שאלון קטן

yuvi217

New member
שאלון קטן ../images/Emo13.gif

אני די חדשה פה.. ולא מכירה את כולם... ובשבועיים [בערך] שאני נמצאת פה הצטרפו מלא חדשים.. אז בשביל שנכיר גם את החדשים וגם את הותיקים פה- שאלון שם: גיל: תאריך לידה [יומולדת
] : מקום מגורים: סדר העדפות בספרי הארי פוטר: אייסיקיו: מסנג'ר:
ואם בא לכם תוסיפו גם תמונה ממש לא חובה לכתוב פרטים כמו איסיקיו, מסנג'ר או לתת תמונה- רק מי שרוצה

עונה:../images/Emo191.gif

שם: שקד
יומולדת
:22/11/1993
מקום מגורים:שהם
סדר העדפות(משמאל לימין):6-3-2-4-1-5
אייסי:אין
מסן:[email protected]
תמונה:אין לי תמונה נורמלית במחשב אז שמתי את זה:

סבבה. למרות שאמורה להיפתח עוד שבוע

התפקדות חדשה. שם: שרי. :) גיל: שואף ל 17. (גדולה מחמי ב יותר מ 4 ימים.) תאריך לידה [יומולדת ] : אוקטובר-נובמבר מקום מגורים: צפון. סדר העדפות בספרי הארי פוטר: 3,5 אין לי כוח לדרג את השאר. אייסיקיו: מסרים. מסנג'ר: [email protected] ליידע כללי- כל בן שיוסיף אותי כרגע דינו לחסימה.. סורי.

מנגותות

New member
אוקע. מגיבע.

שם: רותם גיל: 11 תאריך לידה [יומולדת ] : 9.7. בקיץ הבא בת מצווה =]] מקום מגורים: הרצליה סדר העדפות בספרי הארי פוטר: הממ... אני אוהבת את כולם, אבל הכי פחות את 4... אייסיקיו: 325896103 אני כבר בקושי טורחת להתחבר. אני מעדיפה מסן. מסנג'ר: [email protected] אימייל כמו המסן. אני אשלח תמונה אח"כ.. :p

Eos14

New member
../images/Emo29.gif עונה../images/Emo26.gif

שם:שחר גיל:14.5 פחות או יותר תאריך לידה [יומולדת ]:21.11.91 מקום מגורים:השרון סדר העדפות בספרי הארי פוטר: 5 4 2 6 1 3 אייסיקיו:268592585 מסנג'ר:[email protected]

Eos14

New member
../images/Emo29.gif תיקון קל:

הסדר, מלמעלה למטה
5 4 6 2 1 3

חרבביש

New member
עונה../images/Emo11.gif

שם: אודי. גיל: 12 תאריך לידה [יומולדת ] : מי זוכר?
מקום מגורים: ליד הים סדר העדפות בספרי הארי פוטר: 7 3 6 4 5 2 1 0 אייסיקיו: כמו למעלה
מסנג'ר: [email protected] תוסיפו אותיייי

תורי.../images/Emo9.gif

שם: יעקב. גיל: 28. תאריך לידה: 21.6.78 מקום מגורים: ירושלים. העדפות ב ה"פ: אין לי חשק,סורי. אייס-אין מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין,אבל אני ישים אייקון במקום.
( זה האייקון האהוב עלי )

yuvi217

New member
גם אני עונה ../images/Emo13.gif

באיחור של איזה חמש שעות.. כי בדיוק אחרי שסיימתי לכתוב את השאלות הייתי צריכה ללכת שם: יובל גיל: 14 תאריך לידה [יומולדת ] : 21/7 סדר העדפות בספרי הארי פוטר: 6-2-1-4-3-5 (משמאל לימין) אייסיקיו: 250081113 מסנג'ר: כרגע אין לי.. יש לי מחשב חדש ועוד לא היה לי כוח להוריד :S עצלנית שכמותי

לאלאלאלאלאלאלאלאאאא.!!!!1 ../images/Emo46.gif

אני אמור לפתוח התפקדות עוד יומיים, למה להיות רשע?

טוב, אני לא אהיה מגעיל... ../images/Emo3.gif

שם: אברהם אבי אביהו. גיל: כמעט16. תאריך יומולדת: 23.9.90. מקום מגורים: יהוד, ליד סביון. סדר העדפות בספרי הארי פוטר: מהכי אהוב לפחות - 6, 4, 5, 3, 1, 2. אייסיקיו: 345016952. מסנג'ר: [email protected] [עדיף, אני מתחבר למסן יותר].

למעלה