שאלון קצרצר,

לא, אבל אני מודה

ומתוודה שביומיים האחרונים ראיתי את זה. זה משהו לראות ולהיקרע מצחוק מרוב המחשבה על כך שמישהו באמת רואה את זה. למשל היום, חני הציעה לצאת בלילה עם ליווי של מבוגר כמובן, ולחפש ינשופים. עכשיו, אם זה לא קאלט, אני לא יודע מה.

אוווו שאלון! ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

על עצמך 1. שם: שוקו 2. גיל: 16 וחצי 3. מיקום בארץ: חור בצפון האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? שונאת לאחר ושונאת שמאחרים לי. 5. עובד? בחיפושים :/ 6. אוהב את המשפחה שלך? מתה עליהם. 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אובססיבית לעברית נכונה, סימני פיסוק, סימטריה ועוד הרבה אובבססיות קטנות, אני די פרפקציוניסטית. ויש לי סטייה קלה לפינקי והמוח :) 9. אוהב חורף? קיץ! 10. מבריז הרבה מביצפר? בעיקר מסוציולוגיה. 11. מדבר הרבה בטלפון? מספיק:) 12. מקבל ציונים טובים? חוץ מבמתמטיקה 13. כותב שירים\\סיפורים? לא משהו רציני 14. משתדל לאכול בריא? ממש לא
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לרישיון :) 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? רק על דברים שאני באמת רוצה 18. ארטיקים או גלידות? גלידות! 19. קונה מתנות? כמובן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא כל כך. האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא, אני אוכלת כמעט הכל. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן, אני והחברות באיזה מדור נידח במעריב לנוער. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא שזכור לי 33. הופעת על במה? טקסי בית ספר נחשבים? 34. גנבת משהו? לא שזכור לי. 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. איכס? 37. הלכת לאיבוד? כל שני וחמישי. אני די נהנת מזה. עוד סטייה
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא מסוגלת. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כמה שאכטות, אני לא מעשנת. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? עוגה 42. שקנית? מתנה לחברה 43. ספר אחרון שקראת? השישי של הארי פוטר
ולפניו את משחק המשאלות, מומלץ מאוד! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו, זה היה מזמן. נדמה לי ש8 מייל. 45. הופעה אחרונה שהיית? מוניקה סקס ביום העצמאות. 46. דיסק אחרון ששמעת? אוסף של שירים שאני אוהבת 47. שיר אחרון ששמעת? אדריאן של דה קולינג(עכשיו ברקע) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אייריס, של הגו גו דולז. 49. שהדפסת? ברכות ששלחו לי באינטרנט. 50. שביקרת בו(לפני זה)? אצל חברה 51. אדם אחרון שראית? חברה אחרת 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אחותי נדמה לי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? החברה האחרונה שראיתי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? החברה הכי טובה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? בורדו 57. סרט אהוב? פורסט גאמפ 58. ספר אהוב? הארי פוטר, הרוזן ממונטה כריסטו, ג'יין אייר. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אף אחד ספציפי, אני שומעת הכל. 60. דיסק אהוב? אין אחד ספציפי. 61. שיר אהוב? Bon Jovi-It's my life. אל תשאלו אותי למה, כי גם לי אין מושג. אני פשוט אוהבת את השיר הזה. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? של מי השורה הזאת בכלל, שנות ה70, משחק מכור. 63. מאכל אהוב? תפוחי אדמה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל המשפחה והחברים הקרובים. 65. מקצוע אהוב? פסיכולוגיה 66. זמן ביום? צהריים 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? אין ספציפי 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3, וי אייצ' וואן 70. קליפ אהוב? לא יודעת :/ העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פייס טו פייס! 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77 שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? כינרת! 82. צבע עיניים מועדף? אפור או ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? תלוי במצברוח 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! 92. הצגות או סרטים? סרטים, התמכרות. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים, תמיד! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שומדבר מוזר... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כמה שיותר דפוק יותר טוב 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, כיף! 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 54657292

SLASH4LIFE

New member
שלי באיחור אומנם..../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

. שם: שחר 2. גיל:15 3. מיקום בארץ: כפר תבור האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?לא.. 5. עובד?כן.. 6. אוהב את המשפחה שלך?כן..
7. אוכל מילקי?לא ממש
8. יש לך אובססיה\\סטייה?חח אובססיה לצבע כתום
9. אוהב חורף?לא ממש.. 10. מבריז הרבה מביצפר?תלוי איזה שיעורים
11. מדבר הרבה בטלפון? ככה ככה
12. מקבל ציונים טובים?ממוצע 93 ככה אני מניחה..חח ואני אפילו לא מכינה שיעורים כבוד!!
13. כותב שירים\\סיפורים?לא בקטע.. 14. משתדל לאכול בריא?חח בכלל לא.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?מדי פעם.. כל אחד ככה
16. חוסך כסף?התחלתי עכשיו
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? משהו כזה.. יציאות וכאלה.. 18. ארטיקים או גלידות?גילדה!(דה) חחע
19. קונה מתנות?מתי שאני זוכרת..
20. חושב שאתה בנאדם טוב?נראה לי שכן מקווה שכן ליתר דיוק
האם אי פעם 21. שיקרת?ברור..כל אחד משקר.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן חח
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חח אבל בצחוקים כאלה..
25. ישנת עם רדיו דלוק?לא נראלי.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כל יום..
27. לא ישנת יום שלם? הרבה פעמים.. 28. היית במחשב כל הלילה? לא.. לא עד כדי כך מכורה. 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?כן עגבניה חחחח
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא של אבא כן.. 32. חיבקת מישהו מפורסם?קרובת משפחה שלי מפורסמת נחשב?? 33. הופעת על במה?כן הרבההה אני בבלט חח 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא בלע למה שמישהו יעשה את זה?
37. הלכת לאיבוד?כן חחחחח זה היה כזה מצחיק
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אולי פעם.. 39. נשברה לך שן?לא. 40. עישנת סיגריה?כן. וזה הדבר הכי מזעזע שיש
מה הדבר האחרון 41. שאכלת?ספגייטי 42. שקנית?ספרים לתחילת שנה חע
43. ספר אחרון שקראת?צופן דה וינצ'י
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?ארבעת המופלאים!!!!!!!!
45. הופעה אחרונה שהיית?של איזה קומיקאי..היה מעולה! 46. דיסק אחרון ששמעת? רד הוט האוסף
(לכו לפורום
) 47. שיר אחרון ששמעת?.sweet child o' mine 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?sweet child o' mine 49. שהדפסת?
50. שביקרת בו(לפני זה)?
51. אדם אחרון שראית?שירושש 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?דניאל
53. אדם אחרון שחיבק אותך?שירוש חח 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? בר השרוט
55. אדם אחרון שצעקת עליו?אח שלי אהובים 56. צבע אהוב?כתום
57. סרט אהוב?שר הטבעות
58. ספר אהוב? הארי פוטר אחד היחידים שקראתי
59. זמר\\ת\\להקה אהובה? GUNS N ROSES
60. דיסק אהוב? maroon5 - songs about.. 61. שיר אהוב?this love - maroon5 62. תוכנית טלווזיה אהובה?csi ניו יורק 63. מאכל אהוב?המבורגר (גררר)
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? דוצ'
65. מקצוע אהוב?אינגליש חע
66. זמן ביום?12 בלילה חח 67. ממתק\\חטיף אהוב?במבמבמבה
68. אתר אהוב באינטרנט?האתר של סאמ41 69. ערוץ אהוב? אמ טי וי 2 70. קליפ אהוב?סוויט צ'ילד או מיינ העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתוםםםםםםםםםםםםםםםםם די לשאול חח 74. טלפון או פלאפון?פלאפון
75. סלקום או אורנג'? פלאפון!!
76. שוקולד מריר או חלב?מריר
77. שיער אסוף או פזור?חצי חצי
78. ירח או שמש? ירח יותר רומנטיי
79. קולה או ספרייט?קולה
80. קור או חום? קור
81. אילת או חרמון?אילת
82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול 83. קרמבו או גלידה?גילדה(דהה) חח
84. לילה או יום?לילה
85. דיסקמן או מערכת?MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית!!! 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה בע"מ
88. שחור או לבן?שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך טה באסט
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם!!! 92. הצגות או סרטים?סרטים!!! 93. נעלי בית או יחפים?יחפים!! 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אחת לא הבנתי חחחח 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת שלא הבנתי.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא למה.. 99. האם נהנת לענות עליו?כן היה פנאני ביותר! 100. תן ציון לשאלון 100

luvgirl

New member
גמני עונה!!!

על עצמך 1. שם: מאיה 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: חיפה!!! האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא יותר מידי... 5. עובד? לפעמים עושה עבודות לאח שלי והוא משלם לי...זה נחשב? 6. אוהב את המשפחה שלך? כשהם לא מעצבנים.. 7. אוכל מילקי? מידי פעם 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא 9. אוהב חורף? רק חורף!!! איכסה קיץ! 10. מבריז הרבה מביצפר? לא...ילדה טובה...רק כשממש נמאס... 11. מדבר הרבה בטלפון? לא... 12. מקבל ציונים טובים? כן:) 13. כותב שירים\\סיפורים? כן...אבל למגירה.. 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת, אבל לא ממש הולך,,, 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במה זה קשור... 16. חוסך כסף? כן!!! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? יאפ 18. ארטיקים או גלידות? גלידות כאילו דהה!!! 19. קונה מתנות? תמיד! לאנשים שאני אוהבת
20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן... האם אי פעם 21. שיקרת? כן...אבל אני רק אנושית! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח..לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא...אה...כשהייתי בת 4 לאח שלי... 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא! זה מפריע לישון! 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא...רק אם נרדמתי בסלון. בחדר אין לי טלוויזיה! 27. לא ישנת יום שלם? כן ברור! 28. היית במחשב כל הלילה? דההה....וישנתי כל היום! 29. היית בחו"ל? מן הסתם..נולדתי שם! 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא שזכור לי... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא... 32. חיבקת מישהו מפורסם? טל מוסרי נחשב? 33. הופעת על במה? טקס סיום...בכיתה ו'! 34. גנבת משהו? לא.. 35. תפסת טרמפ? לא.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכסה! לא!!!! 37. הלכת לאיבוד? לא..יש לי כושר התמצאות מצויין! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן! פעם אחת ולא יקרה שוב! 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא!!! סיגריות = מוות!!! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פירה! 42. שקנית? ארנק.. 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם! (או איך שלא קוראים לזה בעברית...) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מדגסקר 45. הופעה אחרונה שהיית? שירי מימון! 46. דיסק אחרון ששמעת? פסקול הסרט של "עולמו של ויין!" 47. שיר אחרון ששמעת? Bohemian Rhapsody של קווין 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "השקט שנשאר" 49. שהדפסת? I'm Gonna Be A Monkey וכן...יש שיר כזה... 50. שביקרת בו(לפני זה)? הא?? 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שרון החברה הכי טובה בעולם! 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? רוני המאמי!!! 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לטם...שעצבנה אותי... אהובים 56. צבע אהוב? אדום ושחור 57. סרט אהוב? יש יותר מידי...קשה לבחוור...אני חולת סרטים! 58. ספר אהוב? הארי פוטר מן הסתם! 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? גרין דיי! 60. דיסק אהוב? אין... 61. שיר אהוב? Basket Case 62. תוכנית טלווזיה אהובה? בנות גילמור 63. מאכל אהוב? שוקולד ותפוצ'יפס וגלידה וקפה...וחסה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אח שלי אורן! 65. מקצוע אהוב? יש כזה דבר?? 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד תפוצ'יפס וגלידה כבר אמרתי? 68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? לא יודעת 70. קליפ אהוב? גם לא יודעת.... העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה! 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום...(רק כי זה מה שיש לי...) 76. שוקולד מריר או חלב? שניהם!!! אין כמו שוקולד! 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח...יותר רומנטי...למרות ששקיעה זה הכי יפה... 79. קולה או ספרייט? ספרייט! 80. קור או חום? קוררר 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף? ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה!!!!!!!!! 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם...רק לא מזרחית! 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ...רק כי בחיים לא ראיתי השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות...אני חולת נקיון! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? אממ...נוזלי??! 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון רגיל או נוזלי? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ישנת עם רדיו דלוק? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? חפיף...מעביר את הזמן 99. האם נהנת לענות עליו? בטח.. 100. תן ציון לשאלון. 8.2576 בגלל כל השאלות המוזרות...אבל מוזר זה טוב!

luvgirl

New member
תיקון.....

49. שהדפסת? I'm Gonna Be A Monkey - הדפסתי מילים לשיר! 100. תן ציון לשאלון. 8.2576 בגלל כל השאלות המוזרות...אבל מוזר זה טוב! וזה ציון מתוך 10 לא מתוך 100...

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

על עצמך 1. שם: שירלי 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: מרכז האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא 9. אוהב חורף? אני אוהבת קור בקיץ, אבל לא חורף 10. מבריז הרבה מביצפר? בזמנו
11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא יודעת 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. ארטיקים או גלידות? גלידת שוקולד 19. קונה מתנות? לא 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אולי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? כן, משהו צהוב מגעיל. לא היה לזה טעם מגעיל, אבל המרקם והמראה -
לא נגעתי בזה עוד. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? יכול להיות 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מלפפון 42. שקנית? לא קונה 43. ספר אחרון שקראת? קול למתים/ אורסון סקוט קארד 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ארבעת המופלאים 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי 46. דיסק אחרון ששמעת? לא שומעת 47. שיר אחרון ששמעת? לא יודעת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? oh, the american liiife 49. שהדפסת?
50. שביקרת בו(לפני זה)? אריאל
51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הם 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אולי אבא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לא יודעת 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא יודעת אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? מועדון קרב 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ערב טוב עם גיא פינס 63. מאכל אהוב? גלידת שוקולד אריה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אדוארד נורטון 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? כשיש גיא פינס (בקיץ אין
) 67. ממתק\\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? newgrounds 69. ערוץ אהוב? ערוץ הספורט:S 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? לא זה ולא זה 73. כתום או צהוב? צהוב, בגלל ההתנתקות
אני נמנעת
74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג'
76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח. שמש מעצבנת נכנסת לעיניים 79. קולה או ספרייט? לא זה ולא זה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול
83. קרמבו או גלידה? קרמבו
84. לילה או יום? יום. הלילה הוא בודד 85. דיסקמן או מערכת? מערכת
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית! 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ 88. שחור או לבן? שחור. כשמתלכלך לא רואים
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות=\ 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם:> 92. הצגות או סרטים? סרטים! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר

עכשיו אניייי

על עצמך 1. שם:הילה 2. גיל:17 3. מיקום בארץ:נגב (אל תשאלו איפה..) האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? יותר מדי 5. עובד? לצערי- לא 6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אובססיה לרובי וויליאמס 9. אוהב חורף? מתה על החורף!! 10. מבריז הרבה מביצפר? יותר מדי 11. מדבר הרבה בטלפון? די הרבה 12. מקבל ציונים טובים? ככה ככה 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא!! (יחי הג'אנק!!) 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במצב 16. חוסך כסף? ממש לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים כן 18. ארטיקים או גלידות? גלידות!! 19. קונה מתנות? כשצריך 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן, אבל אני יודעת להיות רעה שצריך.. האם אי פעם 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן!! 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? בהחלט 27. לא ישנת יום שלם? בהחלט 28. היית במחשב כל הלילה? ברור 29. היית בחו"ל? כן (לונדון ופולין) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?אם אני נשבעת שלא לאכול משהו- אז אני בחיים לא יאכל אותו 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן (ונמסתי מעונג כי הוא היה חתייייך) 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא!! 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא! 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פיצה 42. שקנית? לוח מטרה מעץ עם חצים. 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר!! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מר וגב' סמית' 45. הופעה אחרונה שהיית? בלונדון, הופעה של מארק אואן (מלהקת טייק דאת) 46. דיסק אחרון ששמעת? של גרין דיי 47. שיר אחרון ששמעת? Feel 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? American Idiot 49. שהדפסת? ציור שחור לבן מגניב שחברה שלי ציירה 50. שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? שירי (אחותי) 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שירי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ניסים 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ניסים 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא שלי אהובים 56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? תקראו לו רומנטיקנית אבל טיטניק 58. ספר אהוב? פרחים בעליית הגג 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? טייק דאת, גרין דיי, מטאליקה, לימפ ביזקיטס ועוד להקות רוק למינהן 60. דיסק אהוב? יותר מדי דיסקים אהובים 61. שיר אהוב?יותר מדי שירים אהובים 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "חברים" 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ארז 65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? לילה (שונאת את הבוקר) 67. ממתק\\חטיף אהוב? מסטיק 68. אתר אהוב באינטרנט? http://www.happytreefriends.com/ 69. ערוץ אהוב? MTV 70. קליפ אהוב? No Regrets העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור!! 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית!! 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא זה ולא זה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בפנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון נוזלי או רגיל 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון.100

ya123eli

New member
עונה... מה לעשות..

על עצמך 1. שם: יעל 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: פ"ת האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? ממש לא 5. עובד? כה.. אצל אבא 6. אוהב את המשפחה שלך? איזה מן שאלה? 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא שידוע לי :p 9. אוהב חורף? אממ אם אני במקום חמים ונעים 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? המון 12. מקבל ציונים טובים? בדרך כלל 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במה 16. חוסך כסף? משתדלת.. לא הולך 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. ארטיקים או גלידות? גלידות 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? חח בד"כ האם אי פעם 21. שיקרת? כה.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן.. במישי אחת .. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? חח לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא.. 35. תפסת טרמפ? לא.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס לא 37. הלכת לאיבוד? לא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? חס וחלילה מה הדבר האחרון 41. שאכלת? בגאט =] 42. שקנית? חצאית 43. ספר אחרון שקראת? העולם הישבן שלי ועוד דברים גדולים ועגולים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? צ'ראלי בממלכת השוקולד 45. הופעה אחרונה שהיית? אממ לא זוכרת 46. דיסק אחרון ששמעת? יוני בלוך :p 47. שיר אחרון ששמעת? someone is watching over me של הילארי דאף 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? חח אותו אחד המשאלה הקודמת.. 49. שהדפסת? מכתב טיסה לחברה.. 50. שביקרת בו(לפני זה)? הקניון :p 51. אדם אחרון שראית? שירוש שפה לידי =] 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שירוש 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד טוב =] 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי אהובים 56. צבע אהוב? אדום וירוק דשא כרגע.. 57. סרט אהוב? לא עולה כרגע.. 58. ספר אהוב? אנגוס הסדרה =] והארי כמובן 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? הילארי דאף נכון להיום 60. דיסק אהוב? לוידעת.. 61. שיר אהוב? someone is watching over me נכון לעכשיו 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ארתור ! שליטה ! 63. מאכל אהוב? שניצל וצ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמממ יש הרבה 65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? בוקר 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולדדדד ! 68. אתר אהוב באינטרנט? אממ יש הרבה 69. ערוץ אהוב? ביפ.. או 3 70. קליפ אהוב? לא עולה.. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנוווו ! 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אמממ קשה קשה.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון רגיל או נוזלי.. חח מאיפה זה בא? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לוידעת.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן ! 99. האם נהנת לענות עליו? אממ בערך 100. תן ציון לשאלון. 8.. מתוך 10

C8 לילו

New member
עונה ../images/Emo13.gif

על עצמך 1. שם:לילו 2. גיל: עוד מעט 15 3. מיקום בארץ: דרום האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? בדר"כ לא, תלוי למה.. 5. עובד? רוצה ולא מוצאת 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא שידוע לי. 9. אוהב חורף? כן כן כן כן כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא, לעיתים רחוקות 11. מדבר הרבה בטלפון? הממ..לפעמים 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? בארור 14. משתדל לאכול בריא? רעיון נחמד שקשה לביצוע. ניסיתי פעם, לאיזה שעתיים 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אם אין אני לי מי לי. 16. חוסך כסף? חה-חה-חה. לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? מנסה להיגמל 18. ארטיקים או גלידות? גלידות 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? מה זה בנאדם טוב? לא יודעת, מקווה.. האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא (אין יל טלוויזיה בחדר, חיים קשים הא?) 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? עיתון בצפר נחשב? 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לאחים שלי (גולה?) 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אני חושבת שאז היא לא הייתה 'מנה *חמה*'. ולא. איכ. 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ראיתי רק חלקים, אכן קטעים קשים.. 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא, ואני גם לא מתכוונת. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? דגנים 42. שקנית? צ'יפס 43. ספר אחרון שקראת? עכשיו קוראת 'הקוד של דה וינצ'י' 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? באטמן 45. הופעה אחרונה שהיית? אף פעם לא הייתי בהופעה. 46. דיסק אחרון ששמעת? נאו 18 47. שיר אחרון ששמעת? לא יודעת את השם. שיר יפה.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת איך קוראים לו..מתחיל ב-הלה הלה הלה.. 49. שהדפסת? סיפור 50. שביקרת בו(לפני זה)? קניון 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? בטח מישהו מהמשפחה שלי.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? על אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב? ורוד 57. סרט אהוב? אין 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אין 60. דיסק אהוב? אין 61. שיר אהוב? אין (משתנה) 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אין 63. מאכל אהוב? קוסקו עם רוטב פטריות 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא 65. מקצוע אהוב? כימיה 66. זמן ביום? אחר צהריים ולילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? כולם 68. אתר אהוב באינטרנט? אין

מממ:] שאלונים זה כיף!../images/Emo60.gif

על עצמך 1. שם: ליאת 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: פתח תקווה האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? כשיש אז כן:] 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא נראה לי:O |משעממת| 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? כן, אבל מנסה להפסיק 11. מדבר הרבה בטלפון? לא [שונאת טלפונים אבל בעיקר פלאפונים. מכה.] 12. מקבל ציונים טובים? די 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממ, טכנית כולנו עושים זאת;] אבל מבלי להגיע לרמה פילוסופית מטורפת, אומר שלעתים אני חושבת על עצמי לפני אחרים ולעתים על אחרים קודם 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. ארטיקים או גלידות? גלידות 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ככה-ככה:] האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? הממ, זה בטוח קרה אבל מזמן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא נראה לי 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן [בטעות:]] 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? פעם אחת, כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן [חיבוק דב עם מריאנו אידלמן שליטה:p] 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לללללאץ 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן [בטעות. באמת.
] 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא, וכה גאה בעצמי! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סנדוויץ' 42. שקנית? לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת? אומן השיר/אורסון סקוט קארד 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ארבעת המופלאים
45. הופעה אחרונה שהיית? הוו בטח הזו של יומהעצמאות 46. דיסק אחרון ששמעת? משהו של ג'נסיס 47. שיר אחרון ששמעת? היום של אהוד בנאי 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? משהו של פיונה אפל
49. שהדפסת? הו, כל מיני דברים שכתבתי לפני הרבה זמן 50. שביקרת בו(לפני זה)? ירושלים?X: 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הוו, הרבה אנשים:p אבל זה היה כה מזמן
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דר 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחשלי?:p אהובים 56. צבע אהוב? כתום/תכלת 57. סרט אהוב? דבר אליה! 58. ספר אהוב? הממ התפסן? וגם דברי אורסון סקוט קארד כי אני מתה עליו. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? הוו יש יותר מדי 60. דיסק אהוב? כנ"ל 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? נלך על פליסיטי כי הרגע היה
63. מאכל אהוב? הכל! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? הרבה! או אף אחד! לא סגורה על זה. 65. מקצוע אהוב? לאדעת, מת'? 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? ממ.. במבה?
טעמי~! 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוזה 69. ערוץ אהוב? ביפ/3/אחד מערוצי הסרטים/VH1
70. קליפ אהוב? לא יודעת:p העדפות 71. אביב או סתיו? לא מצליחה להחליט. 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? מה?:p 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אף אחד, תודה:p 88. שחור או לבן? לא יודעת:] 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים, ברור. איכס טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! קפוצ'ון שליטה! 92. הצגות או סרטים? שניהם 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? התקופה שביניהם ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא היתה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא זוכרת מה שאלו
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 1489237!

jack potter

New member
יש לי 2 שאלות בקשר לתשובות שלך...

1. יש מצב שאת מספרת את התשובות האלה במפורט? 2. למי שיקרת ובקשר למה? 3. מה גנבת? תודה, ואם לא בא לך לענות בפומבי, את יכולה לענות בפרטי...

Shaby Sababy

New member
OMG מה זה אמור להיות?!

אתה בטוח שלא שכחת תעודת לידה ורישיון נהיגה OMFG!!

Shaby Sababy

New member
אני מציע שג'ק יראיין אותך.

נקבע יום ושעה, (נדחף שכמוני
) וג'אק פשוט ישאל שאלות ואתה תענה, ואל לא תענה... תודך מהפורום וייכרט ראשך! נוו נשמע סבבה?

jack potter

New member
יש לי ר(א-ע)יון יותר טוב...

נעשה את הראיון ביום של המפגש, סבבה?

KeNd3r

New member
../images/Emo45.gif

ג'ק צודק. לא פרטת מספיק... מעוניין להוסיף גם כן מספר שאלות: מידת החזייה? טלפון בבית? את אוהבת אנשים שמתקשרים אלייך לטלפון ומתנשפים?

למעלה