שלי באיחור אומנם..../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
. שם: שחר 2. גיל:15 3. מיקום בארץ: כפר תבור האם את/ה.. 4. מאחר הרבה?לא.. 5. עובד?כן.. 6. אוהב את המשפחה שלך?כן..
7. אוכל מילקי?לא ממש
8. יש לך אובססיה\\סטייה?חח אובססיה לצבע כתום
9. אוהב חורף?לא ממש.. 10. מבריז הרבה מביצפר?תלוי איזה שיעורים
11. מדבר הרבה בטלפון? ככה ככה
12. מקבל ציונים טובים?ממוצע 93 ככה אני מניחה..חח ואני אפילו לא מכינה שיעורים כבוד!!
13. כותב שירים\\סיפורים?לא בקטע.. 14. משתדל לאכול בריא?חח בכלל לא.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?מדי פעם.. כל אחד ככה
16. חוסך כסף?התחלתי עכשיו
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? משהו כזה.. יציאות וכאלה.. 18. ארטיקים או גלידות?גילדה!(דה) חחע
19. קונה מתנות?מתי שאני זוכרת..
20. חושב שאתה בנאדם טוב?נראה לי שכן מקווה שכן ליתר דיוק
האם אי פעם 21. שיקרת?ברור..כל אחד משקר.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן חח
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חח אבל בצחוקים כאלה..
25. ישנת עם רדיו דלוק?לא נראלי.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כל יום..
27. לא ישנת יום שלם? הרבה פעמים.. 28. היית במחשב כל הלילה? לא.. לא עד כדי כך מכורה. 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)?כן עגבניה חחחח
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא של אבא כן.. 32. חיבקת מישהו מפורסם?קרובת משפחה שלי מפורסמת נחשב?? 33. הופעת על במה?כן הרבההה אני בבלט חח 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא בלע למה שמישהו יעשה את זה?
37. הלכת לאיבוד?כן חחחחח זה היה כזה מצחיק
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אולי פעם.. 39. נשברה לך שן?לא. 40. עישנת סיגריה?כן. וזה הדבר הכי מזעזע שיש
מה הדבר האחרון 41. שאכלת?ספגייטי 42. שקנית?ספרים לתחילת שנה חע
43. ספר אחרון שקראת?צופן דה וינצ'י
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?ארבעת המופלאים!!!!!!!!
45. הופעה אחרונה שהיית?של איזה קומיקאי..היה מעולה! 46. דיסק אחרון ששמעת? רד הוט האוסף
(לכו לפורום
) 47. שיר אחרון ששמעת?.sweet child o' mine 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?sweet child o' mine 49. שהדפסת?
50. שביקרת בו(לפני זה)?
51. אדם אחרון שראית?שירושש 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?דניאל
53. אדם אחרון שחיבק אותך?שירוש חח 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? בר השרוט
55. אדם אחרון שצעקת עליו?אח שלי אהובים 56. צבע אהוב?כתום
57. סרט אהוב?שר הטבעות
58. ספר אהוב? הארי פוטר אחד היחידים שקראתי
59. זמר\\ת\\להקה אהובה? GUNS N ROSES
60. דיסק אהוב? maroon5 - songs about.. 61. שיר אהוב?this love - maroon5 62. תוכנית טלווזיה אהובה?csi ניו יורק 63. מאכל אהוב?המבורגר (גררר)
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? דוצ'
65. מקצוע אהוב?אינגליש חע
66. זמן ביום?12 בלילה חח 67. ממתק\\חטיף אהוב?במבמבמבה
68. אתר אהוב באינטרנט?האתר של סאמ41 69. ערוץ אהוב? אמ טי וי 2 70. קליפ אהוב?סוויט צ'ילד או מיינ העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתוםםםםםםםםםםםםםםםםם די לשאול חח 74. טלפון או פלאפון?פלאפון
75. סלקום או אורנג'? פלאפון!!
76. שוקולד מריר או חלב?מריר
77. שיער אסוף או פזור?חצי חצי
78. ירח או שמש? ירח יותר רומנטיי
79. קולה או ספרייט?קולה
80. קור או חום? קור
81. אילת או חרמון?אילת
82. עיינצב עיניים מועדף?? כחול 83. קרמבו או גלידה?גילדה(דהה) חח
84. לילה או יום?לילה
85. דיסקמן או מערכת?MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית!!! 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה בע"מ
88. שחור או לבן?שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך טה באסט
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם!!! 92. הצגות או סרטים?סרטים!!! 93. נעלי בית או יחפים?יחפים!! 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אחת לא הבנתי חחחח 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת שלא הבנתי.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא למה.. 99. האם נהנת לענות עליו?כן היה פנאני ביותר! 100. תן ציון לשאלון 100