שאלון קצרצר,

אווו

עוד מעריצה של ג'וני דפ? אני מוקפת בכאלה... זה לא ייאמן.. מממ... לא יודעת מה יש לכם עם הסרט הזה אבל הוא ממש יפה. וג'וני דפ הוא השחקן הראשי. ורואים אותו המון. והוא ממש חמוד שם.

white is formal

New member
חחח החלטתי לענות, למרות שאני בספק

אם מישהו יקרא כאן את כל הראיונות של כולם אבל לא מכירים אותי פה אז החלטתי בכל זאת לקחת עניינים לידיים=) על עצמך 1. שם: שחר 2. גיל: 17.5 3. מיקום בארץ: יסוד המעלה האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? חחח רק כשצריך להתאפר=) 5. עובד? כשיש איפה (אבל כן) 6. אוהב את המשפחה שלך? במיוחד 7. אוכל מילקי? בכייף!! 8. יש לך אובססיה\\סטייה? תפוחי אדמה והארי פוטר 9. אוהב חורף? בקיץ 10. מבריז הרבה מביצפר? לא! אני חנונית P: 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? יא 14. משתדל לאכול בריא? מאוד (אבל חולה על מקדונלדס, למרות שראיתי סופרסייז מי לאחרונה=) 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כמו כולם 16. חוסך כסף? עד לחנות בגדים הבאה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כבר לא 18. ארטיקים או גלידות? ארטיקים!! 19. קונה מתנות? לפעמים 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמממ... אני בנאדם.... P: האם אי פעם 21. שיקרת? בטח 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אממממממ כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? יא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן (די מה זה אני מתחילה להרגיש חרא בנאדם=) 25. ישנת עם רדיו דלוק? אין לי רדיו:\ 26. עם טלוויזיה דלוקה? אין לי טלויזיה:\ 27. לא ישנת יום שלם? יומיים=) 28. היית במחשב כל הלילה? אמממממממממ אולי חמש שעות בלילה 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? מקדונלדס וסושי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא- ומזל שכך! 32. חיבקת מישהו מפורסם? חחחחח לא 33. הופעת על במה? כן=) רקדנית=) 34. גנבת משהו? טופי בגן 35. תפסת טרמפ? פה ושם 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכככ 37. הלכת לאיבוד? יותר מדיי 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחחח זה אפשרי?? 39. נשברה לך שן? לא.. אבל שברתי לחבר שלי P: 40. עישנת סיגריה? ספורות מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קורנפלקס אבל אני בדרך לסיני 42. שקנית? תרופות=) 43. ספר אחרון שקראת? שסיימתי? הארי פוטר 6 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו.. מר וגברת סמית?! 45. הופעה אחרונה שהיית? קאברים לרדיוהד (ולא- לא היה את קריפ!) 46. דיסק אחרון ששמעת? יציאת חירום 47. שיר אחרון ששמעת? למרבה הזוועה- אדימאום של אניה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת תשם 49. שהדפסת? "תשם" 50. שביקרת בו(לפני זה)? לא הבנתי... אם הכוונה לאתר זה האטתר הארי פוטר הישראלי שמישהי מהפורום בנתה 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? החבר 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? החבר 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? מהומה רבה על לא דבר, הנסיכה הקסומה 58. ספר אהוב? הארי פוטר=) 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אלאניס מוריסט 60. דיסק אהוב? JLP של אלאניס (הראשון) 61. שיר אהוב? יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? באפי זה נחשב תוכנית? 63. מאכל אהוב? תפוחי אדמה- אבל אני בגמילה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחותי 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה 66. זמן ביום? אחר הצהריים 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקובו? 68. אתר אהוב באינטרנט? אמממ כרגע זה פורום הארי פוטר=) 69. ערוץ אהוב? ביפ וייס וויקאנד 70. קליפ אהוב? לא רואה קליפים העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? ירוק 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפרררר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "אחרון שהיית? (חוץ מזה)" - כאילו... מה?!?! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? דווקא אהבתי 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא כשממלאים אותו כן כשקוראים אחד שמישהו אחר מילא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. שאלון.... קבל ציון *מושיטה לשאלון ציון*=)

white is formal

New member
חחחחח הלכה האנונימיות את אומרת?

אמרתי לעצמי הפורום נראה לי בטוח אין כאן אף ותיק שיזהה אותי אני יכולה לפתוח כאן דף חדש בלי הכתמים של העבר (את יודעת להיות אלוהים זה משהו שאתה רוצה למחוק מהרזומה שלך=) כמובן שלא בניתי על זה שהתמתגת לך בכחול והתחלת לשחק בדיקטטור... אפשר גם!? |אם האייקונים היו עובדים לי היו פה אייקון שטותניקי עם לשון בחוץ, אבל מאחר שהם לא אז...| |P:|

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo3.gif....

אין אף ותיק? לא שמת לב להודעות של אופיר-ג'ון וותיקים אחרים פה ושם באחרונה?
מה זה כל הדברים האלה על לשחק, אני דיקטטור גדול ורשע עם שפם!

white is formal

New member
אמרת משו? לא הבנתי הדיבור שלך לא

ברור מבעד למסיכת קסטרו הזאת שאת לובשת (חובשת? עונדת?) אמממממממ אניחושבת שאני אפילו יותר ותיקה מהם כי זה לא מצלצל לי מוכר, יותר תקופת איה ליאת רחלי מעין דניאל ענבל ושאר ירקות

white is formal

New member
זההיה במועדון בקיבוץ ליד המושבה שלי

איפה את ראית בתל אביב או ירושליים? נכון הבסיסט היה חמוד בטירוף???

michael meiri

New member
אני ראיתי

בת"א. והבאסיסט היה אנטיפט אולי קצת פחות מהמתופף אבל היה אחת מההופעות הכי טובות שראיתי בחיים שלי. את אוהבת רדיוהד? הם הלהקה האהובה עליי

הו, המ../images/Emo60.gif

זה רק אני או שהסופרסייז מי הזה *לא* עושה חשק להפסיק לאכול מקדונלד'ס?
כלומר, לי זה רק עשה חשק לנסות את מה שהוא עשהD:

OrlOsh

New member
אני

על עצמך 1. שם: אורלי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ראשון לציון האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? הם בסדר
7. אוכל מילקי? לא, רק את הקצפת 8. יש לך אובססיה\\סטייה? זה גם וגם 9. אוהב חורף? מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר? בכלל לא 11. מדבר הרבה בטלפון? שונאת אבל כן 12. מקבל ציונים טובים? יותר מידי טובים
13. כותב שירים\\סיפורים? הכל. שירה, ספרות, פיקים, ציור וכו' 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת לאכול 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים, תלוי מיהם האחרים 16. חוסך כסף? יש לי עד כה שבע שקל ותשעים וחמש אגורות 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אוהבת -כן, עושה - לא 18. ארטיקים או גלידות? גלידה של דלי קרים, או ארטיק קרח מרענן 19. קונה מתנות? ליומולדת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? (שאלה של "חושב שאתה בנדאם טוב) - סתם... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא, אבל עם דיסקמן דלוק כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? לרוב 27. לא ישנת יום שלם? בערך... 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? ביום שאני אוכל תנין אני אודיע לכם 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן (עיתון בצפר) 32. חיבקת מישהו מפורסם? את עצמי! 33. הופעת על במה? טקסי סיום והופעה של החוג 34. גנבת משהו? לא, אבל לקחתי בהשאלה ולא החזרתי
35. תפסת טרמפ? עם הורים של חברים 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? שונאת מנה חמה 37. הלכת לאיבוד? בסופר (גררר) 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פסטה ונקניקיות טופו 42. שקנית? גלידה 43. ספר אחרון שקראת? ה"פ השישי ו"השטן לובשת פראדה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "לדפוק חתונה" או משהו... 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעת טקס סיום 46. דיסק אחרון ששמעת? snow patrol 47. שיר אחרון ששמעת? rbd - salvame 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "אהבה היא שיר לשניים" 49. שהדפסת? קטע מהפיק החדש והארוך שלי 50. שביקרת בו(לפני זה)? ימית אלפיים 51. אדם אחרון שראית? אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד (בוכה לבד) 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אולגה, חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אולגה, חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים 56. צבע אהוב? עוד לא החלטתי 57. סרט אהוב? a walk to remember 58. ספר אהוב? יומני הנסיכה - הסידרה, ה"פ הסידרה, 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? snow patrol, westlife וזמרים לפי השיר. 60. דיסק אהוב? westlife 61. שיר אהוב? "wirten in the stars" 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שנות ה70, משחק מכור 63. מאכל אהוב? קאסקוני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לאקי 65. מקצוע אהוב? עדיין לא קיים 66. זמן ביום? ערב... מאוחר בערב... 67. ממתק\\חטיף אהוב? משהו עם שוקולד או אפרופו 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז *חנפנות*, סתם, לא אוהבת אתרים 69. ערוץ אהוב? ערוץ שלוש וyesweekend 70. קליפ אהוב? bad day של דניאל העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? לא משנה, כנראה אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? תלוי במצב הרוח 79. קולה או ספרייט? rc קולה 80. קור או חום? קור (כי אני אוהבת לכסת את עצמי כדי שיהיה לי חם) 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? תורכיז או אפור 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? זה לא משנה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו (נגמררררר ) 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, אלא אם כן זה דביק 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? במסנג'ר 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "ביצפר או צבא" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? שם: 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, יש יותר (הרבה יותררר) 99. האם נהנת לענות עליו? סבבה, גם ככה אין לי מה לעשות 100. תן ציון לשאלון. מכמה עד כמה? 1 (מתוך שתיים)

חיח, אוהבת שאלונים.

כל קשר בין השאלון הזה למילה "קצר", מקרי בהחלט. על עצמך 1. שם: שירן 2. גיל: עוד חודש 18 3. מיקום בארץ: קריות. זה ליד חיפה האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? קל 8. יש לך אובססיה\\סטייה? יותר מידי.. הראשונה שעולה לי בראש - אם מישהו יגע לי במסך, אני אתחרפן. 9. אוהב חורף? מאודדד 10. מבריז הרבה מביצפר? סיימתי!
אבל לא הייתי מהמבריזים
11. מדבר הרבה בטלפון? השיחות איתי ארוכות כמו הגלות
12. מקבל ציונים טובים? כן
13. כותב שירים\\סיפורים? כן, יש לי גם דף בבמה, אבל אני לא אוהבת להפנות אנשים אליו. אם הם יגיעו, יגיעו. (במה - www.stage.co.il למי שלא יודע) 14. משתדל לאכול בריא? חחח.. לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא ממש. תלוי מי האחרים, אבל לרוב לא. 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כשאני מבזבזת, אז, כן, זה על שטויות. 18. ארטיקים או גלידות? גלידות. 19. קונה מתנות? רק למי שמגיע
20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן - אח הצניעות
האם אי פעם 21. שיקרת? כן. פעם לא הייתי בן אדם טוב. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא. זה לא לעניין. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? ממ.. יש מצב 25. ישנת עם רדיו דלוק? המון פעמים. 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא, כי לטלויזיה שלי יש SLEEP אז אפשר לכוון שתכבה אחרי שעה
27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? או, יותר מידי פעמים
.
29. היית בחו"ל? פעמיים, חזרתי לפני שבוע מהשניה. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא, ואגב זה, לא אכלתי חזיר בחול (למרות שהיה די קשה להמנע מזה) 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אמ, לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? חחח כן
ראובן עטר, זה איזה שחקן כדורגל, ראיתי אותו בדיוטי פרי.
33. הופעת על במה? כן, פעם הייתי בחוג ריקוד. 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בע, לא 37. הלכת לאיבוד? חחח כן, ביסודי, חזרנו ממסיבה של חברה ואני רציתי לחזור לבד - מטומטמת, בקיצור, הלכתי לאיבוד. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. 8-| 39. נשברה לך שן? כן
40. עישנת סיגריה? לא. לא מעניין. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? טובלרון
42. שקנית? חח, כדורים לדלקת בגרון
43. ספר אחרון שקראת? נקודת ההונאה. אני מתחילה עכשיו את אנשי הכבשן. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? נקמתו של הסית'. הסרט ההוא של סטאר וורז. 45. הופעה אחרונה שהיית? נמ, יום הסטודנט של הטכניון שנה שעברה, משינה. נראה לי. 46. דיסק אחרון ששמעת? ממ.. רד הוט 47. שיר אחרון ששמעת? אני כרגע שומעת. Kinks - My Sharona 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? K's Choice - Everything For Free 49. שהדפסת? Good Charlotte - I Just Wanna Live 50. שביקרת בו(לפני זה)? אני נכה ולא הבנתי 51. אדם אחרון שראית? ידיד שלי קסלר שהסיע אותי אתמול הביתה
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ידיד אחר שלי שטס איתי לחול. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אוהוהו, אתמול ראיתי מישהו שלא ראיתי הרבה זמן והוא חיבק אותי ונפלנו על קיר. הלך הראש. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ממ.. לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? כל הזמן משתנה. אבל החדר שלי כחול 57. סרט אהוב? יותר מידי 58. ספר אהוב? דן בראון, כולם. (ואני בכוונה לא אומרת ה"פ) 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? משינה 60. דיסק אהוב? אני הולכת לפי שירים לא דיסקים 61. שיר אהוב? Eurythmics - I Saved The World Today. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ניפ טאק 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אח שלי אייל 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה.
66. זמן ביום? חמש, בלי סיבה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד? 68. אתר אהוב באינטרנט? אבטיח 69. ערוץ אהוב? מאחר ואין לי כבלים, אלא רק שני ערוצים, אז אחד. 70. קליפ אהוב? אין כבלים, אין לי קשר לקליפים
העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה פסיפלורה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? לבן 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת (אני סותרת את עצמי, אני יודעת) 82. עיינצב עיניים מועדף?? ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו, אבל זה נגמר אתמול, לא? 88. שחור או לבן? אפור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזל 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זו 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הקודמת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, אני אוהבת אותם ארוכים 99. האם נהנת לענות עליו? כע
100. תן ציון לשאלון. 9 וחצי, כי אין דבר כזה מושלם.

white is formal

New member
לעזאזל איתך! הרסת לי את הדיאטה!

כמובן שכל דיאטה שנהרסת רק משמיעת המילה טובלרון היא ככל הנראה לא אחץת שתחזיק מעמד הרבה זמן אבל בכל זאת....P:

KeNd3r

New member
מי האדיוט שיענה על זה?!

על עצמך 1. שם: אייל 2. גיל: 16 ומשהו 3. מיקום בארץ: דרום מרכז האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? יעבוד 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא ממש 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? עכשיו? לא. בכלליות? בעיקר מהיסטוריה ושל"ח. 11. מדבר הרבה בטלפון? די הרבה 12. מקבל ציונים טובים? פחות או יותר 13. כותב שירים\\סיפורים? לפעמים. בעיקר לחנים. 14. משתדל לאכול בריא? ממש לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי האחרים. 16. חוסך כסף? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא. 18. ארטיקים או גלידות? גלידות 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? פחות או יותר. האם אי פעם 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? הממ כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא פעם 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? אמפי3 פלייר 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כמה פעמים 28. היית במחשב כל הלילה? לא חושב 29. היית בחו"ל? לאחרונה בפעם הראשונה. אז כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? דפקתי מפרט לכליזמר D: 35. תפסת טרמפ? לא עם מישהו שאני לא מכיר 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא! 37. הלכת לאיבוד? בתור ילד קטן... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחח לא. בעצם אולי פעם אחת. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? חצי עוף בננדוס. כאמור לא אוכל בריא בדיוק. 42. שקנית? 3 חולצות בקרוקר היום בבוקר. 43. ספר אחרון שקראת? חרב האופל - חישול החרב של מרגרט וויז וטרייסי היקמן. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מלחמת העולמות. אחלה סרט. 45. הופעה אחרונה שהיית? הממ בניצנים. ביום של מוניקה סקס ואביב גפן. 46. דיסק אחרון ששמעת? קווין - גריטסט היטס. P: 47. שיר אחרון ששמעת? "שר מהלב" בטלוויזיה. חרשו על החרא הזה כבר. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "שירת הסטיקר". 49. שהדפסת? ברכה. 50. שביקרת בו(לפני זה)? ביל"ו סנטר. 51. אדם אחרון שראית? אחותי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני לא נוהג לבכות ליד אנשים. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחי. חזר מהצבא. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא צעקתי לאחרונה. בטח על אחותי. אהובים 56. צבע אהוב? הממ ירוק. 57. סרט אהוב? not another teen movie או הרולד וקומאר. 58. ספר אהוב? לא הארי פוטר. מצטער. אני חושב ש"בשורות טובות". 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אינפקציה
60. דיסק אהוב? בכיף - אינפקציה 61. שיר אהוב? קשה לבחור. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא רואה טלוויזיה קבוע אבל לאחרונה אני די רואה הרבה סטרדיי נייט לייב וקונאן אובריאן (המלך). 63. מאכל אהוב? זה אולי מצחיק אבל לאחרונה גיליתי שאני בעצם לא שונא בצל - אני אוהב אותו. תנסחו לחם עם חומוס ובצל עם לימון. זה חזק. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני אוהב את כולם! 65. מקצוע אהוב? אני די אוהב אנגלית. 66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? לא יודע. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז? P: גם ישרבלוג ונענע ווואלה טובים. 69. ערוץ אהוב? 24 או 12 ביס. 70. קליפ אהוב? אינפקציה - סרט של סקס. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפההההההה 73. כתום או צהוב? כתום. צהוב. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. יש לו זכרון. 75. סלקום או אורנג'? פלאפון. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינצב עיניים מועדף?? ירוק 83. קרמבו או גלידה? קרטיב 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת אבל אין לי ); 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. אבל ישראלית כי זה יותר נוגע. 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? בע"מ יותר מצחיק ממה שראיתי אבל השיר שלנו ראיתי קבוע פעם אז השיר שלנו. 88. שחור או לבן? שחור לבן מפוספס 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. הצגות או סרטים? סרטים 93. נעלי בית או יחפים? יחפים או כפכפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אהבתי את המאתיים שאלות שהבאתם על גלידה. משהו. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? כן. למרות הכל. 100. תן ציון לשאלון. 100.

תשובותיי - מקוריות מובטחת!

על עצמך 1. שם: אלון 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: ת"א. האם את/ה.. 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? הצחקתם אותי. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? אכלתי המון עד שגיליתי גושים מסתוריים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? אהבת ברווזים נחשב? 9. אוהב חורף? בהחלט. 10. מבריז הרבה מביצפר? רק ערבית. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 12. מקבל ציונים טובים? לא מאמין שחשבתם אחרת. 13. כותב שירים\\סיפורים? כן. 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? בהחלט 16. חוסך כסף? בערך 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. ארטיקים או גלידות? קרטיבים 19. קונה מתנות? כשצריך 20. חושב שאתה בנאדם טוב? מניח שרוב הזמן כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא נראה לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? יכול להיות, בזמן איזו תוכנית 27. לא ישנת יום שלם? כנראה 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? לונדון, בייבי. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל(אם כן, פרט)? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? עדיין לא, בתהליכים. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? סוכר מבית קפה. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אוכל מנה חמה 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא, תודה לאל. 39. נשברה לך שן? רבע. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שוקולד פרה 42. שקנית? קולה 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר אנד דה האלף בלוד פרינס. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אמממ.... מדגסקר. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכר. 46. דיסק אחרון ששמעת? צרוב. 47. שיר אחרון ששמעת? פרנויה. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? פרנויה. 49. שהדפסת? רשימת ספרי לימוד לשנה הבאה. 50. שביקרת בו(לפני זה)? אם הכוונה באינטרנט, אז פורום 402 51. אדם אחרון שראית? אימא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכר 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא מחבקים אותי. אני גלמוד. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? תם. מכירים? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הקטן. אהובים 56. צבע אהוב? אדום 57. סרט אהוב? לא יכול להחליט 58. ספר אהוב? הארי פוטר, הרוזן ממונטה כריסטו, צופן דה וינצ'י. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אין. 60. דיסק אהוב? אין. 61. שיר אהוב? יותר מדי אופציות. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? החדר של חני. 63. מאכל אהוב? פאסט פוד וכאלה. שניצל. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כולם היו רוצים, ולכן אני אוהב את כולם. 65. מקצוע אהוב? משחק. 66. זמן ביום? אחר הצהריים 67. ממתק\\חטיף אהוב? ביסלי 68. אתר אהוב באינטרנט? יש המון 69. ערוץ אהוב? המון 70. קליפ אהוב? אין העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? קצר. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה. כאילו דה. 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינצב עיניים מועדף?? צבע עיניים? לא יודע. צהוב. 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית בדר"כ 87. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? פיק אפ 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? חצי חצי 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לא יודע 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם סנדלים תנכיים. לא יודע. 92. הצגות או סרטים? הצגות. גו עקר בית. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? חופש ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? קשה לבחור 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כולן? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? בכלל לא 99. האם נהנת לענות עליו? בערך 100. תן ציון לשאלון. מתוך 100? 34

למעלה