שאלון קצרצר

שירליחצ

New member
שאלון קצרצר ../images/Emo192.gif

קצת משעמם לי :) אז ככה מעבר לחלומות על ישיבה, והקמת בית בעז"ה...... לכל אחד יש חלומות.... אז רציתי לדעת מה החלומות שלכם? ואם אתם ממש מתכוונים להגשים אותם? או שהם לא מציאותיים? ויש לכם תחביבים וכשרונות שאתם מפתחים? (נראה לי בעיקר לבנות.. כי הבנים דיי לומדים כל היום לא?)

שירליחצ

New member
אני עונה..

אם יש משהו שמאפיין אותי ממש זה כל החלומות והתיכנונים שלי.. אז חלום ממש גדול שיש לי כבר כמה שנים זה ללמוד קורס צלילה ובעז"ה אני מגשימה אותו הקיץ הזה.. ועוד חלום זה לטייל בעולם.. שאני יודעת שיש סוברים שאסור לצאת מהארץ אבל זה ה-חלום שלי ... יש עוד הרבה אבל מספיק לעכשיו...

nesteaaa

New member
תצחקו...

אבל החלום שלי..זה לחיות עם אישה שאני אוהב באושר.בשבילי זה חלוםם,...(מסיבות מסוימות).זה יספיק לי.לא צריך יותר מזה.אוליי גם כספ.חח.אני אוההב כספ.

nesteaaa

New member
כי...

להרבה ממכם יש חלומות על כל מיני דברים..אני בשבילי זה לכשעצמו מספיק לי..

19אריאל

New member
אני לא טיפוס שחולם. אני שואף.

שואף להיות יהודי צדיק שעושה נחת רוח לאבא שבשמיים. והלוואי.

שירליחצ

New member
אשריך!

גם אני שואפת בעז"ה להקים בית יהודי כשר ולהתקרב אל ה' אבל אתה לא מאמין שמותר לחלום? \-:

19אריאל

New member
טוב אז אני חולם לדעת לעוף!

``אני יכול לעוף... כמו עלה על המים לצוף, אל ארץ שום מקום. גם לכם מותר לחלום.......`` (מתוך השיר `לעוף` שביצע הראל סקעת התותח בכוכב נולד.)

sarati

New member
אתה רואה כוכב נולד??

יש לכם טלויזיה בבית? זה לא נוגד כמה עקרונות?? ואם כבר, אז הראל סקעת לא כזה....

sarati

New member
אה... סליחה על הבורות...

ועוד שאלה... מותר אינטרנט? מישהו מפקח על האינטרנט? כי אפילו בתפוז לא כזה סימפטי לחרדים (וגם לדתיים)...

toxic2004

New member
האינטרנט זה נושא לדיון בפני עצמו

מישהו מפקח? תכף כולם יקפצו ויכתבו אין אפוטרופוס לעריות.

sarati

New member
תכלס...

נראה לי שהקידמה קצת מערבבת אתכם... אבל מצד שני גם מקרבת אותנו... אף אחד מכם בטח לא היה מדבר איתי ברחוב, ופה אני יכולה ללמוד ולהכיר, ממש חשוב לי להכיר אתכם, אני חיה עם סטיגמות רציניות על העולם החרדי, אני ממש רוצה לנפץ אותן... אז לכל רע יש את הטוב שלו...

toxic2004

New member
לא היה מדבר לא *רק* בגלל שמירת העיניים

יותר בגלל "אל תרבה שיחה עם האישה". סורי שזה לא סטיגמות כפי שחשבת וזה הלכה למשה מסיני. יהודי חרדי שמקיים את התורה ושומר מצוות יימנע בד"כ מדיבורים עם נשים שאינן שלו. אגב, אין בעיה בקידמה כל עוד היא לא סותרת את ההלכה והיהדות. להפך, כדאי להשתמש בקידמה כדי לקדש שם ה' ולעשות יותר מצוות ולקרב יותר יהודים.

sarati

New member
כבר קרבתם...

אותי לעולם שלכם, שתמיד היה לי זר ומוזר...

19אריאל

New member
וואיי החלטת לתקוף אה?

סליחה מה את עושה פה? אמרת שכל ההבדל בין דת``ל לחרדים זה היחס לארץ אבל בשאר הבחינות אנחנו אותו דבר אז אני יכבד את הוד מעלת הרבנית שליט``א לפתוח בהסבר תחילה , מה את עושה פה?!!!

sarati

New member
אני? לא תוקפת.

קוראים לזה מתעניינת!! ואתה רוצה לדעת למה אני פה? אח שלי שונא חרדים. כל מי שלובש שחור הוא פסול מבחינתו. תמיד היו לי איתו ועם עוד כמה חברים ויכוחים, אני טענתי שזאת אנטישמיות, שהם סתם שונאים. יום אחד הוא אמר לי: איך את יכולה לצאת להגנת מגזר שאת לא מכירה? אז החלטתי להכיר. או לפחות לנסות. אז אני פה. שואלת שאלות ומתעניינת, גם אם השאלות שלי חטטניות, או חצופות, זה בא ממקום של פתיחות. אני נפתחת להכיר מגזר שונה משלי, שמעולם לא היה לי בו חלק. אני מכירה רק חרדים לשעבר, והרבה כאלה. רציתי גם להכיר חרדים אמיתיים. אלה שאני תמיד רואה בירושלים, בבני ברק, שתמיד נראים לי כל כך סגורים בעצמם, מקיפים את עצמם בחומות, לא נותנים לאנשים פשוטים, רגילים, עם כיפה ובלי כיפה, להתקרב. אז אני לא תוקפת, אני מנסה להכיר. קאפיש?

למעלה