שאלון קצרצר (10 שאלות)

qtgirl

New member
תשובותתת!!

1. מהו הגיל שלך? 17 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? טיטאניק 3. מהו הספר האהוב? מה זאת אהבה 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? יצפאן והאלופה 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? פסטה ושוקולד 8. הסלבריטי האהוב עליך? יהודה לוי 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? בית הבובות 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? ציירת

ester6

New member
עונה../images/Emo15.gif

1. מהו הגיל שלך? 14.. 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? סיפור אהבה בלתי נשכח
... וארמגדון
.. סרטים מהממים
3. מהו הספר האהוב? אני לא ממש קוראת ספרים.. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השיר שלנו (לשעבר..
).. ראש גדול.. וילדות רעות
5. האם את/ה מעשן/ת?
אני לא סובלת
6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?
אמרתי שאני לא סובלת
7. המאכל האהוב עליך?
8. הסלבריטי האהוב עליך? נינט טייב.. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? Jesse McCartney ו- Simple Plan.. 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? לא יודעת.. האמת שאין לי מוסג..

Emi25

New member
אני

1. מהו הגיל שלך? 25 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? זה ישן אבל אהבתי את חלף עם רוח וגם טיטניק למרות שזה קיטשי 3. מהו הספר האהוב? לא ממש קורת... 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? חברים 5. האם את/ה מעשן/ת? כן 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 10-12 7. המאכל האהוב עליך? ספגטי 8. הסלבריטי האהוב עליך? לא יודעת 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? אני אוהבת את מרסלה מורלו- זמרת ארגנטינאית 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? אולי זמרת חחח

עונה

1. מהו הגיל שלך? עוד חודש ו9 ימים אני בת 14 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? אין אחד כזה 3. מהו הספר האהוב? אין אחד כזה 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? עקרות בית נואשות, ראש גדול וWWE 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?... 7. המאכל האהוב עליך? אין משו ספציפי 8. הסלבריטי האהוב עליך? ג'ון סינה 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? היהודים 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? בחנות מוזיקה או *חסוי*

עונה

1. מהו הגיל שלך? 22 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? שיער 3. מהו הספר האהוב? אני כריסטיאנה פ. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? חברים, שנות ה-70 5. האם את/ה מעשן/ת? כן 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? קופס 7. המאכל האהוב עליך? פסטה 8. הסלבריטי האהוב עליך? ג'יימס (ממטאליקה) 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? כנל 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? בתור אמנית

עונה~!

1. מהו הגיל שלך? עוד חודש ומשהו 14 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? בכל הזמנים?גריז.עכשיו-12 במחיר אחד. 3. מהו הספר האהוב? אני לא קוראת ספרים ממש.אבל מחזות כן.האהוב עלי הוא "הגר". 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השמיניה,נולד לרקוד וחברים. 5. האם את/ה מעשן/ת? ב=ח=י=י=ם ל=א!! 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? ----- 7. המאכל האהוב עליך? פסטה ופיצה.. 8. הסלבריטי האהוב עליך? אני אגיד מיהם השחקנים האהובים עלי-סבבה? גולן אזולאי ויורם טולדנו. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? בית הבובות והפרויקט של עידן רייכל 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? שחקנית תיאטרון

z u z i

New member
אני

1. מהו הגיל שלך? ביוני - 13 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? לא יודעת, אני מכורה לסרטים. 3. מהו הספר האהוב? הארי פוטר - כולם!! 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השיר שלנו 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? -- 7. המאכל האהוב עליך? פיצה 8. הסלבריטי האהוב עליך? רן דנקר, צ'אד מייקל מוריי, הראל סקעת ודניאל רדקליף.
9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? רן דנקר
10. בתור מה היית רוצה לעבוד? מעצבת אופנה

עונה

מהו הגיל שלך?13 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?נרניה ויש לה ביצים 3. מהו הספר האהוב?כפר אשמגים ואבני הנבואה 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?ארץ נהדרת והשמיניה 5. האם את/ה מעשן/ת?בטח !!! חחח סתם לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?10000000000000 7. המאכל האהוב עליך?פיצה 8. הסלבריטי האהוב עליך?מקס אולארצ'יק
9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?כוורת ושייגעצ והראל סקעת 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?שחקנית

למעלה