איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה?ליאת ביין. לומר לכם את האמת, בצורה מעוות ראיתי אותה רק ב 3 סצנות, ואחד מתוך הסצנות באמת למדתי משהו ממנה. איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה?לילי, רעה או טובה, אין עליה ואם הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק?ליהי יודעת
איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה? שירה וילינסקי ומיקי קם... איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה? מיקה רוחל'ה ומסכה 3 ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? אחת מהמסכות חוץ מאת מולי... מה?! אני מתה להיות הרעה בשמינייה |בואהאהאהאהאהא| או שכותבים את זה עם 'מ'??? רררר! כנראה שלעולם לא אדע...
איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה? שירה וילינסקי ומיקי קם... איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה? מיקה רוחל'ה ומסכה 3 ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? אחת מהמסכות חוץ מאת מולי... מה?! אני מתה להיות הרעה בשמינייה |בואהאהאהאהאהא| או שכותבים את זה עם 'מ'??? רררר! כנראה שלעולם לא אדע...
איזה שחקן\ית אתם הכי אוהבים בשמיניה?? אדית חצור. היא משחקת מדהים, וממש משכנע (במיוחד כשהיא בוכה) איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמיניה? בעיקרון אני הכי אוהבת את דגנית... אבל בעונה הזו היא השתנתה, ואני פחות מתחברת אליה. אני עדיין אוהבת את הדמות שלה יותר משאר הדמויות...אבל נוספו לדמויות שאני הכי אוהבת, עוד כמה מלבדה. ניני ולילי. שתי דמויות מאד מיוחדות, ולדעתי הדמויות החכמות ביותר בסדרה. ואם הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק? בעונה הקודמת- את דגנית. אבל בעונה הזאת, את מולי או ניני
איזה שחקן/ית אתם הכי אוהבים בשמינייה?יש כמה... איזה דמות אתם הכי אוהבים בשמינייה?מיקה, למרות שהעונה הזו היא כבר פועלת פחות ואים הייתה לכם את ההיזדמנות לשחק בשמינייה , איזה דמות הייתם בוחרים לשחק?ניצן