הארי פוטר השישי.
לא לסקול אותי! כל עוד אני לא מפיצה את זה אז זה חוקי לגמרי- אני סתם אוהבת לתרגם. יש לי בגרות בזה.
50. שביקרת בו(לפני זה)? מקום פיזי? ביקרתי חברה אתמול. באינטרנט? Walla, את האי-מייל שלי. 51. אדם אחרון שראית? אמא. כמו שציינתי- רבנו. ואז השלמנו, והכל טוב.
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הממ... אמא. לפני שתי דקות, כשרבנו. ואז השלמנו- והכל טוב.
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אוקיי, זה מתחיל להמאס עליי: אמא, אחרי שרבנו. ואז השלמנו- והכל טוב.
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברתי ענבר, אתמול. אם כבר, אני אמורה להתקשר אליה... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? שוב? אמא, כשרבנו. בלה בלה- הכל טוב.
המשך בהודעה הבאה, כי מסתבר שיש פה הגבלה על התווים להודעה...

spacecow

New member
../images/Emo123.gif המשך לשאלון הקצרצר.

אהובים 56. צבע אהוב? כתום. לא קשור להתנתקות!! אני תומכת בה לגמרי. 57. סרט אהוב? "עימות חזיתי" עם ג'ון טרבולטה וניקולס קייג'. 58. ספר אהוב? "סוד הגן הנעלם" (אני מודעת שזה ספר של ילדים), מאת פרנסיס הודסון ברנט. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? Muse. הם מדהימים. תקשיבו ל-Time is running out שלהם ותתאהבו. 60. דיסק אהוב? Missunderstood של פינק. 61. שיר אהוב? A better daughter or son של Rilo Kiley. להקה לא ידועה, אבל הם ממש טובים. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ורוניקה מארס
אין עליה, באמת שאין. 63. מאכל אהוב? כל דבר עם תפוחי אדמה. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אבא.
65. מקצוע אהוב? אנגלית או מחשבים (5 יחידות בשניהם, כי משעממם לי בחיים). 66. זמן ביום? לילה. אך ורק לילה.
67. ממתק\\חטיף אהוב? דובונים! 68. אתר אהוב באינטרנט? צר לי "תפוז", אבל אני מאוהבת ב"וואלה". אפילו כתבות הספורט שלהם משעשעות. 69. ערוץ אהוב? ערוץ 5 ב"הוט"- HOT Xtra. (*שיעול* שם משודרת ורוניקה מארס... *שיעול*) 70. קליפ אהוב? Outside של Staind. אחלה שיר, אחלה קליפ. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. יש לי אלרגיות, לכן כשמגיע האביב מגיעים גם החום והטישו.
72. קפה או תה? אוי, זה קשה.
אוהבת את שניהם... אבל נראה לי יותר קפה. אלא אם כן זה תה ארל-גריי.
73. כתום או צהוב? כתום! (מילה אחת על ההתנתקות ואני סוקלת אתכם) 74. טלפון או פלאפון? שניהם מעצבנים אבל עדיף פלאפון, כי יש לי בו צילצול של Stairways to Heaven. (כתבתי עם שגיאות כתיב, הא?) 75. סלקום או אורנג'? אורנג'! (שוב- מילה אחת על ההתנתקות ואני סוקלת אתכם) 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. 77. שיער אסוף או פזור? אסוף נוח יותר, פזור יפה יותר. יש לי בקבוקים אז שניהם בעייתיים.
78. ירח או שמש? ירח. השמש היא השטן. 79. קולה או ספרייט? קולה! קולה, קולה, קולה
הו... שכחתי לכתב את זה ב"אובססיות"... 80. קור או חום? קור. הקיץ הזה משגע אותי.
81. אילת או חרמון? לא הייתי אף פעם בחרמון (
) ואני נמצאת כל שנה באילת, אז... חרמון? 82. עיינצב עיניים מועדף?? הכוונה לצבע עיניים מועדף? ירוק.
(לא קשור להארי פוטר!) 83. קרמבו או גלידה? קרמבו. 84. לילה או יום? ל-י-ל-ה. כל כך, אבל כל כך, לילה.
85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? אוי... קשה... רוק ישראלי עדיף על כל מוזיקה לועזית. אבל מעטים אמני הרוק הטובים באמת בארצנו הקטנטונת.
87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ, כי מאור כהן סטלן גובר על כל דבר אחר! 88. שחור או לבן? לבן, כי אני נראית טוב בבגדים לבנים.
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, אבל שמישהו אחר יעשה את זה.
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? אין דבר כזה שיחות נפש בטלפון.
רק פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. הרבה יותר חמוד. וזה גם מחמם את האוזניים! (מניסיוני בפולין... הכובע של הסווטשרט הציל את האוזניים המסכנות שלי מלקפוא למוות) 92. הצגות או סרטים? סרטים, כי אין לי סטייל. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים, כי כולנו קיבוצניקים בנפש! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי, כי אני מפונקת. 95. ביצפר או צבא? צבא. כל כך צבא. (עוד שנה!) ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם אכלתי מנה חמה בלי מים.
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת, בהתחשב בכך שלקחה לי חצי שעה לענות!
99. האם נהנת לענות עליו? כן, למרבה הפלא. 100. תן ציון לשאלון. לא יודעת. זה השאלון הראשון שלי אי-פעם.
המממ... 8? לא יודעת. היה נחמד. אני כותבת יותר מדי.

חיחי../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

גם אני קונה מתנות באיחור
זה מגניב במובן מסויים ולא נחמד במובן מסויים אחר

spacecow

New member
זה מגניב אם

בזמן הזה שמאחרים מעניקים מחשבה למתנה כדי שהיא תצא כמה שיותר טובה. ככה אני מאחרת, אבל בסטייל!
טוב לדעת שאני לא היחידה שמביאה מתנות באיחור.
עכשיו כל פעם שחברה תתלונן עליי אני אשלח אותה הנה, כדי להראות לה שהיא לא המתוסכלת היחידה! (אולי החברים שלנו יקימו קבוצת תמיכה?
)

אני בעד.../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אבל מה שכן, אני תמיד מכינה לפחות ברכה או משהו, ולא באיחור, עד שאני מוצאת את המתנה הטובה ביותר:] ואני בעד קבוצת התמיכה

spacecow

New member
גם אני. ../images/Emo13.gif

ברכה מושקעת ומצחיקה שכזאת, ככה שהם ירגישו אשמים אם הם יתלוננו יותר מדי. תסמונת האמא הפולנייה, אני קוראת לזה.
מה דעתך על חשממב"ה כשם לקבוצת התמיכה? (כן, בהשראת חסמב"ה...) חברים שלא מקבלים מתנות בזמן המתאים.

michael meiri

New member
תכירו אותי

על עצמך 1. שם: מיכאל מאירי 2. גיל:עוד מעט 17 3. מיקום בארץ:מרכז ת"א האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? כשצריך 5. עובד? כשצריך 6. אוהב את המשפחה שלך?כשצריך (סתם לא אני חולה עליהם) 7. אוכל מילקי? פויה 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אני לא אשתף 9. אוהב חורף? ממש לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? איכסה 12. מקבל ציונים טובים? תלוי במה 13. כותב שירים\\סיפורים? כיש השראה 14. משתדל לאכול בריא? אני פשוט אוכל בריא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. ארטיקים או גלידות? ארטיקים 19. קונה מתנות? לא 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא ממש זוכר 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? מזה עולם שלישי? 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? מה אני מח כרוב 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? אני מעשן דיי הרבה מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פסטה 42. שקנית? אלכוהול 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר שש 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? סטאר וורז 45. הופעה אחרונה שהיית? קוור לנירוונה 46. דיסק אחרון ששמעת? heroez to zeroes של הbeta band 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של רדיוהד (להקה אהובה עליי) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? easy של the beta band 49. שהדפסת? מי מדפיס? 50. שביקרת בו(לפני זה)? ??? 51. אדם אחרון שראית? אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אח שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא חורג תקע נאד מסריח אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? fight club 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? radiohead 60. דיסק אהוב? אין כזה דבר 61. שיר אהוב? אין זה דבר 62. תוכנית טלווזיה אהובה?csi 63. מאכל אהוב? פסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין כזה דבר 65. מקצוע אהוב? בטלה 66. זמן ביום? ערב לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? טוויסט 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? לא ממש אוהב טלוויזיה 70. קליפ אהוב? בריטני ספירס על mute העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? בירה 80. קור או חום? באמצע 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? פויה פויה פויה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פמפ 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל 95. ביצפר או צבא? הודו ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הזה עם המילקי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הזה עם הסווטרט 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? הייתי יותר אם היה יותר שאלות על דברים אסורים 100. תן ציון לשאלון. נסכם ב70%

למעלה