שאלון קצרצר,

Shaby Sababy

New member
שאלון קצרצר,

כדי שנוכל להכיר אחד את השני טוב יותר. על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. ארטיקים או גלידות? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. שהדפסת? 50. שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינצב עיניים מועדף?? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. הצגות או סרטים? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

Shaby Sababy

New member
לא עזבת בגלל הספר השישי או משו?

בגלל שאתה לא רוצה ספוילרים או משהו???

Shaby Sababy

New member
אתה אמרת שאתה עוזב לא אני!

ואם אני לא טועה (ואני לא טועה) גם התנפלת עליי.. עזוב.. זה כזה מטומטם.. פשוט חבל..

Shaby Sababy

New member
עונה ../images/Emo3.gif

על עצמך 1. שם: אור 2. גיל:14 3. מיקום בארץ: נתניה האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא
6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? D*-*ם 9. אוהב חורף? כן!! 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\\סיפורים? שירים. 14. משתדל לאכול בריא? לא
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אממ לא 18. ארטיקים או גלידות? גלידות 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכלכ, עצות ים (זה חטיפים בקוריאה!) 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא איכס! 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אמממ כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אבטיח!
42. שקנית?תיק לבצפר 43. ספר אחרון שקראת?ה"פ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? גבר מי שמטפלת 45. הופעה אחרונה שהיית?אפרת גוש השולתתתתתתתתתתתת בטירוףף! 46. דיסק אחרון ששמעת?שלמה ארצי 47. שיר אחרון ששמעת? רק עוד יום- עלובי החיים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?רק עוד יום-עלובי החיים 49. שהדפסת?ברכת יומולדת 50. אתר שביקרת בו(לפני זה)?אמממ לא זוכר כבר... 51. אדם אחרון שראית?אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ידידה 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא זוכר 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים 56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? ואז הגיעה פולי 58. ספר אהוב?הארי פוטר ומסדר עוף החול 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אפרת גוששששששששששש 60. דיסק אהוב?לוידע 61. שיר אהוב?כל השירים מהמחזמר עלובי החיים ושל אפרת גוש 62. תוכנית טלווזיה אהובה? המומינים ^^ 63. מאכל אהוב? פיצע 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחותי 65. מקצוע אהוב? ספרות 66. זמן ביום? 8 בערב-חצות 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולאד
68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב?24 70. קליפ אהוב?לוידע העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? שוקו
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב |יאמי| 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום?קןר 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? ירוק 83. קרמבו או גלידה? קרמבוווו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? הצגות 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא?לא יודע לא הייתי בצבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? -=-=-=- 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?-=-=-==-= 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא 99. האם נהנת לענות עליו?בערך 100. תן ציון לשאלון.99.16556456394678974879

Shaby Sababy

New member
לא חשבתי על משהו אחר ../images/Emo3.gif

האמת שזה בגלל שאין לי מושג איך, אחרי 5 דקות של השיעור עברה חצי שעה.. אבל זה לא המקצוע האהוב עליי
... פשוט אין מקצוע יותר טוב

white is formal

New member
חחחחחחחחח

51. אדם אחרון שראית?אחותי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי חחחחח

ואני כמובן ../images/Emo9.gif

על עצמך 1. שם: נופר. 2. גיל: 14. 3. מיקום בארץ: אזור המרכז
. האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לפעמים. 5. עובד? לא ממש... קצת בייביסיטרים וזה
. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? לא
. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא הייתי אומרת לכם אם כן
. 9. אוהב חורף? כן. חורף מותק
... אבל סתיו [כשקר, אבל אין גשם] - הכיטוב. 10. מבריז הרבה מביצפר? אף פעם |מלאך|. 11. מדבר הרבה בטלפון? בזמן האחרון לא, בזמן בצפר אני אחזור לסורי
. 12. מקבל ציונים טובים? אם זה ריאלי [מתמט' ומדעים] אז כן... בשאר אני צריכה הרבה מזל או מורה שמלמדת טוב. 13. כותב שירים\\סיפורים? פעם הייתי כותבת שירים... אבל שנאתי אותם. הם היו גרועים. 14. משתדל לאכול בריא? בהחלט. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אם הבנאדם חשוב לי מאוד אז לא. בד"כ כן. 16. חוסך כסף? משתדלת
. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
... שטויות רולז
. 18. ארטיקים או גלידות? תלוי מתי. אם אני הולכת לקנות משהו בכוונה תחילה זה יהיה גלידה. אם סתם עברתי במקרה ליד קיוסק זה יהיה ארטיק קרח
. 19. קונה מתנות? המון. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אם זורקים ת'צניעות לעזאזל - כן. האם אי פעם 21. שיקרת? אינספור פעמים, ואני לא גאה בזה. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? הו כן
. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן, ואני עדיין חושבת שזה הגיע לו. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? הרבה פעמים, ולאותו בנאדם. 25. ישנת עם רדיו דלוק? אין לי רדיו
. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? נרדמתי ב2:00 והעירו אותנו ב2:30... זה נחשב? 28. היית במחשב כל הלילה? כן
... איזה כיףףף
. 29. היית בחו"ל? וודאי. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? כן. עיניים של דגים. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן
!!! וגם הופעתי פעמיים בערוץ 6
. 32. חיבקת מישהו מפורסם? בלי בושה
. 33. הופעת על במה? המון פעמים
. 34. גנבת משהו? מסטיק ב10 אגורות
. 35. תפסת טרמפ? כן, וזה היה דבר נורא לעשות... מה חשבתי לעצמי?
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? פעם הוספתי מי ברז
. 37. הלכת לאיבוד? כן. אבל יש לי חוש כיוון... אני טובה בלמצוא אנשים. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. איכס
. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. סיגריות בלעע
. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מקדונלדס - המבורגר וצ'יפס. 42. שקנית? כזה שעושה בועות סבון לבת דודה המתוקה שלי [הבטחתי ואני מקיימת
]. 43. ספר אחרון שקראת? "נסיכה". 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו, זה היה מזמן. שנים שלא ראיתי סרט בקולנוע... יש לנו מנוי לספריית וידאו
... ואתמול ראיתי את המטריקס הראשון [כן, רק עכשיו]. 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים, וזאת הייתה היחידהה
... וזה גם רק כי היו לי כרטיסים בחינם
. 46. דיסק אחרון ששמעת? the visitors של להקת ABBA - זוכרים אותם?
. 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של system of a down. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "מחר, אולי נפליגה בספינות..." 49. שהדפסת? עבודה בוורד שהכנתי לסבתא שלי [היא לא מסתדרת כל כך עם המחשב עדיין
]. 50. שביקרת בו(לפני זה)? מסתומרת?
51. אדם אחרון שראית? אמא שלי
... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? גם אמא
. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא יודעת. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אורטל
... "אורטלית הכחולה". 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא יודעת
. אהובים 56. צבע אהוב? אולטרא-כחול. מי שלא יודע מזה, אז שחור. 57. סרט אהוב? האחרון שראיתי. תמיד האחרון. 58. ספר אהוב? כנ"ל. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אין. 60. דיסק אהוב? אין. 61. שיר אהוב? אין לי כרגע... זה משתנה. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כל סדרה של קומדיה. 63. מאכל אהוב? אין משו ספציפי. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמממ... לא יודעת. אמא נראה לי
. 65. מקצוע אהוב? אין. 66. זמן ביום? זה שלפני הזריחה... שאם אתם ליד הים אז הכל אפור כזה... אפור בהיר ויפה
. 67. ממתק\\חטיף אהוב? אין. 68. אתר אהוב באינטרנט? כרגע, זה.... 69. ערוץ אהוב? אמממ... יש כמה... אני אוהבת דברים כמו "אריזה משפחתית" ו"אחיות או לא להיות" בערוץ 6, כמה סדרות מערוץ 3, כלמיני דברים מ10 והולמרק... 70. קליפ אהוב? אין. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? קפה, אבל לאטה רותח וחלש, ועם הרבה קצף. כמו בארומה
. 73. כתום או צהוב? כתום... ה-צבע של הקיץ. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. ואם אני לא בבית - שלא יטרידו אותי
. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר
. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. אבל לי ספציפית לא יפה פזור. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? ספרייט. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינצב עיניים מועדף?? בהנחה שהמילה הראשונה זה "צבע", אז כחול. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ, כי אנלא מכירה ת'שני. 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי אם יש לי כוח לנקות. מאאקסימום לנקות אח"כ. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? אני אוהבת סווטשרטים רק כשזה קפוצ'ון עם רוכסן
. 92. הצגות או סרטים? סרטים. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? בצפר. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "דבר אחרון שהדפסת". 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. 99. האם נהנת לענות עליו? כן. 100. תן ציון לשאלון. לאטעת.

spacecow

New member
אפרת גוש, הא?

היית בהופעה שלה ושל יוני ביום שישי בברבי?

spacecow

New member
../images/Emo6.gif די, נו, הוא כזה חמוד!

גם אני הייתי.
כל כך נהנתי! הם נתנו הופעה נהדרת. השיר הראשון שהיא הופיעה בו (זה שהיא לא שרה), "אחרי שאפרת התאבדה" או משהו כזה (
) היה קצת מדאיג. לא קלטתי אותה בתחלה עומדת שם בקצה הבמה. האור הכחול גרם לה להראות מתה, וממש נבהלתי כששמתי לב אליה פתאום...

למעלה