שאלון קצרצר

sarati

New member
כנ"ל

אני במצב רוח לוחמני בגלל כל נושא הצבא (כן / לא לשרת...) אבל נרגעתי, קפה וסיגריה ואני בן אדם אחר... דווקא נהניתי מהלוחמנות שלך... אני אוהבת לריב ולהתווכח

19אריאל

New member
חכי עוד לא ראית כלום...

כשאני עולה על מדים אני חיה רעה... תיזהרי ממני... חחח יאללה אני פותח שירשור.

19אריאל

New member
את בטוחה?

חברשלי שלח לי את זה והוא טען שזה מכוכב נולד... לא משנה. אם שמת לב יש לו שתי פדיחות איומות במהלך השיר... אני סולח לו.

19אריאל

New member
הראל סקעת...

הזמר שאני הכי אוהב ולמרות שהוא לא כזה דתי לצערי... מה לעשות ,פה החולשה שלי וכל עוד אין אלטרנתיבה באותה רמה אצל הדתיים אני מבקש לא לבוא אלי בטענות. לגבי הטלביזיה, אין לי טלביזיה בבית כבר 10 שנים. את השירים של סקעת מכוכב נולד אספתי מהאינטרנט ומחברים... זהו.

sarati

New member
חלילה, אין טענות...

ונראה לי שהוא קצת דתי... יש לי טלביזיה בבית ככה שאין לי מצב לדבר בעניין...

19אריאל

New member
וכשאני חושב ברצינות על החלומות...

כן, יש לי איזה חלום. להלחין את כל השירים שכתבתי ולתת אותם לאיזה זמר רציני שיבצע אותם (סקעת! הלוואי...) וואיי... יש לי חשק לכתוב איזה שיר טוב... אני יכתוב משו ויפנק אותכם היום בשיר שיצא. ביי בינתיים.

little snoop

New member
כשרונות..

התברכתי בכישרון מוזיקאלי. החלום שלי?..אממ..להוציא עוד דיסק.

דרדאדוס

New member
חלומות של אתמול הם...

לזכות בטריפל לוטו להיות מולטי מילארדר ליסוע במכוניות פאר עם אין סוף בחורות יפות להיות הבעלים של צ`לסי לשבת בתא הכבוד ולהקפיץ טקילות בלי לדפוק חשבון!

אני הייתי רוצה...

להצליח, להגיע הכי רחוק שאפשר בתחום שאני לומדת. שכשידברו על זה יחד עם כל השמות הכי נחשבים יהיה ברור שגם השם שלי נמצא. זה אפשרי ואני יודעת שאני יכולה, רק שבבית קצת מייאשים אותי :\

החלום הישן והגרנדיוזי שלי הוא...

להופיע מול קהל של אלפי אנשים עם המוזיקה שאני יוצר,ושכל השירים שלי יהיו להיטי חובה... אבל זה לא יקרה אף פעם,מהסיבה הפשוטה שאני בחור חרדי...מה לעשות..

אני חולם..

להתחתן עם החברה המתוקה שלי, להביא איזה כמה פצפונים לעולם, (עדיף שיהיו להם יותר תכונות מימנה ולא מימני..חח) לפרנס בכבוד עם איזה עסק עצמאי, להתעסק בדברים שאני נהנה מהם.. ו..לאהוב בשקט ובשלווה עד סוף החיים. מה עוד צריך??

דודוש 19

New member
אני לא חולם כי.....

חלומות לא מתגשמים...... מקווה לטוב, שואף ללמוד תורה מתוך רצון עצמי

מקפיא

New member
יש לי כמה חלומות....

למצוא אישה שתתאים לי, לפתוח עסק ולהיות עצמאי, להמשיך לעשות את הסיבוב שלי בעולם, לסיים את הקורס שלי ולהתחיל להתנדב במד"א ויש עוד כמה...

למעלה