שאלון קצרצר (10 שאלות)

שאלון קצרצר (10 שאלות)

1. מהו הגיל שלך? 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? 3. מהו הספר האהוב? 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? 5. האם את/ה מעשן/ת? 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? 8. הסלבריטי האהוב עליך? 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?

עונה לעצמי

1. מהו הגיל שלך? 18 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? שר הטבעות 3. מהו הספר האהוב? הארי פוטר 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? סמולוויל (מקום שני: אבודים) 5. האם את/ה מעשן/ת? כן 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 0-1 (עלוב, אני יודע) 7. המאכל האהוב עליך? פיצה 8. הסלבריטי האהוב עליך? איימי לי (מאוונסנס) 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? אוונסנס 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? עורך

eynav16

New member
עונה

1. מהו הגיל שלך?16 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?שחכו אותי בבית 1-2 3. מהו הספר האהוב?לא אוהבת 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?אין כל כך, אהבה מעבר לפינה... 5. האם את/ה מעשן/ת?לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?לא 7. המאכל האהוב עליך?תפו"א 8. הסלבריטי האהוב עליך?שרית חדד 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?שרית חדד 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? כמה שהיה לי כיף לעבוד בגן לא ניראה לי שזה מה שאני ירצה לעשות אמ... לא יודעת

baril

New member
עוונה ../images/Emo8.gif

1. מהו הגיל שלך?12 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?יש לה ביצים,יום בניו יורק,מלך האריות 3. מהו הספר האהוב?הארי פוטר 5 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?השמינייה,חברים,אבודים,ילדות רעות,האלופה,פלוריסיינטה 5. האם את/ה מעשן/ת?לאאאאאאאאאאאאא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?לא מעשנת 7. המאכל האהוב עליך?ספגטי בולונז\שניצל 8. הסלבריטי האהוב עליך?עפר שכטר 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?סימפל פלאן,אבריל לאבין 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?פסיכולוגית\שחקנית כדורסל

עונהנהנה../images/Emo3.gif

1. מהו הגיל שלך? 12 ומשו
2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? מלך האריות
, ברוס הגדול מכולם, חתיכה בהפתעה:] 3. מהו הספר האהוב? הארי פוטרר
4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השיר שלנו למרות שנגמר
5. האם את/ה מעשן/ת? חס וחלילה לא!!
6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? ---- 7. המאכל האהוב עליך? ספגטי ושניצל חח
[מקורית שכמותי] 8. הסלבריטי האהוב עליך? יש הרבה האמת:] אבל אני אוהבת לידנזי לוהאן, הילארי דאף, וויל סמית, ג'וני דפ ואדי מרפי
9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? בלק אייד פיס:] חוץ מכמה שירים לא יפים שלהם
10. בתור מה היית רוצה לעבוד? עורכת דין

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

1. מהו הגיל שלך?13(נגיד נו.. עוד 10 ימים
) 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?אממ יש כמה.. 3. מהו הספר האהוב?כנ"ל 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?כנ"לXP 5. האם את/ה מעשן/ת?לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך?הרבהה 8. הסלבריטי האהוב עליך?הילארי דאף,בריטני ספירס,קלי קלארקסון,טום קרוז,אנג'לינה ג'ולי,בקסטריט בויז,סימפל פלאן,וזהו><" 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?כתבתי כבר למעלה נוXP 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?עורכת דין

sweet shir

New member
עונה ../images/Emo192.gif

1. מהו הגיל שלך? 13 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? ווימבלדון, מר וגב' סמית', טרויה ואפקט הפרפר. 3. מהו הספר האהוב? ה"פ ובדרת ג'ורג'יה ניקולסון.. אהה וספרים של שרון קריץ'. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? האוס, ה-4400, מגרש ביתי, ג'ואן מארקדיה, גיא פינס, משחק מכור, פלוריסיינטה ו..זהו! 5. האם את/ה מעשן/ת? נופ. 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?
7. המאכל האהוב עליך? ג'אנק פוד למיניו. 8. הסלבריטי האהוב עליך? בראד פיט וצ'אד מייקל מורי. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? אבריל לאוין, אשלי סימפסון וסיפל פלאן. 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? פסיכולוגית.

dana re3

New member
עונהההה

1. מהו הגיל שלך? 14 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?אמממ לאיודעת יש הרבה.. 3. מהו הספר האהוב?סודות נעורים 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השמינייה 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?אמרתי לא.. 7. המאכל האהוב עליך?פיצה 8. הסלבריטי האהוב עליך?אבריל לאבין
9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?גריין דיי, סימפל פלאן, 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?וטרינרית

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

1. מהו הגיל שלך?היום 12 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?אמממ יש הרבה 3. מהו הספר האהוב?יומני הנסיכה 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?יש הרבה 5. האם את/ה מעשן/ת?לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?- 7. המאכל האהוב עליך?פסטה עם בצל 8. הסלבריטי האהוב עליך?יש הרבה 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?כנ"ל 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?אמממ משהו בתקשורת..

../images/Emo13.gif

1. מהו הגיל שלך? 14 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? יש 3- מלך האריות, טיטאניק וסיפור אהבה בלתי נשכח. 3. מהו הספר האהוב? אין ממש... 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? אין 5. האם את/ה מעשן/ת? כבר לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? כבר לא, אבל לשעבר כ10 ליום...
7. המאכל האהוב עליך? ספגטייייי! 8. הסלבריטי האהוב עליך? אין 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? עוד לא סגורה על זה...

.+*+.

1. מהו הגיל שלך? 17.9 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? קשה לבחור, אבל נדמה לי ש"ראיון עם ערפד" 3. מהו הספר האהוב? נכון לעכשיו- "האלכימאי". ספר מצוין. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? Invader Zim חח ^^ 5. האם את/ה מעשן/ת? ממש לא =/ 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? >_> 7. המאכל האהוב עליך? אוכל סיני. 8. הסלבריטי האהוב עליך? אין כ"כ. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? System of a down 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? יש כמה דברים ^_^

kate162

New member
../images/Emo3.gif

1. מהו הגיל שלך?...15 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?...מת לצעוק 3. מהו הספר האהוב?...הארי פוטר 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?...איש משפחה 5. האם את/ה מעשן/ת?...לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?--- 7. המאכל האהוב עליך?...פיצה 8. הסלבריטי האהוב עליך?...אין 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?...מיי כמיכל רומנס 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?...מהנדסת או מנכ"לית

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה... ../images/Emo26.gif

1. מהו הגיל שלך? 13 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? יש מלאא ואם אני אפרט לא יישאר מקום בדף 3. מהו הספר האהוב? הארי פוטרר 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השמינייה 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? אני לא מעשן 7. המאכל האהוב עליך? פירה שניצל פסטות ועוד מלאאאאאאאא 8. הסלבריטי האהוב עליך? לא יודעע 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? מירי מסיקה והדג נחש 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? לא יודעע

My self and i

New member
האאאאאא../images/Emo110.gif

1. מהו הגיל שלך? 12 וחצי. 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? אין כזה. 3. מהו הספר האהוב? האי ברחוב הציפורים. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? השמינייה,פלוריסיינטה. 5. האם את/ה מעשן/ת? לא. 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? מנה חמה,אוכל סיני ומקודנלס. 8. הסלבריטי האהוב עליך? יהודה לוי
ועוד מיליון. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? בלאק אייד פיס,הביטלס,גרין דיי ועוד מלא זמרים,זמרות וכאלה $: 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? עורכת דין/שחקנית.

ס ט י קM

New member
עונהה11

1. מהו הגיל שלך?:12 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?:מממממ לא יודעת אני רואה כל הזמן סרטים 3. מהו הספר האהוב?:נונגה נונגה 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?מממ לא יודעת..... 5. האם את/ה מעשן/ת?ממשש לאאאאאא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך?מלאווח היום אני יאכל קצת 8. הסלבריטי האהוב עליך?מה? איכס אני פגשתי יותר מדי 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?:קלי קלארקסון 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?סתם להיות בעלת מלון מצליח או משו כזה=) חחח

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

1. מהו הגיל שלך? עוד 69 ימים 13 חח 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? "תעביר את זה הלאה" 3. מהו הספר האהוב? "סודות נעורים" 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? "שנות ה-70" 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? -- 7. המאכל האהוב עליך? פסטה ברוטב שמנת ופטריות 8. הסלבריטי האהוב עליך? פריס הילטון חח 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? אשלי סימפסון + קלי קלרקסון 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? תסריטאית ובמאית של סרטים.

Ofek The Diva

New member
עונה

1. מהו הגיל שלך?16 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?שודדי הקאריביים 3. מהו הספר האהוב?משוואה עם נעלם 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?הרבה 5. האם את/ה מעשן/ת?לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?לאאאא 7. המאכל האהוב עליך?אוכל של סבתא הכללל חח 8. הסלבריטי האהוב עליך?אין 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?אין 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?לאדעת

ווהו

. מהו הגיל שלך? 15 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? ג'ימי גרימבל 3. מהו הספר האהוב? הארי וטר ומלאכים ושדים 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? חברים/ סיינפלד/ מכושפות/האוס אהובי 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? -- 7. המאכל האהוב עליך?פיצה במבה 8. הסלבריטי האהוב עליך? אין...כלום מסולקנים 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? סימפל פלאן ונירוונה 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? פסיכולוגית וסרסורית של כלבים

Rosalyn

New member
../images/Emo54.gif~עונה~../images/Emo54.gif

1. מהו הגיל שלך? 18, עם נטיה קלה לכיוון ה-19.
2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? מלך האריות. 3. מהו הספר האהוב? הנסיך הקטן 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? יש יותר מדי... (שנות ה-70, חברים, עקרות בית נואשות ועוד הרבה..) 5. האם את/ה מעשן/ת? לא! 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 0 בדיוק. כל יום. 7. המאכל האהוב עליך? שוקולד. גלידה. וכל אוכל טעים אחר.. 8. הסלבריטי האהוב עליך? רק אחד? אין תשובה בינתיים. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? זמר- רובי וויליאמס. להקה? עזבו, שאני לא אתחיל. 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? סופרת/עיתונאית/מגישה ברדיו/פסיכולוגית (כן, אני החלטית.) הא. שאלון קצר, בדיוק מה שחיפשתי עכשיו.

למעלה