שאלון קצרצר,

אויש, עניתי ושכחתי להעלות לפה

אז הנה... לא שמישהו יקרא את זה... אבל הארכתי מדי במילים, זה בטח לא ייכנס בהודעה אחת. על עצמך 1. שם: רעות. 2. גיל: 13. 3. מיקום בארץ: טבעון. האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור. 7. אוכל מילקי? כל ערב, מאוחר מאוחר. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אני פסיכית במלוא מובן המילה. אני מכורה מדי להארי פוטר, ו... זהו. אולי. 9. אוהב חורף? לא. תחי הקיץ! 10. מבריז הרבה מביצפר? מעולם לא הברזתי. לפחות לא בלי אישור =]. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא, קשה למצוא אותי מדברת בטלפון, אבל כשאני מדברת עם חברה שלי זה יכול לקחת שעה שלמה עד שהאוזן שלי תתחיל לכאוב ואני אנתק. 12. מקבל ציונים טובים? לא רוצה להשוויץ... אבל כן. 13. כותב שירים\\סיפורים? כן, לפעמים. אני אוהבת לכתוב אבל אני לא ממש מצליחה בזה. אחרי שאני קוראת את מה שכתבתי אני חושבת שזה מטומטם. 14. משתדל לאכול בריא? כן. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי. 16. חוסך כסף? ועוד איך. זה בדם. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? ממש לא. כבר אמרתי, אני חוסכת. תמיד. 18. ארטיקים או גלידות? ארטיקים, יותר כיפי. 19. קונה מתנות? לימי הולדת, אם בעל היומולדת חוגג. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. האם אי פעם 21. שיקרת? מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אני חושבת שכן... *מסמיקה* אבל אני עושה את זה רק לאנשים שפגעו בי (הרבה פעמים) קודם. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן... פעמים בודדות, כשממש עיצבנו אותי. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כשהייתי קטנה הייתי אומרת את זה מתוך כעס. 25. ישנת עם רדיו דלוק? מתי הדלקתי רדיו בכלל? 26. עם טלוויזיה דלוקה? אין לי טלוויזיה בחדר. ישנתי בסלון כשהייתי חולה הטלוויזיה דלקה, זה נחשב? 27. לא ישנת יום שלם? הכוונה ליממה? אני לא חושבת... היה לילה שישנתי רק 3 שעות. 28. היית במחשב כל הלילה? מה פתאום? רק עד שעות טיפה מאוחרות... 29. היית בחו"ל? כן, בגיל 9 לשבועיים ברצף. שבוע לונדון שבוע פריז. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא, ואני לא מתכוונת לאכול דברים כאלה. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? פעם פעם פעם בכיתה ב', שעשו איזה כתבה מפגרת למעריב לילדים. תמונה פיצית, עם כל הכיתה. אולי קרה עוד פעם, במקרה, בעיתון המקומי. 32. חיבקת מישהו מפורסם? אויייי... את דודה שלי (חיבוק ידידותי כשנפגשים), הלא היא רינה מור, מיס יוניברס 1976. פעם את ליאת אחריון, לפני מיליון שנה... והכי חשוב, איך לא אמרתי קודם - את השחקנים של פינת אור, כשהצלחתי לזכות במבצע של ערוץ הילדים. וואאאאאאאא. 33. הופעת על במה? כן, לא מעט פעמים. אבל רק מול בצפר או הופעות של טבעון וכאלה. לא רציני מדי. 34. גנבת משהו? מממ... לא שזכור לי. ואם אני תוהה זה רק בכוונה של לגנוב מאחותי או משהו כזה, ממש ממש אבל ממש לא רציני ו/או פלילי. 35. תפסת טרמפ? מי לא? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אני לא חושבת שאכלתי אי פעם מנה חמה, גם עם מים חמים. 37. הלכת לאיבוד? מי לא? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אווו, כן, ברגע של שעמום טוטאלי. 39. נשברה לך שן? כן. איה. בגיל שנה וחצי, עמדתי בעגלה ונפלתי על האספלט. נשברה לי השן הקדמית ועד גיל 7 בערך היה לי חור בחיוך. אמאלה. 40. עישנת סיגריה? מעולם לא ולעולם לא. משמע אני לא מתכוונת לעשות את זה לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אני חושבת שקליק בייגלה, החבילה הקטנה והחמודה הזאת. 42. שקנית? הייתי שלשום (לצערי) באיקאה. לעצמי לא ממש קניתי שומדבר אבל קנינו סתם שטויות מעצבנות ושעון בגודל תנור. ואני עדיין מצטערת ששכנעו אותי לבוא, למרות שלא רציתי. 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר השישי, החדש. באנגלית. גרסה אמריקאית. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? צ'רלי בממלכת השוקולד. סרט מדהים. 45. הופעה אחרונה שהיית? רציני? אני לא חושבת שהייתי בהופעה כלשהי מאז יום העצמאות. 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק? שנים לא שמעתי דיסק. אני משתמשת בנגן MP3... גם ככה אין לי איזה דיסקמן בשביל להקשיב לדיסקים... 47. שיר אחרון ששמעת? שיר נושא של סדרה כלשהי... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אותו שיר מהשאלה הקודמת. לא בא לי להגיד כנ"ל. ככה. 49. שהדפסת? פייייי... לא הדפסתי כלום מאז ימי בצפר. 50. שביקרת בו(לפני זה)? אויש. אמממ... זכרוני בוגד בי. 51. אדם אחרון שראית? אחותי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? מתי בכיתי בפעם האחרונה? אני לא זוכרת, סליחה מראש. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? בטח אמא שלי, לא זוכרת. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דודה שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי. אהובים 56. צבע אהוב? כחול. 57. סרט אהוב? שומרת אמונים ל"ואז הגיעה פולי", שהיה אחד הסרטים החביבים ביותר שראיתי כבר כמה זמן, למרות שראיתי אותו רק פעם אחת. 58. ספר אהוב? הארי פוטר והנסיכה הקסומה (princess bride). 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? לא יודעת... אני אוהבת לשמוע שירים של רובי וויליאמס ורד הוט צ'ילי פפרז... 60. דיסק אהוב? לא ידוע. 61. שיר אהוב? לא ידוע. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אווו... לא יכולה להגיד. לא שמישהו קורא את זה, אבל בכל מקרה, אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי. 63. מאכל אהוב? פסטהההה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יפה לשאול את זה. 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה. ותתפוצצו. 66. זמן ביום? מממ.. אחה"צ זה זמן נחמד, אבל בין 9 או 9 וחצי עד 11 וחצי או 12 בלילה אלה השעות הכי חביבות עליי ביממה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולדדד =] נאמי. כל הקליקים למיניהם, והחטיפים האלה - טעמי, טוויסט, אגוזי... 68. אתר אהוב באינטרנט? אהוב? אין לי מושג. אין כזה. 69. ערוץ אהוב? גם אין כזה. 70. קליפ אהוב? אין במיוחד... אבל הקליפ הכי יפה שראיתי (ושאני זוכרת) זה לשיר Californication של רד הוט צ'ילי פפרז.

אוחח, ידעתי שזה לא ייכנס. חלק ב':

העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? זהב. באמצע. 74. טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? לבן. במילוי נוגט. 77. שיער אסוף או פזור? פזור, כל עוד לא חם מדי. 78. ירח או שמש? שמש. אור. 79. קולה או ספרייט? קולה. עם קרח. במיוחד בשעות הצהריים החמות כשמזיעים בטירוף. 80. קור או חום? קור כשחם וחום כשקר. 81. אילת או חרמון? להחשיב את זה שהייתי רק פעם אחת באילת ובחרמון אף פעם לא... 82. עיינצב עיניים מועדף?? עיינצב? אני מתרגמת את זה כצבע... כחול. הכי עמוק. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? יום. 85. דיסקמן או מערכת? נגן MP3. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. באנגלית. 87. עיינצב עיניים מועדף איכסה שניהם! אני שונאת טלנובלות ישראליות. רק בספרדית! הידד! 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, כל עוד זה לא קשה מדי. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים, כמובן. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? אווו, עם כובע. 92. הצגות או סרטים? סרטים, ברור. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים, הכי מאוורר ומשחרר. חוצמזה, אני תמיד מורידה את הנעלי בית כשאני יושבת ואחרי זה שוכחת לנעול אותן שוב, אז למה לטרוח? 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. ומה זה רגיל? קשיח? הקשיחים תמיד מסריחים ולא היגיינים. תחי הסבון הנוזלי!! האח! 95. ביצפר או צבא? בינתיים יצא לי לנסות רק בצפר... אני אודיע לכם כשאני אגמור צבא... ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על השן השבורה והמילקי, שאם זה לא היה נכון לגביי הייתי חושבת שמי שכתב את השאלון הזה לקח את הכדורים הלא נכונים בבוקר. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? על השיר שלנו וטלנובלה בע"מ. תתביישו לכם! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כבר עניתי על ארוכים יותר. 99. האם נהנת לענות עליו? כן, אני חושבת. הוא היה יותר כיפי משאלונים אחרים. 100. תן ציון לשאלון. לא צריך. עצם זה שעניתי על כולו ולא אמרתי שהוא מפגר וחסר תכלית זה כבר טוב. וכאן נגמר השאלון המוזר הזה, שאיכשהו היה חביב יותר משאלונים חרים שעניתי עליהם..... בכל מקרה, לא שמישהו מתכוון לקרוא את השאלון, ואפילו לא את הכותרת של ההודעה, שיהיה לכולנו בהצלחה.

spacecow

New member
אתן שתיכן בחטיבה עדיין?

אם כן- הו, אני זוכרת את הזמנים האלה. הימים הטובים.
כל כך אהבתי מתמטיקה אז. חכו, חכו לתיכון.
המשפט הראשון שכל תיכוניסט לומד לשנן: גם לי בני גורן הרס את הילדות.

לא לזלזל!!

אני לומדת בתכנית לנוער מוכשר למתמטיקה של אניברסיטת בר אילן, מה שאומר שעוד שנה מהיום הייתי אמורה לעשות בגרות 5 יח' במתמטיקה. אז כן, הייתי אחת מאלה שלומדים חדו"א וכאלה בכיתה ט'. אומללים שכמונו. לא, האמת שחדו"א לא קשה. סתם משעמם. כנ"ל לגמרי הסתברות. טריגו צורות זה קשה. טריגו צורות פיכסה. בעע. וזהו
ואני עדיין אוהבת מתמטיקה אחרי כל זה
... כה"כ לי
.

spacecow

New member
הו, אני מצטערת. ../images/Emo12.gif

לא התכוונתי להשמע מזלזלת... סתם צחקתי. אני מצטערת אם זה נשמע ככה. את בפרוייקט של בר אילן? גם אני הייתי!
פרשתי אחרי שנה, זה היה מאמץ כבד מדי והתעצלתי להכין את כל ערמות השיעורים שהם נתנו.
כל הכבוד לך שאת ממשיכה עם זה! יש לי כמה ידידים שסיימו את הפרוייקט והם מאושרים מזה עד הגג.
זו עבודה קשה והם קרעו את התחת בכיתה י', אבל עכשיו כשאני מתבכיינת על חדו"א הם צוחקים עליי.
עצה אחת: אל תוותרי! אם כבר הגעת עד כאן תמשיכי עם זה עד הסוף. אני מכירה מישהו שהחליט לפרוש יום לפני הבגרות, כי הוא נכנס ללחץ! תארי לך כמה הוא סובל עכשיו.
האמת שהרבה יותר נהניתי ממתמטיקה בבר אילן. זה היה מאתגר יותר, מעניין יותר, הכיתות ממש קטנות, הילדים אינטיליגנטים, והמרצה שלי הייתה צעירה ונמרצת- שזה תמיד טוב. עכשיו יש לי מורה זקן, עצלן וסנילי, 40 תלמידים בכיתה (טוף, אולי כמה יוותרו החופש וירדו ל-4 יחידות? |מחזיקה אצבעות ומרגישה אשמה|), שיעורים משעממים, וילדים מפגרים שמבזבזים את כל השיעור בשאלות על אלגברה בסיסית.
אולי זו הסיבה שאני מוציאה תסכולים על בני גורן?

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אמממ... נראה לי שאני אפרוש. לא בגלל הלחץ או משו - נכון, יש טונות שעורי בית עד שבא פשוט לקפוץ מהחלון הקרוב וזהו אבל אני כן חושבת שאני יכולה לעשות 'תבגרות השנה ולעבור עם 90 ומעלה [זה התנאי של בר אילן]... אבל אני לא רוצה להמשיך לתואר [ביא יב ו-יג], ואני חושבת שאין טעם לעשות בגרות בעוד שנה ולקבל 91, אם אני יכולה לעשות בגרות בי"ב ולקבל 100. והרי לאף אחד לא אכפת כמה אני טובה במתמטיקה. בטכלס, הציון זה מה שקובע. וחבל, לא? אז אני פורשת החופש. קיבלתי כבר ת'מבחן שמאפשר לי לעבור לשנה הבאה, אבל החלטתי שלא. פשוט כי... יש מספיק מקצועות שינסו להוריד לי את ממוצע בחינות הבגרות, שעדיף לא "לבזבז" מקצוע שאני טובה בו - מתמטיקה. ובקשר למה שאמרת - כן! את צודקת לגמרי... בכיתה הכל משעמם ויש ילדים טיפשים שמעכבים את כל הכיתה [מישהי שאלה פעם בשיעור פיזיקה למה אם יש 20X=100 אז מחלקים ב20 ולא מכפילים ב20
] והחומר איכשהוא מועבר בצורה מעניינת יותר בבר אילן... אולי כי זה מאתגר יותר באמת. ודרך אגב - בלישומקשר, גורן ואספיס וגבע וכל היתר הם פיכסה. פ-י-כ-ס-ה-!-!-! וזהו

spacecow

New member
אוי, אלוהים... פיזיקה... ../images/Emo5.gif

אם יש מקצוע אחד שאני שונאת, זה פיזיקה. אין לי שום הבנה של הנושא. כלום. חוקי ניוטון?... זווית מקסימלית?... וקטורים?... מה? בלע.
אני מבינה את המחשבה שלך שעדיף להוציא ציון כמה שיותר גבוה במתמטיקה כדי לפצות על מקצועות אחרים... אני עושה אותו הדבר עם מחשבים ואנגלית: מתוך ידיעה ברורה שאני הולכת לפשל בתנ"ך, אני עובדת קשה כדי להוציא מאיות במחשבים ואנגלית. במחשבים זה עבד השנה- הגישו אותי על 100 ו-100, ואני מקווה שזה יהיה גם בשנה הבאה. באנגלית יש לי מורה קמצנית בטירוף. אם אני מכירה אותה היא תגיש אותי על 95, סתם כי היא לא אוהבת מאיות. אני כבר מכינה את עצמי למלחמה ארוכה ומסוכנת על ה-100 שלי.
את גם ממש צודקת שאת לא הולכת על התואר ב-יא והלאה... מה הקטע עם זה, אני לא מבינה. אני מכירה שני אנשים שעושים את זה, אבל ממש אין להם חיי חברה. זו עבודה קשה מדי. למה לשרוף את השנים היפות שלך בתיכון על אוניברסיטה, למען השם?
תהנה בתיכון- תעבוד קשה אחרי הצבא. טוף, בכל מקרה: בהצלחה עם מה שתעשי. אם תפרשי או לא- זה הכל לטובה. העיקר שזו החלטה שלך. אני נתתי להורים שלי לדחוף אותי יותר מדי בחטיבה ובכיתה י', עד שממש נמאס לי ואני כבר לא מעדכנת אותם בכלל במה שקורה איתי. הם דחפו אותי למסלולים שאפתניים שלא התאימו לאישיות שלי (מסלול מדעי- כן, אני טובה במדעים, אבל ראית פעם את הילדים שלומדים שם?!) ושסתם דפקו אותי אחר כך. הכי חשוב שתעשי מה שאת חושבת.

אני מתחילה ח'...

ובאמת, לא לזלזל.. יש אצלנו מה שנקרא "הכיתה המואצת" (שם חרא) שזה אוסף של התלמידים הטובים (במקצועות הריאליים לפחות) ואנחנו לומדים בקצב הרבה יותר מהיר וברמה יותר גבוהה מתמטיקה אנגלית וביולוגיה... סוף סוף אנחנו לא צריכים להיתקע בחומר עם מי שלא מבין
וזה בסדר, כבר ראיתי את הספרים של אחותי: כיתה יא', 5 יחידות. וזה לא מעודד אותי.

נהההה....

ספרים מתקדמים יותר אף פעם לא מעודדים... כשאמרו לי לקנות את "חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי - בני גורן - 5 יח' לימוד" אני פשוט בהיתי בשם של הספר כמו איזה לאטעת מה
... אבל לומדים וזה לא נורא
... בעצם, השם כן נורא [מי המציא ת'שם הזה???], אבל זה כמו להסתכל אחורה על דברים שנראו כל כך כל כך מסובכים בכיתה ג', ופתאום נראים כל כך ברורים מאליו
... וכל הכבוד לך על ה"כיתה המואצת"... מסתדרת שם טוב (מבחינת החומר)?

spacecow

New member
שוב:

אני ממש מצטערת. סתם צחקתי, לא הייתה לי שום כוונה לזלזל. כל שנה לומדים משהו חדש וכל שנה זה קשה. ממש לא התכוונתי להשמע מזלזלת... אנחנו בסדר?
בכל מקרה, מזל"ט לך על הכיתה המוגברת והמון הצלחה עם זה. לא רציתי להפחיד אותך...
אני יודעת שהשמות של הספרים מפחידים- אבל עם מספיק עבודה מסתדרים מצויין. כששמעתי בפעם הראשונה על חדו"א (חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי) שיקשקתי. עכשיו אני מסתכלת אחורה, מגלגלת עיניים, ופולטת עוד קללה לכיוון מר גורן. (מה לעשות? מישהו חייב לספוג את התסכולים!) אל דאגה- הכל יהיה בסיידר.

אני בתיכון.........אבל אכן אמרו ש

בני גורן הרס להם את החיים..כ"כ הרבה אמרו זאת.. אבל בגלל שאני אוהבת מתמטיקה אני אאלץ לחכות עוד קצת...הוא עדיין לא הרס לי את החיים....

ארוך מדי ../images/Emo178.gif

אני אענה רק על דברים שלדעתי תורמים להיכרות איתי... על עצמך 1. שם: סיגל 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: מרכז האם את/ה.. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אני אתן לכם לגלות לבד
9. אוהב חורף? כן! 13. כותב שירים\\סיפורים? כתבתי בזמנו כמה פיקים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? ממש לא 19. קונה מתנות? אני מעדיפה כאלה שמכינים האם אי פעם 21. שיקרת? נו באמת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
כן 27. לא ישנת יום שלם? אפילו שלושה 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה, אחח טרום תקופת הסלולרי 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא שרדתי 40. עישנת סיגריה? כן, איכס מה הדבר האחרון 43. ספר אחרון שקראת? פוטר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? פוטר, בכתה ח'. קולנוע זה בע. אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? תפוז מכאני 58. ספר אהוב? חוק העצם / ראסל בנקס 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? Oasis 60. דיסק אהוב? זה בא והולך. אני מניחה ש Oasis - Definitely Maybe 61. שיר אהוב? Oasis- Whatever 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אני לא רואה הרבה טלויזיה לאחרונה 63. מאכל אהוב?
,
.. 66. זמן ביום? 11 בבוקר או 4 בלילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? סקיטלס 69. ערוץ אהוב? ביפ העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תלוי. לפעמים ולפעמים, ולפעמים קפתה. 73. כתום או צהוב? משהו באמצע. 74. טלפון או פלאפון? none 77. שיער אסוף או פזור? פזור!! 81. אילת או חרמון? דפיניטלי חרמון 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה, אבל זה כי אף פעם לא ראיתי השיר שלנו. 95. ביצפר או צבא? בי"ס. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא היו ממש מוזרות 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אחת מאלה שלא עניתי עליהן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? ככה ככה. 100. תן ציון לשאלון. הוא היה די מגוון ולא מטומטם *יותר מדי*, מצד שני אני לא הכי מבינה בשאלונים. אז.. 9?

hadas barabi1

New member
הנה שלי...

על עצמך 1. שם: הדס 2. גיל:עוד מעט 16 3. מיקום בארץ:דרום האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?פעם הייתי מרבה לאחר, היום אני כבר מדייקת. 5. עובד?מדי פעם 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור 7. אוכל מילקי? הורס, לא??? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן, אם כך מה אני עושה פה?? 9. אוהב חורף? הכי הכי. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן, 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? רק כשאני בשוונג מסויים. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא ממש הבנתי... 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. ארטיקים או גלידות? ארטיק ושיהיה לימון 19. קונה מתנות? רק למי שקרוב אליי 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא עם הרדיו, אבל עם המערכת... 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? לא 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן, יש לי טראומה.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא רואה ולא רוצה לראות... 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? וופל 42. שקנית? בגדים 43. ספר אחרון שקראת? האחרון שקראתי זה הארי פוטר שש, אבל כרגע קוראת אנה קארנינה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? בית השעווה, לא מומלץ!!! 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי 46. דיסק אחרון ששמעת? סלין דיאן... 47. שיר אחרון ששמעת? I DROVE ALL NIGHT 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? תנו לי צ'אנס 49. שהדפסת? לא הדפסתי 50. שביקרת בו(לפני זה)? לא זכור לי... 51. אדם אחרון שראית? ראית כמה... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת מתי בכיתי... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחיינית שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נוייה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שליי אהובים 56. צבע אהוב? ורוד, כתום, תכלת, צהוב, ירוק תפוח, 57. סרט אהוב? אין 58. ספר אהוב? הארי פוטר, אבל זו בכלל סידרה... נערה עם עגיל פנינה, ציחפורים מתות בסתר. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? סלין דיאן, מריה קארי 60. דיסק אהוב? לא זוכרת שמות... 61. שיר אהוב? IT IS ALL COMING BACK TO ME 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ALIAS מתה עליך!!!! 63. מאכל אהוב? שוקלד מריר 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודעת... 65. מקצוע אהוב? אין!!!! 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקלד שוקלד 68. אתר אהוב באינטרנט? פורום תפוז, הארי פוטר הספר!!! 69. ערוץ אהוב? 2 70. קליפ אהוב? לא נוהגת לצפות בMTV... העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? בחירה קשה... 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר... 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? כלום 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? חום בהיר 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא נוהגת לראות אותם, אבל מדי פעם רואה טלנובלה בע"מ 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום. 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סלקום או אורנג' 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? סבון רגיל או נוזלי... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצר... 99. האם נהנת לענות עליו? כן... 100. תן ציון לשאלון. 8

ShipS HararI

New member
גאד! אני לא מאין שאני הולך לענות!

1. שם: בן 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: צפון - קריות. 4. לא (אני תמיד מגיע 5 דקות לפני) 5. לא (אסור להעביד קטינים! :X) 6. דעעע ^_^ 7. לא! יאק! עצמות של דגים!!! 8. נמנמ לא (תודה לאל) 9. לעע ^_^ קיץ לשלטון (חוץ מהזבובים.. נורא ;;) 10. אף-פעם! 11. אני בטלפון פעם בהרבה זמן אבל מדבר הרבה (30 דקות...משו כזה) 12. אופקורס! 13. ממ כע! ^_^ אני עובד על סיפור ששמו הוא "גואל הארץ" לפרטים פנו אלי. 14. משתדל (על מי אני עובד? ג'אנק פוד לשלטון!!!) 15. לא ממש... 16. לא 17. לא 18. ארטיקים וגלידות!
19. ממ לימי הולדת וכאלה... :| 20. כע ^_^ (טוב.. לא ממש ><;) שיווווווווווווווווווווווווו 20 שאלות עברו, רק עוד שמונים! *מתעלף* 21. כע ><; 22. כע ><; 23. לא 24. כעעע ^_^ 25. כע 26. כע (טלוויזיה זה טוב!) 27. כע 28. יאפ (מחשב = חיים!) 29. לא
30. לא 31. לא 32. לא 33. כע ^_^ (אפילו שיש לי פחד במה, התגברתי ^_^) 34. לא 35. לא (תודה לאל) 36. לא 37. כן 38. לא 39. לא (תודה לאל) 40. לא!!!! בחיים לאאא!! אני אסטמטי! אני לא רוצה למות! X_X סיימתי 40!!!!!!!! בראבו! ^_^ עוד 60 (שיט ;;) 41. לחמניה (יאמ) 42. כרטיס לסרט "צ'ארלי בממלכת השוקולד" (חושב...) 43. האי ברחוב הציפורים. 44. צ'ארלי בממלכת השוקולד ><; (ראיתי פעמיים!!!) 45. ממ שקטק ^_^ 46. אף פעם לא הייתה לי סבלנות לשירים... 47. אחד השירים מצ'ארלי בממלכת השוקולד ><; (ני מכור!!) 48. מה שכתוב שאלה למעלה...>< 49. "תנו לו צ'אנס" 50. להסביר ת'שאלה.. 51. אבא OO 52. אמאבא 53. לא זוכר *מרגיש מוזנח* 54. חבר ^_^ 55. ידיד ><; 56. כחול וכל גווניו *O* 57. אינויאשה, כל סרטי פוטר, צ'ארלי ^_^ 58. פוטר - הכל 59. אין 60. אין עוד 40!!!!!!!!!!! ^______^ 61. אין 62. אינויאשה 63. צ'יפס 64. בני משפחה 65. מממ ערבית... 66. הל היום 67. תפוצ'יפס ושאר חטיפים מלוחים... (גם שוקולד) 68. טיפו, תפוז והאתרים שלי... 69. ערוץ הילדים *מסמיק* 70. אין ממש... 71. אביב 72. תה 73. צהוב 74. פלאפון 75. סלקום 76. חלב 77. פזור 78. שמש 79. קולה 80. קור. עוד 20!!!!!!!!!!!! אני אלוף!!! ^_^ 81. חרמון 82. (לא מבין...) 83. קרמבו 84. גם וגם 85. מערכת 86. גם וגם 87. טלנובלה בע"מ 88. שחור 89. לנקות 90. פנים מול פנים 91. עם כובע 92. סרטים 93. יחף 94. נוזלי 95. ביצפר עוד חמשששששש שאלות!!! 96. אין 97. אין 98. כעעעעעעעעעעעעעעעע 99. די... 100. (סיימתי!!!) 9 מתוך 10

M r s Black

New member
נו, בסיידר.

על עצמך 1. שם: ענת 2. גיל: ^^ 3. מיקום בארץ: :] האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? אוי, אל תדברו על זה אפילו
5. עובד? לא באופן סדיר. 6. אוהב את המשפחה שלך? *ראש-מחבת* *ראש-מחבת* *ראש-מחבת* כן
7. אוכל מילקי? לא. 8. יש לך אובססיה\סטייה? אמ, מתחלפות? 9. אוהב חורף? כן. 10. מבריז הרבה מביצפר? במידה הממוצעת
11. מדבר הרבה בטלפון? לא כל כך. 12. מקבל ציונים טובים? סבירים. 13. כותב שירים\סיפורים? אכן. 14. משתדל לאכול בריא? בהחלט. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אמ, אין לי ממש מושג
חוצמזה - מה זו השאלה הזו בכלל? >< 16. חוסך כסף? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא ממש, אלא אם כן אני מאד רוצה את השטות. 18. ארטיקים או גלידות? אמ... זה אותו דבר, עקרונית, אבל בהנחוה והכוונה לקרטיב או גלידה - גלידה!
19. קונה מתנות? כן
20. חושב שאתה בנאדם טוב? שאלה מסובכת? האם אי פעם 21. שיקרת? כן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן(אוהו, גם כשמגיע לאנשים אני מרגישה נורא כשאני עושה את זה ><) 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן :-\ 25. ישנת עם רדיו דלוק? תמיד. 26. עם טלוויזיה דלוקה? פעם אחת, מתעוררים עם כאב ראש זוועה (מצד שני, זה עלול היה להיות בגלל שהספה שלנו לא נוחה להפליא
) 27. לא ישנת יום שלם? אכן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? תמנון D: 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בעתיון ביצפר? Oo 32. חיבקת מישהו מפורסם? אהה... חיבקתי מישהי שאסף אמדורסקי עשה לה בייביסיטר, זה נחשב?
33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? לא, לא, לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איך אפשר בכלל? Oo שאלה כזו תורמת בכלל להכיר את אישיותי? D: 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? אם אפשר לקרוא לזה ככה
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מנגו
42. שקנית? פחית קולה. 43. ספר אחרון שקראת? HBP 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? צ'רלי והשוקולדה. (אוך, שתי התשובות האחרונות כל כך מקוריות שבא לבכות. 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעת מחול של 'עמנואל גת' 46. דיסק אחרון ששמעת? Boys For Pele של טורי איימוס. 47. שיר אחרון ששמעת? שמעתי מנגינה מתוך הסרט "אמלי". 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? My Old Man של ג'וני מיטשל. 49. שהדפסת? אה... דפי צביעה
50. שביקרת בו(לפני זה)? הסופר? Oo 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? בת דודה שלי, נדמה לי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? וואלה, לא זוכרת
אהובים 56. צבע אהוב? כחול. 57. סרט אהוב? "אמלי". 58. ספר אהוב? הו, אלוהים, יש כל כך הרבה! 59. זמר\ת\להקה אהובה? אמ... ג'וני מיטשל(זמרת, נא לא לטעות) וג'ף באקלי. 60. דיסק אהוב? כנ"ל - יותר מדי. 61. שיר אהוב? יותר מדי
62. תוכנית טלווזיה אהובה? "אבודים" ^^ 63. מאכל אהוב? אר, הומ... צ'יפס. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין כזה :-\ 65. מקצוע אהוב? (לא כולל שיעור-מגמה) היסטוריה. 66. זמן ביום? בוקר. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד
68. אתר אהוב באינטרנט? Oo? 69. ערוץ אהוב?
70. קליפ אהוב? O: העדפות 71. אביב או סתיו? מאחר ואין לנו ממש לא את זה ולא את זה אאלץ ללכת על נטרלי
72. קפה או תה? תלוי במצברוח
73. כתום או צהוב? צהוב. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. 75. סלקום או אורנג'?
76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? תלוי על מי. 78. ירח או שמש? שונה לגמרי
79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? באמצע, תודה. 81. אילת או חרמון? אר, הייתי בחרמון פעם אחת ואני לא זוכרת >< 82. צבע עיניים מועדף? כולם יפים (אה, איזו תשובה פוליטקלי-קורקט
). 83. קרמבו או גלידה? אויאוי, זו גם מאלה שלא ניתן להחליט
84. לילה או יום? יום. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם. 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא זה ולא זה Oo 88. שחור או לבן? אין לי העדפה מיוחדת, אולי עם נטייה לשחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה!
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים, תמיד. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. הצגות או סרטים? אין מקום להשוות בכלל - אלו שני דברים שונים לגמרי. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? נדמה לי שביצפר
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם אכלתי מנה חמה בלי מים. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אתר אינטרנט אהוב?! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? למעשה, קצר יותר משאלונים רבים. 99. האם נהנת לענות עליו? אכן, לא עניתי על שאלון מזה זמן רב
100. תן ציון לשאלון? WTF?
(נדבק לי הביטוי הזה בזמן האחרון ><)

למעלה