שאלון קטן

As Long As You're Mine../images/Emo23.gif

שם: עידו גיל: שואף ל17. תאריך לידה [יומולדת ] : 20.12.89 מקום מגורים: עמק יזרעאל. סדר העדפות בספרי הארי פוטר: הרביעי אהוב עליי במיוחד, אחריו אני חושב שהחמישי.. השישי והשלישי מדורגים בתחתית. אייסיקיו: אין. מסנג'ר: מי שרוצה שיפנה במסרים

../images/Emo23.gifאז מה אתה צוחק עליי שאני בן 15?

כולך בן 16 וחצי.
קצת יותר.
*בורח*

אבי,

אאל"ט (ואני לא טועה
) אתה ממש אבל ממש קרוב ל-16. אז פשוט תגיד שאתה בן 16 ונגמור עניין..

יו יו יוווווווווווווווווווווו!!!!

עידועידועידועידווווווווווווווווווווווווווווווו!!!
טוב אז אתה גדול ממני בדיוק ב-5 שנים, ו-20 יום (אתה קשת נכון? יאיי!!) וקטן מדוד שלי (
) ב-29 שנה בדיוק!

InBaR 85

New member
אני אניייי

שם:ענבר גיל:14 תאריך לידה: 19 בנובמבר מקטם מגורים:פרדסיה אמממ שישי חמישי שלישי רביעי שני ראשון

InBaR 85

New member
חכמה שכמותי שחכתי חצי../images/Emo3.gif

אז שוב
שם:ענבר
תאריך לידה:19 בנובמבר
מקום מגורים: פרדיסה
סדר עדיפויות: 1.שישי 2.חמישי 3.שלישי 4.רביעי 5.שני 6.ראשון אין לי אייסיקיו
ומסנג'ר: [email protected] ואל תצפו שאני יהיה במסנג'ר יותר מדי כי כרגע המחשב שלי אמממ מת ואני פה רק בגלל שלקחתי לאבא שלי את המחשב נייד

Burning Witch

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif!

שם: אלין גיל: 14 וחצי! תאריך לידה: 13.2.92 מקום מגורים: נתניה סדר העדפות בספרי הארי פוטר: אוקיי אז.. ראשון שלישי שישי חמישי רביעי שני מסנג'ר: [email protected] (מי שרוצה מוזמן להתחבר אליי)

maya281

New member
עונהההההההה....

שם: מאיה גיל: 11 וחצי תאריך לידה: 5/5 מקום מגורים: הרצליה סדר העדפות בספרי הארי פוטר: משמאל לימין- 6,4,5,2,1,3. אייסיקיו: 246634585, ואני לא טורחת ללחוץ על הפרח הזה במחשב כדי להתחבר יותר מדי פעמים אז עדיף מסן... מסנג'ר: [email protected] אימייל: הוא לא כמו המסן כי כבר החלפתי אימייל מאז :] [email protected]

למעלה