שאלון קטן

עונה ../images/Emo140.gif

שם: אנאבל גיל: 13 תאריך לידה: 30.4.1993 מקום מגורים: תל אביב סדר העדפות בספרי הארי פוטר: 1. החמישי 2. השלישי 3. הראשון 4. השישי 5. השני 6. הרביעי אייסיקיו: אין לי אינטנט כרגע אז אין לי אייסי מסנג'ר: כנ"ל

עונה באיחור מה

ב"ה שם: ספיר גיל:16 תאריך לידה [יומולדת ] :12/7/90 מקום מגורים:מרכז סדר העדפות בספרי הארי פוטר:חצוי דם,אסיר,עוף החול , גביע האש ,חדר הסודות ואבן. אייסיקיו: מסנג'ר:

michalushK

New member
עונה באיחור ../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: 14 וקצת תאריך לידה [יומולדת ] : 18.03 מקום מגורים: ירושלים סדר העדפות בספרי הארי פוטר: החמישי , ואז השישי ,ואז הרביעי , ואז הראשון , ואז השלישי , ואז השני ^^ אייסיקיו: מעדיפה שלא [גם ככה אני אף פעם לא מחוברת] מסנג'ר: [email protected] אין תמונה.

Jugirl

New member
עונה :)

שם: הדר גיל: באוקטובר 14 תאריך לידה [יומולדת ] : מתישהו באוקטובר :) מקום מגורים: רעננה סדר העדפות בספרי הארי פוטר: זה די קשה האמת... אבל הנה: 6- הכי אהבתי 4 2 3 5 1 - הכי פחות אהבתי מסנג'ר: [email protected]

shahar615

New member
עונה

שם:שחר גיל:14 תאריך לידה [יומולדת ] :16.2 מקום מגורים:עמק הירדן סדר העדפות בספרי הארי פוטר:3,4,6 אייסיקיו:לא בשימוש מסנג'ר:[email protected]

InBaR 85

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש מישהו שנולד בתאריך שלי?? עדין לא מצאתי אחדדדד 19.11 מישהו

Eos14

New member
../images/Emo29.gif אני נולדתי ב-21...../images/Emo3.gif

יש מישהו שנולד בתאריך שלי
(אם כבר מדברים)

למעלה