שאלון קטן!

רק הלן

New member
שאלון קטן!

איזה שחקן/יתאתם הכי אוהבים בשמינייה? איזה דמותאתם הכי אוהבים בשמינייה? ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? תהנו!

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה?ליאת ביין. לומר לכם את האמת, בצורה מעוות ראיתי אותה רק ב 3 סצנות, ואחד מתוך הסצנות באמת למדתי משהו ממנה. איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה?לילי, רעה או טובה, אין עליה ואם הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק?ליהי יודעת

Mersitosh

New member
סופסוף משרשרת נכון + עונה!

איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה? שירה וילינסקי ומיקי קם... איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה? מיקה רוחל'ה ומסכה 3 ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? אחת מהמסכות חוץ מאת מולי... מה?! אני מתה להיות הרעה בשמינייה |בואהאהאהאהאהא| או שכותבים את זה עם 'מ'??? רררר! כנראה שלעולם לא אדע...

Mersitosh

New member
סופסוף משרשרת נכון + עונה!

איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה? שירה וילינסקי ומיקי קם... איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה? מיקה רוחל'ה ומסכה 3 ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? אחת מהמסכות חוץ מאת מולי... מה?! אני מתה להיות הרעה בשמינייה |בואהאהאהאהאהא| או שכותבים את זה עם 'מ'??? רררר! כנראה שלעולם לא אדע...

shoshos

New member
../images/Emo26.gif

איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה? אני חושב שאת לימור אטיאס. מוכשרת...
איזה דמותאתם הכי אוהבים בשמינייה? רוני
ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק?
>דניאל
(הרבה הרבה נשיקות
)

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo69.gif

איזה שחקן\ית אתם הכי אוהבים בשמיניה?? אדית חצור. היא משחקת מדהים, וממש משכנע (במיוחד כשהיא בוכה) איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמיניה? בעיקרון אני הכי אוהבת את דגנית... אבל בעונה הזו היא השתנתה, ואני פחות מתחברת אליה. אני עדיין אוהבת את הדמות שלה יותר משאר הדמויות...אבל נוספו לדמויות שאני הכי אוהבת, עוד כמה מלבדה. ניני ולילי. שתי דמויות מאד מיוחדות, ולדעתי הדמויות החכמות ביותר בסדרה. ואם הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? בעונה הקודמת- את דגנית. אבל בעונה הזאת, את מולי או ניני

chen010189

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה?יש כמה... איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה?מיקה, למרות שהעונה הזו היא כבר פועלת פחות ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק?ניצן

o r t a l13

New member
עונה! ../images/Emo3.gif

איזה שחקן/יתאתם הכי אוהבים בשמינייה?
ידידיה איזה דמותאתם הכי אוהבים בשמינייה?
ניצן ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק?
ניצן

Seas Girl

New member
עונה ../images/Emo192.gif

שחקן/ית שאתם הכי אוהבים בשמינייה? ידידיה איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה? ניני
ואם הייתה לכם את ההזדמנות לשחק בשמינייה, איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? ניצן

עונה

איזה שחקן\ית אתם הכי אוהבים בשמיניה? ידידיה
איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמיניה? ניני
אם הייתה לכם הזדמנות לשחק בשמיניה, איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? חברה של ניני
ואהוב ליבו הניצחית
חחחחחחח

Super Chuly

New member
סופ"ש כבר פה!

איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה? מיקי קם, דני "ררר" לשמן ולאחרונה גם אדית חצור שולטת! איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה? דורי
, רוחלה
, לילי
ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? ניצן, זה לא ברור? ליהי :)

chen010189

New member
לא זה לא ברור!

איך את יכולה לעשות לי את זה
אני כתבתי שאני רוצה לשחק את ניצן, נכון?
אז מדוע?
מה, המשכורת לא טובה לך. אין לך מספיק טקסט?
זה לא ברור לי ליהי
מה עוללתי

למעלה